Kodi 14.0: גרסת Helix שוחררה
- itzikg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2120
חחח חזק 
- moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 988
·מה הכוונה "שזירת 1080 " ?dhead666 כתב:גרסה 14.0 של תוכנת המדיה הפופולרית שוחררה, מה חדש?, עברית, קישורים להורדה ועוד בכתבה בנושא במגזין HT...
וגם אם אני יעדכן לקודי אני יוכל לשחזר עם התוכנה XBMC BEKUP ?
תודה רבה.
- DinDuek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 165
התקנתי את הגרסה של thewiz
רק אצלי אין בשורה את האופציה של הטלויזיה חיה?
רק אצלי אין בשורה את האופציה של הטלויזיה חיה?
- xmen83
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 237
·לא הצלחתי .msrotter כתב:@xmen83
·
זה נראה לי כמו מה שאתה מחפש:
https://seo-michael.co.uk/how-to-backup ... xbmc-kodi/...
התקנתי את התוסף BACKUP בגרסת 13.2, עשיתי גיבוי למערכת.
לאחר מכן נכנסתי לקודי, אם אנני טועה, צריך להתקין את תוסף הגיבוי בקודי ולאחר מכן להפנות אותו לתיקיה בה נמצא הגיבוי ולבסוף לשחזר.
לא הצלחתי להתקין את תוסף הגיבוי בקודי.
בינתיים אשאר עם גות'ם, הוא עובד טוב ואני לא רואה סיבה לשדרג לגרסת קודי (חוץ מניסוי ותעיה ) .
- burekas7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
חבל שלא הסתכלת בעמוד הקודם, כתבתי שבמדריך כתוב במפורש שהתוסף עדיין לא נתמך בקודי, במידה וכן זה יהיה דבר טוב.xmen83 כתב:·לא הצלחתי .......
התקנתי את התוסף BACKUP בגרסת 13.2, עשיתי גיבוי למערכת.
לאחר מכן נכנסתי לקודי, אם אנני טועה, צריך להתקין את תוסף הגיבוי בקודי ולאחר מכן להפנות אותו לתיקיה בה נמצא הגיבוי ולבסוף לשחזר.
לא הצלחתי להתקין את תוסף הגיבוי בקודי.
בינתיים אשאר עם גות'ם, הוא עובד טוב ואני לא רואה סיבה לשדרג לגרסת קודי (חוץ מניסוי ותעיה ) ....
בכל מקרה יש פה הרבה תיאורים על תוספים שעוד יידרשו להתעדכן, זה יקח קצת זמן, עדיף להמתין
·
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
·tomer953 כתב:·......
מממ היה בזמנו מאמר שהתייחסו לשם, לדעתי ייתכן שזה כן הקומיקס
הם משתמשים בסדר הABC לשמות הקוד
Babylon
Camelot
Dharma
Eden
Frodo
Gotham
Helix
יכול להיות שלגרסא הבאה יקראו ישראל...
חשבתי שהמוטיב של השמות רץ לפי ABC עם קשר לנושאים מסרטים (כמו גרסאות אנדרואיד וממתקים...). לכן שללתי את האפשרות לקומיקס.
- danielby
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 472
התקנתי את Kodi הרישמית. כאשר אני סוגר את המדיה סנטר הוא לא נסגר אלא קורס.
זה קורה לי על שני מחשבים עם W7.
מישהו חווה את אותה ההתנהגות בעת סגירת היישום?
הקישור ללוג: http://xbmclogs.com/show.php?id=380667
זה קורה לי על שני מחשבים עם W7.
מישהו חווה את אותה ההתנהגות בעת סגירת היישום?
הקישור ללוג: http://xbmclogs.com/show.php?id=380667
- נוקי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
@danielby
קורה לי אותו דבר, אבל לא הצורה עיקביבת (לעיתים נסגר ולעיתים קורס).
@dhead666
תודה על הסיקור המהיר (אני לא מבין גדול ולא באמת הבנתי מה השתנה, אבל זה נשמע מאוד משכנע
). רציתי לשאול אותך איך אתה צופה בטלוויזיה חיה? על איזה תוסף pvr אתה ממליץ? אני משתמש בOpenelec על המחשב בסלון ושאר המחשבים בבית עם windows 7 . אני מעדיף שגם הbackend יהיה על המחשב בסלון אבל לא תמיד יש לי שם קליטה של עידן+.
