שרשור תגובות: שלא תעיזו לשבת כאשר ה- iPhone +6 בכיס שלכם!
האמת ששקלתי לקנות את ה6+. מיותר לציין ששיניתי את דעתי בעקבות הפרסומים הנ"ל.
כמה קונים את המכשיר זה בכלל לא קנה מידה.
קודם כל יש את הגרעין שיקנה כל מה שאפל מוציאים גם אם זה ח**א של מוצר.
ואז יש את כל הresellers שקונים ומוכרים בספסרות ו/או ייבוא מקביל.
ורק אחר כך המשתמשים הפשוטים שקונים מכשיר בשביל עצמם.
וכמו שאמרתי בעבר, חשוב לדעת שיש בעיה במכשיר. זה בסדר שהיתה טעות והטלפון רגיש יותר. השאלה היא איך החברה מתמודדת עם הטעות הזאת. ואפל אכזבה קשות.
אגב גם סמסונג אכזבה אותי קשות בתחום הזה ואני מניח שזאת אחת הסיבות לירידה במכירות של המכשירים שלה, כמו גם הסיבה העיקרית שלא אקנה בעתיד הקרוב מכשיר סמסונג.
כמה קונים את המכשיר זה בכלל לא קנה מידה.
קודם כל יש את הגרעין שיקנה כל מה שאפל מוציאים גם אם זה ח**א של מוצר.
ואז יש את כל הresellers שקונים ומוכרים בספסרות ו/או ייבוא מקביל.
ורק אחר כך המשתמשים הפשוטים שקונים מכשיר בשביל עצמם.
וכמו שאמרתי בעבר, חשוב לדעת שיש בעיה במכשיר. זה בסדר שהיתה טעות והטלפון רגיש יותר. השאלה היא איך החברה מתמודדת עם הטעות הזאת. ואפל אכזבה קשות.
אגב גם סמסונג אכזבה אותי קשות בתחום הזה ואני מניח שזאת אחת הסיבות לירידה במכירות של המכשירים שלה, כמו גם הסיבה העיקרית שלא אקנה בעתיד הקרוב מכשיר סמסונג.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
·אבל עדיין לא הבנתי איזו בעיה יש במכשיר? שבמאמץ בלחיצה עם האצבעות אפשר לעקם אותו? של 9 אנשים הוא התעקם בכיס (שנינו לא יודעים אם זה באמת קרה בכיס או שהם לחצו עם היד ועכשיו רוצים החזר).shayze כתב:וכמו שאמרתי בעבר, חשוב לדעת שיש בעיה במכשיר. זה בסדר שהיתה טעות והטלפון רגיש יותר. השאלה היא איך החברה מתמודדת עם הטעות הזאת. ואפל אכזבה קשות....
יש לי מרצדס A CLASS. במכה סבירה עם אלה על הפנס, הוא נשבר. מרצדס לא מוכנים להיתיחס אלי. ממש ביזיון.
זה שהשתמשו בטכניקה מסויימת לשחזר תקלה, לא אומר שהתקלה לא תקרה בתכיפות פחותה בתרחישים אחרים. ואני לא שולל כלל שטלפונים התעקמו לאנשים בכיס. ובאותה מידה אתה לא יודע כמה נאמני אפל זה קרה להם והם לא מתלוננים.kingikra כתב:·אבל עדיין לא הבנתי איזו בעיה יש במכשיר? שבמאמץ בלחיצה עם האצבעות אפשר לעקם אותו? של 9 אנשים הוא התעקם בכיס (שנינו לא יודעים אם זה באמת קרה בכיס או שהם לחצו עם היד ועכשיו רוצים החזר).......
יש לי מרצדס A CLASS. במכה סבירה עם אלה על הפנס, הוא נשבר. מרצדס לא מוכנים להיתיחס אלי. ממש ביזיון....
וכמו שאמרתי, אני מכיר אנשים ששמים את הטלפון האחורי בכיס ולפעמים מתיישבים עליו. האייפון הזה, כנראה לא יאכל את זה כמו שצריך בניגוד לטלפונים אחרים שכן.
