מה עדיף ,PS4 או XBOX ONE?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
AvishayAmar
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #61 

אתה יכול לקנות משחקים דיגיטליים מהאתר הזה

http://gamedealdaily.com/playstation-4/

יצא לי לרכוש משם לא מעט
יש שם TLOU ב20 דולר
far cry 4 , destiny ב30 דולר

לא מדובר על SHARE, אתה פשוט רוכש (אני חושב שאפשר PAYPAL),
אחרי כמה דק' מקבל קוד למייל, אותו אפשר להוסיף דרך המכשיר
במקרה הספיציפי הזה זה אפילו יותר משתלם מ GAME.CO.UK

YigalAbel
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם

עוד מקרה של מתלבט...

שליחה #62 

שלום חברים,

עקבתי אחרי השירשור הזה. אני גם מתלבט כמו עופר בין שני המוצרים ולא רוצה לחוות את הדילמה הנוראית של שלדון... :D
האם יש משהו מהמנוסים מבינכם, שהתנסה בשניהם בתקופה האחרונה ויכול להמליץ, מה עדיף???
אני חוזר גם על השאלה של עופר שלא קיבלה כאן מענה, האם כדאי לקנות שלט נוסף ואיזה משחקים ניתן לשחק בשניים?
במידה ואלך על PS4 האם כדאי לקנות את המצלמה ואיזה יתרונות יש לה חוץ משיחות וידאו? בקריאה של התיעוד שלה לא הבנתי את הממשק שיש לשלט מולה ומה הוא נותן. אשמח לקבל הסבר פשוט לאחד שאינו מנוסה כמוני.
לסיום, יש bundle של PS4 עם אחריות היבואן הרשמי, הכולל שני שלטים + מצלמה + Killzone: Shadow Fall, במחיר שנע בין 2800 ל- 3000 ש"ח. האם זה משתלם?

אודה לכם על התשובות.

יגאל.

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #63 

לגבי שלט נוסף - כדאי גם אם אתה משחק לבד. ככה בכל פעם שהסוללה נגמרת תוכל להחליף לשלט השני ולטעון את הראשון. זה חשוב אם אתה לא קרוב מספיק למכשיר ולא יכול לשחק באופן חוטי.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

Re: עוד מקרה של מתלבט...

שליחה #64 

YigalAbel כתב:שלום חברים,

עקבתי אחרי השירשור הזה. אני גם מתלבט כמו עופר בין שני המוצרים ולא רוצה לחוות את הדילמה הנוראית של שלדון... :D
האם יש משהו מהמנוסים מבינכם, שהתנסה בשניהם בתקופה האחרונה ויכול להמליץ, מה עדיף???
אני חוזר גם על השאלה של עופר שלא קיבלה כאן מענה, האם כדאי לקנות שלט נוסף ואיזה משחקים ניתן לשחק בשניים?
במידה ואלך על PS4 האם כדאי לקנות את המצלמה ואיזה יתרונות יש לה חוץ משיחות וידאו? בקריאה של התיעוד שלה לא הבנתי את הממשק שיש לשלט מולה ומה הוא נותן. אשמח לקבל הסבר פשוט לאחד שאינו מנוסה כמוני.
לסיום, יש bundle של PS4 עם אחריות היבואן הרשמי, הכולל שני שלטים + מצלמה + Killzone: Shadow Fall, במחיר שנע בין 2800 ל- 3000 ש"ח. האם זה משתלם?

אודה לכם על התשובות.

