Triple-z כתב:תודה.
מצטרף לבקשות בשרשור, שנתקלתי בXBMCTORRENT ישר חשבתי גם אם אני יכול להגדיר לו RSS של הורדה ישירה של טורנטים מטראקר פרטי, לא בהכרח טורנטליץ.
הרי כמעט כל הטראקרים הפרטיים נותנים לך להגדיר RSS של הורדה ישירה של כל הדברים האחרונים שיצאו בטראקר.
אם הייתה אפשרות לשלב CUSTOM RSS כזה ב-XBMCTORRENT זה היה מעולה וכל אחד היה יכול להגדיר בקלות את הטראקרים הפרטיים שלו.
בנוגע לרטיו וכו כל אחד כבר צריך לעשות את השיקולים שלו ולשים לב שהוא נשאר עם רטיו טוב כדי שלא יעיפו אותו או לשלם VIP.
אגב לא הבנתי למה הפלאגין שאביגדור הכין הוא רק ל-VIP? אם יש לי מספיק באפר בטורנט ליץ למה שלא אשתמש? (כמו שאמרתי זה באחריות המשתמש לשמור על היחס שלו).
עדיין הייתי מעדיף אפשרות לצפייה ישירה ולא רק הורדה כמובן.
ואגב abeksis במק יש תוכנות נהדרות להורדות אוטומטיות כמו tvshows2 ואפשר להשתמש ב-hazel לסדר הכל (אני גם עם סידור דומה לשלך רק אוטומטי יותר, יורד אוטומטי, הייזל מעבירה לי לטיימקפסול ופותחת את התוכנה של הורדת התרגומים subsmarine\subtitlesapp וכו)
היי,
אני לא משתמש בXBMCTORRENT על המחשב שלי ( מק ) אני משתמש ב-minix שזה שונה. לגבי התגובה שלך, מקווה שתהיה עזרה בקרוב, כבר שוחחתי עם האנשים המתאימים....
xbmctorrent - התאמת torrentleech לגרסה האחרונה של XBMC
-
abeksis
- חבר ותיק

- תגובות: 1433
- שם מלא: אבי אבקסיס
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 115 פעמים
כן ברור לי איפה אתה משתמש ב-XBMCTORRENT, הדברים שהצעתי הם להורדה אוטומטית במק.
לעניינינו אם אביגדור או מפתחים אחרים יודעים איך להוסיף אל XBMCTORRENT
CUSTOM RSS שכל מי שיש לו טראקר פרטי יוכל להכין ולהוסיף RSS משלו זה יהיה אדיר ומאוד שימושי.
לעניינינו אם אביגדור או מפתחים אחרים יודעים איך להוסיף אל XBMCTORRENT
CUSTOM RSS שכל מי שיש לו טראקר פרטי יוכל להכין ולהוסיף RSS משלו זה יהיה אדיר ומאוד שימושי.
הפלאגין הזה יהיה לאנשים עם VIP בלבד בTLTriple-z כתב:תודה.
מצטרף לבקשות בשרשור, שנתקלתי בXBMCTORRENT ישר חשבתי גם אם אני יכול להגדיר לו RSS של הורדה ישירה של טורנטים מטראקר פרטי, לא בהכרח טורנטליץ.
הרי כמעט כל הטראקרים הפרטיים נותנים לך להגדיר RSS של הורדה ישירה של כל הדברים האחרונים שיצאו בטראקר.
אם הייתה אפשרות לשלב CUSTOM RSS כזה ב-XBMCTORRENT זה היה מעולה וכל אחד היה יכול להגדיר בקלות את הטראקרים הפרטיים שלו.
בנוגע לרטיו וכו כל אחד כבר צריך לעשות את השיקולים שלו ולשים לב שהוא נשאר עם רטיו טוב כדי שלא יעיפו אותו או לשלם VIP.
אגב לא הבנתי למה הפלאגין שאביגדור הכין הוא רק ל-VIP? אם יש לי מספיק באפר בטורנט ליץ למה שלא אשתמש? (כמו שאמרתי זה באחריות המשתמש לשמור על היחס שלו).
עדיין הייתי מעדיף אפשרות לצפייה ישירה ולא רק הורדה כמובן.
ואגב abeksis במק יש תוכנות נהדרות להורדות אוטומטיות כמו tvshows2 ואפשר להשתמש ב-hazel לסדר הכל (אני גם עם סידור דומה לשלך רק אוטומטי יותר, יורד אוטומטי, הייזל מעבירה לי לטיימקפסול ופותחת את התוכנה של הורדת התרגומים subsmarine\subtitlesapp וכו)...
אין פה קשר לכמה באפר יש לך... ברגע שתבצע streaming בTL הם יבעטו אותך על ביצוע מה שנקרא HIT AND RUN - הורדת טורנט ללא שיתוף של כמה ימים או לפחות עד RATIO של 0.4
- סמסונג_או_LG
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מישהו מסכים להסביר בשפה קלה איך מגדירים ואיך משתמשים ב provider ?