מומחית הסייבר הגדולה בישראל - ענב גנד גלילי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #61 

Maayanki
סמל אישי של משתמש
כתבת אתר
כתבת אתר
תגובות: 484
שם מלא: מעין קמחי
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #62 

NegativeIQ כתב:תקראו את זה
...
בדיוק באתי לשלוח את הלינק הזה. :)

מעניין אותי רק לדעת מה שלומה של ענב, איך היא מתמודדת. אמנם עשתה פה כמה טעויות פאטאליות, אבל אחרי הכל - אני מניחה שהיא מודעת לבלגן שהיא יצרה וזה בטח לא להיט כשכל הרשת מלכלכת עליך בלי הפסקה כבר כמה חודשים.
אז על טעויות משלמים, ובעידן שלנו משלמים בלי הפסקה כנראה, אז מעניין אותי לדעת מה היא תעשה מעכשיו.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4311
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 905 פעמים

התגליות החדשות על ענב גנד גלילי

שליחה #63 

מתברר שבעברה היא הייתה גם חוקרת דגולה בתחום המתמטיקה הגבוהה ,

ומסתבר שיש גם הגדרה רפואית לתסמינים כאלה , זה מוגדר כ : חשיבה רב ממדית .

http://www.gadial.net/2013/12/26/your_group_linux/

http://www.gadial.net/wp-content/upload ... ורות-1.png

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #64 

בסופו של דבר אנחנו רואים פה דפוס שחוזר על עצמו - הבחורה קוראת מאמר שעוסק בנושא כלשהו, כזה שהידע שלה באותו נושא כללי הוא בסיסי במקרה הטוב, ומכינה כתבה או הרצאה בהתבסס על אותו מאמר. הכתבה שלה לרוב תכלול טעויות עובדתיות רבות שנובעות מכך שהמאמר המקורי היה מעבר לרמת ההבנה שלה באותו נושא, או לחילופין (כמו במקרה של ההרצאה באיגוד האינטרנט) שגם המאמר המקורי היה שטות מוחלטת. מה שכן היא מגיעה למצב שהזיהוי של הטעויות הללו לא יהיה קל למי שאינו בקיא בנושא ולכן הכתבות וההרצאות שלה עשויות בהחלט לעבור סינונים ראשוניים, שלרוב לא מתבצעים על-ידי מומחים בתחום.
אין לי מושג אם היא יודעת שהיא אומרת שטויות או שהיא באמת מאמינה שהיא מומחית בנושא, אני יותר נוטה לכיוון השני מכיוון שאם היא היתה יודעת שהיא לא מבינה הרבה בסייבר, כנראה שהיא לא היתה בוחרת להציג את ההרצאה שלה דווקא בכנס של איגוד האינטרנט, כנס שבו כנראה הקהל שלה יכלול אנשים שכן יוכלו לזהות את הטעויות מאוד בקלות.

עכשיו הדבר המדהים הוא התגובה של ענב לאור התפוצצות הפרשה. כנראה שרוב האנשים היו מפרסמים התנצלות, מצילים את מעט הכבוד שעוד נותר להם ומתחילים לעבוד קשה בלי קיצורי דרך כדי לשקם את התדמית שלהם.
מה קרה במקרה הזה? קודם כל התפרסמה האשמה של כל המבקרים שלה בשוביניזם ושאם זה היה גבר לא היו יורדים עליו ככה. אז כנראה אני שוביניסט. כנראה שגם העמיתות שלי לעבודה הן שוביניסטיות, אני אספר להן מחר, הן בטח לא יודעות. בעצם היא טוענת שמה שנטען נגדה אישית מכפיש כל קבוצה שהיא משתייכת אליה, אז אני חושב גם שבגלל שהיא יהודייה אז כולנו אנטישמים. ולא, אני לא רואה מצב שאם גבר אשכנזי לבן מהרצליה פיתוח היה נותן את אותה הרצאה אז התוצאה היתה שונה. הנסיון הזה ממש לא מוסיף לה כבוד.
ודבר שני שהיא מתחילה לפרסם מספר מאמרים באינטרנט שבאופן מפתיע נראים יחסית אמינים, ואז רויטל סולומון מגלה פתאום שהמאמרים האלה הם מאמרים ישנים שענב העתיקה 1:1 ופרסמה תחת שמה כמומחית בתחום, כשבאחד המקרים רויטל הראתה שהמאמר המקורי נכתב ע"י תלמידי תיכון, כלומר בכל מקרה זה לא יכול להיות מאמר של מומחה אקדמי. אז כאן יש לנו הפרה בוטה של זכויות יוצרים וזכויות מוסריות, שיכולות בנוסף על הכל גם לסבך אותה משפטית.
בקיצור כמו שאמרתי במקום להציל את קמצוץ הכבוד שיש לה ולהתנצל היא ממשיכה לקבור את עצמה יותר ויותר כל הזמן.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #65 

תמיד אמרתי שהכסף נמצא אצל אלה שיודעים לדבר. ביטחון עצמי ויכולת דיבור שווים הרבה יותר מידע ברוב המקרים.

