מה עדיף ,PS4 או XBOX ONE?
- AvishayAmar
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אתה יכול לקנות משחקים דיגיטליים מהאתר הזה
http://gamedealdaily.com/playstation-4/
יצא לי לרכוש משם לא מעט
יש שם TLOU ב20 דולר
far cry 4 , destiny ב30 דולר
לא מדובר על SHARE, אתה פשוט רוכש (אני חושב שאפשר PAYPAL),
אחרי כמה דק' מקבל קוד למייל, אותו אפשר להוסיף דרך המכשיר
במקרה הספיציפי הזה זה אפילו יותר משתלם מ GAME.CO.UK
http://gamedealdaily.com/playstation-4/
יצא לי לרכוש משם לא מעט
יש שם TLOU ב20 דולר
far cry 4 , destiny ב30 דולר
לא מדובר על SHARE, אתה פשוט רוכש (אני חושב שאפשר PAYPAL),
אחרי כמה דק' מקבל קוד למייל, אותו אפשר להוסיף דרך המכשיר
במקרה הספיציפי הזה זה אפילו יותר משתלם מ GAME.CO.UK
עוד מקרה של מתלבט...
שלום חברים,
עקבתי אחרי השירשור הזה. אני גם מתלבט כמו עופר בין שני המוצרים ולא רוצה לחוות את הדילמה הנוראית של שלדון...
האם יש משהו מהמנוסים מבינכם, שהתנסה בשניהם בתקופה האחרונה ויכול להמליץ, מה עדיף???
אני חוזר גם על השאלה של עופר שלא קיבלה כאן מענה, האם כדאי לקנות שלט נוסף ואיזה משחקים ניתן לשחק בשניים?
במידה ואלך על PS4 האם כדאי לקנות את המצלמה ואיזה יתרונות יש לה חוץ משיחות וידאו? בקריאה של התיעוד שלה לא הבנתי את הממשק שיש לשלט מולה ומה הוא נותן. אשמח לקבל הסבר פשוט לאחד שאינו מנוסה כמוני.
לסיום, יש bundle של PS4 עם אחריות היבואן הרשמי, הכולל שני שלטים + מצלמה + Killzone: Shadow Fall, במחיר שנע בין 2800 ל- 3000 ש"ח. האם זה משתלם?
אודה לכם על התשובות.
יגאל.
עקבתי אחרי השירשור הזה. אני גם מתלבט כמו עופר בין שני המוצרים ולא רוצה לחוות את הדילמה הנוראית של שלדון...
האם יש משהו מהמנוסים מבינכם, שהתנסה בשניהם בתקופה האחרונה ויכול להמליץ, מה עדיף???
אני חוזר גם על השאלה של עופר שלא קיבלה כאן מענה, האם כדאי לקנות שלט נוסף ואיזה משחקים ניתן לשחק בשניים?
במידה ואלך על PS4 האם כדאי לקנות את המצלמה ואיזה יתרונות יש לה חוץ משיחות וידאו? בקריאה של התיעוד שלה לא הבנתי את הממשק שיש לשלט מולה ומה הוא נותן. אשמח לקבל הסבר פשוט לאחד שאינו מנוסה כמוני.
לסיום, יש bundle של PS4 עם אחריות היבואן הרשמי, הכולל שני שלטים + מצלמה + Killzone: Shadow Fall, במחיר שנע בין 2800 ל- 3000 ש"ח. האם זה משתלם?
אודה לכם על התשובות.
יגאל.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
לגבי שלט נוסף - כדאי גם אם אתה משחק לבד. ככה בכל פעם שהסוללה נגמרת תוכל להחליף לשלט השני ולטעון את הראשון. זה חשוב אם אתה לא קרוב מספיק למכשיר ולא יכול לשחק באופן חוטי.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
Re: עוד מקרה של מתלבט...
עברתי מאקס בוקס ל PS4, לא מצטער על זה לרגע.YigalAbel כתב:שלום חברים,
עקבתי אחרי השירשור הזה. אני גם מתלבט כמו עופר בין שני המוצרים ולא רוצה לחוות את הדילמה הנוראית של שלדון...![]()
אודה לכם על התשובות.
יגאל....
קונסולה נפלאה, יפהפיה, בעלת יכולות גבוהות.
המצלמה מיותרת, אין בה כמעט שימוש.
אם בעתיד תהיה תמיכה רבה יותר במצלמה, ארכוש אותה בנפרד.
משחקים מעולים:
THE LAST OF US
SHADOW OF MORDOR
ועוד כמו GTA V, או פיפא או פרו אבולושן (כל אחד והטעם שלו)
ובתקופה הקרובה יוצאים עוד ועוד כותרים.
·
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

אני כן יכול להמליץ לך, בהנחה ואתה באמת מתכוון לרכוש PS4:YigalAbel כתב:תודה גל. מקבל את ההמלצות.
תודה על העצה לגבי השלט....
לרכוש גם מטען זוגי לשלטים.
זה מעין STAND כזה לשלטים.
גם יפה וגם עושה את העבודה כאמור, וזה מגיע בזול כשאתה קונה מכשיר ועוד כמה דברים יחד, וזה יהיה שימושי,
אחרת תמצא את עצמך משחק עם כבל מחובר למכשיר - מה שמחזיר אותנו כמה שנים טובות אחורה.
באיביי הוא עולה כמה גרושים, ובחנות אמורים לתת לך אותו גם בכמה גרושים אם תקנה מכשיר.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

