opv כתב:שכחת עוד מאפיין לתבנית הזאת.epony כתב:עוד שנה חלפה ושום דבר לא השתנה. מישהו מתחדש ברסיבר של פיוניר, איציק כותב לו שהוא בחר ברסיבר הכי טוב בעולם, נקודה, סוף פסוק. יואב או מישהו אחר מזכיר שטוב משמע אוזניים בכל רמת מחיר ועל אחת כמה וכמה כשמגיעים לחמש ספרות, ואז איציק מאבד את הראש ומקציף, ונהרס השרשור.
עד השרשור פיוניר הבא...
...
חבר XXX כותב תתחדש מוסיף פרחים וכותב שזה רסיבר מצוין לרמתו ולמחירו,
ואז מזכיר ומדגיש שהוא לעומת זאת רגיל לליגה אחרת של איכות......
התחדשתי ביצירת מופת מבית פיוניר Pioneer SC-LX 87 התרשמות ראשונה+תמונות
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מיהו אותו חבר מסתורי שכולם מדברים עליו???
זה נכון שההתרשמות שלי היא שונה בתכלית השינוי...
שיהיה לי קצת זמן...אני מבטיח לכתוב באריכות על מבחן שערכתי במהלך השבועיים האחרונים בין הרסיברים הבאים:
1. פיוניר LX70
2. פיוניר LX77
3. ימהה 3030
4. דנון 4520
5. מרנטץ 7008
כולם ללא יוצא מן הכלל קיבלו את אותם תנאים ונהנו מאותו מיקום (חלל חדש לחלוטין לעומת דירתי הקודמת) אותם כבלים ואותו חומר.
ההחלפות בין הרסיברים היו יחסית מהירות. ההסתמכות על הזכרון השמיעתי שלנו בעייתית, במיוחד אם שומעים בהפרש של מספר שעות ולכן נדרש לסיפור הזה הרבה זמן וסבלנות.
מבחן דומה ערכתי לפני מספר שנים עם אותן חברות, רק דגמים ישנים יותר והפעם, אך ורק בשל התנאים האקוסטיים השונים, התוצאות היו שונות לחלוטין.
מי שמסיק מסקנות לגביי רכיב מסוים, בין אם זה רסיבר או רמקול, לאחר שהוא שמע אותם בחלל אחר, אין לו שום קשר לתחביב הנוכחי.
אין לכך שום חשיבות. אפס.
ההבדלים בין החלל הקודם שלי לנוכחי הם תהומיים.
הפיוניר LX70 כבר לא ברשותי.
יום יומיים וזה יכתב. סבלנות.
רן
זה נכון שההתרשמות שלי היא שונה בתכלית השינוי...
שיהיה לי קצת זמן...אני מבטיח לכתוב באריכות על מבחן שערכתי במהלך השבועיים האחרונים בין הרסיברים הבאים:
1. פיוניר LX70
2. פיוניר LX77
3. ימהה 3030
4. דנון 4520
5. מרנטץ 7008
כולם ללא יוצא מן הכלל קיבלו את אותם תנאים ונהנו מאותו מיקום (חלל חדש לחלוטין לעומת דירתי הקודמת) אותם כבלים ואותו חומר.
ההחלפות בין הרסיברים היו יחסית מהירות. ההסתמכות על הזכרון השמיעתי שלנו בעייתית, במיוחד אם שומעים בהפרש של מספר שעות ולכן נדרש לסיפור הזה הרבה זמן וסבלנות.
מבחן דומה ערכתי לפני מספר שנים עם אותן חברות, רק דגמים ישנים יותר והפעם, אך ורק בשל התנאים האקוסטיים השונים, התוצאות היו שונות לחלוטין.
מי שמסיק מסקנות לגביי רכיב מסוים, בין אם זה רסיבר או רמקול, לאחר שהוא שמע אותם בחלל אחר, אין לו שום קשר לתחביב הנוכחי.
אין לכך שום חשיבות. אפס.
ההבדלים בין החלל הקודם שלי לנוכחי הם תהומיים.
הפיוניר LX70 כבר לא ברשותי.
יום יומיים וזה יכתב. סבלנות.
רן
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
לאחרונה גם אני החלפתי את ה lx83 שלי.
בהתחלה הייתי נחוש בדעתי להחליף לרסיבר של חברה אחרת, ולו בשביל לקבל גוון סאונד שונה שאולי ימצא חן בעיני, לשנות קצת תפריטים וממשק, אודיסי המפורסם וכו' .
כיוונתי לרסיברים מהרמה הגבוהה, ובחרתי בדנון 4520, שלכל הדעות נחשב לרסיבר ברמה גבוהה עם ציונים מעולים בכל אתרי הביקורות.
חיברתי את הדנון בבית, ביצעתי כיול מלא של אודיסי (xt32), וישבתי להאזין לקטעי הופעות וסרטים שאני מכיר.
הסאונד היה נחמד והרמוני אבל הרגשתי שהוא הרדים לי את הבית. ניסיתי לשחק קצת בפרמטרים ללא הואיל, אופי הסאונד אינו מתאים לי.
מסתבר שעם כל הכבוד לביקורות, חשוב לאהוב את הסאונד שמוציא הרסיבר.
בלית ברירה החזרתי את הדנון, ולקחתי את ה 87 , פה לפחות אין פספוסים מבחינתי.
נמצא כרגע עם הפיוניר ומרוצה מאוד.
אגב, אביב ידע על כל מה שעברתי עם הדנון, וכיוון שהוא מכיר ורגיל לסאונד של פיוניר, כנראה שהוא בחר ללכת על בטוח מבחינתו.
בהתחלה הייתי נחוש בדעתי להחליף לרסיבר של חברה אחרת, ולו בשביל לקבל גוון סאונד שונה שאולי ימצא חן בעיני, לשנות קצת תפריטים וממשק, אודיסי המפורסם וכו' .
כיוונתי לרסיברים מהרמה הגבוהה, ובחרתי בדנון 4520, שלכל הדעות נחשב לרסיבר ברמה גבוהה עם ציונים מעולים בכל אתרי הביקורות.
חיברתי את הדנון בבית, ביצעתי כיול מלא של אודיסי (xt32), וישבתי להאזין לקטעי הופעות וסרטים שאני מכיר.
הסאונד היה נחמד והרמוני אבל הרגשתי שהוא הרדים לי את הבית. ניסיתי לשחק קצת בפרמטרים ללא הואיל, אופי הסאונד אינו מתאים לי.
אגב, אביב ידע על כל מה שעברתי עם הדנון, וכיוון שהוא מכיר ורגיל לסאונד של פיוניר, כנראה שהוא בחר ללכת על בטוח מבחינתו.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
זו הייתה יכולה להיות תשובתו של פותח השירשור לשאלה ששאלתי אותו וזה היה לגיטימי לגמרי....וכיוון שהוא מכיר ורגיל לסאונד של פיוניר, כנראה שהוא בחר ללכת על בטוח מבחינתו....
חבל שכולם ענו חוץ ממנו.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
sufgisufgi כתב:לאחרונה גם אני החלפתי את ה lx83 שלי.
אגב, אביב ידע על כל מה שעברתי עם הדנון, וכיוון שהוא מכיר ורגיל לסאונד של פיוניר, כנראה שהוא בחר ללכת על בטוח מבחינתו....
אני מאוד שמח שהחלטת לקחת את הדנון 4520 לבחינה . ועמדת לרכוש אותו .
אבל מה לעשות .. מהר מאוד חזרת למציאות ורכשת את ה 87 ואתה נהנה ממנו מאוד
גם חבר נוסף באתר .... שהוא מנהל באתר לקח את הדנון 4520 לבחינה לכמה ימים והחזיר אותו במהרה .
וחזר לפיוניר 87 !
למרות ששני החברים הטובים שלי לא שמעו בקולי בפעם הראשונה והחליטו לשנות כיוון לרסיבר שנחשב למצוין 4520 .
הבינו במהרה שאין כרגע תחליף לפיוניר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

