נסחפנו,בוא ניתן לצעדים הללו צאנס,ימים יגידו אם השינוי הקטן אך המבורך של הוזלה ,גם אם נראה מעט טרוויאלי
ישפר את חיינו במעט קצפת מתוקה.(בתנאי שלא תהפך לחמאה ,מהקצפת יתר עם ביקורות).

בדרך כלל כשמצטטים מחקר נהוג לתת קישור למקור. אני מניח שאין לך.סנטי כתב:התאוריה שלי ?Lior_M כתב:הנה התיאוריה שלך קורסת בשניה..סנטי כתב:בלי קשר לדעות פוליטיות מדיניות, בנושאי כלכלה אנחנו זקוקים ליותר אנשים כמו כחלון, שטרית, אטיאס ופחות אנשים כמו ביבי, לפיד ובנט.kaplaey2 כתב:הזוי!לא ניראה לי שתיהיה חמלה משום שהדבר היחיד אשר מעניין את לפיד היא המשכורת שלו ולא מעמד הביניים ואני חושב שכל השרים בממשלה הם ככה....![]()
הבן-אדם היה מליונר עוד לפני שבכלל הקים את יש-עתיד!
למעשה הוא אפילו שינמך את האוטו שלו בשביל לא לנקר עיניים לפני הבחירות....
ולגבי נושא האגו המנופח, זה לא משהו שמייחד אותו.
אני אוהב להסתכל על כל תופעת לפיד מהצד האנטרופולוגי. עד עכשיו לא הצלחתי להבין איך לביבי יש תומכים דווקא מהשכבות שהוא הכי דופק.
אז עכשיו אפשר ללמוד שהנהירה העיוורת אחרי מנהיגים, היא לא נחלתם הבלעדית של שכבות חלשות באוכלוסיה. כנראה שזה משהו שבכל זאת קשור להיות האדם סלב....
מי הצביע לפיד ? מעמד הביניים ומעלה.
מי נדפק עד עכשיו ? נכון..
בקיצור התיאוריה שלך על השכבות החלשות שמצביעות לביבי שדופק אותם היא פשטנית, מתנשאת ומכלילה.
השתדלתי להיות עדין....
לא כתבת שום דבר אשר סותר אותה.
לגבי לפיד, אני מסכים. מעמד הביניים והגבוה הצביע בשבילו. המעמד הגבוה בינתיים נהנה, המעמד הביניים נדפק והמעמד הנמוך נדפק אפילו עוד יותר מקודם.
לגבי מצביעי ביבי, לצערי זו לא תיאוריה כי אם תוצאות של מחקרים רבים שנעשו כמעט בכל פקולטה של מדעי המדינה בארץ (להוציא כמובן את הפקולטה של "ישראל היום" ) .
בוא נגיד שבדרום תל אביב, מצביעי מרץ הן במיעוט...