קניתי את הסוני 1040 ויש בעיות
-
עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7401
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
כן זה היה טמטום להכניס את ה110 ל220 אבל מזל גדול שיש הגנה למגבר לא קרה כלום הכול עובד לאחר בדיקה . הסוני הזה הפתיע לטובה בגדול . לא סתם חמש כוכבים אדום , ומגבר השנה ב2013.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
תגובה:עופרפולק כתב:טוב חברים יקרים אני חוזר מכול מה שאמרתי על הסוני הזה . לאחר כיול ומשחק אם התפריטים על המסך פשוט אין דברים כאלה אחרי הימהה איזה הבדלים צלילים שלא היו נשמעים עכשיו שומעים ובגדול יש אקולייזר לסנטר ולקידמיים אני אישית אוהב טרבל עד למעלה ובאס קצת מעל האמצע . חברים יקרים אני יודע לשנות דיבי ויודע על כיול מסודר , לא לדאוג כפי שאמרתי אני צריך להתרגל אליו הסאב עובד לא רק יופי אלא האבא של היופי לא האמנתי שהוורפידייל עובדים ככה ונותנים צלילים כאלה איפה הימהה שעל הארון עכשיו ואיפה הסוני לדעתי האישית שמיים מאדים ירח וארץ. נמשיך לעדכן אותכם חברה ....
מעולה !!
אני מציע שתשנה את שם השרשור : "קניתי את הסוני 1040 ואין בעיות"
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
קרוס בסאב על מקסימום, ווליום על בין רבע לחצי.
אם בכיול יוצא שהסאב מקבל הנחתה של יותר ממינוס 6dB, אז אתה צריך להנמיך את הווליום בסאב ולהתחיל מההתחלה (ובגלל זה אני מעדיף להתחיל עם הווליום של הסאב על רבע ולא על חצי...)
אם בכיול יוצא שהסאב מקבל הנחתה של יותר ממינוס 6dB, אז אתה צריך להנמיך את הווליום בסאב ולהתחיל מההתחלה (ובגלל זה אני מעדיף להתחיל עם הווליום של הסאב על רבע ולא על חצי...)
- epony
- חבר במועדון 10K

תגובה: אור, למה בעצם להוריד את הווליום לרבע ולהתחיל שוב ולא פשוט להעלות את ה db לשביעות האוזן? ככה עשיתי אצלי שהכיול הראה -9DBepony כתב:קרוס בסאב על מקסימום, ווליום על בין רבע לחצי.
אם בכיול יוצא שהסאב מקבל הנחתה של יותר ממינוס 6dB, אז אתה צריך להנמיך את הווליום בסאב ולהתחיל מההתחלה (ובגלל זה אני מעדיף להתחיל עם הווליום של הסאב על רבע ולא על חצי...)...
- epony
- חבר במועדון 10K

כי כיול כזה אגרסיבי של הסיגנל עלול להבנתי לפגוע בדינמיקה של הסאונד - ההספק נחתך פי 2 בכל הנחתה של 3dB, כך שהנחתה של 9dB שקולה לשמינית מהעוצמה המקורית..!eyosha כתב:תגובה: אור, למה בעצם להוריד את הווליום לרבע ולהתחיל שוב ולא פשוט להעלות את ה db לשביעות האוזן? ככה עשיתי אצלי שהכיול הראה -9DB.........
תחשוב על זה ככה: אתה דוחף אות כיול לסאב שמכוון להפיק אותו בעוצמה מסויימת. מערכת הכיול מזהה שהוא מפיק אותו בעוצמה כ"כ גבוהה, שהיא מנחיתה את הסיגנל פי 8(!!), ואז הוא כמובן מגיע לסאב, שמגביר אותו בחזרה לפי הווליום שעליו שמת אותו. לא חבל על ההנחתה וההגברה? לא עדיף למצוא נקודה מאוזנת יותר בווליום של הסאב שתואמת את הממצאים של מערכת הכיול?
-
עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

הוצאתי את האופטי מהמגבר והצלחתי לשמוע דרך הhd פשוט שיחקתי אם הכבלים וגם בטלויזיה זה לא היה על ארק. חברה תודה לכולם לזיו יואב אור בוגי על העזרה . איזה האהבל הייתי לא שזה היה כזה גרוע אם האופטי אבל אם אפשר לשמוע בשורה הראשונה למה לשבת בשורה השניה. תודה לכול מי שהשתתף בשרשור ועזר הסוני הזה לא מאכזב בכלל הפתיע בגדול. וגם בהגדרות במגבר היה צריך לפתוח כמה דברים
- epony
- חבר במועדון 10K

הכי חשוב זה שתהנה!

-
עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

אור תודה אחי אתמול ראיתי רובוקופ החדש ויש הבדלים גדולים מאוד בין הימהה שהיה לי ועוד ישנו הוא על הארון יושן לסוני הזה כמו שאמרתי הפתעה לטובה ב2400 שקל לדעתי לא נופל מימהה rxa או הפיוניר lx גם בקטעים שדורשים דחיפה חזקה הוא נותן בראש ולא מתנתק בשמיעה למרות השנאי. מערכת הכיול שלו חכמה מאוד כמו שחברנו בוגי אמר . נראה לי שהכיול בהרבה מגברים נותן לנו dbקצת של שיכור ואתה אומר לעצמך מאיפה הוא ממציא את הטמטום הזה אז העליתי ידני את הסנטר והקידמיים למה שאני אוהב סנטר על 10 קידמיים על 5 אחוריים על 7 . לא יודע ככה אני נראה לי סאב על 2 אבל בואנה הוא נותן בומים חבל על הזמן .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass