גם אני רכשתי , בנוסף לדמואים קניתי גם את BATMAN שמיועד לVR.
מבחינתי ההתנסות מדהימה. הרזלוציה עוד טעונה שיפור מהותי אבל ברגע שמתחילים לשחק ממש נשאבים לעולם הוירטואלי.
המרוץ מכוניות מהדמואים גם נחמד, ממש יושבים שם בתוך המכונית
אני מניח שעם הזמן החברות משחקים עוד ילמדו כיצד לנצל את הפורמט החדש,
מחכה ל FPS הנורמאלי הראשון שיצא.
הסיבה היחידה שאני לא רוכש את הVR היא הרזולוציה הנמוכה - 960 על 1080 לכל עין, בדיוק כמו ה oculus rift dk2 שיש לי .
אני מניח שרק בקונסולות של הדור הבא יהיה אפשר להגדיל את הרזולוציה מבלי לפגוע בביצועים.
מעוניין לרכוש את המוצר, ואפילו יש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי אותו, אבל משום מה אני לא רואה זמינות של המוצר לא באמזון ולא ב B&H, וה newegg המחיר ממש גבוה. מישהו מכיר מקום אחר אמין שניתן להזמין בו את המוצר בארה"ב?
טוב, חיברתי, שעה וחצי עד שהכל עבד (מליון כבלים, קליברציות, עידכונים וכו), עוד חצי שעה להוריד עדכוני גירסה וקדימה לעבודה. אז הנה כמה רשמים:
1. מאוד נוח. אבל אם יש לכם משקפיים, האטימה מלמטה לא תהיה מושלמת. לא כ"כ מפריע, אחרי שמתרגלים לא שמים לב לזה.
2. ההוראות הרכבה הגיעו גם בעברית - מאוד הופתעתי.
3. ניסיתי את כל הדמואים וזה פשוט מדהים. אפילו משחקים מז'אנרים שאני לא אוהב כמו משחקי מירוץ מקבלים מימד חדש ומהנה. משחקי 3D PLATFORM פשוט כייפים להפליא עם המשקפיים. פשוט להיט.
4. הגרפיקה של רב הדברים שניסיתי לא הייתה מדהימה, אבל זה לא גרע כמעט מהחוויה הכללית (וזה מפי אחד שרגיל לשחק ב PC על 4K).
5. לחלק מהדברים פשוט חייב את 2 שלטי ה MOVE. ניסיתי להתחכם ולשחק בלי, פשוט זוועה. עם מהנה להפליא.
6. לחוויה מושלמת חייבים להיות במרחק של לפחות כ 2-3 מטר מהמצלמה. קרוב מידיי והכל פשוט לא עובד כמו שצריך.
7. משום מה לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד כשזה משורשר דרך הרסיבר. הכל עובד עד לרגע בו אני מנסה להפעיל איזשהו משחק VR, אז האות נעלם גם מהטלוויזיה וגם מהמשקפיים. בחיבור ישיר לטלוויזיה עובד. מוזר.
Meishar84 כתב:גל יחכה עד שיהיו חוות דעת והVR יתבסס בשוק
...
חזק!
Huber
לא, אמנם אני פריק של גיימינג, אבל גם רגיש קיבה, כך שזה לא ממש הצעצוע בשבילי.
האמת, אני גם בשלב זה לא מוצא בו ריגוש ברמה של "חייב את זה כעת", זה עדיין מרגיש לי קינקט 1.0 כזה...
כלומר בכל צחוק יש מעט אמת, ו meishar צודק בכך שמבחינתי זה חייב להיות מוצר סופי ומוגמר בעל חתימה בשוק.