קיבלתי את ה Rikomagic mk12 s812 - התרשמות ראשונית.
- David2204
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- שם מלא: David Moseri
External Keyboard Helper Pro
תבדוק את המקלדת הנ"ל עזרה לי בעבר במכשיר אחר
תבדוק את המקלדת הנ"ל עזרה לי בעבר במכשיר אחר
- mattanl
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
בקשר ל mk12 - נהדר לשמוע שעובד טוב.
אני מחר אקבל את שלי.
הבאסה עם המכשיר הזה זה שאין עליו יותר מדי מידע ברשת... בקושי מוזכר...
הוא מגיע rooted?
יש איפשהו את ה image שלו, למקרה שאהרוס משהו וארצה להתחיל מחדש?
אני מחר אקבל את שלי.
הוא מגיע rooted?
יש איפשהו את ה image שלו, למקרה שאהרוס משהו וארצה להתחיל מחדש?
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
Re: טוב אז קצת עדכונים
·didiram כתב:אני עם סמסונג ולא נתקלתי בבעיה, יש הגדרות עבור ה CEC בממשק של האנדרואיד, ניסית לעשות שם משהו ?......
·...
נדמה לי שאת הכיבוי בלחיצה אחת ביטלתי. לא מאמין שזה קשור.. אבל אני אנסה.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

לא יודע אם יש image
·mattanl כתב:בקשר ל mk12 - נהדר לשמוע שעובד טוב.
אני מחר אקבל את שלי.
הוא מגיע rooted?
יש איפשהו את ה image שלו, למקרה שאהרוס משהו וארצה להתחיל מחדש?...
אבל המכשיר מגיע root..
- voguemaster
-
- חבר ותיק

עדכון קטן
יצא לי לבדוק את External keyboard helper והוא פשוט עובד. נהדר!
הופך את הקופסא לאנדרואיד שמיש לחלוטין.
מסקרן אותי אם מצלמות אינטרנט יעבדו עם הקופסא הזו... זה גם יאפשר סקייפ
אין ספק שקופסה חזקה שתומכת בקודי כמו שצריך וגם יש לה יכולות סמארט היא יתרון אדיר
על פאי או כל קופסה שמריצה Openelec.
הופך את הקופסא לאנדרואיד שמיש לחלוטין.
מסקרן אותי אם מצלמות אינטרנט יעבדו עם הקופסא הזו... זה גם יאפשר סקייפ
אין ספק שקופסה חזקה שתומכת בקודי כמו שצריך וגם יש לה יכולות סמארט היא יתרון אדיר
על פאי או כל קופסה שמריצה Openelec.
- mattanl5
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
קיבלתי את זה
מכשיר טוב. יש לי איתו 3 בעיות:
1. יש דרך להחליף את הסינית שמגיעה בעברית? ראיתי שכתבתם על External Keyboard Helper. איך בדיוק אני משתמש בזה? זה יאפשר לי להקליד בעברית במקלדת USB שלי?
2. גם ב XBMC וגם ב KODI כשאני מנגן סרט יש מן 2 פסים שחותכים את הקצוות של הסרט (ראו תמונה מצורפת). כדי לפתור את זה, אני לוחץ על Setting (תוך כדי צפייה), משנה את View Mode מ Normal למשהו אחר, ומחזיר ל Normal. המעצבן זה שצריך לעשות את זה בכל סרט. כל פעם.
3. קיוויתי לחבר אליו HD חיצוני להתקין עליו SAMBA ולהשתמש בו בין השאר כ NAS אבל העברת הקבצים ממש איטית. אפילו יותר מהרסברי.
חוץ מזה, המכשיר מעולה לצפייה. מריץ XBMC ועובד חלק.
1. יש דרך להחליף את הסינית שמגיעה בעברית? ראיתי שכתבתם על External Keyboard Helper. איך בדיוק אני משתמש בזה? זה יאפשר לי להקליד בעברית במקלדת USB שלי?
2. גם ב XBMC וגם ב KODI כשאני מנגן סרט יש מן 2 פסים שחותכים את הקצוות של הסרט (ראו תמונה מצורפת). כדי לפתור את זה, אני לוחץ על Setting (תוך כדי צפייה), משנה את View Mode מ Normal למשהו אחר, ומחזיר ל Normal. המעצבן זה שצריך לעשות את זה בכל סרט. כל פעם.
3. קיוויתי לחבר אליו HD חיצוני להתקין עליו SAMBA ולהשתמש בו בין השאר כ NAS אבל העברת הקבצים ממש איטית. אפילו יותר מהרסברי.
חוץ מזה, המכשיר מעולה לצפייה. מריץ XBMC ועובד חלק.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- voguemaster
-
- חבר ותיק

