הבהרה
ניקוד יינתן גם על מקוריות, כלומר, הראשון שיהיה עם הרעיון ויעלה תמונה יקבל את הניקוד ומי שיהיה שני, גם אם צילם את זה קודם לא ייחשב !
כלומר: ניקוד ינתן לאמיצים שיעלו את התמונה המקורית ראשונים....
תחרות צילומים של חברי האתר ! :מצלמה:
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10134
אבי
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
אני מציע שבכלל תפסלו רעיון שכבר בוצע בוריאציה כלשהי קודם.
HiFiMusic IL
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
מה שהיה יפה בתחרות השירים בעבר, זה שרץ שרשור מאוד משעשע עם תוכן שמתעדכן באופן רציף. הוא גם היה דינאמי כי כל אחד ניסה לעבור רף שכבר הוצב על ידי מישהו אחר.
אני מציע, שמעבר לניקוד על מקוריות, תוסיפו ניקוד לפי תאריך מוקדם (בלי קשר למקוריות), כדי שהעסק יתפוס חיים.
אם כל הצילומים יעלו רק בימים האחרונים, אז אולי זה יהיה נחמד, אבל רק לתקופה קצרה מאוד.
אני מציע, שמעבר לניקוד על מקוריות, תוסיפו ניקוד לפי תאריך מוקדם (בלי קשר למקוריות), כדי שהעסק יתפוס חיים.
אם כל הצילומים יעלו רק בימים האחרונים, אז אולי זה יהיה נחמד, אבל רק לתקופה קצרה מאוד.
משה
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

HiFiMusic IL
- cavi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2673
moco כתב:מה שהיה יפה בתחרות השירים בעבר, זה שרץ שרשור מאוד משעשע עם תוכן שמתעדכן באופן רציף. הוא גם היה דינאמי כי כל אחד ניסה לעבור רף שכבר הוצב על ידי מישהו אחר.
אם כל הצילומים יעלו רק בימים האחרונים, אז אולי זה יהיה נחמד, אבל רק לתקופה קצרה מאוד....
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

פחחחח, יפה אבי. איפה זה צולם?
HiFiMusic IL
- drambuie
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 818
שיחקת אותה! 
"להתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים"
Every passing moment is another chance to turn it all around" Vanilla sky"
Every passing moment is another chance to turn it all around" Vanilla sky"
- cavi
-
- חבר ותיק

חסוי...
אם הייתה יודע מה עברתי כידי לקבל אישור לצלם את התמונה הזאת הייתה קונה לי את הRS2 של גרדו..
אם הייתה יודע מה עברתי כידי לקבל אישור לצלם את התמונה הזאת הייתה קונה לי את הRS2 של גרדו..
נערך לאחרונה על ידי cavi ב 03/12/2006 19:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
LiorC
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3610
חזק ! ד"ש לסלע... 
ליאור
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

יפה אבי 
הבאת אותה..
הבאת אותה..
- cavi
-
- חבר ותיק

הייתם צריכים לראות את הפרצופים של האסירים... 
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

אז היית מצלם אותם גם, אולי זה היה מביא לך את האוזניות. 
- cavi
-
- חבר ותיק

רציתי, אבל לא היה לי אישור...
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

מי אמר שזה לא יביא לו את האוזניות?Nba כתב:אז היית מצלם אותם גם, אולי זה היה מביא לך את האוזניות....
- il62
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 6214
אבי אתה גדול
עכשיו אם תצלם את בני סלע בפוזה הזו-אני אישית מבטיח לך את הזכיה....

עכשיו אם תצלם את בני סלע בפוזה הזו-אני אישית מבטיח לך את הזכיה....
052-4200610
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

עוד לא ראינו את הכל...aloni כתב:מי אמר שזה לא יביא לו את האוזניות?Nba כתב:אז היית מצלם אותם גם, אולי זה היה מביא לך את האוזניות.......
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
בהחלט !אני מציע, שמעבר לניקוד על מקוריות, תוסיפו ניקוד לפי תאריך מוקדם (בלי קשר למקוריות), כדי שהעסק יתפוס חיים.
אם כל הצילומים יעלו רק בימים האחרונים, אז אולי זה יהיה נחמד, אבל רק לתקופה קצרה מאוד....
זה גם נכתב ע"י ליאור בהבהרה האחרונה שלו.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
האמת, שזה נכתב בעקבות ליאור וכתוספת למה שהוא כתב.MartinHSabag כתב:בהחלט !אני מציע, שמעבר לניקוד על מקוריות, תוסיפו ניקוד לפי תאריך מוקדם (בלי קשר למקוריות), כדי שהעסק יתפוס חיים.
זה גם נכתב ע"י ליאור בהבהרה האחרונה שלו....
התכוונתי לזה שתאריך הפרסום המוחלט ישוקלל כדי שיזרז אנשים לפרסם כבר את התמונות גם אם הם לא חוששים לאבד מקוריות. מקוריות זה דבר יחסי - מי בא קודם.
טוב, זב רק דקדוק משפטי.
משה
- cavi
-
- חבר ותיק

אני חופשי...
היום בבוקר דיברתי עם נמר והסברתי לו את מצבי הקשה ושאני בודד ורע לי בתא הקטן של בית המעצר "מורעלי HOMETHEATER", נמר כמו חבר אמיתי נכנס לג'יפ הגיע לבקר אותי, אחרי שיחה קצרה עם הסוהרים קיבלתי את ההודעה "אתה משוחרר בערבות", כ"כ שמחתי!!
נמר ממש כמו מוסקיטר אמיתי אמר ל "אבי ידידי זה לא רק אני הפעלתי קשרים זה כל צוות האתר"...
תודה לכולם...!
אני שוב חופשי..
היום בבוקר דיברתי עם נמר והסברתי לו את מצבי הקשה ושאני בודד ורע לי בתא הקטן של בית המעצר "מורעלי HOMETHEATER", נמר כמו חבר אמיתי נכנס לג'יפ הגיע לבקר אותי, אחרי שיחה קצרה עם הסוהרים קיבלתי את ההודעה "אתה משוחרר בערבות", כ"כ שמחתי!!
נמר ממש כמו מוסקיטר אמיתי אמר ל "אבי ידידי זה לא רק אני הפעלתי קשרים זה כל צוות האתר"...
תודה לכולם...!
אני שוב חופשי..
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Nba
-
- חבר במועדון 10K

ומה אם אנשים ראו את השרשור הזה יום לפני?MartinHSabag כתב:בהחלט !אני מציע, שמעבר לניקוד על מקוריות, תוסיפו ניקוד לפי תאריך מוקדם (בלי קשר למקוריות), כדי שהעסק יתפוס חיים.
זה גם נכתב ע"י ליאור בהבהרה האחרונה שלו....
זה לא הוגן לדעתי...