אגב אנחנו קצת מתחילים להשמע כמו תקליט חוזר.
אתה יודע להגיד לי כמה מהמכשירים המדוברים סופקו ו/או הגיעו למשתמשי הקצה, וכמה מהאנשים שהטלפון שלהם התעקם פרסמו את זה בתקשורת, כמה התעלמו, וכמה פנו לאפל שטיפלו בהם בסודיות?Elad8 כתב:כמות הקונים היא קנה מידה ועוד איך. אם היה כשל גורף היית שומע על אלפי מקרים של טלפונים שהתקפלו בשימוש סביר, אבל זה לא המקרה, אפילו לא קרוב....
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
אני לא משתמש בנתון הזה. אני אפילו אומר שהוא חסר משמעות בדיוק מהסיבה הזאתElad8 כתב:לא, ואתה?...
@nirzon
כבר יש שני קישורים לסרטון הזה, ועכשיו גם embedded על דפי הפורום. מה אתה מנסה לומר שלא נאמר עדיין?
The story of stuff
The story of stuff
רגע, קודם אומרים שאי אפשר להתייחס לכמה אנשים שבאופן לא מסודר משחקים עם הטלפון בצורה שהיא לא מבוקרת ומדודה מדעית, ואז אומרים שאפשר להתייחס לנתון מכירות חלקי מאוד ולא מייצג בלי פרטים מלאים?
אני קצת התבלבלתי...
אני קצת התבלבלתי...
The story of stuff
The story of stuff
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
shayze - תאכלס מה אתה רוצה להגיד לנו?
שאפל טעו בחישוב הגמישות, כאשר יצרו את האיפון 6+ ..
אז אפל טעו ביג דיל. זה עושה להם שם רע? לא נראה לי. אנשים עדיין ממשיכים לרכוש תמוצרים שלהם!
אתה חושב שהמניות שלהם ירדו?אני לא חושב!
כל שנה אוהבים לסתלבט על "אפל" פוסטרים / סרטונים וכדומה..
חכה עוד מס' חודשים מי בכלל יזכור שהאייפון התקפל.
המכירות שלהם מתפקדים יופי תדע לך את זה..
חבר שלי צלצל לחנות של "אפל" בניו-יורק כדאי לדעת האם נשאר מכשירים.
לא נשאר אחד אפילו..
אז אל תדאג להם רק בגלל מס' מכשירים, שהתעקמו אף אחד לא ירכוש מכשיר נראה לך..?!
שאפל טעו בחישוב הגמישות, כאשר יצרו את האיפון 6+ ..
אז אפל טעו ביג דיל. זה עושה להם שם רע? לא נראה לי. אנשים עדיין ממשיכים לרכוש תמוצרים שלהם!
אתה חושב שהמניות שלהם ירדו?אני לא חושב!
כל שנה אוהבים לסתלבט על "אפל" פוסטרים / סרטונים וכדומה..
חכה עוד מס' חודשים מי בכלל יזכור שהאייפון התקפל.
אל תדאג להם, הם יודעים להתמודד עם כל דבר.. אולי אותך אפל אכזבה.השאלה היא איך החברה מתמודדת עם הטעות הזאת. ואפל אכזבה קשות....
המכירות שלהם מתפקדים יופי תדע לך את זה..
חבר שלי צלצל לחנות של "אפל" בניו-יורק כדאי לדעת האם נשאר מכשירים.
לא נשאר אחד אפילו..
אז אל תדאג להם רק בגלל מס' מכשירים, שהתעקמו אף אחד לא ירכוש מכשיר נראה לך..?!
@clubnet
מה שאני מנסה לומר, ותוכל לשים לב לזה אם תקרא את תגובותי, זה שהטיפול של אפל בנושא מחפיר. ולמרות כל מה שנאמר מעלי, שכן יש פגם במכשיר וחשוב לדעת את זה כי זה. אם אני לא הייתי יודע מזה, ייתכן והייתי רוכש את הטלפון (למי מבני משפחתי). וזה שאפל מכחישה את קיום הפגם למרות שנראה שיש די והותר ראיות לקיומו, אותי באופן אישי מרתיח. על אחת כמה וכמה מכיוון ששקלתי לרכוש אותו.
