תקלה עם YAMAHA RX-V671 - סוף טוב הכל טוב (תמונות בעמוד 3)
·רצ"ב צילום כרטיס תיקון (ההוכחה שאכן תוקן בת"א).ishaked כתב:אני מציע לך קודם כל לקבל הוכחה בכתב שהרסיבר אכן תוקן בsg ולא אצל המעבדה המורשית.
לאחר מכן תשלח מייל לשירות של sg עם התמונות שהעלית יחד עם הטופס שציינת לשמור על המכשיר (סוג של הסכמה של המעבדה שהמכשיר הגיע שמור ללא שריטות או פגיעות).
תבקש לקבל תשובה תוך פרק זמן קצר לפני שאתה מעביר את הפניה לגורמים אחרים, פניות הציבור בפרט....
אין לי את טופס התיקון, הייתי צריך להחזיר אותו כדי לרבל את הרסיבר. אנסה לדבר עם החנות, אולי עדיין קיים אצלהם.
·זה נורא מאאאוד מבחינתי.עופרפולק כתב:לא נורא פעם הבאה. אם תקנה ימהה. גם אם תגור בסוף העולם אתה כבר תבוא לס,ג'י. תל אביב....
אני כל כך עצבני שזה לא נותן לי מנוח.
אני לקוח שלהם משנת 1995...לא חלמתי שיהיה זלזול כזה!!!
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הוא צירף כמה עמודים קודם..
קצת מדאיג ומצער אותי לקרוא את כל זה. בתור בעלים של רסיבר ימאהה שנרכש מאס.ג'י, אני מקווה שלא אצטרך שירות מעבדה עליו..
קצת מדאיג ומצער אותי לקרוא את כל זה. בתור בעלים של רסיבר ימאהה שנרכש מאס.ג'י, אני מקווה שלא אצטרך שירות מעבדה עליו..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
@jacko-il
·
פניתי שוב ל-SG, בצורה מסודרת בדוא"ל כולל התמונות.
כרגע הועבר לטיפול מנהל השירות.
היום, כשפתחתי את דלתות המזנון כדי לשמוע מוזיקה, ישבתי במרחק של 4.5 מטר וראיתי את השריטות - זה פשוט משגע אותי!!!
מקווה שייסתדר...
·
פניתי שוב ל-SG, בצורה מסודרת בדוא"ל כולל התמונות.
כרגע הועבר לטיפול מנהל השירות.
היום, כשפתחתי את דלתות המזנון כדי לשמוע מוזיקה, ישבתי במרחק של 4.5 מטר וראיתי את השריטות - זה פשוט משגע אותי!!!
מקווה שייסתדר...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אין לך מושג כמה אני מבין אותך. אני מתחרפן לגמרי מדברים כאלה. ועוד יותר הייתי משתגע במקרה כמו שלך שדרשת שיזהרו עם זה (ובצדק) אך קבלת חזרה את הרסיבר כאילו טיפלו בו בשטחים. הקטע שזה גם מקרין בכלל, לפחות פסיכולוגית, על כל הרמה של המקצועיות והפדנטיות שלהם ב"מעבדה". בנאדם אומר לעצמו אחרי דבר כזה, אם ככה הם מתייחסים לציוד כשהוא בתיקון אצלהם, אז כנראה שכל הרמה שלהם שם לא רצינית בכלל.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אם ככה אני ממליץ שתהיה יותר ספציפי בבקשה שלך.
את המוצר לא יחליפו לך אל תשלה את עצמך. אבל פנל זו בקשה לגיטימית.
לכן רד מסיפורי הטביעות או הבורג כי זה לא רלוונטי ותתמקד בבקשה להחלפת הפנל.
במידה ולא יאשרו בקש הצעת מחיר כתובה להחלפת הפנל ותתבע את הנ"ל + הוצאות משפט בתביעות קטנות את ס.ג ואת המעבדה האזורית ביחד!!!
תתנהל בנימוס, שמור על כל התכתובות ותעד את שיחות הטלפון (עדיף להגיד להם מראש שהשיחות מוקלטות).
את המוצר לא יחליפו לך אל תשלה את עצמך. אבל פנל זו בקשה לגיטימית.
לכן רד מסיפורי הטביעות או הבורג כי זה לא רלוונטי ותתמקד בבקשה להחלפת הפנל.
