Emotiva XMC-1
כול הדיון הזה מתייחס ל value for money של המכשיר והחברה
אני שוב טוען, לדעתי אין מוצר שמתקרב אליו בסכום הזה
וההשוואה היא כמובן לנתונים יבשים על הניר ולאיכות המוצר ולשירות
עוד קצת נתונים יבשים:
http://xmc-1.com/
עוד קצת נתונים יבשים:
http://xmc-1.com/
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
הלינק הזה הוא לינק שיווקי. פה יש קצת יותר מידע: http://shop.emotiva.com/collections/pro ... ucts/xmc-1חכם_חנוכה כתב:כול הדיון הזה מתייחס ל value for money של המכשיר והחברה
עוד קצת נתונים יבשים:
http://xmc-1.com/...
אני בטוח שזה לא מוצר גרוע אבל יכול מאוד להיות (אני די בטוח) שיהיו דברים שהוא לא עושה מעולה. לדוגמא (שוב, זו השוואה "על הנייר"):
יש לו צ'יפ DSD1793 של TI בתור DAC ראשי. זה משהו יחסית פשוט. למגבר אזניות Fiio E18 לדוגמא יש רכיב יותר טוב מסדרה דומה PCM1795 שיודע לעשות המרת D/A ב 32 ביט לעומת 24 של ה DSD1793.
הפיוניר lx-87 שהוזכר פה, מכיל גם הוא DAC של 32 ביט 192Khz, כחלק ממעבד DSP שהיה מוצר דגל של TI בתחום עיבוד האותות (וכבר לא מיוצר יותר).
אז ללא DAC חיצוני, איזה מוצר יהיה יותר טוב בסטריאו? אני לא יכול לדעת אבל הייתי מהמר על הפיוניר בעיניים עצומות.
אכן, value for money, בהתחשב במודולריות וביכולות וידאו, זה נראה מוצר מאוד טוב.
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
גם VFM המכשיר לא כדאי.
אל תשכח שהפיוניר כולל הגברה, מה שאין אמוטיבה.
אם כל כך הייתי רוצה פרוססור (כי זה נראה יותר יוקרתי ...), ובהתעלם מהעדפתי האישית לסאונד של פיוניר, הייתי בוחר בפרוססור של חברה "קצת" יותר רצינית מאמוטיבה, ועדיין באותו המחיר .
http://www.amazon.com/Onkyo-PR-SC5509-9 ... tegra+80.3
אם כל כך הייתי רוצה פרוססור (כי זה נראה יותר יוקרתי ...), ובהתעלם מהעדפתי האישית לסאונד של פיוניר, הייתי בוחר בפרוססור של חברה "קצת" יותר רצינית מאמוטיבה, ועדיין באותו המחיר .
http://www.amazon.com/Onkyo-PR-SC5509-9 ... tegra+80.3
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
או אבל אז יגיע ההוא ,שמביא קישורים מ AVS, ויראה לך שהוא פחות טוב מהאימוטיבה ואז נראה אותך קונהsufgi כתב:גם VFM המכשיר לא כדאי.
http://www.amazon.com/Onkyo-PR-SC5509-9 ... tegra+80.3...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
נערך
- sufgi
- חבר מביא חבר

אמוטיבה (חברה שכמעט רק כאן מקבלת במה וזאת בגלל שלפני שנים מעטות מישהו מהפורום רכש מוצר שלהם) מצטיינת במוצרים שעל הנייר נראים יוקרתיים (וגם חיצונית) וזאת במחיר נמוך.
התמחור של הפרוססור החדש מגיע כבר למחירים של החברות הגדולות והופך אותו ללא כדאי.
אני נזכר בתקופה שהיה גל של הזמנות מהאתר של אמוטיבה, וכחודש אחרי זה היה גל של מוצרי אמוטיבה ביד 2.
גם B&W כל שני וחמישי בלוחות יד 2...זה אומר שהמוצר לא טוב
גם אונקיו/פיוניר/מאהה/דנון כל שני וחמישי ביד 2 זה אומר שהמוצרים לא כדאיים
מוזר שרק בארצנו, כל הדיונים האילו חוזרים על עצמם...
אבל מה...
אנשים "עם כסף" בחו"ל...עדיין מניעים זוגות 800D וזוגות 802D עם מונובלוקים של אימוטיבה - לא רואה שהם בחרו פאוארים של אונקיו עבור המשימה הזו..
בקיצר אז קיצר, בכל מוצר ניתן למצא פגמים, ההחלטות פה שזה מוצר פחות שווה ממוצר אחר, אבסורדיות...
אם מסתכלים עלינו מפורומים אחרים בעולם...פשוט צוחקים...
ואם כל הכבוד לפיוניר...
עברו אצלי כבר כל הפיונירים האילו...(לא כולל ה-87, גגם הוא לא מעניין אותי)...
ולומר במשפט אחד, HIGH END ופיוניר...רק זה יכול לקומם...
גם אונקיו/פיוניר/מאהה/דנון כל שני וחמישי ביד 2 זה אומר שהמוצרים לא כדאיים
מוזר שרק בארצנו, כל הדיונים האילו חוזרים על עצמם...
אבל מה...
אנשים "עם כסף" בחו"ל...עדיין מניעים זוגות 800D וזוגות 802D עם מונובלוקים של אימוטיבה - לא רואה שהם בחרו פאוארים של אונקיו עבור המשימה הזו..
בקיצר אז קיצר, בכל מוצר ניתן למצא פגמים, ההחלטות פה שזה מוצר פחות שווה ממוצר אחר, אבסורדיות...
אם מסתכלים עלינו מפורומים אחרים בעולם...פשוט צוחקים...
ואם כל הכבוד לפיוניר...
עברו אצלי כבר כל הפיונירים האילו...(לא כולל ה-87, גגם הוא לא מעניין אותי)...
ולומר במשפט אחד, HIGH END ופיוניר...רק זה יכול לקומם...
- sufgi
- חבר מביא חבר

