שמנת מתוקה 38% לקצפת תהיה בפיקוח ותעלה 6.6 שקלים -הבשורה של יאיר לפיד

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

:lol:
נסחפנו,בוא ניתן לצעדים הללו צאנס,ימים יגידו אם השינוי הקטן אך המבורך של הוזלה ,גם אם נראה מעט טרוויאלי
ישפר את חיינו במעט קצפת מתוקה.(בתנאי שלא תהפך לחמאה ,מהקצפת יתר עם ביקורות).
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8142

שליחה

סנטי כתב:
Lior_M כתב:
סנטי כתב:
kaplaey2 כתב:
לא ניראה לי שתיהיה חמלה משום שהדבר היחיד אשר מעניין את לפיד היא המשכורת שלו ולא מעמד הביניים ואני חושב שכל השרים בממשלה הם ככה.
...
הזוי! 8O

הבן-אדם היה מליונר עוד לפני שבכלל הקים את יש-עתיד!
למעשה הוא אפילו שינמך את האוטו שלו בשביל לא לנקר עיניים לפני הבחירות.
...
בלי קשר לדעות פוליטיות מדיניות, בנושאי כלכלה אנחנו זקוקים ליותר אנשים כמו כחלון, שטרית, אטיאס ופחות אנשים כמו ביבי, לפיד ובנט.
ולגבי נושא האגו המנופח, זה לא משהו שמייחד אותו.

אני אוהב להסתכל על כל תופעת לפיד מהצד האנטרופולוגי. עד עכשיו לא הצלחתי להבין איך לביבי יש תומכים דווקא מהשכבות שהוא הכי דופק.
אז עכשיו אפשר ללמוד שהנהירה העיוורת אחרי מנהיגים, היא לא נחלתם הבלעדית של שכבות חלשות באוכלוסיה. כנראה שזה משהו שבכל זאת קשור להיות האדם סלב.
...
הנה התיאוריה שלך קורסת בשניה..
מי הצביע לפיד ? מעמד הביניים ומעלה.
מי נדפק עד עכשיו ? נכון..
בקיצור התיאוריה שלך על השכבות החלשות שמצביעות לביבי שדופק אותם היא פשטנית, מתנשאת ומכלילה.
השתדלתי להיות עדין.
...
התאוריה שלי ?
לא כתבת שום דבר אשר סותר אותה.
לגבי לפיד, אני מסכים. מעמד הביניים והגבוה הצביע בשבילו. המעמד הגבוה בינתיים נהנה, המעמד הביניים נדפק והמעמד הנמוך נדפק אפילו עוד יותר מקודם.

לגבי מצביעי ביבי, לצערי זו לא תיאוריה כי אם תוצאות של מחקרים רבים שנעשו כמעט בכל פקולטה של מדעי המדינה בארץ (להוציא כמובן את הפקולטה של "ישראל היום" ) .
בוא נגיד שבדרום תל אביב, מצביעי מרץ הן במיעוט
...
בדרך כלל כשמצטטים מחקר נהוג לתת קישור למקור. אני מניח שאין לך.
לפי כמות המנדטים שמרץ השיגה, יש לה מיעוט מצביעים באופן כללי ולאו דווקא בדרום תל אביב.
זה שבדרום תל אביב לא הצביעו למרץ לא בהכרח אומר שהצביעו לביבי.
ישראל היום הוא אכן לא אקדמיה. יש כאלו שיגידו שהוא גם לא עיתון. הם צודקים. הוא חינמון.
לעומתו ידיעות אחרונות הוא מוסד תקשורתי מכובד שלצערי בשנים האחרונות עושה עוול לעצמו, לקוראיו ועסוק בעיקר בהרס התקשורת הכתובה. לתת ייצוג תקשורתי שלילי לראש ממשלה רק בגלל שמקורבו הוא בעלים של עיתון מתחרה זה בזיון לא פחות גדול מהחינמון ישראל היום.
תמיכתו הבלתי מסוייגת באולמרט ובליבני בתקופה שלפני הבחירות ובחירות עורך בעיתיות בלשון המעטה (ההשתלחות ההזויה של דיסקין בנתניהו עשרה ימים לפני הבחירות בכתבת שער ופולואפ בימים שאחרי ) הם עבירה על כל חוקי האתיקה העיתונאית שאני מכיר. ואני מכיר.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

Multimediaman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 679

שליחה

ליאור ידידי, אתה מפספס את הנקודה של עצמך..

ראשית, אין עוררין על כך שהליכוד ושס הן המפלגות הפופולריות בקרב השכבות החלשות.
חפש בגוגל " התפלגות הצבעה כנסת ישראל" ותגיע לאתר ממשלתי שיספר לך על המצב לפי ישוב. כך תוכל לראות מי פופולרי בטירת הכרמל ומי בהרצליה. העובדות ברורות.

אך אין בזה שום קשר לנקודה שלך, ולכן אתה קצת מפספס לדעתי.
מה שמקומם זו הקביעה ש"ביבי דפק אותם". זה מקומם כי זו קביעה סובייקטיבית, דמגוגית ושפוטית.

( אגב, כשם שהניתוח הפסיכולוגי שלך את לפיד ןמצביעיו הוא דמגוגי וחסר בסיס).
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"

חזור אל “ללא קשר”