שרשור תגובות: איך להתגונן כנגד שריפת כניסת ה HDMI בטלוויזיה שלכם על ידי ממיר?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אני לא יודע אם זו טעות או לא שנכנסתי לשרשור הזה.
בכל אופן, יש לי מסך סוני חדש (עם אחריות ל4 שנים) שמחובר ל htpc ,סאונדבר והוט מגיק-היידי
האם יש סיכוי שהתופעה לא תקרה אצלי לעולם?
או שזה רק עניין של זמן?
לא הבנתי את רמת ה״מקריות״ שזה קורה
בקיצור מה לקנות?
בכל אופן, יש לי מסך סוני חדש (עם אחריות ל4 שנים) שמחובר ל htpc ,סאונדבר והוט מגיק-היידי
האם יש סיכוי שהתופעה לא תקרה אצלי לעולם?
או שזה רק עניין של זמן?
לא הבנתי את רמת ה״מקריות״ שזה קורה
בקיצור מה לקנות?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
איזה רכיבים בעייתיים גורמים לניצוץ בממירים?
הסיבה לספייקים הם בגלל תיאום אדמות ומתח על הקו. אין שום סיבה אחרת שיכולה לגרום לממיר תקין ליצור קפיצות על חיבור ה HDMI.
הסיבה לספייקים הם בגלל תיאום אדמות ומתח על הקו. אין שום סיבה אחרת שיכולה לגרום לממיר תקין ליצור קפיצות על חיבור ה HDMI.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 21/06/2014 16:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·oferlaor כתב:איזה רכיבים בעייתיים גורמים לניצוץ בממירים?
הסיבה לסטייקים הם בגלל תיאום אדמות ומתח על הקו. אין שום סיבה אחרת שיכולה לגרום לממיר תקין ליצור קפיצות על חיבור ה HDMI....
הבתי שאתה אחרי ארוחת צהריים ,והתכוונת לספייקים [נחשולי מתח] =סטייקים
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם כבר אז לפני ארוחת צהריים. 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
·oferlaor כתב:איזה רכיבים בעייתיים גורמים לניצוץ בממירים?
הסיבה לסטייקים הם בגלל תיאום אדמות ומתח על הקו. אין שום סיבה אחרת שיכולה לגרום לממיר תקין ליצור קפיצות על חיבור ה HDMI....
רמת הממירים של HOT שווה/מקבילה לרמת השירות שלהם. אם אתה חושב שהשירות טוב אז הממירים מעולים.
נסה להשוות בין הרכיבים בממיר של HOT לבין הרכיבים בממירי כבלים של חברות אירופאיות ואמריקאיות ואז אולי תבין
מה הם רכיבים בעייתיים.
עצם זה שניגרם נזק למסכים/רסיברים למרות השימוש ב-ISOLATOR אמור להוביל למחשבה/מסקנה שאולי זה לא בדיוק הגורם.
אבל היי מה אני יודע ? אני רק מביע את דעתי האישית בנושא.
-
oferlaor
- מנהל

קשור לתיקון שגיאות אוטומטי.
Mbd
להביע דעה בלי שום בסיס עובדתי זה קל מאוד. בדקת פעם רכיבים של חברות בארץ מול חול? יש לך בכלל מושג מה הרכיבים שיש בממיר?
Mbd
להביע דעה בלי שום בסיס עובדתי זה קל מאוד. בדקת פעם רכיבים של חברות בארץ מול חול? יש לך בכלל מושג מה הרכיבים שיש בממיר?
- mbd
- חבר מביא חבר

·oferlaor כתב:קשור לתיקון שגיאות אוטומטי.
Mbd
להביע דעה בלי שום בסיס עובדתי זה קל מאוד. בדקת פעם רכיבים של חברות בארץ מול חול? יש לך בכלל מושג מה הרכיבים שיש בממיר?...
כלומר כל הנזקים שנגרמו ועדיין נגרמים למסכים/רסיברים של לקוחות אשר מחוברים ל-HOT זה לא בסיס עובדתי מספק?
או הכוונה היא שכולם מדמיינים את התקלה והיא לא קשורה ל-HOT .
כן בדקתי הרבה רכיבים במכשירים בחו"ל ובתקופה האחרונה גם במכשירים אשר בשימוש ע"י HOT/YES .
וכן יש לי מושג מה הם הרכיבים שיש בממיר. DVB-S-T-C . יתכן מאוד שהמושג שלי גדול יותר משלך.
ד.א. אני לקוח של COMCAST משנת 1978 ושל DIRECTV משנת 1992 ועד היום .ומודע לרמת מיכשור ושירות טובים באמת.
-
oferlaor
- מנהל

