הבהובים באמבילייט פיליפס אינוביישן 60 אינטש 8708
כמה עצוב לשמוע על שרות של יבואנים שירות לקוי .מצד אחד אנו רוצים לרכוש מוצר איכותי ויוקרתי ודואגים לשלם יותר בכדי שזה יהיה יבואן רשמי ואנו קוראים פה את כל ההיתעוללת של היבואנים כלפי מוצריהם!
זה לא אמור להיות כך צריך איזה הגנה טובה לצרכן והרתעה לכל יבואן שמפר את הסכם האחריות ונותן פתרונות לא רלוונתים ללקוח חבל!!
למזלנו יש את הפורום המדהים הזה שאנו משתפים את הבעיות וגם את הפתונות שלנו
זה לא אמור להיות כך צריך איזה הגנה טובה לצרכן והרתעה לכל יבואן שמפר את הסכם האחריות ונותן פתרונות לא רלוונתים ללקוח חבל!!
למזלנו יש את הפורום המדהים הזה שאנו משתפים את הבעיות וגם את הפתונות שלנו
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
סוף השבוע כבר ממש בפתח הדלת...
עדכנו אתכם לגבי המסך?
עדכנו אתכם לגבי המסך?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·לא הבנתי את הבעיה. לקחו המסך בשני והחזירו ברביעי. מבאס שאין מסך חלופי אבל אפשר לחיות יומיים בלי מסך בסלוןאהבתי כתב:כמה סבל מקנייה בישראל , אין חוקים בישראל שחייבים לתקן תוך X יום טלוויזיה או לתת טלוויזיה חלופית ?...
גם לי החזירו אותו מתוקן אתמול
דבר ראשון, כל הכבוד לרטפון על האמינות, שכפי שהובטח, חזר הביתה לפני סוף השבוע...
לגוף הדברים - נראה תקין. אתמול בערב לא ראיתי שוב את תופעת ההבהובים. אבל כיוון שגם בעבר זה לא היה קבוע, צריך להמשיך ולעקוב ... מקווה שאכן התיקון פתר את הבעיה סוף סוף וניתן לחזור ולהנות מהמסך הנהדר הזה עם הפיליפס HUE שצירפתי אליו
דבר ראשון, כל הכבוד לרטפון על האמינות, שכפי שהובטח, חזר הביתה לפני סוף השבוע...
לגוף הדברים - נראה תקין. אתמול בערב לא ראיתי שוב את תופעת ההבהובים. אבל כיוון שגם בעבר זה לא היה קבוע, צריך להמשיך ולעקוב ... מקווה שאכן התיקון פתר את הבעיה סוף סוף וניתן לחזור ולהנות מהמסך הנהדר הזה עם הפיליפס HUE שצירפתי אליו
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אחלה, טוב לשמוע שטיפלו בכם בסופו של דבר.. תהנו מהמסך..
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
אפשר להתחיל לקנות פיליפס
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

·hipoo כתב:אפשר להתחיל לקנות פיליפס...
אני לפחות עוד רחוק קילומטרים מלהמליץ על פיליפס, בטח שהיבואן הוא עדיין אלקטרה.
שחר, אני פאן-בוי של פיליפס, במיוחד של האמבילייט המובנה שלהם. המסך הקודם שלי היה פיליפס וגם הנוכחי ... (בחדר שינה יש לי LG)
הערך הכי מוסף זה הפיליפס HUE שזה מוצר אדיר. ההתממשקות לאמבילייט היא בכלל מטורפת בעיני.
בכל מקרה, היו לי קצת חששות, בגלל השם הרע שיצא לשירות אלקטרה וגם לאחר מכן שהשירות עבר לרטפון
בכל מקרה הנסיון האישי הפרטי עם רטפון היה (עד עכשיו - חמסה חמסה חמסה... ) מוצלח
אז מבחינתי שלי, אני הייתי ממשיך לקנות פיליפס. אבל כל אחד והבחירה שלו כמובן
הערך הכי מוסף זה הפיליפס HUE שזה מוצר אדיר. ההתממשקות לאמבילייט היא בכלל מטורפת בעיני.
בכל מקרה, היו לי קצת חששות, בגלל השם הרע שיצא לשירות אלקטרה וגם לאחר מכן שהשירות עבר לרטפון
בכל מקרה הנסיון האישי הפרטי עם רטפון היה (עד עכשיו - חמסה חמסה חמסה... ) מוצלח
אז מבחינתי שלי, אני הייתי ממשיך לקנות פיליפס. אבל כל אחד והבחירה שלו כמובן
אין ספק שאיכות הצפיה במסך גבוהה מאוד, גם המסך נראה טוב ובעיקר חווית הצפיה עם האמבילייט וה hue מטורפת.
בחודש האחרון כשכיביתי האמבילייט כי היה כבר בלתי נסבל לצפות בסרט כשהוא מהבהב, חוויית הצפיה הדרדרה קשות.
כל בני הבית חיכו בטירוף לתיקון המסך. מי שלא נכנס לזה, לא מבין את עוצמת הצפיה המשולבת של אמבילייט עם hue. שום חוויה בקולנוע לא מתקרבת לזה ( לדעתי לפחות ).
מקווה שפיליפס יקחו עצמם בידיים וישפרו את בקרת האיכות, משום שהם מפספסים על כך קהל רב.
מעריך שאם הבעיה אכן תיפתר, גם המסך הבא שלי ככל הנראה יהיה מבוסס על אותה טכנולוגיה. קשה לעבור מהחוויה הזאת לחווית צפיה במסך רגיל.
בחודש האחרון כשכיביתי האמבילייט כי היה כבר בלתי נסבל לצפות בסרט כשהוא מהבהב, חוויית הצפיה הדרדרה קשות.
כל בני הבית חיכו בטירוף לתיקון המסך. מי שלא נכנס לזה, לא מבין את עוצמת הצפיה המשולבת של אמבילייט עם hue. שום חוויה בקולנוע לא מתקרבת לזה ( לדעתי לפחות ).
מקווה שפיליפס יקחו עצמם בידיים וישפרו את בקרת האיכות, משום שהם מפספסים על כך קהל רב.
מעריך שאם הבעיה אכן תיפתר, גם המסך הבא שלי ככל הנראה יהיה מבוסס על אותה טכנולוגיה. קשה לעבור מהחוויה הזאת לחווית צפיה במסך רגיל.
לדעתי פיליפס / אלקטרה עושים טעות שהם לא מייבאים באופן מסודר את ה HUE ארצה, זה היה יכול להיות מקדם מכירות מצוין גם למותג וגם לאמבילייט במסכים
הדגמתי לבחור מרטפון שהחזיר לי את המסך הביתה את ה HUE עם המסך, והוא היה פעור פה. הוא לא שמע שזה בכלל קיים ...
הדגמתי לבחור מרטפון שהחזיר לי את המסך הביתה את ה HUE עם המסך, והוא היה פעור פה. הוא לא שמע שזה בכלל קיים ...
בפורומים בגרמניה כולם רשמו שמה שהחליפו אצלם זה לוח אם ומאז כנראה לא חזרו הבעיות. מבאס רצחNewboy כתב:רץ לבדוק אצלי .. טוב אצלי בינתיים תקין אבל אני עכשיו בסטרס שאולי זה גם יחזור אצלי. לעזאזל
נ.ב הם אמרו שהם החליפו את הכרטיס של האמבילייט באחד חדש...
·