ועוד שאלה כללית לכל מי מבין/מקושר/רוצה להעלות תאוריות...
בימים האחרונים מדברים הרבה על טלוויזיה של סלקום וגולן וראיתי שכתוב שהם שוקלים לוותר על ממיר רישמי ולהוציא אפליקצית אנדרואיד דרכה יהיה אפשר לצפות. מה הסיכוי שיוציאו באופן רישמי או שמישהו ימצא דרך להעביר את זה לתוסף של קודי? ובכלל למה אין (או לפחות אני מכיר) תוספים רשמיים של קודי לתכנים חוקיים בתשלום (נטפליקס, hbo go, הולו או בארץ יס)?
תודה
·
קורה לי אותו דבר, אבל לא הצורה עיקביבת (לעיתים נסגר ולעיתים קורס).
@dhead666
תודה על הסיקור המהיר (אני לא מבין גדול ולא באמת הבנתי מה השתנה, אבל זה נשמע מאוד משכנע
ועוד שאלה כללית לכל מי מבין/מקושר/רוצה להעלות תאוריות...
בימים האחרונים מדברים הרבה על טלוויזיה של סלקום וגולן וראיתי שכתוב שהם שוקלים לוותר על ממיר רישמי ולהוציא אפליקצית אנדרואיד דרכה יהיה אפשר לצפות. מה הסיכוי שיוציאו באופן רישמי או שמישהו ימצא דרך להעביר את זה לתוסף של קודי? ובכלל למה אין (או לפחות אני מכיר) תוספים רשמיים של קודי לתכנים חוקיים בתשלום (נטפליקס, hbo go, הולו או בארץ יס)?
תודה
·
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
- benny123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
נוקי זה לא יקרה מהסיבה הפשוטה שזה לא חוקי - סלקום ואחרים משקיעות כסף רב בממיר עם תוכנה משלו ואתה רוצה גישה לממשק דרך KODI? בהצלחה עם זה
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
מצד שני
אם יהיו אפליקציות אנדרויד, יש על מה לדבר. אם התוכן נגיש לאפליקציה שרצה על סמארטפון (אצל כל אחד מאיתנו) אז אין סיבה אמיתית שקודי לא יוכל לתמוך בזה.
- danielby
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 472
אצלי זה קורס 9 מתוך 10 פעמים.
- נוקי
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 376
@benny123
·
אני לא מדבר על גישה בצורה לא חוקית. קראתי על זה שגם סלקום וגם גולן שוקלות לבנות אפליקציה לאנדרואיד במקום להתמיע תוכנה ולמכור ממיר משלהן. ככה שמהשתמש יוכל לחבר לטלוויזיה כל מכשיר שמריץ אנדרואיד ולהתחבר עם שם וסיסמא (אולי לצורך העניין כדי למנוע גניבות יוגבילו את המשתמש במספר מכשירים או לפי IP או כתובת MAC ספציפית).
השאלה שלי היא, למה לא קיימים שירותים דומים לקבלת תוכן בתשלום דרך קודי? הריי בתוכנה עצמה אין שום דבר לא חוקי והיא פלטפורמה שזמינה למרבית מערכות ההפעלה הקיימות (Ios מאק, וינדוס, לינוקס ואנדרואיד). תיאורטית עם עידוד מחברה מסחרית (משמע שבמקום שיבנו אפליקציה לאנדרואיד ועוד אחת לאיפון ועוד אחת למחשבים ועוד אחת לממיר המותאם שלהם סלקום יבנו תוסף לקודי ויסבירו למשתמשים איך להתקין אותו/ישלחו טכנאים לצורך ההתקנה) גם הקהילה תרוויח ותגדל וגם אותה חברה תפנה לקהל משתמשים הרבה יותר גדול.
·
אני לא מדבר על גישה בצורה לא חוקית. קראתי על זה שגם סלקום וגם גולן שוקלות לבנות אפליקציה לאנדרואיד במקום להתמיע תוכנה ולמכור ממיר משלהן. ככה שמהשתמש יוכל לחבר לטלוויזיה כל מכשיר שמריץ אנדרואיד ולהתחבר עם שם וסיסמא (אולי לצורך העניין כדי למנוע גניבות יוגבילו את המשתמש במספר מכשירים או לפי IP או כתובת MAC ספציפית).
