9000es כתב:amitgv1 כתב:
אין קשר בין מה שרשמת למציאות.
זה היה נכון בשנות ה 80. מאז, סוני ממש לא מובילה טכנולוגית ואיננה נחשבת מותג מוביל (פרט לישראל) וישפאר מנצלת את זה. מחירי סוני הזויים רק בארץ הקודש.
...
amitgv1
לא מספיק שאין לך מספיק ידע בתחום האלקטרוניקה הבידורית ! אתה גם טועה וגם מטעה !
פיתוחים של סוני .
cd
md
sacd
dat
ps
blu ray
פורמט הסאונד המוביל בעולם לבתי קולנוע SDDS
כול אולפני ההקלטות הכי משובחים בעולם שייכים לסוני .
כולל אולפני הקולנוע המובילים והמתקדמים בעולם . סוני היא הראשונה שהתחילה לצלם במצלמות 4k .
כנראה שאתה חי בפלנטה אחרת .
...
אין קשר בין זה למה שרשמת ולמה שאני התייחסתי.
דיברנו על מסכים כמדומני, ולא על כל הפיתוחים שרשמת. זה נכון שסוני המציאו הרבה פורמטים. עדיין זה לא הופך אותם למותג מוביל בתחום האלקטרוניקה הבידורית. הם עשו ps, מייקרוסופט עשו xbox, אז מה זה אומר, שמייקרוסופט מובילה טכנולוגית? זו החברה שהכי לא מייצגת קדמה טכנולוגית.
הם לא נחשבים מובילים בשום ״מוצר״ מוגמר באלקטרוניקה הבידורית. לא אמרתי שהם לא טובים ומאוד יכול להיות שהמסך המדובר מצוין, אבל בהחלט הם לא מובילים ( מה שכן היה בשנות ה 80 ). חברות קוראניות כמו סמסונג, שאין להם שום פורמט או תקן מוביל שהמציאו נחשבים היום הרבה יותר חזקים בפיתוחים של ״מוצרים״ מוגמרים בתחום המסכים לדוגמא...
גם אם תיקח כל תחום אחר כמו רסיברים וכו.... ששיכים לאלקטרוניקה הבידורית, סוני לא מובילה שם.
גם אפל אפרופו שהמציאו מאות פטננטים בעשור האחרון (ואני דווקא נמנה עם האנשים שמאוד אוהבים את החברה ובינתיים כל המשפחה רק עם המוצרים שלה ) ב 3 שנים האחרונוות לא נחשבת למובילה בתחומה במוצרים מוגמרים. אין קשר לכמות הפורמטים והפטנטים שהמציאה. יש הבדל גדול בין מוצר מוגמר לפטנטים, פורמטים וכו. זה אומר שאפל חברה לא טובה? ממש לא. אבל היא לא מובילה טכנולוגית ולא ניתן היום להגיד מה שהיה אפשר להגיד לפני 3 שנים שהמוצרים שלה הכי טובים בשוק
אבל אני לא אכנס איתך לויכוח, ובטוח לא לסגנון הכתיבה הנמוך שלך.