שני דברים
1. לגבי הקווים - לפעמים זה לא קורה לי כשאני מתחיל ניגון. לא הצלחתי להבין את הדפוס של מתי זה קורה.
2. לגבי external keyboard helper - תוריד אותו מהמרקט. בהגדרות של אנדרויד תקבע אותו בתור מקלדת ברירת המחדל. בהגדרות שלו עצמו תגדיר מקש להחלפת שפה (אצלי בחרתי ALT-Z) ואז הוא יאפשר לך לקבוע LAYOUT של שפה נוספת. המקלדת הסינית שמגיעה עם המכשיר תומכת במעבר בין סינית לאנגלית. בשבילנו היא לא שימושית בכלל.
אני קניתי את external keyboard helper pro. משתלם 2 דולר
2. לגבי external keyboard helper - תוריד אותו מהמרקט. בהגדרות של אנדרויד תקבע אותו בתור מקלדת ברירת המחדל. בהגדרות שלו עצמו תגדיר מקש להחלפת שפה (אצלי בחרתי ALT-Z) ואז הוא יאפשר לך לקבוע LAYOUT של שפה נוספת. המקלדת הסינית שמגיעה עם המכשיר תומכת במעבר בין סינית לאנגלית. בשבילנו היא לא שימושית בכלל.
אני קניתי את external keyboard helper pro. משתלם 2 דולר
-
didiram
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
אפשר למצוא את ה ROM כאן : https://www.copy.com/s/agZV6wJV1ugxJgy3mattanl כתב:בקשר ל mk12 - נהדר לשמוע שעובד טוב.
אני מחר אקבל את שלי.
הוא מגיע rooted?
יש איפשהו את ה image שלו, למקרה שאהרוס משהו וארצה להתחיל מחדש?...
או דרך האתר של החברה :
http://www.rikomagic.com/en/download/do_1.html
- mattanl
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- voguemaster
-
- חבר ותיק

עדכון נוסף
אוקיי אז סוף סוף מצאתי בעיה אמיתית במכשיר. לא שהוא לא טוב או משהו אבל בהחלט משהו שיכול לעצבן אנשים מסויימים.
מסתבר שבכל REBOOT המכשיר מגריל מחדש MAC ID חדש לכרטיס הרשת שלו. אני לא יודע אם זה קורה באלחוטי גם כן אבל ב-ETHERNET זה קורה בוודאות.
המשמעות היא שלא ניתן לקבוע לו כתובת IP קבועה ברשת כי ה-MAC משתנה כל הזמן. ובלי כתובת IP דברים כמו YATSE הופכים לסיוט.
נכון שאני בעיקר שולט עליו עם השלט של הטלוויזיה ומדי פעם כשצריך עם מקלדת ועכבר אבל זה קצת מרגיז, עדיין.
מסתבר שבכל REBOOT המכשיר מגריל מחדש MAC ID חדש לכרטיס הרשת שלו. אני לא יודע אם זה קורה באלחוטי גם כן אבל ב-ETHERNET זה קורה בוודאות.
המשמעות היא שלא ניתן לקבוע לו כתובת IP קבועה ברשת כי ה-MAC משתנה כל הזמן. ובלי כתובת IP דברים כמו YATSE הופכים לסיוט.
נכון שאני בעיקר שולט עליו עם השלט של הטלוויזיה ומדי פעם כשצריך עם מקלדת ועכבר אבל זה קצת מרגיז, עדיין.
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
לכל מי שמשתמש ב-MK12: אני מתכוון להזמין את המכשיר עבור קרוב משפחה. הדרישות שלו צנועות מאוד- רק לחבר דיסק חיצוני ולצפות בסרטים. רציתי רק לשאול כמה שאלות פשוטות:
- מה היה זמן המשלוח אצלכם?
- האם היו בעיות כלשהן עם העברית (בעיקר עם כתוביות לעברית)?
- איך השלט שלו? אני לא בטוח שהשלט של הטלויזיה יעבוד אצלו עם המכשיר הזה.
- באופן כללי, האם אתם ממליצים על המכשיר עבור צפיה בסרטים?
- voguemaster
-
- חבר ותיק