כמו כן, מה שאני מנסה לומר הוא שגוברות הראיות על קיומו של הפגם על הראיות שטוענות שאינו קיים, ועד שלא יסופקו ראיות חדשות, אין טעם כל פעם להציג את אותו סרטון בטוענה של מידע חדש כהוכחה שהטלפון תקין.
אני לא מדבר על מניות של אפל או על מכירות או על שום דבר אחר. על זה אתה מדבר.
מה שאני מנסה לומר, ותוכל לשים לב לזה אם תקרא את תגובותי, זה שהטיפול של אפל בנושא מחפיר. ולמרות כל מה שנאמר מעלי, שכן יש פגם במכשיר וחשוב לדעת את זה כי זה. אם אני לא הייתי יודע מזה, ייתכן והייתי רוכש את הטלפון (למי מבני משפחתי). וזה שאפל מכחישה את קיום הפגם למרות שנראה שיש די והותר ראיות לקיומו, אותי באופן אישי מרתיח. על אחת כמה וכמה מכיוון ששקלתי לרכוש אותו.
כמו כן, מה שאני מנסה לומר הוא שגוברות הראיות על קיומו של הפגם על הראיות שטוענות שאינו קיים, ועד שלא יסופקו ראיות חדשות, אין טעם כל פעם להציג את אותו סרטון בטוענה של מידע חדש כהוכחה שהטלפון תקין.
אני לא מדבר על מניות של אפל או על מכירות או על שום דבר אחר. על זה אתה מדבר.
The story of stuff
The story of stuff
- clubnet
- חבר מכור קשה

אוקיי יש פגם אז אפל מכחישה.. נראה לך שהם יודו בזה? ממש לא!shayze כתב:
אני לא מדבר על מניות של אפל או על מכירות או על שום דבר אחר. על זה אתה מדבר....
אולי אתה קורה לזה פגם, אני לא. למשל : אם אני קונה אייפון 6+ אני יכניס אותו לכיס האחורי? אוי באמת נראה לך?
מה אני צריך מכשיר סלולרי בכיס האחורי שלי?
היו לי מס' מכשירים ואף פעם המכשיר לא ראה כיס!
חברה כזאתי ענקית לא תודה אף פעם בפגם שכזה.. נראה לך שאחרי שמכרו 10 מיליון מכשירים
יאספו את כולם מהלקוחות? הגזמת אני אומר!
לקחת את העיקום של האייפון 6+.. קצת בפרופורציה ענקית הייתי אומר
אתה לא רוצה אל תקנה.. ! אבל תאמין לי שאם תקנה את האייפון 6+
בטח שלא תשב עליו על התחת נכון? וכמובן שלא תעקם אותו ביד נכון?
אז לא יקרה לו כלום : מסכים איתי?! ויהיה לך אחלה של טלפון!
דרך אגב היה לך אייפון פעם?
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7045
- נתן תודות: 1275 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
לא ראיתי אף סרטון ביוטיוב של מישהו שהטלפון התקפל לו בכים (הקדמי או האחורי) ראיתי המון סרטים של כאלה שהצליחו לקפל אותו בכול מיני שיטות.
ומשום מה יש פה אנשים (לדוגמא shayze)שטוענים במלוא כוחם שהטלפון מתכופף בכיס ולא רק לתשעה אנשים כפי שאפל אומרים אלא להרבה יותר.
אני מעריץ את יכולת קריאת המחשבות שלהם. כי אחרת איך יש להם את האינפורמציה?
או שהם לא מוכנים שיבלבלו אותם עם עובדות
למנהלי האתר אני מציע סקר כמה משתמשים שמים את הטלפון (סמארטפון גדול כמו נוט למשל) בכיס האחורי שלהם ויושבים עליו. אותי זה מעניין.