כשיש לך סטנד, אתה פשוט מיד מחזיר את השלט לטעינה.
כשאין לך סטנד, אתה לא נוטה מיד לשלוף את כבל ה USB ולשים את השלט בטעינה, אלא מניח את השלט במקום כזה או אחר.
בכלל כל נושא הטעינה בכבל נראה לי מיושן, והמטען הזה פשוט עוזר לקדם את הנושא חזרה למעמד טכנולוגי סביר.
שוב, סתם עצה ידידותית, אם לא הסטנד הייתי מתוסכל באופן אישי.
כשאין לך סטנד, אתה לא נוטה מיד לשלוף את כבל ה USB ולשים את השלט בטעינה, אלא מניח את השלט במקום כזה או אחר.
בכלל כל נושא הטעינה בכבל נראה לי מיושן, והמטען הזה פשוט עוזר לקדם את הנושא חזרה למעמד טכנולוגי סביר.
שוב, סתם עצה ידידותית, אם לא הסטנד הייתי מתוסכל באופן אישי.
Re: עוד מקרה של מתלבט...
·מאיזה XBOX עברת?gal-cohen כתב:עברתי מאקס בוקס ל PS4, לא מצטער על זה לרגע..........
אוקיי, תודה, אבל זה לא עוזר לי להחליט. ברור ש PS4 יותר טוב מ XBOX 360. השאלה אם הוא יותר טוב מ XBOX ONEgal-cohen כתב:XBOX 360.........
נראה לי שאני נשאר עם XBOX בעיקר בהתחשב בקינקט וביכולות מדיה סנטר, ובזה שWindows 10 מגיע לקונסולה (ביחד עם קורטנה). יותר משאני גיימר אני חובב של טכנולוגיה מגניבה....
·
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

הגרפיקה זה לא הכל.drixie כתב:אוקיי, תודה, אבל זה לא עוזר לי להחליט. ברור ש PS4 יותר טוב מ XBOX 360. השאלה אם הוא יותר טוב מ XBOX ONE......
נראה לי שאני נשאר עם XBOX בעיקר בהתחשב בקינקט וביכולות מדיה סנטר, ובזה שWindows 10 מגיע לקונסולה (ביחד עם קורטנה). יותר משאני גיימר אני חובב של טכנולוגיה מגניבה....
·...
החשש שלי לעבור מ XBOX ל PS היה בשל נושאים אחרים, כי לקבוע שברור מיד שהוא יותר טוב רק בגלל יכולות גרפיות וטכניות זה לא מספיק.
יש עוד נושאים ותכנים מסביב והם גורם משפיע.
מאחר והבהרת שאתה חובב קינקט, ווינדוס וטכנולוגיה, אז כנראה שעדיף לך המכשיר ONE.
לי אישית היה חשוב לעבור לחברה דורסנית וחמדנית פחות מ MS, עם קונסולה עתירת כותרים אקסלוסיביים אמיתיים ואיכותיים, עם מנוי שנתי שגם מחזיר את עצמו במשחקים חינם ועוד צ'ופרים, וגם ממשק משתמש נוח, ידידותי ולא עמוס בפרסומות כמו ה ONE, שלא לדבר על יכולות גרפיות טובות יותר בשל חומרה טובה יותר.
·
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

סוני בכלל בדעיכה? ואני ב 1985? תמשיך לשכנע את עצמך.drixie כתב:הכותרים האקסקלוסיביים ייגמרו, הם מכרו את הסטודיו. בכלל סוני בדעיכה. ומיקרוסופט דורסנית? אתה בשנת 1985?...
אני לא צריך שכנוע, אני כבר מסודר, תודה.
·
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
לפי הכתבה הזו מ gamespot וכן לפי כתבה דומה ב IGN לא נראה לי שהפליסטישיין הולך להתרסקות אלא להפך במיוחד שחטיבת הפלייסטשן מהווה חמישית מההכנסות הכוללות שלהחברהdrixie כתב:סוני על סף פשיטת רגל, מה לעשות. את עסקי הPC מכרו, את סטודיו המשחקים מכרו. הסטודיו בצרות. מטלפוניה הם בדרך החוצה, מכירות הטלויזיות לא מה שהיה פעם....
בנוסף הייתי מעריך אם היית טורח לציין חוץ מהחסרונות של סוני מדוע כן כדאי לקנות אקסבוקס 1, הרי בזה עוסק הפוסט הנ״ל במה כדאי ולא ב״מה לא כדאי״
מקור GAMESPOT
GameSpotNews
377 Comments
Strong PS4 Sales Help Sony Maintain Profit
About 6.4 million PS4s sold, but Sony announces $93m writedown on PS Vita and PlayStation TV.
by Rob Crossley on February 4, 2015
Sony sold 6.4 million PlayStation 4s, and 1.1 million PlayStation 3s, between October and December to help push its quarterly game profits to $228 million.
The robust home console sales helped Sony's struggling electronics empire to record about $21 billion in revenue during the quarter, with profit coming in at about $1.5 billion. (Due to the Sony Pictures hack in December, its accounting teams were unable to complete the full report in time, which means these numbers are technically still forecasts).
Despite the game segment's strong performance overall, sales of PlayStation TV and the PS Vita continued to miss targets, with combined sales reaching 1.4 million. As such, Sony has announced a writedown on the value of those assets, to the tune of $93 million.
"This write-down was recorded because the latest forecast of PS TV unit sales does not reach our original forecast as a result of lower than expected unit sales in the current quarter," Sony said.
Overall, the game segment revenue came in at about $4.4 billion, which means the PlayStation business now accounts for about a fifth of Sony's entire business.
בברכת שבת שלום
אייל