שדרגתי ל200מגה אבל אני לא מקבל את כל העלאה?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
MemoreX
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35

שליחה

איזו גישה חפיפניקית? אתה קראת את השרשור? לכל מי שהייתה לו בעיה, סודרה תוך מספר שעות עד יום אחד, מה הבעיה בדיוק? מדובר כאן על השקה להזכירך, שום גישה חפיפניקית.

במידה והחבילה הזאת הייתה קיימת כבר חודשים, אז כן, צודק, זה לא הוגן ולא נכון, אבל למען השם, זה רק הושק ממש עכשיו, לתת לזה יום-יומיים לטיפול זה בסדר לגמריי.
נתחיל מזה שאת מהירות ההורדה הוא מקבל, ועוד טיפה בהעלאה, אז זה אומר שהוא כן קיבל 200 ובסה"כ משהו בהגדרות של המרכזיה או המודם או במערכת של הוט לא תקין והם יסדרו לו את זה בדיוק כמו שסידרו לכל השאר.

לחלק יש את הבעיה לחלק לא, מה שאומר שאין כאן שום גישה חפיפניקית אלה בעקבות כך שזה מאוד חדש, כנראה יש "קטעים" במערכת שגורמים לכך, זה הכל.

מבלי לפגוע אבל לשדרג ל 200 כדי לקבל 5? יכל להזמין את זה לפני הרבה זמן בתוספת מחיר גם כן ולקבל 5, מה הבעיה? יכל לקבל גם 10 אם באמת היה זקוק לזה, נו אז מה? אין פה שום גישה חפיפניקית אלה גישה של הבנה ולתת לזה עד יום ראשון או לנסות לעשות ריסט במהלך הסופ"ש הזה.

אנשים אוהבים לתקוף לפניי שהם אוהבים להבין.

muataz
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz

שליחה

אני מדבר על ה"מה אתה בדיוק הולך לעשות עם האפלוד המטורף של ה 5 מגהביט? בוא תספר לי אני מעוניין לדעת, ניחוש? שום כלום" , כאילו זה סבבה גם אם ישאר על 2.7. בכל מקרה זה לא עניינך מה הוא הולך לעשות עם האפלוד ה"מטורף" (אני מקווה שזה היה באירוניות). יש המון שימושים ויתרונות באפלוד משופר ורבים הוזכרו כאן בהרחבה.

הרי ברור לך שאם ככה הם השיקו את זה יהיו הרבה אנשים שהרבה זמן לא יקבלו את ה5 כי הם לא ישימו לב, ובכלל למה צריך המשך טיפול על שדרוג?. לא מספיק לוקח 20 דקות לקבל מענה טלפוני? שלא לדבר על זה שהם שולחים גם טנאים בשביל זה בחלק מהמקרים, ואז צריך גם לתאם מועד ולדאוג להיות בבית וכו'

איך בדיוק אתה יכול לקבל 5 או 10 גם בלי זה ומבלי לקחת חבילה עסקית במחיר משכנתא?
נערך לאחרונה על ידי muataz ב 16/05/2014 12:20, נערך 3 פעמים בסך הכל.

moog
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 903

עם כל הכבוד אנחנו לא שפני נסיון

שליחה

הוט כל מוצר או שירות שהיא משיקה הוא בגירסת אלפא
וזה לא דבר שקיבלנו בחינם
אנחנו משלמים כסף על שירות שהובטח לנו
אני בכלל מקבל מהירויות של 50-150 מגה וUPLOAD של 0.7 עד 2
זוועה
ונמאס לי לשמוע את התמיכה SAFE MODE SAFE MODE

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

שלום,

מתוך ניסיון, אולי באמת כדאי להתאזר בסבלנות ולהתאפק, לפני שמשחררים קיטור על השירות.
אני למשל קיבלתי את הוטבוקס2 אתמול בצהריים. בבדיקות המהירות, אפלאוד היה תקין, אבל הורדה סביבות 130 בממוצע, רחוק מ-200.
מיד התנפלתי על נציג השירות בטענות, אבל היום כבר הסתדר.

