לא נשמע מאוד מבטיח, הreview הזה נתן 6/10 ל-6008 בגרסת ה-60 אינץ׳ ודי קטל אותה בגזרת השחורים והעננות.
...
זה לא ברור והוא נתן 8 לגרסה קטנה יותר של 6008.
אני די בטוח שהמצב השתפר עם עדכוני קושחה ב 7008/7108 בגלל שיפור התאורה הדינמית אז אני מניח שהמצב דומה ב 6008. המבקרים נוטים לערוך את הביקורת ללא שימוש בתאורה דינמית (micro dimming) ומתלוננים על שחורים.
בקשר לעננות, כבר ראינו שזה תלוי מסך ויכול להיות שהוא קיבל אחד לא טוב לביקורת...
...
הוא מציין בביקורת שלו שגרסת ה-60 אינץ' לא מוצלחת בגלל שתאורת הלדים לא מצליחה להשתלט על גודל המסך ולכן אין אחידות בתמונה. אני לא כל כך יודעת מה זה מיקרו- דימינג ומה ההשפעה שלו על עננות ושחורים, קצת בורה בתחום הזה.
אבל אני תוהה שניה לפני שאני מקבלת את המסך אם לא כדאי להחליף אותו, כמובן שאופציית ההחלפה היא רק ל-55" בסדרה 7008 או 8008, ולא למסך 60 אינץ'.
ועל איזה עדכוני קושחה אתה מדבר? ואיך זה רלוונטי ל-6008 ?
קושחה זו בעצם התוכנה שצרובה במסך. עדכון שאני מדבר עליו זה כמו עדכון תוכנה בטלפון.
הם שינו את האלגוריתמים של התאורה הדינמית לאחרונה ובגדול שיפרו את זה. זה אלגוריתם שמשנה את התאורה כדי להפיק שחורים יותר עמוקים ובגדול להסתיר עננות על חשבון בהירות ככל הניתן בהתאם לסצינה באוםן דינמי.
לא יודע מה המצב ב 60" של 6008 מבחינת עננות. זה סוג של סיכון אבל יש פה כמה שדי מרוצים ממנה בפורום.
לא קריטי - אם זה מה שמאפשר לך לישון טוב יותר בלילה - זה הכי חשוב!
תתחדשו וגם אני מצפה לתמונות
...
זה לא שתליתי את הטלויזיה בסלון ואמרתי לעצמי הממממ... זה נראה לי גדול מידי.
פשוט הלכתי לראות שוב את ה-6008 60״ מול ה 8008 וההבדל באיכות הצפיה היה משמעותי. מה גם שבגודל של 60״ ממרחק 3.5 מטר בשידורי SD כמו ערוץ 2 לדוג׳ התמונה נראית ממש מפוקסלת וזה נראה רע!
אין ספק שב-HD זה נראה אחרת לגמרי, אם כי עדיין לא ברמת הצבעים והשחורים של ה-8008 בעיני.
מציע לכולם (או יותר נכון למי שיכול) לחבר מחשב למסך ולראות תכניות של ערוץ 2 (וגם ערוץ 10 ברוב המקרים) ב VOD בדפדפן באיכות HD. אמנם באיחור של יום אבל עם הרבה פחות פרסומות. לגמרי שווה את זה.
סליחה על האיכות יצא חשוך ומעפן
וכן אני יודעת שהמפסקים שם עם כל החוטים מכוערים נורא... לא ברור מה הקבלן חשב לעצמו כשתקע אותם בכזה גובה.. אנחנו נצטרך לקדוח אותם למטה מתישהו בקרוב. (הטלויזיה הקודמת עמדה על סטנד והסתירה את הכיעור)