אשמח לדעתכם על mini pc חדש - pipo x7. האם כדאי?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לדעתי - מערכת ההפעלה המומלצת היא לא ווינדוס ולא אנדרואיד אלא OpenELEC על מחשב מיני עם מעבד של אינטל.
לא יודע לגבי צפייה ישירה. אולי עדיף לך להביא להם סרטים וסדרות על כונן קשיח חיצוני...
לא יודע לגבי צפייה ישירה. אולי עדיף לך להביא להם סרטים וסדרות על כונן קשיח חיצוני...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
פרסמו וידאו של KODI להלן הלינק:
[url=
וכן לינק לפוסט המקורי http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=215221&page=2
נראה לא רע...
[url=
וכן לינק לפוסט המקורי http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=215221&page=2
נראה לא רע...
שאלתי בטייני דיל לגבי מערכת ההפעלה והאופיס
הנה התשובה שקבלתי במייל :
You've asked:
Hi You say that the win 8.1 OS& Office 365 are preinstalled Can you explain what exectly do you mean by that ? Is it a trial ver ? Does the buyer (client) needs to install those 2 by himself or only enter an installation code you provide? Does preactivated means the software is free for some time (let's say a year) and after that the software and especially the OS stops working ?
Reply from us: Hi,my friends
The X7 mini PC runs Windows 8.1 OS and The office 365 is installed. You don't need any code to activated it. It's all for free!
הנה התשובה שקבלתי במייל :
You've asked:
Hi You say that the win 8.1 OS& Office 365 are preinstalled Can you explain what exectly do you mean by that ? Is it a trial ver ? Does the buyer (client) needs to install those 2 by himself or only enter an installation code you provide? Does preactivated means the software is free for some time (let's say a year) and after that the software and especially the OS stops working ?
Reply from us: Hi,my friends
The X7 mini PC runs Windows 8.1 OS and The office 365 is installed. You don't need any code to activated it. It's all for free!
לגבי הווינדוס והאופיס שבא עם PIPO X7
הגרסאות של הווינדוס והאופיס הן גרסאות ניסיון שאלתי את הנציג באתר GEEKBUYING, מה עושים אם זה אפשר לפרוץ אותו?
ומשהו שילם מע"מ או מיסי קנייה על המוצר כי השווי שלו מעל 75דולר.
ומשהו שילם מע"מ או מיסי קנייה על המוצר כי השווי שלו מעל 75דולר.
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
האמת שקראתי על זה כול מיני דברים והייתי גם סקרן לראות איך זה "בשטח"....אז ככה, במסך הראשון בהפעלה יש איזה כמה הגדרות שאתה ממלא (שם מחשב/רשת WIFI) הלכתי ובדקתי - המערכת רשומה מאוקטבת, בדקתי גם עדכונים ב-windows update" - מצא עדכונים והצלחתי לעדכן אותם בלי בעיה, שוב, ממה שבדקתי המערכת עובדת כרגיל כמערכת ווינדוס 8.1 חוקית.
בהזמנה דרך האתר http://www.iandroidtvbox.com/
ואפשרות תשלום ברובל RUB זה יוצא 115.6 דולר בערך כולל משלוח תשלום דרך פייפאל מה דעתכם?
מישהו מכיר את האתר?
נראה לכם אמין?
את השינוי בשיטת השתשלום למטב זר עשיתי בעבר בקנייה מהאתר COOLICOOL וחסכתי בערך עשרה דולר, מקרה דומה
(העלויות המרה בין מט"ח הם ממש זניחות בתשלום בכ"א)
ואפשרות תשלום ברובל RUB זה יוצא 115.6 דולר בערך כולל משלוח תשלום דרך פייפאל מה דעתכם?
מישהו מכיר את האתר?
נראה לכם אמין?
את השינוי בשיטת השתשלום למטב זר עשיתי בעבר בקנייה מהאתר COOLICOOL וחסכתי בערך עשרה דולר, מקרה דומה
(העלויות המרה בין מט"ח הם ממש זניחות בתשלום בכ"א)
נערך לאחרונה על ידי giladsta ב 07/02/2015 21:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
כאשר אתה מזמין ישירות בפייפאל זה מעביר את זה ללא עלויות משלוח, בתשלום דרך האתר זה מוסיף עלויות משלוח ולכן אני מציין שהעלויות בשתלום ברובל יוצאות יותר זולות
השאלה האמיתית האם האתר הזה אמין וכדאי לרכוש ממנו?
מישהו מצא מחיר זול יותר?
אני לא מוצא פרטים על האתר הזה לא מצליח לדעת האם הוא אמין בכלל
מישהו מצא מחיר זול יותר?
אני לא מוצא פרטים על האתר הזה לא מצליח לדעת האם הוא אמין בכלל
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
בשביל עוד 5 דולר כבר עדיף לך לקנות מאליאקספרס:
http://www.aliexpress.com/item/PIPO-X7- ... 91874.html
http://www.aliexpress.com/item/PIPO-X7- ... 91874.html
- ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 94 פעמים
Re: לגבי הווינדוס והאופיס שבא עם PIPO X7
·לכול מי ששאל לגבי גרסאת מערכת ההפעלה של הפיפו אני מצרף צילום מסך.makita כתב:הגרסאות של הווינדוס והאופיס הן גרסאות ניסיון שאלתי את הנציג באתר GEEKBUYING, מה עושים אם זה אפשר לפרוץ אותו?
ומשהו שילם מע"מ או מיסי קנייה על המוצר כי השווי שלו מעל 75דולר....
למה שלא תתקשר לשירות לקוחות של פייפאל ותספר להם את החששות שלך?giladsta כתב:כאשר אתה מזמין ישירות בפייפאל זה מעביר את זה ללא עלויות משלוח, בתשלום דרך האתר זה מוסיף עלויות משלוח ולכן אני מציין שהעלויות בשתלום ברובל יוצאות יותר זולות
מישהו מצא מחיר זול יותר?
אני לא מוצא פרטים על האתר הזה לא מצליח לדעת האם הוא אמין בכלל...
אני בטוח שהם יעזרו לך יש להם שירות מעולה
אחרי הבדיקת עלויות אתמול קיבלתי חיוב מוזר בשעה 3 בבוקר דרך פיפאל לאתר משחקי מחשב מהונקונג אז אני לא יודע אם זה קשור או לא אבל אני בטוח לא סומך עליהם ועדיף כמו שאמרו להזמין מעלי
ל]י איך שזה נראה המכשיר הזה הוא המכשיר המתאים ביותר לשימוש ביתי רגיל אני מזמין תודה
ל]י איך שזה נראה המכשיר הזה הוא המכשיר המתאים ביותר לשימוש ביתי רגיל אני מזמין תודה