אז יאללה. תביא הוכחות שהרכיבים בממירים של הוט נחותים מאלה של מותגים מובילים בחו״ל. נתחיל במספרים של הרכיבים של ממירים בחו״ל ביחד עם נתונים על התקלות שהם מייצרים.
- ScreenHunter
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
האם כרטיס מסך של מחשב שמשדר HDMI לרסיבר
יכול לשרוף HDMI ברסיבר
ואם כן , מה עושים ?
יכול לשרוף HDMI ברסיבר
ואם כן , מה עושים ?
- mbd
- חבר מביא חבר

·oferlaor כתב:אז יאללה. תביא הוכחות שהרכיבים בממירים של הוט נחותים מאלה של מותגים מובילים בחו״ל. נתחיל במספרים של הרכיבים של ממירים בחו״ל ביחד עם נתונים על התקלות שהם מייצרים....
אני לא צריך להוכיח שום דבר . אתה בתור זה שמנסה להגן על HOT ןחברת HOT שכבר הוכח שהממירים שלה גורמים
נזקים אמורים להוכיח שהדבר לא נכון והממירים מורכבים ועובדים בצורה תקינה.
כשיאשימו חברה בחו"ל בגרימת נזקים כבר ימצא מי שיביא הוכחות. אבל כרגע בלי לסטות מהנושא האמיתי וזה הנזק
שגורמים הממירים של HOT לכרטיסי ה-HDMI וזו לא המצאה שלי זו עובדה. קיימים מספיק חברים באתר שבו אתה
אחד מהמנהלים שהתלוננו על כך אז כולם טועים . מדמיינים . ומפברקים האשמות.
-
oferlaor
- מנהל

אני לא מגן על אף אחד. אתה טוען טענות שטחיות ובעיני גם חסרות בסיס עובדתי. זה שאתה יודע מושגים כמו dvbc ושאתה לקוח של קומקסט לא הופך אותך למישהו שיכול לשפוט אם המוצרים של הוט ״מכילים רכיבים נחותים״ כדבריך.
האמת? גם לי אין את האלים לקבוע דברים כאלה ואני אישית גם לא מכיר אף אחד אחר שכן יכול לקבוע דבר כזה.
אלה סתם הצהרות בומבסטיות ללא שום גיבוי עובדתי.
האמת? גם לי אין את האלים לקבוע דברים כאלה ואני אישית גם לא מכיר אף אחד אחר שכן יכול לקבוע דבר כזה.
אלה סתם הצהרות בומבסטיות ללא שום גיבוי עובדתי.
- mbd
- חבר מביא חבר

הגיבוי היחידי שאני צריך זה שלקוחות HOT סובלים משריפת כרטיסי הHDMI שלהם גם במסכים וגם בריסברים.
אם אתה רוצה לקרא לזה "צירוף מיקרים" אין לי בעיה אם זה . אשרי המאמין.
אם אני צריך לנחש אתה לקוח של HOT [אתך הסליחה אם תעיתי] ואני מניח שאתה לא משתמש ב-ISOLATOR
בחיבור הציוד . שלך ולאחר מה שנודע עכשיו לא תשתמש ב-HDMI PROTECTOR כיוון שאתה סומך על הציוד
של HOT .
בהצלחה.
אם אתה רוצה לקרא לזה "צירוף מיקרים" אין לי בעיה אם זה . אשרי המאמין.
אם אני צריך לנחש אתה לקוח של HOT [אתך הסליחה אם תעיתי] ואני מניח שאתה לא משתמש ב-ISOLATOR
בחיבור הציוד . שלך ולאחר מה שנודע עכשיו לא תשתמש ב-HDMI PROTECTOR כיוון שאתה סומך על הציוד
של HOT .
בהצלחה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8134
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
הסבר ?mbd כתב:·......
לכל ממיר בנפרד....
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- mbd
- חבר מביא חבר

