19/03/2021 13:07
guyezra כתב:
יש ביקורות?
מצדיק את ההייפ האדיר?
...
לפי דעתי זה ארוך מדי, הרבה קטעים נמרחים שבכיף היה אפשר לחתוך.
מבחינת הסיפור, הסרט יותר טוב מהסרט המקורי, שם העלילה לא מוסברת ומה שכן מוסבר לא ממש ברור.
נראה שסניידר ממש התאמץ להסביר כל דבר לגבי הסיפור והרקע שזה דבר טוב (לא את הקטעים האלה הייתי חותך).
התווספה עלילה שלמה עם דארקסייד שמוסיפה המון, במיוחד למעריצים האדוקים, מאשר לשים את סטפנוולף כאיזה רשע גנרי שצץ משום מקום.
ברמת השחקנים, גל גדות כרגיל עם הופעה בינונית ומטה, מלאה בקלישאות העצמה מיותרות בעליל ("I belong to no one"), באמת שזה מגוחך.
באופן כללי אני לא תופס ממנה (מצטער שאני הולך פה נגד הגאווה הישראלית היא פשוט לא שחקנית טובה לדעתי).
כל שאר השחקנים עם הופעה טובה יותר מהסרט המקורי, ובמיוחד ריי פישר (סייבורג) ועזרא מילר (פלאש) שקיבלו בערך פי 3 זמן מסך מאשר בסרט הקודם.
הרבה מהאפקטים נראו ברמה מאוד נמוכה (כמה מהם הזכירו לי אפקטים של אינדיאנה ג'ונס משנות ה-80), נראה שלא היה להם הרבה זמן לעבוד עליהם, אבל זה לא כזה נורא בהתחשב בעובדה שלא ציפיתי להרבה.
ה-4:3 נוראי, בחירה הזויה של סניידר, מפריע מאוד לצפייה למשך כל הסרט, הוריד לי מאוד מהחוויה.
בסה"כ הכללי? יותר טוב מהמקורי, בעיקר בגלל שהמקורי היה גרוע מאוד.
אם שווה לשבת 4 שעות? לדעתי לא באמת.
אבל אם נותנים fast-forward בקטעים הנמרחים זה דווקא סביר, אולי עם הפסקות בין הפרקים.