סקירה ראשונית: HTPC I3 3217U עם תוספות במחיר מעולה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אין מה להשוות. מדובר בליגה אחרת לגמרי מבחינת מהירות מעבד, ותוכל להתקין עליו כל סקין שתחפוץ בו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
זה תלוי בצרכים שלך. אם אתה צריך בלו ריי 3D מלא (קובץ של 40-50GB לסרט בודד), זה נתמך רק ב-Windows (ולא ב-XBMC אלא בתוכנות בתשלום כמו PDVD או TMT).
לכל התכנים האחרים, OpenELEC מומלצת יותר לדעתי.
לכל התכנים האחרים, OpenELEC מומלצת יותר לדעתי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מצטרף להמלצות על המחשב הזה מ EGLOBAL, אני הזמנתי I3 עם SSD. הגיע תוך שבוע (למרות הטילים) מהיר ביותר ושקט לחלוטין.
קצת רחב לדעתי אך התקנתי אותו על הקיר לצד הטלוויזיה והוא לא בולט מדי.
משמש ל XBMC בסטרימינג מהאינטרנט, לא שמתי לב לעמוד של התוספות (הייתי מגדיל WIFI ומוסיף BT ב 5 דולר) אך מי שרוצה להתקין על הקיר ו מאחורי מסך עם התאמה ל VESA צריך להזמין מתלה בנפרד - עוד 5 דולר.
תודה רבה לשלמה על ההמלצה.
קצת רחב לדעתי אך התקנתי אותו על הקיר לצד הטלוויזיה והוא לא בולט מדי.
משמש ל XBMC בסטרימינג מהאינטרנט, לא שמתי לב לעמוד של התוספות (הייתי מגדיל WIFI ומוסיף BT ב 5 דולר) אך מי שרוצה להתקין על הקיר ו מאחורי מסך עם התאמה ל VESA צריך להזמין מתלה בנפרד - עוד 5 דולר.
תודה רבה לשלמה על ההמלצה.
זה אמירה לא ממש מדוייקת לומר שהמעבד מסוגל לעבוד עד 100~ מעלות.
בפני עצמו זה אולי נכון, אבל אתה לא מתייחס שאר הרכיבים שמרכיבים את המוצר הכולל.
אורך החיים של הקבלים מתקצר (מאוד) בחום גבוהה וגם המעבד עצמו, אולי מסוגל לעבוד בטמפ' גבוההות. אבל הטמפ' האידיאלית היא הנמוכה ביותר שניתן לעבוד בה (כלומר, רצוי להיות קרובים ככול שניתן לטמפ' החדר).
אני מקרר את המחשב עם משטח קירור שקט מאוד, עובד נהדר.. עובד רצוף והטמפ' מעולה (לא בדקתי, אבל יחסית קריר למגע).
בפני עצמו זה אולי נכון, אבל אתה לא מתייחס שאר הרכיבים שמרכיבים את המוצר הכולל.
אורך החיים של הקבלים מתקצר (מאוד) בחום גבוהה וגם המעבד עצמו, אולי מסוגל לעבוד בטמפ' גבוההות. אבל הטמפ' האידיאלית היא הנמוכה ביותר שניתן לעבוד בה (כלומר, רצוי להיות קרובים ככול שניתן לטמפ' החדר).
אני מקרר את המחשב עם משטח קירור שקט מאוד, עובד נהדר.. עובד רצוף והטמפ' מעולה (לא בדקתי, אבל יחסית קריר למגע).
70 מעולת זה לא בריא (לטעמי) למחשב. יש סיבות טובות לשמור על מחשב קר - במיוחד אם הכוונה היא להריץ אותו 24/7.
אני עובד עם זה:
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13078
במיוחד בגלל המאוור בעל הספיקה הגבוהה (ושקט כמעט לחלוטין, ניתן לשמוע אותו רק במרחק ס"מ בודדים).
אני עובד עם זה:
http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13078
במיוחד בגלל המאוור בעל הספיקה הגבוהה (ושקט כמעט לחלוטין, ניתן לשמוע אותו רק במרחק ס"מ בודדים).
- sagi4422
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
- שם מלא: sagi4422
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
מצטרף
קניתי את ה i3 של QOTOM T3240 יצא $399 אחרי משלוח.
קצת יותר יקר מה'מתחרים' אבל הייתי צריך SPDIF. עכשיו אני עובד עם XBMC ומשמיע דרך SPDIF ומוזיקת סטריאו דרך תוכנה אחרת דרך DAC.
הפעלה חלקה, הגיע אחרי 6 ימים. אחלה מוצר.
קצת יותר יקר מה'מתחרים' אבל הייתי צריך SPDIF. עכשיו אני עובד עם XBMC ומשמיע דרך SPDIF ומוזיקת סטריאו דרך תוכנה אחרת דרך DAC.
הפעלה חלקה, הגיע אחרי 6 ימים. אחלה מוצר.
שגיא מאיפה המידע ש QOTOM משתמשים בלוח של ASROCK? זה הבדל משמעותי באמינותsagi4422 כתב:אני גם שקלתי את החבר הזה אבל יש קצת חסרונות במערכת הנ"ל. כמובן שיש גם ייתרונות.
אני משווה את המוצר הזה בהשוואה ל QOTOM שעולה 400דולר כולל משלוח.
1. מעבד 4130 לעומת 3217 . לא קריטי כל כך אבל עדיין הבדל
2. לוח - במערכך הנ"ל החברה מייצרת את הלוח. ב QOTOM משתמשים ב ASROCK-H81M-ITX
3. גרפיקה 4000 לעומת 4400 בQOTOM
4. SPDIF על הלוח ב QOTOM
5. 6 ערוצים מול 8 בסאונד.
אני מניח שיש עוד....
יש סיכוי שהייתרונות שצויינו לא רלוונטים לצרכן כזה או אחר אבל מי שצריך נגיד SPDIF שהמתאם עולה בסביבות 30 דולר, אולי שווה לו לשקול את ה QOTOM...
אני אבדוק בהזדמנות עם תוכנה, אבל זה נע בין קריר למגע (מנוחה בערב) לבין חמים למגע (צהריים, עם סרט 1080P בנגינה - 10GB ככה).adben כתב:@Idpo
גם אצלי הוא רותח למרות שהסביבה ממוזגת
האם המשטח קירור עוזר? לכמה מעלות הוא יורד במנוחה/מאמץ? רעש פחות מטריד אותי
תודה!...
בכל מקרה ההבדל בין לפני לאחרי היה קיצוני.