יתכן שיש גם קשר לספק האינטרנט, שמגביל את המהירות בשעות מסוימות.
אם אחרי מספר ימים אין שיפור, אז אכן צריך לתאם טכנאי, שיבדוק תקינות הציוד והחיבורים.
בינתיים מומלץ לעשות בדיקות מהירות בזמנים שונים לאורך היממה, ולשמור תמונות מסך של התוצאות.

הנה בדיקה שעשיתי לפני זמן קצר, וזה עוד כאשר יוטרנט ואמיול פתוחים!

[imgbig]http://i.imgur.com/WxKz2BL.jpg[/imgbig]

muataz
טרול
טרול

Re: עם כל הכבוד אנחנו לא שפני נסיון

שליחה

moog כתב:ונמאס לי לשמוע את התמיכה SAFE MODE SAFE MODE
...
אולי המחשב שלך "מפוצץ" ברוגלות :)

sYn
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1043

שליחה

מי יודע מה כיצד ניתן להכנס להוטבוקס, שהוא מתפקד רק כמודם ומחובר לנתב?
מטבע הדברים 192.168.1.1 זו כתובת הנתב. האם יש כתובת מסוימת כמו שהייתה
בעבר למודמים של בזק (10.0.0.138)?

תודה.

yuckfou
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279

שליחה

muataz ניחש נכון; הסיבה היחידה ששידרגתי לחבילת המאתיים מגה היא בישביל מהירות ההעלאה 5 מגהביט. אין לי צורך במהירות הורדה גבוהה כל כך, שאני לא יכול להזרים מדייה מהבית לפלאפון שלי כאשר אני בדרכים או להזרים את משחק הקלפים שלי לטויץ' באיכות נורמאלית בלי לקבל לאג לא נורמאלי בשאר המחשבים בבית. ובתוספת איזה מחיר אני יקבל 10מגה העלאה על תשתית של הוט? אני אין לי עסק לפרנס את ספק התשתית בבית.

ואני בן אדם סביר מאוד. פשוט לא אוהב לצאת פראייר. וההספקיות פה בישראל ממש עושות ממך צחוק.
ההוכחה על כך קיבלתי היום בבוקר כאשר התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי ועד שלא שמעו אותי אומר "טוב, עזבו עם השטויות. אני ינסה ספק אנטרנט אחר" לא ממש שמו עלי. לאחר ששמעו את זה, נהפך כל העולם ואני פתאום מלך בעיניהם. הורידו לי את מחיר של חבילת מתאיים מגה למחיר 29.99ש"ח כאשר מקודם אמרו שהמחיר הכי טוב שיכולים לתת לי עמד על מאה ועשרה שקלים.

כמובן שהייה מאוחר מדי כי כבר לא יכולתי לסבול אותם אז החזרתי את הטובה ושמתי *** אליהם והיתנקתי. עכשיו משלם את אותו המחיר לספק אנטרנט אחר. ויהיה כך, עד שIBC לא יכנס לתמונה ואז אני יוכל גם להיתנתק מספק התשתית שלי ולקבל מהירות העלאה באמת נורמאלית ששווה את המחיר.

sYn כתב:מי יודע מה כיצד ניתן להכנס להוטבוקס, שהוא מתפקד רק כמודם ומחובר לנתב?
מטבע הדברים 192.168.1.1 זו כתובת הנתב. האם יש כתובת מסוימת כמו שהייתה
בעבר למודמים של בזק (10.0.0.138)?