ומשום מה יש פה אנשים (לדוגמא shayze)שטוענים במלוא כוחם שהטלפון מתכופף בכיס ולא רק לתשעה אנשים כפי שאפל אומרים אלא להרבה יותר.
אני מעריץ את יכולת קריאת המחשבות שלהם. כי אחרת איך יש להם את האינפורמציה?
או שהם לא מוכנים שיבלבלו אותם עם עובדות
למנהלי האתר אני מציע סקר כמה משתמשים שמים את הטלפון (סמארטפון גדול כמו נוט למשל) בכיס האחורי שלהם ויושבים עליו. אותי זה מעניין.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

·shayze כתב: זה שהשתמשו בטכניקה מסויימת לשחזר תקלה, לא אומר שהתקלה לא תקרה בתכיפות פחותה בתרחישים אחרים. ואני לא שולל כלל שטלפונים התעקמו לאנשים בכיס. ובאותה מידה אתה לא יודע כמה נאמני אפל זה קרה להם והם לא מתלוננים.
וכמו שאמרתי, אני מכיר אנשים ששמים את הטלפון האחורי בכיס ולפעמים מתיישבים עליו. האייפון הזה, כנראה לא יאכל את זה כמו שצריך בניגוד לטלפונים אחרים שכן.
אגב אנחנו קצת מתחילים להשמע כמו תקליט חוזר....
התקלה תקרה כשהמכשיר יהיה בכיס הקדמי? כמו שאמרו לפני, בכיס אחורי לא הייתי שם גם לבנת חבלה כמו הנוקיה 6130.
בוא נסכם, שאם זה יקרה לי בשימוש סביר או בכיס פנימי, ארשום את זה פה בלי לחשוב פעמיים. אני לא מחשיב את עצמי כאחד מעדת מעריצי אפל אבל אני כן מעדיף את המכשירים שלהם על מכשירי האנדרואיד ובכל זאת אוכל את הכובע וארשום פה שזה קרה לי בשימוש סביר.
קריאה מהנה...
אגב חשבתי שכבר הנושא עצמו פה נסגר, ואז שוב מישהו היה חייב לפתוח אותו שוב ולהציג "עובדות חדשות" שכבר ראינו לפני שבוע כהוכחה מוחצת. בשורה התחתונה אם אתה חושב שאפל נהגו נכון בנסיון הטיוח. נסכים שלא להסכים ונסכים שאם תקים חברה שמייצרת CE בעתיד, אשתדל להמנע ממוצריך.
דוגמא מעניינת: אולי מי שרוכב על אופניים נמצא בסיכון גבוה יותר לקיפול המכשיר כשהוא בכיס הקדמי? אם המכשיר רגיש יותר, צריך לדעת את זה. מדובר פה בסכומי כסף גדולים מאוד.
בכל מקרה, הבאתי את הנושא כדוגמא, והבאתי דוגמא נוספת למעלה פה בתגובה, ואם צריך אפשר להביא עוד דוגמאות, אבל כולי תקווה שהנקודה שמאחורי הדוגמאות הובהרה.
אבל להמחשה - אם להתייחס לדוגמא הקודמת שלי, אם נניח לשניה אחת שהמכשיר יתעקם אחרי חצי שנה של נסיעה פעם בשבוע באופניים עם המכשיר בכיס הקדמי של מכנס בד שיש לו כיסים קדמיים עמוקים יותר מאשר הג'ינס הממוצע (שוב מדובר בדוגמא היפוטתית להמחשת רעיון). האם היית מגדיר את זה כשימוש סביר? אולי לא שלך, אבל כן של מישהו אחר...(אגב בכוונה לקחתי דוגמא איזוטרית כדי הלמחיש נקודה בנושא שימוש סביר. נא לא להתפס לדוגמא הספציפית עם משפטים כמו "כמה אנשים כבר....." בתודה מראש...)
ברצינות רגע. תחשבו שזה לא היה מוצר של אפל אלא חברה אחרת. זה היה שובר להם את המכירות והם היו מהר מאוד מוציאים גרסה מתוקנת גם אם זה ECN או משהו אחר בסגנון. ובטח שלא היו קופצים עשרות/מאות/אלפי משתמשים להגנת החברה בכזה להט.
