הוזמן MOTO G 2nd Gen מהנדטק
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
דורון - לא ממש מסכים איתך.
אפשר לצאת בהפרש של כ-200 ש"ח. אם הטלפון עובד תקין - ורובנו לא צריכים אנגלית בממשק - אז חבל על הכסף.
אפשר לצאת בהפרש של כ-200 ש"ח. אם הטלפון עובד תקין - ורובנו לא צריכים אנגלית בממשק - אז חבל על הכסף.
- giladk123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 448
היי,pixies כתב:לא להזמין את הטלפון "Global GSM" מאמזון ארה"ב! אלי הוא הגיע ללא אפשרות לממשק בעברית (רק עם החלפת ROM מורכבת יחסית).
למה אתם מתעקשים להזמין מארה"ב כשיש אמזון באנגליה ואירופה או את הנדטק?
זה שמישהו "יביא לכם את זה במזוודה" לא יחסוך לכם סכום כסף משמעותי בטלפון כזה זול....
ידוע לך על עוד בעיות שעשויות לצוץ בקניה של מכשיר מארה"ב? כי האנגלית ממש לא מפריעה לי.
אם זה הכל, אני לא אחליף רום אלא פשוט אשאר עם האנגלית.
זה לא נכון שזה לא יחסוך הרבה כסף, בהנדטק המכשיר עולה 120 פאונד, שזה 720 שקל לא כולל משלוח ומסים - מה שכנראה יקפיץ את המחיר מאוד.
לאומת זאת, בארה"ב זה עולה 180 דולר - שזה 662 שקל וזהו, בלי שום עלות נוספת(בתקווה שיש בניויורק ובפלדלפיה חנויות עם מחיר השווה לאמזון), זה יוצא הרבה יותר משתלם.
- atraf
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 915
·pixies כתב:לא להזמין את הטלפון "Global GSM" מאמזון ארה"ב! אלי הוא הגיע ללא אפשרות לממשק בעברית (רק עם החלפת ROM מורכבת יחסית).
למה אתם מתעקשים להזמין מארה"ב כשיש אמזון באנגליה ואירופה או את הנדטק?
זה שמישהו "יביא לכם את זה במזוודה" לא יחסוך לכם סכום כסף משמעותי בטלפון כזה זול....
למה אתה מתעקש??
כבר בעמ' 3 רשמתי לך שרכשתי מאמזון ארה"ב את הMoto G 2nd Gen Global המכשיר עובד מעולה בארץ ומגיע עם תמיכה מלאה בעברית ישירות מהקופסא, אז על מה אתה מדבר?
וכן אם מישהו יביא במזוודה אפשר לחסוך 300 שקל ולדעתי זה הפרש לא קטן.
זה הקישור למי שמעונין,
http://www.amazon.com/Motorola-Moto-2nd ... _title_def
אם יש לכם מישהו שיביא לכם את המכשיר מארה"ב אל תהססו
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
אטרף, אני התכוונתי ללינק למכשיר Moto G "4.5 הישן מסוג "Global GSM" שמישהו נתן לפה ולא לדגם החדש.
@ziv_r עדכן אותי שהחל מינואר או פברואר 2014 (זה היה אחרי שרכשתי מאמזון ארה"ב, בדצמבר 2013), החלו להתקין במכשירים רום שנקרא Google Play Edition, הכולל תמיכה בממשק עברי, גם אם הדגם נקנה בארה"ב.
אז כנראה שכן אפשר לרכוש בארה"ב. אני לא יכול להתחייב שכך יהיה אם תזמינו מארה"ב, אך כנראה שזהו המצב.
הקפידו להזמין את הדגם שיש לו תמיכה בדור שלישי בתדרים 850/900/2100.
לגבי מכשיר עם דור רביעי, הקפידו שתהיה לו תמיכה בתדר 1800 (Band 3).
@ziv_r עדכן אותי שהחל מינואר או פברואר 2014 (זה היה אחרי שרכשתי מאמזון ארה"ב, בדצמבר 2013), החלו להתקין במכשירים רום שנקרא Google Play Edition, הכולל תמיכה בממשק עברי, גם אם הדגם נקנה בארה"ב.
אז כנראה שכן אפשר לרכוש בארה"ב. אני לא יכול להתחייב שכך יהיה אם תזמינו מארה"ב, אך כנראה שזהו המצב.
לגבי מכשיר עם דור רביעי, הקפידו שתהיה לו תמיכה בתדר 1800 (Band 3).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- atraf
-
- חבר פעיל במיוחד