GibsonLP פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 405
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #66 

הייתי בטוח שאפשר לשכוח מהעניין.
מסתבר שבמקום לשכוח מזה ולתת לזה להרגע היא עושה שוב גלים, כנראה שהיא רוצה גושפנקא חוקית לחוסר הידע שהיא מפגינה:
http://room404.net/?p=62910
נערך לאחרונה על ידי GibsonLP ב 11/06/2014 20:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
So long and thanks for all the fish!

itaysp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 342
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #67 

זה כ"כ מצחיק.. היא רוצה לתבוע את כל העולם ואישתו :lol:

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #68 

http://room404.net/?p=62910

זה ממשיך להיות מביך.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #69 

הדבר הכי מביך הוא שכתבנו כאן לפני כמה חודשים שזה בטוח התכנון שלה. ועוד יותר זה שבטח מישהו יציג את הפוסט הזה כראיה במשפט.
ועל איזה שם טוב היא מדברת? הבחורה עשתה את כל העבודה של להרוס את השם שלה בעצמה, ולא חסרים מומחי אבטחה שיכולים לפרט לבית-המשפט בדיוק למה אין לה מושג על מה היא מדברת.
אז אולי אנשים קצת חגגו על גבי ההריסות אבל השם שלה היה הרוס כבר כשהם הגיעו.

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4892
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #70 

mp3lll כתב:http://room404.net/?p=62910

זה ממשיך להיות מביך.
...
·האתר ירד או שזה רק אצלי?
משום מה מצליח להגיע אליו רק דרך גוגל...

עריכה
לא משנה... עובד

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #71 

כשמו כן הוא כנראה... :)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

adi518
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 268
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #72 

אכן היו בעיות גישה לאתר, כנראה בגלל שזה נהיה ויראלי.. עומס על השרת. בכל מקרה זה עובד עכשיו.

אני חושב שהיא מאד מהר תגלה שכדאי לה לעשות אחורה פנה ולהעלם מאור הזרקורים. אחרת, היא עוד תצא בנזק של מיליונים על הונאת הציבור. אין מומחה אחד שיבוא ויצדיק את הטענות שלה אל מול הטענות המפריכות שכרגע נכתבות נגדה.

אומרים שהטיפשות זה מחלה כואבת. כנראה שזה נכון.

יש לי גם הרושם שהמטרה בנקמה שלה, גם אם לא תקבל שקל פיצוי, זה לגרום נזק כלכלי לאחרים בזה שהם יצטרכו לאבד ימי עבודה ולהגיע לדיוני סרק בבית המשפט. נכון שיקבלו פיצוי, אבל עדיין. זה כנראה הלך המחשבה שלה.

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4892
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #73 

אני לא יודע מה יהיה קו הטיעונים של העו"ד,
אבל אם העובדה שניתן להרצות על כל דבר, ממש כל דבר, ללא שום קשר לערך המידע המועבר בהרצאה, יש לה קייס.
אם תשימו לב היא במקצוע שלה עוסקת בלהרצות, ואם יש מקום אחד שאפשר לתבוע אותה תביעת נגד, זה אם הציגה עצמה כמומחית בתחום. ויש כאן דקות, אם הציגה עצמה ככזו, וזה לא תוםס אם מישהו אחר הציג אותה ככזו.
לא חושב שיש אפשרות לתבוע אותה על כך שהיא העבירה מידע שגוי מהיסוד. לראיה, המדינה מוצפת במרצים לענייני כלום ושום דבר.
אם יהיה רצון לעצור את הדבר הזה, יש צורך בחקיקה (שאני לא בטוח שקיימת).

adi518
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 268
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #74 

כן, אבל הטענה של כולם נגדה תהיה "אמת דיברתי" וזה יגובה ע"י עשרות אנשים שבאמת נמצאים בתחום. ואז מה? איך בדיוק התביעה שלה תתפוס?

אסור לשכוח שזה לא טעות קלה פה טעות קלה שם, משהו שעוד נתפס כסביר. זה ממש 3 שעות רצופות בשברירי אמת וערבוב של מושגים. המטרה של זה היא להישמע כמו תחום אפור שקשה להתווכח איתו. כמובן שזה נכשל בענק ברגע שהסתכלו על זה אנשים שמבינים. זה ממש עצוב שאף אחד לא קם באמצע ההרצאה ואמר לה את האמת. ממה אנשים מפחדים?

giladl
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 964
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #75 

שימו לב שבכתב התביעה היא לא מציגה דברים שנאמרו ההקשר המקצועי אלא רק התקפות אישיות לגופו של אדם.

יתכן שיש לה קייס

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 970 פעמים

שליחה #76 

kingikra כתב:תמיד אמרתי שהכסף נמצא אצל אלה שיודעים לדבר. ביטחון עצמי ויכולת דיבור שווים הרבה יותר מידע ברוב המקרים.
...
·

ממש.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #77 

giladl כתב:שימו לב שבכתב התביעה היא לא מציגה דברים שנאמרו ההקשר המקצועי אלא רק התקפות אישיות לגופו של אדם.

יתכן שיש לה קייס
...
אם תקרא לה "ז***" או משהו בסגנון זאת התקפה אישית ובהחלט ייתכן שתצטרך לתת על זה את הדין. היו (יחסית) מעט כאלה שבאמת חצו את הגבול.
רוב האנשים השתמשו במינוחים כמו "שרלטנית" או "מתחזה" או "חסרת ידע בסיסי" - ואלה תיאורים שבהחלט אפשר להביא נתונים שיכולים לגבות אותם.

elrom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #78 

richrach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2250
נתן תודות: 175 פעמים