תשובות
1. זמן משלוח רגיל מסין, נראה לי 3 שבועות.
2. איזה בעיות עם עברית? אני צופה בסרטים וסדרות דרך קודי אז שם אין בעיה כי יש להם פונט משלהם.
מבחינת האנדרואיד עצמו אין בעיה - כשאני נכנס ליוטיוב או לדפדפן אני יכול לכתוב בעברית והכל מיושר לימין ונראה אחלה.
3. שלט בסיסי אבל עובד. יש גם אפשרות להתממשק איתו דרך הרשת איכשהו אבל לא בדקתי את הנושא. כדי לשלוט על האנדרואיד חייבים מקלדת ועכבר לדעתי. זה לא יעבוד טוב אחרת. בשביל קודי מספיק השלט של המכשיר, השלט של הטלוויזיה (אם יש CEC) או YATSE.
4. ממליץ עליו בהחלט. עם קודי עליו הוא אחלה מכונה לצפיה בסרטים. לדעתי הוא האנדרואיד הכי מוצלח היום.
2. איזה בעיות עם עברית? אני צופה בסרטים וסדרות דרך קודי אז שם אין בעיה כי יש להם פונט משלהם.
מבחינת האנדרואיד עצמו אין בעיה - כשאני נכנס ליוטיוב או לדפדפן אני יכול לכתוב בעברית והכל מיושר לימין ונראה אחלה.
3. שלט בסיסי אבל עובד. יש גם אפשרות להתממשק איתו דרך הרשת איכשהו אבל לא בדקתי את הנושא. כדי לשלוט על האנדרואיד חייבים מקלדת ועכבר לדעתי. זה לא יעבוד טוב אחרת. בשביל קודי מספיק השלט של המכשיר, השלט של הטלוויזיה (אם יש CEC) או YATSE.
4. ממליץ עליו בהחלט. עם קודי עליו הוא אחלה מכונה לצפיה בסרטים. לדעתי הוא האנדרואיד הכי מוצלח היום.
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
האם יש תמכיה ב H.265, HEVC, VB9?
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- voguemaster
-
- חבר ותיק

בדף המוצר הם מציינים שכן
·yanivol כתב:האם יש תמכיה ב H.265, HEVC, VB9?...
יש תמיכה בהאצת חומרה ב-H265. מכיוון ש-FFMPEG תומך ב-H265 ונעשתה עבודה בגרסה 14 כדי לתמוך בזה אני מאמין שכן אבל לא בדקתי. תכלס, שווה לעשות ניסיון... אולי אני אוריד איזה דמו 4K או משהו H265 אחר ואבדוק.
הבאת לי רעיון
- nizan_d
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
מנצל את השירשור, האם אתם עדיין מרוצים, או שהיום הייתם מזמינים משהו אחר?
מישהו הזמין מהאתר הזה http://www.cloudsto.com/products/rikomagic-mk12.html ? הם נותנים משלוח DHL חינם.
מתלבט בין המכשיר הזה ל PIPO x7 או RPI2 + hifiberry . כולם באיזור ה 100 דולאר
חוץ מהפעלת KODI האם ניתן לשחק משחקי פלש באתרים כמו כאן? שיהייה ערך מוסף לילדים. תודה
חוץ מהפעלת KODI האם ניתן לשחק משחקי פלש באתרים כמו כאן? שיהייה ערך מוסף לילדים. תודה
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
Re: מנצל את השירשור, האם אתם עדיין מרוצים, או שהיום הייתם מזמינים משהו אחר?
ניצן, שים לב שבאתר שהבאת המכשיר הרבה יותר יקר! £84.99 זה יותר מ-130$, בעוד שב-אליאקספרס המכשיר נמכר ב-102$ כולל משלוח חינם. כך שהמשלוח DHL הוא לא בדיוק בחינם...nizan_d כתב:מישהו הזמין מהאתר הזה http://www.cloudsto.com/products/rikomagic-mk12.html ? הם נותנים משלוח DHL חינם.
חוץ מהפעלת KODI האם ניתן לשחק משחקי פלש באתרים כמו כאן? שיהייה ערך מוסף לילדים. תודה...
·
- nizan_d
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 128
צודק, חשבתי שזה ביורו, אכן המחיר בעלי ודיל אקספרס ודומיהם כ 100 דולאר
- voguemaster
-
- חבר ותיק

-
didiram
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
Re: אגב, לא להתקין Helix 14.1
·,תנסה את זה:voguemaster כתב:על המכשיר הזה הוא מתרסק ישר בעליה. אני חוקר את העניין......
http://spmc.semperpax.com/
- voguemaster
-
- חבר ותיק

Re: אגב, לא להתקין Helix 14.1
·...
אין סיכוי. למה טרחתי לקנות קופסת אנדרואיד שבה יש פריסת וידאו עם האצת חומרה נתמכת ע"י KODI? כדי שאני אלך לחפש גרסאות מותאמות כלשהן? אין שום צורך. החומרה נתמכת בצורה מעולה. יש שם כנראה באג ספציפי. עדיף לי להשקיע את הזמן בלפתור אותו כדי להישאר עם גרסה מקורית של קודי.