רמקולים jensen
זה הוופר 12 אינץ'
מצורפת תמונה
האם כדאי לעשות איזה ''צביעה'' של דבק+מים על כל הממברנה למנוע התפוררות?הקונקטור חדר את זה כמו כלום בלי הפעלת לחץ,מהתנדנדות חופשית של הכבל
פעם תיקנתי קרע בעזרת שקית תה (ריקה) ומריחה של דבק אקרילי (דבק מפיות)
מצורפת תמונה
האם כדאי לעשות איזה ''צביעה'' של דבק+מים על כל הממברנה למנוע התפוררות?הקונקטור חדר את זה כמו כלום בלי הפעלת לחץ,מהתנדנדות חופשית של הכבל
פעם תיקנתי קרע בעזרת שקית תה (ריקה) ומריחה של דבק אקרילי (דבק מפיות)
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
זה הוופר לא? אני כמעט משוכנה שכן...
הגדלתי את התמונה ונראה לי כאילו "פינה חדה" פגעה בממברנה...
לא הייתי נגרר לתיקון מאסיבי שיעלה את המשקל של הממברנה...
לדעתי - מריחה עדינה של דבק סיליקוני שחור יכולה לגשר על חור בן 2 מ"מ רבועים...
הייתי עושה את המריחה מאחור
גם מטעמים אסטטיים...
ושוב לא הייתי נגרר לתיקונים נוספים...
הגדלתי את התמונה ונראה לי כאילו "פינה חדה" פגעה בממברנה...
לא הייתי נגרר לתיקון מאסיבי שיעלה את המשקל של הממברנה...
לדעתי - מריחה עדינה של דבק סיליקוני שחור יכולה לגשר על חור בן 2 מ"מ רבועים...
הייתי עושה את המריחה מאחור
גם מטעמים אסטטיים...
ושוב לא הייתי נגרר לתיקונים נוספים...
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
גם אני. חתכתי משכבה אחת של שקית התה 'פלסטר' עגול קטן. רק שהשתמשתי בשכבה דקה של דבק נגרים (פלסטי, לבן, אלמר'ס) והדבקתי מאחור. זה עובד. לדעתי עדיף על תוצרים סיליקונים כבדים יותר. מיד 'מנוקב' עזבתי במנוחה. וופר קרוע תיקנתי.raniburg כתב:פעם תיקנתי קרע בעזרת שקית תה (ריקה) ומריחה של דבק אקרילי (דבק מפיות)...
- grafitis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
- נתן תודות: 61 פעמים
- קיבל תודות: 235 פעמים
עוד לא התיאשת?
אם לא, כל הכבוד.
אם כן, זה כנראה שווה התיחסות.
כל האומגה/מורל ישנים עם דום מיד ששמעתי היו עם פוטנציאל.
http://www.hifimusic.co.il/%D7%9C%D7%9E ... 18957.html
אם לא, כל הכבוד.
אם כן, זה כנראה שווה התיחסות.
כל האומגה/מורל ישנים עם דום מיד ששמעתי היו עם פוטנציאל.
http://www.hifimusic.co.il/%D7%9C%D7%9E ... 18957.html
עכשיו תורי לחפור
תראה גרפיטיס אין לי בעיה שתביע את דעתך בשרשור שפתחתי,על אף שהיא מנוגדת לדעתי
ואכן בחרת לעשות זאת,אני גם סמוך ובטוח שהדברים שכתבת מבוססים על ניסיונך העשיר ושמעת את הג'נסנים האלו מנגנים שהם משודכים לכמה מגברים,כמו שאני בטוח ששמעת את כל הרמקולים שאתה סורק מאיזה ג'ורנל ומדביק בשרשור ''רמקולי וינטאג' מטורפים'' ,תרשה לי לציין בהזדמנות זו שאני נהנה מאוד מהשרשור הנ'ל
הבנתי מה אתה חושב על הרמקולים שברשותי ובחרתי להתעלם מדעתך המלומדת,אולי הבנת משתיקתי שאני עדיין מתלבט לגביהם או שדעתך חשובה לי,אני גם לא מחפש לקנות רמקולים אחרים\נוספים, כך שאת הלינקים למודעות מכירה מהלוח השחור אנא ממך שייך לשרשור רלוונטי או שתפתח אחד בעצמך,אני מבין שאתה מנסה לעזור,אך אינני זקוק לעזרתך, אני גם מבין את ההומור שלך.
או בקיצור - צא לי מה ( ! )
תראה גרפיטיס אין לי בעיה שתביע את דעתך בשרשור שפתחתי,על אף שהיא מנוגדת לדעתי
ואכן בחרת לעשות זאת,אני גם סמוך ובטוח שהדברים שכתבת מבוססים על ניסיונך העשיר ושמעת את הג'נסנים האלו מנגנים שהם משודכים לכמה מגברים,כמו שאני בטוח ששמעת את כל הרמקולים שאתה סורק מאיזה ג'ורנל ומדביק בשרשור ''רמקולי וינטאג' מטורפים'' ,תרשה לי לציין בהזדמנות זו שאני נהנה מאוד מהשרשור הנ'ל
הבנתי מה אתה חושב על הרמקולים שברשותי ובחרתי להתעלם מדעתך המלומדת,אולי הבנת משתיקתי שאני עדיין מתלבט לגביהם או שדעתך חשובה לי,אני גם לא מחפש לקנות רמקולים אחרים\נוספים, כך שאת הלינקים למודעות מכירה מהלוח השחור אנא ממך שייך לשרשור רלוונטי או שתפתח אחד בעצמך,אני מבין שאתה מנסה לעזור,אך אינני זקוק לעזרתך, אני גם מבין את ההומור שלך.
או בקיצור - צא לי מה ( ! )
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
לא צריך לריב ילדים...
גיל, תן לזה צ'אנס. גם אם זה לא יגמר בתור אייטם בפורום אודיו יוקרתי - זה עדיין blast from the past וזה מעניין בפני עצמו. אני דווקא סבור שהולכת להיות כאן הפתעה לא קטנה. ואגב, raniburg, אני לא רואה פסול בהמלצות על ציוד גם אם הם לא ממש קשורות בשרשור שבו הן מופיעות. ממתי אנחנו קפדניים כאן על נושא השרשור המקורי? אחד הדברים היפים בפורום הזה הוא שכל שרשור כאן הוא כמו ביקור אצל רופא. נכנסים עם א' ויוצאים עם ב' ו-ג'. יותר מעניין - לא? ואגב... גם אני מאוד אוהב את השרשור על האומני.