ושני חברים שלי (ואחד גם שלך) החליטו להעיף ,בבושת פנים יש לומר, את הפיוניר חזרה לחנות ורכשו חברה אחרתלמרות ששני החברים הטובים שלי לא שמעו בקולי בפעם הראשונה והחליטו לשנות כיוון לרסיבר שנחשב למצוין 4520 .
הבינו במהרה שאין כרגע תחליף לפיוניר ....
מה זה אומר?
ואללה לא יודע להגיד
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
istarmini כתב:ושני חברים שלי (ואחד גם שלך) החליטו להעיף ,בבושת פנים יש לומר, את הפיוניר חזרה לחנות ורכשו חברה אחרתלמרות ששני החברים הטובים שלי לא שמעו בקולי בפעם הראשונה והחליטו לשנות כיוון לרסיבר שנחשב למצוין 4520 .
הבינו במהרה שאין כרגע תחליף לפיוניר ....
מה זה אומר?
ואללה לא יודע להגיד
...
זה אומר כל אחד והאוזן שלו
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
טל הכל בסדר שאלת שאלה ולא קיבלת תשובה אתה יודע עם כל הכבוד לשאלה שכבודה במקומה מונח יש אנשים שעובדים ואין להם את הזמן לענות ולהתעסק בתגובות און ליין.טלHD כתב:זו הייתה יכולה להיות תשובתו של פותח השירשור לשאלה ששאלתי אותו וזה היה לגיטימי לגמרי....וכיוון שהוא מכיר ורגיל לסאונד של פיוניר, כנראה שהוא בחר ללכת על בטוח מבחינתו....
חבל שכולם ענו חוץ ממנו....
לענייננו הסיבה שבחרתי את ה-87 היא בראש ובראשונה הניסיון הקודם שהיה לי עם ה-83.
מה לעשות סוס מנצח מחליפים בסוס מנצח ראה את תשובתו של חברי איציק לניסיון שלו עם רסיבר מקביל של דנון.
לסיכום אני בטוח שהרסיבירים שהזכירו כאן טובים מאד אבל אני החלטתי את מה שראיתי לנכון בהתייעצות עם עוד חבר מכובד ביותר שאת שמו אתם יודעים 9000es
יום טוב לכולם ותודה
אביב
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