·pixies כתב:אטרף, אני התכוונתי ללינק למכשיר Moto G "4.5 הישן מסוג "Global GSM" שמישהו נתן לפה ולא לדגם החדש.
לגבי מכשיר עם דור רביעי, הקפידו שתהיה לו תמיכה בתדר 1800 (Band 3)....
הבנתי, אז תפרט ... דיברת בצורה כללית מידי
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
·קח בחשבון שבקנייה בחנות בארה"ב תשלם גם sales tax (כתלןת באיזו מדינה בארה"ב אתה קונה):giladk123 כתב: זה לא נכון שזה לא יחסוך הרבה כסף, בהנדטק המכשיר עולה 120 פאונד, שזה 720 שקל לא כולל משלוח ומסים - מה שכנראה יקפיץ את המחיר מאוד.
לאומת זאת, בארה"ב זה עולה 180 דולר - שזה 662 שקל וזהו, בלי שום עלות נוספת(בתקווה שיש בניויורק ובפלדלפיה חנויות עם מחיר השווה לאמזון), זה יוצא הרבה יותר משתלם....
http://en.wikipedia.org/wiki/Sales_taxes_in_the_United_States#By_jurisdiction
- giladk123
-
- חבר פעיל מאוד

@udif
היי,
חשבתי משום מה שיש החזרי מס.. אין?
היי,
חשבתי משום מה שיש החזרי מס.. אין?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
לא אם מדובר במשלוח לתוך ארה"ב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- giladk123
-
- חבר פעיל מאוד

@pixies
אני מדבר על קנייה בחנות בארה"ב(בניו יורק או בפילדלפיה).
אני מדבר על קנייה בחנות בארה"ב(בניו יורק או בפילדלפיה).
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2083
אם תקנה בחנות, תוסיף בערך 8% למחיר (לאחוז המדויק, ראה טבלה שצרפתי קודם).
קח בחשבון שבארה״ב, בניגוד לארץ, מפרסמים מחירים לפני מס, כך שהמחירים בפועל גבוהים יותר ממה שאתה מצפה להם.
קח בחשבון שבארה״ב, בניגוד לארץ, מפרסמים מחירים לפני מס, כך שהמחירים בפועל גבוהים יותר ממה שאתה מצפה להם.
- BreezeNET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
לאלו שהזמינו מכשיר מהנדטק, תוך כמה זמן הוא הגיע?
- atraf
-
- חבר פעיל במיוחד

·giladk123 כתב:@pixies
אני מדבר על קנייה בחנות בארה"ב(בניו יורק או בפילדלפיה)....
הזמנתי מאמזון ארה"ב לתוך ארה"ב ויצא לי 700 שקל אחרי מיסים ומשלוח.
- giladk123
-
- חבר פעיל מאוד

הייatraf כתב:·......
הזמנתי מאמזון ארה"ב לתוך ארה"ב ויצא לי 700 שקל אחרי מיסים ומשלוח....
ההורים שלי טסים לארה"ב רק בגלל כנס של העבודה והם יהיו שלושה ימים בפילדלפיה וארבעה ימים בניו יורק... כך שאני מעדיף לא להזמין מאמזון.
- atraf
-
- חבר פעיל במיוחד