במידה ולא יאשרו בקש הצעת מחיר כתובה להחלפת הפנל ותתבע את הנ"ל + הוצאות משפט בתביעות קטנות את ס.ג ואת המעבדה האזורית ביחד!!!
תתנהל בנימוס, שמור על כל התכתובות ותעד את שיחות הטלפון (עדיף להגיד להם מראש שהשיחות מוקלטות).
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9066
- נתן תודות: 1585 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
כל הכבוד ל- SG על לקיחת האחריות !!!
היה עדיף כמובן אם זה היה מתבצע לפני ולא בדיעבד אבל אני מקווה להאמין שהם יקפידו יותר להבא בעקבות המקרה הנ"ל.
היה עדיף כמובן אם זה היה מתבצע לפני ולא בדיעבד אבל אני מקווה להאמין שהם יקפידו יותר להבא בעקבות המקרה הנ"ל.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב לפחות לוקחים אחריות, זה גם משהו.
תעדכן כאן בהמשך מה נסגר בסוף..
תעדכן כאן בהמשך מה נסגר בסוף..
אכן לקחו אחריות.
הייתי מעדיף שהרסיבר שלי שנשלח למעבדה ועבר תיקון יחזור אליי בחזרה תקין ושלם ולא יגרור מצב שבו יישלח שוב למעבדה יפורק ויורכב לו פאנל חדש.
זה הרבה לפרק בשביל מוצר וזה לעולם לא יחזור להיות במצב חדש כמו שהיה שמור אצלי.
תכל'ס, אעדכן כשתסתיים הסאגה המעצבנת הזו.
הייתי מעדיף שהרסיבר שלי שנשלח למעבדה ועבר תיקון יחזור אליי בחזרה תקין ושלם ולא יגרור מצב שבו יישלח שוב למעבדה יפורק ויורכב לו פאנל חדש.
זה הרבה לפרק בשביל מוצר וזה לעולם לא יחזור להיות במצב חדש כמו שהיה שמור אצלי.
תכל'ס, אעדכן כשתסתיים הסאגה המעצבנת הזו.
עדכון:
SG הציעו להחליף את הרסיבר בחדש רק בצבע טיטניום.
נוצרו בעיות מול ה"הנהלה" שלבסוף אישרה את הצבע.
הרסיבר החדש הגיע כבר ביום חמישי האחרון (לקראת סוף היום) לאזור מגוריי אך לא הספקתי לאסוף אותו.
אתמול הגעתי למעבדה ע"מ לבצע את ההחלפה שם חיכה ארגז חדש של ימהה RX-V671 בצבע טיטניום.
אציין כי ההחלפה בוצעה גוף מול גוף בלבד.
הדבר היחיד הבעייתי הוא שבאריזה לא היה הכיסוי של החיבורים הקדמיים של הרסיבר - נאמר לי שישלח לביתי באמצעות הדואר.
אתמול חיברתי הכל, כיילתי והוא כרגיל נהדר (צריך רק להתרגל לצבע).
מקווה שיחזיק לאורך זמן.
תודה רבה לדודי מ-SG על הטיפול המהיר, האיכותי והיסודי - יישר כוח!!!
SG הציעו להחליף את הרסיבר בחדש רק בצבע טיטניום.
נוצרו בעיות מול ה"הנהלה" שלבסוף אישרה את הצבע.
הרסיבר החדש הגיע כבר ביום חמישי האחרון (לקראת סוף היום) לאזור מגוריי אך לא הספקתי לאסוף אותו.
אתמול הגעתי למעבדה ע"מ לבצע את ההחלפה שם חיכה ארגז חדש של ימהה RX-V671 בצבע טיטניום.
אציין כי ההחלפה בוצעה גוף מול גוף בלבד.
הדבר היחיד הבעייתי הוא שבאריזה לא היה הכיסוי של החיבורים הקדמיים של הרסיבר - נאמר לי שישלח לביתי באמצעות הדואר.
אתמול חיברתי הכל, כיילתי והוא כרגיל נהדר (צריך רק להתרגל לצבע).
מקווה שיחזיק לאורך זמן.
תודה רבה לדודי מ-SG על הטיפול המהיר, האיכותי והיסודי - יישר כוח!!!