שרשור תגובות: HT Deals - מבצע מטען PortaPow Crystal USB לחברי האתר!

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
liam
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587

שליחה

למי שהמטען לא מטעין כמו שצריך, האם אתם משתמשים בכבל הטענה או בכבל Data?

כבל Data לא יטעין ביותר מ- 0.5A (כמו USB2.0), כלומר בשימוש במכשיר במקביל להטענה הסוללה תפרוק. אם משתמשים בכבל הטענה יעודי אז ההטענה צריכה להיות מקסימלית בהתאם לדרישת המכשיר והסוללה תטען גם בשימוש במקביל (יש לשים לב שכשהמכשיר מתחמם, הוא גם מוריד את קצב ההטענה ולעיתים מפסיק להטעין).

ניתן ליצור כבל הטענה בעזרת קיצור החוטים של ה- Data בכבל (יש הרבה מדריכים בנט), או לקנות כבל כזה (בד"כ נמכר בסכום קצת יותר גבוהה מכבל Data רגיל).

בד"כ כבלים מקוריים שבאים עם המכשירים הם כבלי Data והקיצור שהזכרתי קורה במטען המקורי עצמו, כך שאם נשתמש בכבלים הללו במטען לא מקורי אז לא נקבל מהירות הטענה מקסימלית.

עזי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
שם מלא: עזי

שליחה

לא מדויק, גם עם כבל דטה אני מקבל טעינה בזרם גבוה (1.7A) עם המטען הזה. החיווט של הפינים הרלוונטים נעשה בתוך המטען.

liam
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 587

שליחה

אין לי את המטען הספציפי הזה וברוב המטענים צד ג' אין קיצור של ה- Data, לכן כתבתי את מה שכתבתי רק ששכחתי לסייג את דברי.

אם במטען זה יש קיצור של ה- Data אז כמו מטען מקורי הוא יטעין במהירות מקסימלית לפי דרישת המכשיר (עם כל כבל סטנדרטי עם התנגדות מתאימה).

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46478

שליחה

הרבה מכשירים דורשים ערכי מתח שונים על מנת לזהות מטען מתאים עבור כניסה למצב של הטענה בזרם גבוה, לפיכך הנושא הרבה יותר עמוק מקיצור הפינים. כפי שנכתב בכתבה, המטען המדובר של PortaPow כולל תאימות מול מוצרי iOS על מנת לספק הטענה מהירה והוא עושה זאת על ידי ערכי מתח שונים בפינים של הנתונים.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010

שליחה

הגיע היום, DOA....
אכזבה
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

מפתיע שרק בשרשור הזה, 4 חברים קיבלו תקול או DOA... מציע להימנע

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458

שליחה

ran_carney כתב:גם המשלוח שלי הגיע, לזכותם - מהר. רמת האריזה גם כן אחלה לגמרי.
מה שכן, לצערי, גם אני קיבלתי מטען תקול.
הטענתי מס' מוצרים במקביל - ויצאתי לדרך. ממצב של 100 אחוז סוללה, תוך פחות מחצי שעה נעלמו לי 30 אחוז; תוך פחות משעתיים נגמרה לי הסוללה לגמרי. ירדה לאחוזים בודדים והפלאפון כבה. לאחר החלפה לסוללה אחרת שברשותי החזרתי את הסוללה שנטענה על ידי פורטפאו - והיו בערך 40 אחוז. הפעם הטענתי עם המטען המקורי עד 100. ב-60 האחוזים העליונים הכל היה בסדר - כשהסוללה הגיעה חזרה ל-40 - הפלאפון שוב התחרפן לי - כבה מעצמו וכו'. מדובר על נוט 2.
כרגע הסוללה הזו מושבתת בצד ואני משתמש בסוללה השניה.

יצרתי איתם קשר והם הציעו לבדוק את המטען , לזכות אותי כנגד המשלוח ולהחליף אותו במידה ויתגלה כתקול.
לזכותם שוב. עכשיו אני צריך למצוא זמן לקפוץ לדואר.

ALL IN ALL, ביחס לכמות התגובות מהחבר'ה שהזמינו - כמות התקלות נשמעת מחשידה מאוד.
...
גם לי אותה הבעיה עם ה NOTE3 , סוללה טעונה ב 100 אחוז , ואחרי כ חצי שעה יורד ל כ 40 אחוז !

שמתי את המטען בצד ... בשביל 100 שקל , לא שווה את ההתעסקות ב להחזיר/להזדכות/לבדוק .

ממליץ לחושבים להזמין , לחסוך את הכסף , אין ספק שזה לא היה "המטען האחרון שלכם " (אולי לפני האחרון , כי אחריו תאלצו לקנות עוד מטען או להשתמש במטען הישן שמגיע עם המכשיר).

·
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

ran_carney
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1919

שליחה

עוד לפני שהגיע המטען הזמנתי מהם גם כבלים וגם מתאם לכבל DATA כך שיהפוך לכזה שמטעין מהר; במקום מה שהזמנתי, הגיעו שלושה כבלים - מהסוג הלא נכון.