יגאל.
...
עברתי מאקס בוקס ל PS4, לא מצטער על זה לרגע.
קונסולה נפלאה, יפהפיה, בעלת יכולות גבוהות.
המצלמה מיותרת, אין בה כמעט שימוש.
אם בעתיד תהיה תמיכה רבה יותר במצלמה, ארכוש אותה בנפרד.
משחקים מעולים:
THE LAST OF US
SHADOW OF MORDOR
ועוד כמו GTA V, או פיפא או פרו אבולושן (כל אחד והטעם שלו)
ובתקופה הקרובה יוצאים עוד ועוד כותרים.
·

YigalAbel
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #65 

תודה גל. מקבל את ההמלצות.
תודה על העצה לגבי השלט.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #66 

YigalAbel כתב:תודה גל. מקבל את ההמלצות.
תודה על העצה לגבי השלט.
...
אני כן יכול להמליץ לך, בהנחה ואתה באמת מתכוון לרכוש PS4:
לרכוש גם מטען זוגי לשלטים.
זה מעין STAND כזה לשלטים.
גם יפה וגם עושה את העבודה כאמור, וזה מגיע בזול כשאתה קונה מכשיר ועוד כמה דברים יחד, וזה יהיה שימושי,
אחרת תמצא את עצמך משחק עם כבל מחובר למכשיר - מה שמחזיר אותנו כמה שנים טובות אחורה.
באיביי הוא עולה כמה גרושים, ובחנות אמורים לתת לך אותו גם בכמה גרושים אם תקנה מכשיר.

YigalAbel
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #67 

@gal-cohen
·
לא כל כך הבנתי את עניין הסטנד, אם הסוללה מתרוקנת תוך כדי משחק ואני רוצה להמשיך לשחק אז בין כה וכה אצטרך להתחבר עם כבל usb למכשיר, לא? איך הסטנד יוכל לעזור לי כאן?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #68 

כשיש לך סטנד, אתה פשוט מיד מחזיר את השלט לטעינה.
כשאין לך סטנד, אתה לא נוטה מיד לשלוף את כבל ה USB ולשים את השלט בטעינה, אלא מניח את השלט במקום כזה או אחר.
בכלל כל נושא הטעינה בכבל נראה לי מיושן, והמטען הזה פשוט עוזר לקדם את הנושא חזרה למעמד טכנולוגי סביר.
שוב, סתם עצה ידידותית, אם לא הסטנד הייתי מתוסכל באופן אישי.

YigalAbel
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #69 

סבבה נראה לי הגיוני.

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

Re: עוד מקרה של מתלבט...

שליחה #70 

gal-cohen כתב:
...
...
עברתי מאקס בוקס ל PS4, לא מצטער על זה לרגע.
...
·מאיזה XBOX עברת?

brillix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #71 

אני מעדיף את ה-PS ויש לי את שתיהן. לדעתי הקונסולה יותר חזקה ומלוטשת והכי חשוב אני מתחבר יותר משחקים הייעודיים של ה-PS

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #72 

drixie כתב:
...
...
·מאיזה XBOX עברת?
...
XBOX 360
נערך לאחרונה על ידי gal-cohen ב 04/02/2015 12:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

brillix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #73 

אני מדבר על PS4

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #74 

brillix כתב:אני מדבר על PS4
...
צוטטתי אותך במקום את מי ששאל אותי על הקונסולה.
לא התכוונתי.

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #75 

gal-cohen כתב:
...
...
XBOX 360
...
אוקיי, תודה, אבל זה לא עוזר לי להחליט. ברור ש PS4 יותר טוב מ XBOX 360. השאלה אם הוא יותר טוב מ XBOX ONE :)
נראה לי שאני נשאר עם XBOX בעיקר בהתחשב בקינקט וביכולות מדיה סנטר, ובזה שWindows 10 מגיע לקונסולה (ביחד עם קורטנה). יותר משאני גיימר אני חובב של טכנולוגיה מגניבה....
·