טוב לדעת שאתה מקומם את עצמך
אתה לא רוצה שאציג פה ציטוטים שלך שאומרים שה lx81 טוב יותר מפרוססורים HIGH END ...
נכון שיש גם מוצרים של אונקיו/פיוניר/ימאהה/דנון שנמכרים (גם מרצדס נמכר בלוחות), אבל אם תבדוק את כמות המוצרים שנרכשים מהם יחסית לאלה שמוצעים למכירה מייד לאחר שנרכשו, תגיע לאחוז זניח.
האמוטיבה נרכשו במרביתם בחודש מסויים כשהיה פה באז בפורום, והוצעו כמעט כולם למכירה כחודש-חודשיים לאחר מכן.
אתה לא רוצה שאציג פה ציטוטים שלך שאומרים שה lx81 טוב יותר מפרוססורים HIGH END ...
נכון שיש גם מוצרים של אונקיו/פיוניר/ימאהה/דנון שנמכרים (גם מרצדס נמכר בלוחות), אבל אם תבדוק את כמות המוצרים שנרכשים מהם יחסית לאלה שמוצעים למכירה מייד לאחר שנרכשו, תגיע לאחוז זניח.
האמוטיבה נרכשו במרביתם בחודש מסויים כשהיה פה באז בפורום, והוצעו כמעט כולם למכירה כחודש-חודשיים לאחר מכן.
SO![]()
לגבי הפיוניר
על ה-81 "עבדתי" קשה מאוד בכדי שהוא יתקרב סונית ודינאמית לפרוססורי הייאנד עד 4000$ (plug n play)..(זה אומר הרבה..וזאת דברתי רק בקולנוע (פורמטים חדשים ב-HDMI מול הפורמטים הישנים(אפילו לא core של אותה התקופה)..ואכן עם כיול אין סופי(ועוד התעסקתי איתו בכל השמעה ושיניתי אותו) הפיוניר היה נשמע בקולנוע טוב ופתוח יותר...
במוזיקה דו ערוצית הפיוניר "ביתשימוש"...
הספיק לי ההשוואה שעשיתי אצלי (בקולנוע) בין ה-LX90 (המהולל) לפרוססור וותיק...והפרוססור הוותיק העיף אותו לכל הרוחות
אגב *אפרופו* ההשוואה נעשתה גם בהגברה בין ה-ICE (שוב, המהולל שלהם yea right ) לבין ה-XPA5 של אימוטיבה...
טוב נו......
- sufgi
- חבר מביא חבר

SO ?! זה אומר הרבה מאוד ... למשל על איכות המוצרים ...
לגבי ה 81, מה שחשוב זה התוצאה הסופית והיעילות של הרסיבר. זה שלך לקח זמן להגיע לתוצאה טובה, זה כבר בעיה שלך.
וסוד קטן, פרוססור לקולנוע ביתי צריך להיות טוב בקולנוע ביתי, לא בסטריאו.
לגבי ה 81, מה שחשוב זה התוצאה הסופית והיעילות של הרסיבר. זה שלך לקח זמן להגיע לתוצאה טובה, זה כבר בעיה שלך.
וסוד קטן, פרוססור לקולנוע ביתי צריך להיות טוב בקולנוע ביתי, לא בסטריאו.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
אפשר לעשות מחקר פסיכולוגי מעמיק על הפוסט הזה (ועוד רבים אחרים)...
איך אנשים לוקחים נושא, מוסיפים לו קרטוב אגו וטיפת לוחמנות ופתאום הם נעשים סנגורים וקטגורים נלהבים שנראה כאילו יש להם אג'נדה אישית מוכחת...
צריך לקחת את כמות הקטילות והשבחים הענקית שיש כאן, לחלק אותה בחצי, על זה לעשות שורש וזה בערך המצב באמת...
הגזמתם.
איך אנשים לוקחים נושא, מוסיפים לו קרטוב אגו וטיפת לוחמנות ופתאום הם נעשים סנגורים וקטגורים נלהבים שנראה כאילו יש להם אג'נדה אישית מוכחת...
צריך לקחת את כמות הקטילות והשבחים הענקית שיש כאן, לחלק אותה בחצי, על זה לעשות שורש וזה בערך המצב באמת...
הגזמתם.
פרוססור קולנוע ביתי זו המצאה...sufgi כתב:SO ?! זה אומר הרבה מאוד ... למשל על איכות המוצרים ...
וסוד קטן, פרוססור לקולנוע ביתי צריך להיות טוב בקולנוע ביתי, לא בסטריאו....
השם המקצועי הנכון:
A/V PRE-PRO
זה שרסיברים נשמעים "ביתשימוש" בסטיראו...זה רק מראה כמה הקדם וה-DAC וההגברה שם באמת שווים...
- sufgi
- חבר מביא חבר