יפה כתבת סופגי.הסאונד היה נחמד והרמוני אבל הרגשתי שהוא הרדים לי את הבית. ניסיתי לשחק קצת בפרמטרים ללא הואיל, אופי הסאונד אינו מתאים לי....
אופי הסאונד אינו מתאים לך.
יש כאלו שאופי הסאונד מתאים להם מאוד ועבורם המצב בדיוק הפוך.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אביבzaviv כתב:טל הכל בסדר שאלת שאלה ולא קיבלת תשובה אתה יודע עם כל הכבוד לשאלה שכבודה במקומה מונח יש אנשים שעובדים ואין להם את הזמן לענות ולהתעסק בתגובות און ליין.טלHD כתב:זו הייתה יכולה להיות תשובתו של פותח השירשור לשאלה ששאלתי אותו וזה היה לגיטימי לגמרי....וכיוון שהוא מכיר ורגיל לסאונד של פיוניר, כנראה שהוא בחר ללכת על בטוח מבחינתו....
חבל שכולם ענו חוץ ממנו....
לענייננו הסיבה שבחרתי את ה-87 היא בראש ובראשונה הניסיון הקודם שהיה לי עם ה-83.
מה לעשות סוס מנצח מחליפים בסוס מנצח ראה את תשובתו של חברי איציק לניסיון שלו עם רסיבר מקביל של דנון.
לסיכום אני בטוח שהרסיבירים שהזכירו כאן טובים מאד אבל אני החלטתי את מה שראיתי לנכון בהתייעצות עם עוד חבר מכובד ביותר שאת שמו אתם יודעים 9000es
יום טוב לכולם ותודה
אביב...
שיהיה ברור שכולנו מאחלים לך המון הנאה מהרסיבר החדש ואף אחד לא מנסה לשכנע אותך שעשית טעות.
כל הויכוח נסוב סביב נסיונותיו של איציק להגדיר את הרסיבר הזה כטוב ביותר שקיים ביקום שמוכר לנו וגם בכאלו שלא.
- חיים
- חבר במועדון HT

נו יואב
אתה מכיר את איציק לא מעט זמן
עוד לא התרגלת אליו?
עוד לא התרגלת אליו?
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

חיים נשמה בטח שאני מכיר אותו אבל כמה שאני מנסה אני לא מצליח להתרגל.חיים כתב:נו יואב
עוד לא התרגלת אליו?...
מה קשה להבין במה שאני אומר?
נשמע לך לא הגיוני מה שאני אומר?
- חיים
- חבר במועדון HT

תתרגל תתרגל
תאמין לי הוא אחלה בן אדם
ויודע להיות חבר
אני גם בטוח שבזמן אחר או סיטואציה אחרת
הייתם חברים הכי טובים
תאמין לי הוא אחלה בן אדם
ויודע להיות חבר
אני גם בטוח שבזמן אחר או סיטואציה אחרת
הייתם חברים הכי טובים
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
istarminiistarmini כתב:
כל הויכוח נסוב סביב נסיונותיו של איציק להגדיר את הרסיבר הזה כטוב ביותר שקיים ביקום שמוכר לנו וגם בכאלו שלא....
יואב ... אני כתבתי שה 87 זה הרסיבר הטוב ביותר בעולם מבחינת עלות תועלת !
במידה ובא לך להעלות אותו בעוד כמה דרגות (כמו שכתבת ביקום) תודה לך
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

תן לי רסיבר אחד טוב יותר ממנו ללא קשר לעלות?9000es כתב:istarminiistarmini כתב:
כל הויכוח נסוב סביב נסיונותיו של איציק להגדיר את הרסיבר הזה כטוב ביותר שקיים ביקום שמוכר לנו וגם בכאלו שלא....
במידה ובא לך להעלות אותו בעוד כמה דרגות (כמו שכתבת ביקום) תודה לך...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
פיוניר 88istarmini כתב:תן לי רסיבר אחד טוב יותר ממנו ללא קשר לעלות?9000es כתב:istarminiistarmini כתב:
במידה ובא לך להעלות אותו בעוד כמה דרגות (כמו שכתבת ביקום) תודה לך......
- חיים
- חבר במועדון HT

epony כתב:פיוניר 88istarmini כתב:תן לי רסיבר אחד טוב יותר ממנו ללא קשר לעלות?9000es כתב:istarminiistarmini כתב:
במידה ובא לך להעלות אותו בעוד כמה דרגות (כמו שכתבת ביקום) תודה לך.........
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
epony כתב:פיוניר 88istarmini כתב:תן לי רסיבר אחד טוב יותר ממנו ללא קשר לעלות?9000es כתב:istarminiistarmini כתב:
במידה ובא לך להעלות אותו בעוד כמה דרגות (כמו שכתבת ביקום) תודה לך.........