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #76 

drixie כתב:
...
...
אוקיי, תודה, אבל זה לא עוזר לי להחליט. ברור ש PS4 יותר טוב מ XBOX 360. השאלה אם הוא יותר טוב מ XBOX ONE :)
נראה לי שאני נשאר עם XBOX בעיקר בהתחשב בקינקט וביכולות מדיה סנטר, ובזה שWindows 10 מגיע לקונסולה (ביחד עם קורטנה). יותר משאני גיימר אני חובב של טכנולוגיה מגניבה....
·
...
הגרפיקה זה לא הכל.
החשש שלי לעבור מ XBOX ל PS היה בשל נושאים אחרים, כי לקבוע שברור מיד שהוא יותר טוב רק בגלל יכולות גרפיות וטכניות זה לא מספיק.
יש עוד נושאים ותכנים מסביב והם גורם משפיע.
מאחר והבהרת שאתה חובב קינקט, ווינדוס וטכנולוגיה, אז כנראה שעדיף לך המכשיר ONE.
לי אישית היה חשוב לעבור לחברה דורסנית וחמדנית פחות מ MS, עם קונסולה עתירת כותרים אקסלוסיביים אמיתיים ואיכותיים, עם מנוי שנתי שגם מחזיר את עצמו במשחקים חינם ועוד צ'ופרים, וגם ממשק משתמש נוח, ידידותי ולא עמוס בפרסומות כמו ה ONE, שלא לדבר על יכולות גרפיות טובות יותר בשל חומרה טובה יותר.
·

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #77 

הכותרים האקסקלוסיביים ייגמרו, הם מכרו את הסטודיו. בכלל סוני בדעיכה. ומיקרוסופט דורסנית? אתה בשנת 1985?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #78 

drixie כתב:הכותרים האקסקלוסיביים ייגמרו, הם מכרו את הסטודיו. בכלל סוני בדעיכה. ומיקרוסופט דורסנית? אתה בשנת 1985?
...
סוני בכלל בדעיכה? ואני ב 1985? תמשיך לשכנע את עצמך.
אני לא צריך שכנוע, אני כבר מסודר, תודה. :)
·

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #79 

סוני על סף פשיטת רגל, מה לעשות. את עסקי הPC מכרו, את סטודיו המשחקים מכרו. הסטודיו בצרות. מטלפוניה הם בדרך החוצה, מכירות הטלויזיות לא מה שהיה פעם.

eyal8a
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 484
שם מלא: אייל
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #80 

drixie כתב:סוני על סף פשיטת רגל, מה לעשות. את עסקי הPC מכרו, את סטודיו המשחקים מכרו. הסטודיו בצרות. מטלפוניה הם בדרך החוצה, מכירות הטלויזיות לא מה שהיה פעם.
...
לפי הכתבה הזו מ gamespot וכן לפי כתבה דומה ב IGN לא נראה לי שהפליסטישיין הולך להתרסקות אלא להפך במיוחד שחטיבת הפלייסטשן מהווה חמישית מההכנסות הכוללות שלהחברה

בנוסף הייתי מעריך אם היית טורח לציין חוץ מהחסרונות של סוני מדוע כן כדאי לקנות אקסבוקס 1, הרי בזה עוסק הפוסט הנ״ל במה כדאי ולא ב״מה לא כדאי״

מקור GAMESPOT

GameSpotNews
377 Comments
Strong PS4 Sales Help Sony Maintain Profit
About 6.4 million PS4s sold, but Sony announces $93m writedown on PS Vita and PlayStation TV.

by Rob Crossley on February 4, 2015

Sony sold 6.4 million PlayStation 4s, and 1.1 million PlayStation 3s, between October and December to help push its quarterly game profits to $228 million.

The robust home console sales helped Sony's struggling electronics empire to record about $21 billion in revenue during the quarter, with profit coming in at about $1.5 billion. (Due to the Sony Pictures hack in December, its accounting teams were unable to complete the full report in time, which means these numbers are technically still forecasts).

Despite the game segment's strong performance overall, sales of PlayStation TV and the PS Vita continued to miss targets, with combined sales reaching 1.4 million. As such, Sony has announced a writedown on the value of those assets, to the tune of $93 million.

"This write-down was recorded because the latest forecast of PS TV unit sales does not reach our original forecast as a result of lower than expected unit sales in the current quarter," Sony said.

Overall, the game segment revenue came in at about $4.4 billion, which means the PlayStation business now accounts for about a fifth of Sony's entire business.

בברכת שבת שלום
אייל

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”