המחקר שצריך לעשות הוא איך אנשים משנים את דעתם בהתאם לציוד שיש להם בבית באותו הרגע, ועוד מוסיפים שמה שעד אתמול היה אצלם, הוא למעשה בית שימוש.shlomiassaf כתב:אפשר לעשות מחקר פסיכולוגי מעמיק על הפוסט הזה (ועוד רבים אחרים)...
הגזמתם....
Sufgi - איציק,
הגברה XPA-5
נגן - ERC-2
פרה - USP-1
כל הסט הזה היה משודך ל Monitor Audio RX8.
השילוב היה מצוין בכל קנה מידה. יתרה מכך, חבר מהפורום ביקר אצלי ואף "העתיק" את הסט הנ"ל אחד לאחד, כבר באותו שבוע.
יצא מצב שנפל ברשותי הזדמנות לרכוש Zingali Zero OTTO במחיר מצוין מחו"ל.
השילוב של האמוטיבה עם הזינגלי היה זוועה, פשוט לא מתאים!
אי לכך, כל הסט עף למכירה והתחיל שוב החיפוש.
אומר שהזינגלי מאוד לא סלחן, במיוחד בחלל כמו שלי.
זה כל הסיפור, זה לא מעיד על כלום.
הניסיון האישי שלי מלמד אותי שמדובר על מוצרים עם VFM לעילא.
כל אחד ודעתו, לגיטימי - אין צורך להפוך את זה למלחמה.
אני מאותם אנשים שרכשו כמעט את כל הסט שלהם.אמוטיבה (חברה שכמעט רק כאן מקבלת במה וזאת בגלל שלפני שנים מעטות מישהו מהפורום רכש מוצר שלהם)...
הגברה XPA-5
נגן - ERC-2
פרה - USP-1
כל הסט הזה היה משודך ל Monitor Audio RX8.
השילוב היה מצוין בכל קנה מידה. יתרה מכך, חבר מהפורום ביקר אצלי ואף "העתיק" את הסט הנ"ל אחד לאחד, כבר באותו שבוע.
יצא מצב שנפל ברשותי הזדמנות לרכוש Zingali Zero OTTO במחיר מצוין מחו"ל.
השילוב של האמוטיבה עם הזינגלי היה זוועה, פשוט לא מתאים!
אי לכך, כל הסט עף למכירה והתחיל שוב החיפוש.
אומר שהזינגלי מאוד לא סלחן, במיוחד בחלל כמו שלי.
זה כל הסיפור, זה לא מעיד על כלום.
הניסיון האישי שלי מלמד אותי שמדובר על מוצרים עם VFM לעילא.
כל אחד ודעתו, לגיטימי - אין צורך להפוך את זה למלחמה.
אגב
גם אני הצעתי למכירה את ה-XPA 5 וה-XPA 3...ומכרתי אחרי 3 שעות שפורםם...
זה אומר שחשבתי שהם לא טובים...קשקוש...
מכרתי מסיבותיי שלי...כמו כל אחד שמפרסם מוצר למכירה - מסיבותיו שלו...זה לא אומר לשבריר שנייה אחת שהמוצר לא טוב...

גם אני הצעתי למכירה את ה-XPA 5 וה-XPA 3...ומכרתי אחרי 3 שעות שפורםם...
זה אומר שחשבתי שהם לא טובים...קשקוש...
מכרתי מסיבותיי שלי...כמו כל אחד שמפרסם מוצר למכירה - מסיבותיו שלו...זה לא אומר לשבריר שנייה אחת שהמוצר לא טוב...
- sufgi
- חבר מביא חבר

כולם זה כולל אותי, נכון ?!itay123 כתב:זה נכון לכולם......
*אגב*...
תמצא פעם אחת שטענתי על מוצר שהיה אצלי שהוא מעולה, ולאחר המכירה שלו הוא הפך לבית שימוש.
Almogc, הצבעתי על מגמה כללית.
זה לא אומר שמעטים מהאנשים לא מכרו משיקולים אחרים.
נערך לאחרונה על ידי sufgi ב 18/02/2014 12:35, נערך פעם 1 בסך הכל.