בכל פעם שקיימת התפצלות לממיר נוסף קיים הסיכוי שה-GROUND יגרום להפרעות אותם
אמור ה-ISOLATOR למנוע. והיות וכל ממיר מחובר בניפרד הוא זקוק ל-ISOLATOR נפרד.
רק כדי להבהיר מה תפקידו של ה-ISOLATOR .
Helps eliminate audio hum and horizontal scrolling bars caused by ground loops.
Low insertion loss - transparent to all cable TV signals and services, from 100Hz up to 860MHz.
Eliminates loops by isolating the ground connection between components so that currents cannot pass.
Should be used to supplement a well grounded system A/V Home Theater, when grounding issues persist.
ובנוסף לעיתים מניעת עיקצוצים חשמליים [זרמים] מהמכשיר.
אמור ה-ISOLATOR למנוע. והיות וכל ממיר מחובר בניפרד הוא זקוק ל-ISOLATOR נפרד.
רק כדי להבהיר מה תפקידו של ה-ISOLATOR .
Helps eliminate audio hum and horizontal scrolling bars caused by ground loops.
Low insertion loss - transparent to all cable TV signals and services, from 100Hz up to 860MHz.
Eliminates loops by isolating the ground connection between components so that currents cannot pass.
Should be used to supplement a well grounded system A/V Home Theater, when grounding issues persist.
ובנוסף לעיתים מניעת עיקצוצים חשמליים [זרמים] מהמכשיר.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לפני כמה שבועות מנהלי הפורום השיקו עדכון שמחליף ציטוטים שמקוננים בתוך ציטוטים בשלוש נקודות, כדי שלא ייפתחו שרשורי-פלצת של ציטוטים על גבי ציטוטים רק כדי לכתוב בסוף בתגובה האחרונה משהו כמו "סבבה"...stompy כתב:למה הציטוטים נראים מוזר ריקים חלקם?...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אתה רואה, עכשיו התגובה המקורית שלך שציטטתי בתגובה הקודמת שלי צומצמה לשלוש נקודות.epony כתב:לפני כמה שבועות מנהלי הפורום השיקו עדכון שמחליף ציטוטים שמקוננים בתוך ציטוטים בשלוש נקודות, כדי שלא ייפתחו שרשורי-פלצת של ציטוטים על גבי ציטוטים רק כדי לכתוב בסוף בתגובה האחרונה משהו כמו "סבבה"............
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
@mbd
·
דווקא לא, עפר הוא לקוח של יס וכמו שהוא אמר, נשרפה לו כניסה ברסיבר גם ממיר של יס.
אני אישית פניתי למספר יבואני טלוויזיה, לקראת הראיון של עפר בצינור לילה והפלא ופלא, אף אחד לא דיווח שזו בעיה מערכתית.
כן, היה יבואן אחד שאמר שהם שמעו על זה והיו להם מקרים בודדים ואחרים אמרו לי שאפילו מקרה אחד לא הגיע למעבדות שלהם.
מה אפשר להסיק מזה? כנראה שאי אפשר להסיק. זה כל מה שאנחנו אומרים.
אין לנו פשוט מספיק מידע עובדתי.
·
דווקא לא, עפר הוא לקוח של יס וכמו שהוא אמר, נשרפה לו כניסה ברסיבר גם ממיר של יס.
אני אישית פניתי למספר יבואני טלוויזיה, לקראת הראיון של עפר בצינור לילה והפלא ופלא, אף אחד לא דיווח שזו בעיה מערכתית.
כן, היה יבואן אחד שאמר שהם שמעו על זה והיו להם מקרים בודדים ואחרים אמרו לי שאפילו מקרה אחד לא הגיע למעבדות שלהם.
מה אפשר להסיק מזה? כנראה שאי אפשר להסיק. זה כל מה שאנחנו אומרים.
אין לנו פשוט מספיק מידע עובדתי.