אגב בדיוק דבר כזה קרה לסמסונג עם ה SDS עקב שבב הזיכרון הבעייתי בS3. ובלי שאף אחד שם לב, הם תיקנו את הבעיה במכשירים חדשים. בלי להכריז על דגם חדש. לא אומר שצריך לקחת את סמסונג כדוגמא (כמו שאמרתי יש לי פה מלא עליהם).
אתה אומר שהגזמתי, אני בתור לקוח מצפה קודם כל לאמינות מהחברה שאני רוכש ממנה מוצרים. אני לא חושב שזה הרבה לבקש. יכולים לנסח בצורה מיוחדת או עדינה או מה שבא להם. כל מה שאני רואה כרגע מצד אפל אלו נסיונות טיוח אדירים וזה מרתיח אותי.clubnet כתב: אוקיי יש פגם אז אפל מכחישה.. נראה לך שהם יודו בזה? ממש לא!
אולי אתה קורה לזה פגם, אני לא. למשל : אם אני קונה אייפון 6+ אני יכניס אותו לכיס האחורי? אוי באמת נראה לך?
מה אני צריך מכשיר סלולרי בכיס האחורי שלי?
היו לי מס' מכשירים ואף פעם המכשיר לא ראה כיס!
חברה כזאתי ענקית לא תודה אף פעם בפגם שכזה.. נראה לך שאחרי שמכרו 10 מיליון מכשירים
יאספו את כולם מהלקוחות? הגזמת אני אומר!...
אגב חשבתי שכבר הנושא עצמו פה נסגר, ואז שוב מישהו היה חייב לפתוח אותו שוב ולהציג "עובדות חדשות" שכבר ראינו לפני שבוע כהוכחה מוחצת. בשורה התחתונה אם אתה חושב שאפל נהגו נכון בנסיון הטיוח. נסכים שלא להסכים ונסכים שאם תקים חברה שמייצרת CE בעתיד, אשתדל להמנע ממוצריך.
תיקון - ניסיונות הטיוח ותמימות תומכי אפל שבחירוף נפש מנסים להדוף ביקורת לגיטימית. זה מה שמפריע לי.clubnet כתב: לקחת את העיקום של האייפון 6+.. קצת בפרופורציה ענקית הייתי אומר
...
אני לא מסכים איתך בכלל. ניסיוני המר בנושאים אלה, מראה שזה שמשתמשים בטכניקה קיצונית להציג בעיה, לא אומר שנגיד תוך שבוע/חודש/שנה התופעה לא תשתחזר בדרך אחרת. אולי עקב השמת המכשיר בכיס הקדמי, ואולי בדרך אחרת.clubnet כתב: אתה לא רוצה אל תקנה.. ! אבל תאמין לי שאם תקנה את האייפון 6+
בטח שלא תשב עליו על התחת נכון? וכמובן שלא תעקם אותו ביד נכון?
אז לא יקרה לו כלום : מסכים איתי?! ויהיה לך אחלה של טלפון!...
דוגמא מעניינת: אולי מי שרוכב על אופניים נמצא בסיכון גבוה יותר לקיפול המכשיר כשהוא בכיס הקדמי? אם המכשיר רגיש יותר, צריך לדעת את זה. מדובר פה בסכומי כסף גדולים מאוד.
כן בהחלט! ומידי פעם אני בדילמה אם לחזור לאפל או לא. ל-IOS לדעתי יש יתרונות גדולים מאוד על אנדרואיד בעיקר בעולם שדרוגי התוכנה וחוויית המשתמש. אבל הדילמה הזאת נפתרה מטבע הדברים לעתיד הקרוב.clubnet כתב: דרך אגב היה לך אייפון פעם?...