זה עדיין לא כזה סיפור.. יש לאמזון משלוח אקספרס של 48 שעות וגם 24 שעות עם התחייבות שיגיע בזמן.
השתמשתי בעצמי במשלוח של ה48 שעות עד למלון של חבר ששהה שם והגיע בדיוק בזמן, העלות של משלוח אקספרס מול רגיל היא תוספת של 2-3 דולר.
השתמשתי בעצמי במשלוח של ה48 שעות עד למלון של חבר ששהה שם והגיע בדיוק בזמן, העלות של משלוח אקספרס מול רגיל היא תוספת של 2-3 דולר.
- giladk123
-
- חבר פעיל מאוד

@atraf
וואלה, באמת מעניין.
ואיך מתאמים עם השליח(אני לא יודע מה הפרוצדורה של המלונות בנוגע לקבלת דואר)?
וואלה, באמת מעניין.
ואיך מתאמים עם השליח(אני לא יודע מה הפרוצדורה של המלונות בנוגע לקבלת דואר)?
- atraf
-
- חבר פעיל במיוחד

זה מגיע לקבלה ונשמר שם עד שהמקבל אוסף את החבילה מהם.
רושמים את הכתובת של המלון + מספר החדר, בלי קשר אני מניח שהקבלה של המלון תזהה למי שייכת החבילה על פי שם המקבל, אם ממש חשוב לך אתה יכול להתקשר למלון לפני ולשאול אותם איך מתנהל עניין החבילות שם, יכול להיות שבכל מלון זה אחרת.
דרך אגב תבדוק מה מגיע יותר מהר 48 שעות או One Day delivery שלהם (אחרי בחירת אופצית השליחה רשום - expected delivry date) מסתבר שלא בהכרח הOne Day יותר מהיר בגלל שמדובר על יום עסקים ולא יום רגיל, במקרה שלי ה48 שעות היה באמת 48 שעות והOne Day היה 4 ימים :\
רושמים את הכתובת של המלון + מספר החדר, בלי קשר אני מניח שהקבלה של המלון תזהה למי שייכת החבילה על פי שם המקבל, אם ממש חשוב לך אתה יכול להתקשר למלון לפני ולשאול אותם איך מתנהל עניין החבילות שם, יכול להיות שבכל מלון זה אחרת.
דרך אגב תבדוק מה מגיע יותר מהר 48 שעות או One Day delivery שלהם (אחרי בחירת אופצית השליחה רשום - expected delivry date) מסתבר שלא בהכרח הOne Day יותר מהיר בגלל שמדובר על יום עסקים ולא יום רגיל, במקרה שלי ה48 שעות היה באמת 48 שעות והOne Day היה 4 ימים :\
- giladk123
-
- חבר פעיל מאוד

הבנתי.atraf כתב:זה מגיע לקבלה ונשמר שם עד שהמקבל אוסף את החבילה מהם.
דרך אגב תבדוק מה מגיע יותר מהר 48 שעות או One Day delivery שלהם (אחרי בחירת אופצית השליחה רשום - expected delivry date) מסתבר שלא בהכרח הOne Day יותר מהיר בגלל שמדובר על יום עסקים ולא יום רגיל, במקרה שלי ה48 שעות היה באמת 48 שעות והOne Day היה 4 ימים :\...
הבעיה שבדרך כלל המלונות לוקחים עמלה על קבלת חבילות כאלה על ידם(מדובר במלונות דיי יקרים.. אבא שלי טס לשם לכנס של רופאים, ובד"כ מלונות כאלה לוקחים עמלה על כל דבר).
בגלל זה אני נטתי להעדיף חנות מקומית.. צריך לבדוק את נושא העמלות של המלונות.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8265
-
Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
·8-10 ימים.BreezeNET כתב:לאלו שהזמינו מכשיר מהנדטק, תוך כמה זמן הוא הגיע?...
- kuku1000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 768
- שם מלא: ארי בן משה
קניית טלפון
@atraf
יש חנות של בסט ביי בשדירה החמישית, שלח את ההורים לקנות..·
יש חנות של בסט ביי בשדירה החמישית, שלח את ההורים לקנות..·
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה