התחדשתי בולנטיין 1 וצ'יטה
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
בבריגדה היהודית ברור שאני לא נוסע מהרmoco כתב: זיכרון טובואני באמת מקווה שאתה לא נוסע מהר בבריגדה היהודית.
...
אף אחד לא חסין בפני שלילה. הכל תלוי בכמות או בחומרת העבירה.moco כתב: לאור מה שאתה כותב פה, אז אני באמת כבר לא מבין מה מצדיק הוצאה של 4900 ש"ח.
זה לא הקנס הכספי וגם לא נראה שאתה יכול להיות בסכנת שלילה....
חסין ב200% לא, אבל אדם שאין לו רקורד של עבירות צריך לעבור עבירה חמורה (לא רק מהירות) כדי לקבל שלילה.kingikra כתב:בבריגדה היהודית ברור שאני לא נוסע מהרmoco כתב: זיכרון טובואני באמת מקווה שאתה לא נוסע מהר בבריגדה היהודית.
...![]()
אף אחד לא חסין בפני שלילה. הכל תלוי בכמות או בחומרת העבירה.moco כתב: לאור מה שאתה כותב פה, אז אני באמת כבר לא מבין מה מצדיק הוצאה של 4900 ש"ח.
זה לא הקנס הכספי וגם לא נראה שאתה יכול להיות בסכנת שלילה.......
הוצאה של 4900 ש"ח מצביעה על כך שאתה חי בחשש ממשי מכך. אם החשש מוצדק, השלילה זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך.
משה
טוב תמיר תקרא ותקרא טוב. כביש פנוי ואיכותי קשה למצוא פה בארץ. ואני אפתח בפניך סיפור אישי של חבר שגם חשב ש-160 על כביש שש זה לגיטימי כי יש ראות טובה והכביש פנוי. מה שהוא לא ידע זה שמשאית שנסעה קודם עם מטען, נפל לה איזו חתיכה קטנה של מתכת, ומה לעשות צוות הניקיון של כביש שש לא זריז כמו זה של מסלולי פורמולה אחת. אז תחשוב לבד מה קרה לו שהצמיג התפוצץ...הוא עדיין חי בנס. אז אני מציע לך לא להיות גיבור, כי בכבישים ציבוריים אתה אף פעם לא יודע מאיפה זה יבוא לך, ואת מי אתה תיקח איתך בדרך. ומוכשר ככל שתהיה, במהירויות כאלו אין לך סיכוי.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

114 קמ"ש בבריגדה היהודית זו עבירה חמורה שבגינה העונש הוא שלושה חודשי שלילה (לפחות זה מה שהתביעה רצתה).moco כתב: חסין ב200% לא, אבל אדם שאין לו רקורד של עבירות צריך לעבור עבירה חמורה (לא רק מהירות) כדי לקבל שלילה.
הוצאה של 4900 ש"ח מצביעה על כך שאתה חי בחשש ממשי מכך. אם החשש מוצדק, השלילה זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך....
האם אתה חושב ש 114 קמ"ש בבריגדה זו סכנת חיים לי או למישהו אחר כשהכביש פנוי לחלוטין? אני לא אומר שזו המהירות האידיאלית בכביש אבל גם בטוח שלא 60 קמ"ש. אין שם בתי מגורים בקרבת מקום (אני מדבר על הקטע בין כנפי נשרים (כניסה למכללת רייכמן) ועד זבוטינסקי (שם הם עומדים בכניסה לתחנת דלק)) ויש שדה ראיה מצוין.
בקטע שלפני כנפי נשרים אני מסכים שגם 100 קמ"ש זו מהירות מסכנת חיים.
114 קמ"ש שם זו בהחלט סכנה גדולה, ומסיבה מאוד פשוטה: למרות שזה קטע כביכול פתוח (ואני מסכים ש60 זו מגבלה מוגזמת, אך לא עוצרים שם אף אחד שנוסע 80), כמו שאמרת זה מתחיל ונגמר בדרך עירונית לכל דבר. שאר התנועה לא תנוע קרוב ל114 כך שמהירות זו תהיה מאוד חריגה למהירויות אחרות. הפרשי מהירויות גדולים זה פתח גדול לתאונות.kingikra כתב:114 קמ"ש בבריגדה היהודית זו עבירה חמורה שבגינה העונש הוא שלושה חודשי שלילה (לפחות זה מה שהתביעה רצתה).moco כתב: חסין ב200% לא, אבל אדם שאין לו רקורד של עבירות צריך לעבור עבירה חמורה (לא רק מהירות) כדי לקבל שלילה.
הוצאה של 4900 ש"ח מצביעה על כך שאתה חי בחשש ממשי מכך. אם החשש מוצדק, השלילה זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך....
האם אתה חושב ש 114 קמ"ש בבריגדה זו סכנת חיים לי או למישהו אחר כשהכביש פנוי לחלוטין? אני לא אומר שזו המהירות האידיאלית בכביש אבל גם בטוח שלא 60 קמ"ש. אין שם בתי מגורים בקרבת מקום (אני מדבר על הקטע בין כנפי נשרים (כניסה למכללת רייכמן) ועד זבוטינסקי (שם הם עומדים בכניסה לתחנת דלק)) ויש שדה ראיה מצוין.
בקטע שלפני כנפי נשרים אני מסכים שגם 100 קמ"ש זו מהירות מסכנת חיים....
לדוגמא, נהג שעובר נתיב , לא יקח בחשבון שהמכונית מאחוריו טסה ב114.
בנוסף, כמו שציינת יש שם תחנת דלק עם יציאה רגילה לכביש. 114 זו מהירות של כביש מהיר שדורשת נתיב הרצה כשמתחברים אליו.
זה בדיוק מה שהתכוונתי שצריכות להיות לך דאגות גדולות יותר משלילה - הדאגה שתהיה מעורב שם בתאונה.
אגב, כל קטע הכביש המדובר הוא באורך פחות מק"מ אחד. לא ברור לי מה יכול לגרום למישהו להאיץ ל114 שם. להגיע ראשון לרמזור הקרוב ואז לבדוק את הבלמים?
משה
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
אני זוכר שירשור שבו דיברת על מכוניות משוגעות... זה קשור לזה? אם כן - מה הוחלט? על מה הלכת?למרות שבאמת אין כל כך קשר בין תאוצה למהירות, הייתי חייב לומר שבוא נחכה עוד חודש וחצי ונדבר לגבי הנתון הזה......
- oron1g
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
ממש לא טעות.kingikra כתב:
אני מתחיל להבין שעשיתי טעות לגבי הצ'יטה. ולנטיין עוזר נגד הדבורה וזה מכשיר מעולה. רק נגד ממל"ז הוא כמעט ולא יעיל (רק אם לזרו על הרכב שלפניך, יש לך סיכוי לקבל חיווי)....
כל נסיעה בינעירונית שלי מלווה בצמד הנ"ל.
את הולנטיין יש לי משנת 2008 או 2009. שווה כל שקל לנוהגים מהר. אין על זה ויכוח. הוכיח את עצמו לא פעם ולא פעמיים.
את הצ'יטה קניתי בערך כשיצא - ספטמבר 2010. עושה חיים קלים יותר עם המצלמות החדשות ולפי מה שאני רואה הבסיס נתונים שלו מאוד אמין ומתעדכן מהר.
אין פה שום המלצה לנהוג מהר. אבל מי שנוהג מהר ויודע מה הוא עושה - הצמד הנ"ל יכול לעזור הרבה לכיס בשורה התחתונה.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