תראה לי איפה אמרתי את מה שאתה טוען שאמרתי, ואני אוכל את הכובע. מה שרשום פה זאת הפרשנות (הלא נכונה בעליל) שלך של דבריי.molvy כתב:ומשום מה יש פה אנשים (לדוגמא shayze)שטוענים במלוא כוחם שהטלפון מתכופף בכיס ולא רק לתשעה אנשים כפי שאפל אומרים אלא להרבה יותר....
ציניות מיותרת בטח לאור העובדה שהפרשנות שלך אינה עומדת בקנה אחד עם המציאות.molvy כתב: אני מעריץ את יכולת קריאת המחשבות שלהם. כי אחרת איך יש להם את האינפורמציה?...
גם אותי. אבל לא נראה לי שתמצא הרבה כאלה אנשים פה בפורום. בטח לא אחרי דיון כזה.molvy כתב: למנהלי האתר אני מציע סקר כמה משתמשים שמים את הטלפון (סמארטפון גדול כמו נוט למשל) בכיס האחורי שלהם ויושבים עליו. אותי זה מעניין....
בכל מקרה, הבאתי את הנושא כדוגמא, והבאתי דוגמא נוספת למעלה פה בתגובה, ואם צריך אפשר להביא עוד דוגמאות, אבל כולי תקווה שהנקודה שמאחורי הדוגמאות הובהרה.
אני מכיר מישהו שנוהג לשים את הנקסוס שלו בכיס האחורי. וחי כדי לספר על זה.nati-va כתב:בחיים לא שמתי סמארטפון בכיס האחורי, לא משנה- גדול או קטן, אני לא מכיר אנשים ששמים בכיס האחורי.. אלא בקידמי..זה ממש נשמע לי הזוי לשבת עם כל המשקל על סמארטפון- לא משנה איזה.. כואב הלב (והכיס)...
מאחל לך בכל ליבי שלא תצטרך לרשום שום דבר על עיקום מכשירך פה בפורום. חשוב להבהיר שהשימוש הסביר שלך, שונה משימוש סביר של אנשים אחרים. השאלה מה ההגדרה של שימוש סביר היא לא משהו שאני הולך להכנס אליו עכשיו, וגם אין לי כלים כדי להגדיר אותו.kingikra כתב:
התקלה תקרה כשהמכשיר יהיה בכיס הקדמי? כמו שאמרו לפני, בכיס אחורי לא הייתי שם גם לבנת חבלה כמו הנוקיה 6130.
בוא נסכם, שאם זה יקרה לי בשימוש סביר או בכיס פנימי, ארשום את זה פה בלי לחשוב פעמיים. אני לא מחשיב את עצמי כאחד מעדת מעריצי אפל אבל אני כן מעדיף את המכשירים שלהם על מכשירי האנדרואיד ובכל זאת אוכל את הכובע וארשום פה שזה קרה לי בשימוש סביר....
אבל להמחשה - אם להתייחס לדוגמא הקודמת שלי, אם נניח לשניה אחת שהמכשיר יתעקם אחרי חצי שנה של נסיעה פעם בשבוע באופניים עם המכשיר בכיס הקדמי של מכנס בד שיש לו כיסים קדמיים עמוקים יותר מאשר הג'ינס הממוצע (שוב מדובר בדוגמא היפוטתית להמחשת רעיון). האם היית מגדיר את זה כשימוש סביר? אולי לא שלך, אבל כן של מישהו אחר...(אגב בכוונה לקחתי דוגמא איזוטרית כדי הלמחיש נקודה בנושא שימוש סביר. נא לא להתפס לדוגמא הספציפית עם משפטים כמו "כמה אנשים כבר....." בתודה מראש...)
ברצינות רגע. תחשבו שזה לא היה מוצר של אפל אלא חברה אחרת. זה היה שובר להם את המכירות והם היו מהר מאוד מוציאים גרסה מתוקנת גם אם זה ECN או משהו אחר בסגנון. ובטח שלא היו קופצים עשרות/מאות/אלפי משתמשים להגנת החברה בכזה להט.