תודה.
...
אצלי זה 192.168.100.1

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 764

שליחה

מסכים לגמרי לוקחים את ה200 בשביל ה5 מגה UPLOAD,ואם אתה מקבל 2.5 זה בדיוק חצי ממה שאתה אמור לקבל,גם 100 מגה בהורדה זה מעל ומעבר

someonewhy פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109

שליחה

והתוצאה שלי כרגע
[img2=712x468]http://oi57.tinypic.com/o7sfbd.jpg[/img2]

מצחיקים הוט אני מחכה כבר לטכנאי ביום ראשון שיראה בידיוק מה הולך פה.

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

הנה שלי,כמו שאתם רואים העלאה לא תקינה וזה ככה מיום חמישי ב9 בבוקר
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

muataz
טרול
טרול

שליחה

cobraf כתב:הנה שלי,כמו שאתם רואים העלאה לא תקינה וזה ככה מיום חמישי ב9 בבוקר
...
היה אצלך מתקין או שרק שדרגו על גבי פייברבוקס קיים?

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

התקנה חדשה היה לי פה בזק לפני זה

muataz
טרול
טרול

שליחה

cobraf כתב:התקנה חדשה היה לי פה בזק לפני זה
...
ואחרח ההתקנה לא עשית בדיקת מהירות בנוכחות המתקין? לפי מה שאני מבין הם שולחים טכנאי לסדר את עניין ההעלאה. אני תוהה אם זה לא משהו שהיה אפשר לסדר בזמן ההתקנה, אבל אני מניח שהמתקין לא נחשב גם טכנאי.

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

לא המתקין הוא קבלן,חוץ מזה לא היה לי 200 מגה עדיין אצל הספק,המהירות הזאת היא מהרגע שהם התקינו.

אני רק מקווה שהטכנאי שלהם יסדר את זה,כי דיי ברור מה התקלה כאן,יש רק ערוץ עולה אחד

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

MemoreX כתב:ולכן, ערוץ אחד של 30 מגה ביט מסוגל לספק עד 3.75 מגה בייט תאורטית. בפועל את ה 2.5 או 3 שרוב האנשים מקבלים.
...
אתה מבולבל לגמרי,ערוץ אחד אמור להספיק למהירות העלאה ה"המטורפת" של 5 מגה ביט כיוון שערוץ אחד יכול לתת 30

MemoreX
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35

שליחה

cobraf כתב:
...
...
אתה מבולבל לגמרי,ערוץ אחד אמור להספיק למהירות העלאה ה"המטורפת" של 5 מגה ביט כיוון שערוץ אחד יכול לתת 30
...
אתה צודק, יצאתי לגמריי הריכוז ולא שמתי לב מה שאני בעצמתי רשמתי... שכן 30 מגה ביט זה בעצם עד 3.75 מגה בייט.

העניי ןהוא, שהתקן קובע 8 ערוצי הורדה + 4 העלאה, לכן ככל הנראה יש קשר מאוד ישיר בין ערוץ העלאה אחד שבקושי מקבלים את המהירות לבין ה 4 כאשר הם פתוחים.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

אצלי איך שחיברתי את המודם למחשב זה נתן 200\5 בבדיקה. בעיה אצלי היתה הראוטר שנתן מקסימום 120. קניתי חדש ולאחר יום של חבלי לידה קיבלתי היום את התוצאה הבאה:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

y360a כתב:איזה נתב יש לך ? רוב הסכויים שהנתב שלך לא תומך במהירות מעל 100 wan to lan
בארץ יש רק שלושה דגמים שתומכים - WDR4300, V2 1043 tplink
ועוד אחד אולי של אדימקס
גם בהם התמיכה רק עם קושחה מקורית של tplink ולא עם קושחות צד שלישי שאנשים אוהבים להתקין
...
קשה לי להאמין שכל מיני ראוטרים של סיסקו לא תומכים. אני מאוד אופתע.

y360a
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49

שליחה

נראה לי שכדאי שמישהו ינעץ בראש הפורום פוסט של נתבים שתומכים במהירות 200
אחרת השאלה הזאת עוד תעלה כאן הרבה

muataz
טרול
טרול