השאלה שלי היא, למה לא קיימים שירותים דומים לקבלת תוכן בתשלום דרך קודי? הריי בתוכנה עצמה אין שום דבר לא חוקי והיא פלטפורמה שזמינה למרבית מערכות ההפעלה הקיימות (Ios מאק, וינדוס, לינוקס ואנדרואיד). תיאורטית עם עידוד מחברה מסחרית (משמע שבמקום שיבנו אפליקציה לאנדרואיד ועוד אחת לאיפון ועוד אחת למחשבים ועוד אחת לממיר המותאם שלהם סלקום יבנו תוסף לקודי ויסבירו למשתמשים איך להתקין אותו/ישלחו טכנאים לצורך ההתקנה) גם הקהילה תרוויח ותגדל וגם אותה חברה תפנה לקהל משתמשים הרבה יותר גדול.
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
יופי של סקירה, עושה חשק להקדים את המעבר לHTPC.
tomer953 , מה שכתבת בעמוד הקודם היה מרגש.
תודה רבה לכל החברים פה שעושים לנו את החיים קלים יותר ועוד בעברית. ברור לי שזה לא ברור מאליו.
tomer953 , מה שכתבת בעמוד הקודם היה מרגש.
תודה רבה לכל החברים פה שעושים לנו את החיים קלים יותר ועוד בעברית. ברור לי שזה לא ברור מאליו.
- eyalb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 179
התקנתי ב WIN7 אולם
מאיזו סיבה אין לי בהתקנה את החלק של הטלוויזיה
כלומר יש וידאו , סרטים ( לא ברור מה ההבדל )
מזג אוויר
אולם טלויזיה אין
האם צריך לעשות איזו הגדרה ?
תודה
אייל
כלומר יש וידאו , סרטים ( לא ברור מה ההבדל )
מזג אוויר
אולם טלויזיה אין
האם צריך לעשות איזו הגדרה ?
תודה
אייל
- itzikg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2120
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
היי,
קצת הסתבכתי עם התכנה הלא אינטואיטיבית הזו.
מישהו יכול לעזור לי, לחסוך לי הרבה זמן ועצבים ולגלות לי בבקשה איך מכניסים תיקון ידני לסנכרון אודיו וידאו? (כלומר, להוסיף השהייה לאודיו)
יש אצלי קטע במערכת מחשב-רסיבר-מסך שלי שמשום מה (ואין לי מושג מיהו האשם בזה. להערכתי הרסיבר ימאהה) שבסרטים ב- 24p (ורק בסרטים האלו) האודיו מקדים בהמון זמן את הוידאו. ב- mpc-hc פשוט הוספתי ידנית השהיית אודיו של 220ms והכל פיקס. ב- KODI חפרתי ואני לא מוצא איך עושים את זה.
מישהו?
מישהו יכול לעזור לי, לחסוך לי הרבה זמן ועצבים ולגלות לי בבקשה איך מכניסים תיקון ידני לסנכרון אודיו וידאו? (כלומר, להוסיף השהייה לאודיו)
יש אצלי קטע במערכת מחשב-רסיבר-מסך שלי שמשום מה (ואין לי מושג מיהו האשם בזה. להערכתי הרסיבר ימאהה) שבסרטים ב- 24p (ורק בסרטים האלו) האודיו מקדים בהמון זמן את הוידאו. ב- mpc-hc פשוט הוספתי ידנית השהיית אודיו של 220ms והכל פיקס. ב- KODI חפרתי ואני לא מוצא איך עושים את זה.
מישהו?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
·jacko-il כתב:היי,
מישהו?...
http://kodi.wiki/view/Video_playback#OS ... e_settings
סעיף 3
Audio offset
- rabak
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 565
@jacko-il
·
·
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
רק אצלי הורדת כתוביות מTOREC נכשלות עם שגיאת סקריפט ?
- cRaZy-BoY
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 384
תשתמש בתוסף של Subtitle, גם ככה יש שם מאגר גדול הרבה יותר משאר האתרים.