אגב בדיוק דבר כזה קרה לסמסונג עם ה SDS עקב שבב הזיכרון הבעייתי בS3. ובלי שאף אחד שם לב, הם תיקנו את הבעיה במכשירים חדשים. בלי להכריז על דגם חדש. לא אומר שצריך לקחת את סמסונג כדוגמא (כמו שאמרתי יש לי פה מלא עליהם).
The story of stuff
The story of stuff
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אם אתה לא מאפשר לי להתיחס לדוגמא שלך אז יהי לי קשה להגיב בצורה עיניינית. אחרי הכל האייפון 6+ (שהוא ה"בעייתי") הוא כמעט טאבלט בגודלו.
אני לא חושב שאפל צריכה לקחת על אחריות על אין בעיה. אם היה משהו גורף בכל המכשירים או ברוב המכשירים הייתי מסכים איתך במאה אחוז ואני בטוח שאז ההתנהלות היתה אחרת.
המכשיר שלי נמסר היום בצהרים ל UPS ואמור להימסר לי מחר או מחרתיים. אשמח לרשום פה רשמים בנושא הספציפי של השירשור הזה בלבד.
אני לא חושב שאפל צריכה לקחת על אחריות על אין בעיה. אם היה משהו גורף בכל המכשירים או ברוב המכשירים הייתי מסכים איתך במאה אחוז ואני בטוח שאז ההתנהלות היתה אחרת.
המכשיר שלי נמסר היום בצהרים ל UPS ואמור להימסר לי מחר או מחרתיים. אשמח לרשום פה רשמים בנושא הספציפי של השירשור הזה בלבד.
- clubnet
- חבר מכור קשה

shayze - היי חבר קראתי את הרוב ממה שכתבת לי..
ואתה אגוז קשה מאוד לפיצוח, הבנתי כבר שאי אפשר לשכנע אותך סבבה..!
אתה עצבני על אפל זכותך!
כפי שאמרתי לך אתה מאוכזב זאת בעיה שלך בלבד!
יש לי רק דבר אחד לומר לך : תמתין לאייפון 7 אולי עד אז
יפתחו מוצר חסין להכל. או שכן או שלא!
ואתה אגוז קשה מאוד לפיצוח, הבנתי כבר שאי אפשר לשכנע אותך סבבה..!
אתה עצבני על אפל זכותך!
כפי שאמרתי לך אתה מאוכזב זאת בעיה שלך בלבד!
יש לי רק דבר אחד לומר לך : תמתין לאייפון 7 אולי עד אז
יפתחו מוצר חסין להכל. או שכן או שלא!
לדעתי אף חברה לא תיקח אחריות על עיקום המכשיר ובטח לא אחרי כמה חודשים מהרכישה (זה נזק פיזי לכאורה שלא מכוסה באחריות). ודווקא בגלל זה חשוב לי להתחדש במכשיר שאין ספק לגבי עמידותו. שימוש סביר זה מונח סובייקטיבי למדי. וכמו שאמרתי לך, אני מאחל לך רק הנאה מהמכשיר. אין לי ספק שמבטיחת אלקטרוניקה, טכנולוגיה וחוויית משתמש, רכשת מכשיר איכותי מאוד.
The story of stuff
The story of stuff
דווקא קל מאוד לשכנע אותי. ברגע שמדובר בטיעונים הגיוניים מנומקים היטב ומבוססים על עובדות ומידע מהשטח, אני משתכנע מהר מאוד.clubnet כתב:אתה אגוז קשה מאוד לפיצוח, הבנתי כבר שאי אפשר לשכנע אותך סבבה..!...
דווקא לא בעיה שלי. לא רכשתי את המכשיר ולכן אני לא חשוף לפגמים אפשריים שבו. מקווה שלא יהיה בעיה של אף אחד אחר פה בפורום. אני יודע היטב איך זה לקנות נייד במיטב כספך ואז תקלת יצרן גומרת אותו ועוד מתחמקים מאחריות אחר כך...לא מאחל לאף אחד.clubnet כתב:כפי שאמרתי לך אתה מאוכזב זאת בעיה שלך בלבד!...
The story of stuff
The story of stuff