תמתין בסבלנות לשירשור התחדשותPCingAddict כתב:אני זוכר שירשור שבו דיברת על מכוניות משוגעות... זה קשור לזה? אם כן - מה הוחלט? על מה הלכת?למרות שבאמת אין כל כך קשר בין תאוצה למהירות, הייתי חייב לומר שבוא נחכה עוד חודש וחצי ונדבר לגבי הנתון הזה.........
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

שים לב שכתבתי שהכביש ריק לחלוטין. כשיש מכונית במסלול הימני זה אכן מסוכן.moco כתב: לדוגמא, נהג שעובר נתיב , לא יקח בחשבון שהמכונית מאחוריו טסה ב114....
מיהרתי לעבודה. לא התחרתי עם אף אחד.moco כתב: אגב, כל קטע הכביש המדובר הוא באורך פחות מק"מ אחד. לא ברור לי מה יכול לגרום למישהו להאיץ ל114 שם. להגיע ראשון לרמזור הקרוב ואז לבדוק את הבלמים?...
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

לגבי הצ'יטה, אם אין ווייז אני מסכים שהוא חשוב מאוד אבל ווייז עושה עבודה לא רעה בכלל ויכול להיות הרבה יותר מדוייק בכך שמישהו ממש ידווח על ממל"ז אמיתי ולא רק מיקום פוטנציאלי.
חוץ מזה, נדיר שאני נוסע במקומות שאני לא מכיר ושם האזהרות רק מציקות. אני מכיר בע"פ את כל המקומות הפוטנציאלים שלהם וגם את המצלמות.
חוץ מזה, נדיר שאני נוסע במקומות שאני לא מכיר ושם האזהרות רק מציקות. אני מכיר בע"פ את כל המקומות הפוטנציאלים שלהם וגם את המצלמות.
דווקא שמתי לב, ואני בטוח שלא סיכנת אף אחד או את עצמך.kingikra כתב:שים לב שכתבתי שהכביש ריק לחלוטין. כשיש מכונית במסלול הימני זה אכן מסוכן.moco כתב: לדוגמא, נהג שעובר נתיב , לא יקח בחשבון שהמכונית מאחוריו טסה ב114.......
מה לעשות, אבל חוקים ואכיפתם צריכים להיות פשוטים אחרת הם לא שווים הרבה. אי אפשר לאכוף חוק מסוג " אם הכביש ריק לחלוטין אז מותר 120, אם יש מכוניות בודדות אז 100, אחרת 80 אלא אם הכביש רטוב שאז 60".
צריך להיות מספר אחד, ו114 זה הרבה מעבר לסביר לאותו מספר בקטע הכביש ההוא.
אגב, יכולת לדעת בביטחון שגם תחנת הדלק ריקה ואף אחד לא יצא משם פתאום בחוסר זהירות?
סתם עשיתי חשבון. קטע הכביש הוא באורך 900 מטר.kingikra כתב:מיהרתי לעבודה. לא התחרתי עם אף אחד.moco כתב: אגב, כל קטע הכביש המדובר הוא באורך פחות מק"מ אחד. לא ברור לי מה יכול לגרום למישהו להאיץ ל114 שם. להגיע ראשון לרמזור הקרוב ואז לבדוק את הבלמים?......
ההפרש בין לעבור אותו ב80 (מעל המותרת אך מאמין שלא היו עוצרים אותך) לבין 114 הם 12 שניות.
האמת שזה פחות כי אתה לא ב114 כל ה900 מטר, אלא צריך להאיץ.
התרומה של העבירה הזו להגעה לעבודה היא 12 שניות!
אני מניח שגם אם תסכם עבירות דומות לאורך המשך הדרך לעבודה, לא תקדים ביותר מדקה שתיים.
משה