האמת? מאוכזב קשות. לא אמליץ על החברה הזו.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46478

שליחה

דיברתי עם חברת PortaPow בנוגע לסוגיות שהועלו כאן. הנה תמצית הדברים:
  • כרגע החברה לא רואה כי בארץ יש מספר יחידות תקול בצורה חריגה, רוב ההזמנות תקינות. הם לא חשפו בפני מספרים, אך הם מציינים כי כל מי שהתלונן על יחידה תקולה, הונחה לשלוח חזרה את היחידה והחברה תבדוק את המוצר ותשלח חדש במקום. הוצאות המשלוח מהארץ לחברת PortaPow, יכוסו על ידי האחרון.
  • מתח לא יציב יכול לגרום לספייקים אשר יעברו מהמטען לטלפון אשר ידווח מטעמו על טעינה מלאה, למרות שהיא לא כזאת. יש צורך לפנות לחברה לטובת החלפת היחידה.
  • החברה מציינת כי היא אורזת את המוצרים שלה בצורה כזאת אשר יהוו פשרה מתקבלת על הדעת מבחינת עלויות משלוח וקבלת מוצר תקין. כבר קרו מקרים בעבר בהם המוצר הגיע עם קרטון מעט מעוך, אבל המוצר עצמו תקין. מי שירצה משלוח באריזה יותר עמידה, שיציין זאת בזמן ההזמנה והחברה תדאג לכך. כמובן שהדבר יגיע בתוספת עלות. מכיוון שהחברה מעניקה אחריות למוצריה כולל כיסוי עלות המשלוח חזרה אליה במקרה תקלה, לא הייתי בוחר בתשלום אקסטרה עבור עוד קרטון לחבילה.
  • מי שהתלונן על קבלת מוצר שהוא לא הזמין, מומלץ שיעיין שוב בהזמנה שלו.
החברה מעיינת בשרשור הזה ובשרשור הביקורת למטען ומודעות לסוגיות.

avirokach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571

שליחה

אני קיבלתי ומשתמש כבר מעל שבוע וממש מרוצה, אני משתמש בו להטעין את הטלפון שלי וגם את האייפד

דרך אגב, עשיתי ניסוי עם הילד השלי וחיברתי את המטען לאייפד שהיה לו אחוז אחד בלבד ונתתי לילד לשחק באחד המשחקים עתירי הגרפיקה שלו. האייפד לא כבה וזה מבחינתי אומר שהנטען עושה עבודה טובה.

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2437

שליחה

ייתכן ושם השרשור השני יהפוך לכמה מהחברים פה ל: כנראה המטען האחרון שתרכשו מהחברה הזו
:D
מצד שני אצלי עובד ללא בעיות

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

שלחתי חזרה בשביל refund... אני אדבוק ב anker

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 988

שליחה

shuali כתב:מפתיע שרק בשרשור הזה, 4 חברים קיבלו תקול או DOA... מציע להימנע
...
·מזה אומר DOA ?

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

אצלי הוא עובד בסדר
לא הבנתי את הטעינה המהירה של האייפד
נראה לי יותר איטי מהמטען המקורי של האייפד
העם דורש..... כל מיני דברים

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201

שליחה

moshebit כתב:
...
...
·מזה אומר DOA ?
...
·

Dead On Arrival
http://en.wikipedia.org/wiki/Dead_on_arrival

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

moshebit כתב:
...
...
·מזה אומר DOA ?
...
·dead on arrival , מת מהקופסה

MSLEVIN
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 196
שם מלא: shay levin

שליחה

madror כתב:
...
...
גם לי אותה הבעיה עם ה NOTE3 , סוללה טעונה ב 100 אחוז , ואחרי כ חצי שעה יורד ל כ 40 אחוז !

שמתי את המטען בצד ... בשביל 100 שקל , לא שווה את ההתעסקות ב להחזיר/להזדכות/לבדוק .

ממליץ לחושבים להזמין , לחסוך את הכסף , אין ספק שזה לא היה "המטען האחרון שלכם " (אולי לפני האחרון , כי אחריו תאלצו לקנות עוד מטען או להשתמש במטען הישן שמגיע עם המכשיר).

·
...
גם אני סובל מאותה תופעה של התרוקנות הסוללה במהירות, חזרתי למטען המקורי והבעיה נפתרה.

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

shuali כתב:
...
...
·dead on arrival , מת מהקופסה
...
·זה אומר שהמטען מקולקל ? פעם ראשונה שומע על זה.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

moshebit כתב:
...
...
·זה אומר שהמטען מקולקל ? פעם ראשונה שומע על זה.
...
·פעם ראשונה שאתה שומע על מוצר אלקטרוני שמגיע תקול מהחברה? או פעם ראשונה על מטען מקולקל?

moshebit
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

shuali כתב:
...
...
·פעם ראשונה שאתה שומע על מוצר אלקטרוני שמגיע תקול מהחברה? או פעם ראשונה על מטען מקולקל?
...
·על מטען מקולקל שמגיע שלא עובד בכלל .

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”