LG Nexus 5 - השרשור הרשמי

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
MuliGome
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 318
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #61 

אוקיי, זה הסתדר ודווקא מתוך כרום במצב רגיל ולא אנונימי.
עכשיו נוצרת בעיה שלשם ביצוע ההזמנה הוא דורש להיכנס לחשבון שלי בגוגל שזה כמובן מסגיר את השייכות לאיזור הלא נכון בעולם..
מה הפתרון?

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #62 

לי לא הייתה בעיה עם זה.
רק חשוב לשים את הכתובת לחיוב ולמשלוח זהות.
לי אחרי יומיים שלושה שלחו מייל שההזמנה לא אושרה ואח"כ סידרתי את זה...
של כל דבר עם 4 גלגלים!

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46454
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5088 פעמים

שליחה #63 

מטען ה- Qi זמין לרכישה בחנות של Google Play תמורת $50
מתאים ל- Nexus 5, Nexus 4, Nexus 7.

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #64 

נראה מעניין, גם המחיר נראה סביר, לא?
ידוע מה ההבדל בינו לבין המטען הקודם שהיה לנקסוס 4? והאם יש הבדל משמעותי בין זה לבין עשרות המטענים שמוצעים באיביי? (כי במחיר כבר יש משמעות)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46454
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5088 פעמים

שליחה #65 

על מנת שמטען יוכל לשאת את כיתוב ה- Qi, הוא חייב בתשלום רשיון לקונסורציום ה- Wireless Power. חלק מתנאי הרשיון זה עמידה בסטנדרטים המלאים של התקן. יש הרבה מטענים אחרים אשר טוענים כי יש להם אותה יכולת, אך חסרים את הרשיון על מנת להוזיל את המוצר, לפיכך ייתכן והם לא עומדים בצורה מלאה בהגדרות המתאימות.

maya1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1365
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 96 פעמים

שליחה #66 

שווה לשלם כ 15% (50$ לפני משלוח..) תוספת במחיר בשביל לחסוך את ה"טרחה" בלחבר את הכבל של המטען ?
נראה לי קצת מוגזם.... (דעה אישית כמובן...)

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #67 

maya1 כתב:שווה לשלם כ 15% (50$ לפני משלוח..) תוספת במחיר בשביל לחסוך את ה"טרחה" בלחבר את הכבל של המטען ?
...
מסכים איתך.
אם המחיר שלו ירד משמעותית, זמן הטעינה יתקצר באופן ניכר והוא יוכל להטעין מספר מכשירים בו זמנית אז יהיה על מה לדבר.
כרגע גם לדעתי מדובר על גימיק בלבד.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #68 

maya1 כתב:שווה לשלם כ 15% (50$ לפני משלוח..) תוספת במחיר בשביל לחסוך את ה"טרחה" בלחבר את הכבל של המטען ?
...
(Y)

richrach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2250
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #69 

אם זה פותר את הבעיה שלעיתים (קרובות לאחרונה יש לציין) הטענה עם הכבל המקורי של הנקסוס 4 מציג USB ולא AC אז שווה לי.

hagai147
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #70 

רשום USB כשהזרם חלש ו-AC כשהזרם חזק.
USB נותן חצי אמפר נדמה לי ומטען נותן לפחות 1 אמפר

Oferot
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 976
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #71 

זה נכון שזה אולי מעט יקר מידי - אבל זה נחמד שיש דבר כזה ברכב משולב עם התושבת של המכשיר. לא צריך לחבר כלום. מניחים בתושבת וזה מטעין :)
מילה של אקסטרימיסט.

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #72 

בתור אחד שמשתמש בזה עם הלומיה, זה הרבה יותר מגימיק. לא יודע אם זה שווה 50$ אבל זה בהחלט הרבה יותר נוח. אני מגיע למשרד ופשוט מניח את המכשיר על המטען. אני עושה את באופן אינטואיטיבי, אפילו לא חושב שזה גם מטעין את המכשיר, עד שאני שומע את צליל הטעינה. לפני זה, תמיד הייתי מוצא את עצמי עם סוללות ריקות (עם מכשירים אחרים) מכיוון שהייתי שוכח לחבר את המכשיר למטען.

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 164 פעמים

שליחה #73 

gorelshv כתב:בתור אחד שמשתמש בזה עם הלומיה, זה הרבה יותר מגימיק. לא יודע אם זה שווה 50$ אבל זה בהחלט הרבה יותר נוח. אני מגיע למשרד ופשוט מניח את המכשיר על המטען. אני עושה את באופן אינטואיטיבי, אפילו לא חושב שזה גם מטעין את המכשיר, עד שאני שומע את צליל הטעינה. לפני זה, תמיד הייתי מוצא את עצמי עם סוללות ריקות (עם מכשירים אחרים) מכיוון שהייתי שוכח לחבר את המכשיר למטען.
...
גם אני אומר שזה נוח אבל ממש לא שווה 50$ אלא אם כן כיסך מלאים.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #74 

Huber כתב:הביקורת הכי מקיפה שראיתי עד עכשיו:

http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5-review-1011.php
...

גם זאת ביקורת מאד מקיפה - שווה קריאה למי שמעוניין חזק, או למי שרוצה לשכנע עצמו יותר - לאחר שהזמין/קיבל.

http://www.techspot.com/review/744-google-nexus-5/

המסקנה הסופית שלהם:

[left]
Final Thoughts
Once again, Google has managed to deliver an astonishing package for an unbelievable price tag. The Snapdragon 800 SoC, five-inch 1080p IPS display, LTE connectivity and minimalist yet functional design would all be well suited to a handset nearly twice the price, yet the Nexus 5 brings it all together for just $349.

On its value alone it’s easy to convince someone of the benefits of the handset, but let’s not forget the hardware and software that makes this phone a hit. The display is as good as any you can find on the market, with fantastic color reproduction and a top-notch resolution, while the 2.3 GHz quad-core CPU provides all the oomph you need and then some. Android 4.4 KitKat has a great array of new features and improvements, plus the Nexus program benefits like no OEM skins and fast updates is a serious bonus.

There aren’t a huge number of pertinent issues with the Nexus 5, but it can be easy to overlook the few of them at such a low price point. The battery life is the smartphone’s weakest aspect, failing to live up to the heights of the LG G2, Galaxy S4 or Xperia Z1, and although the camera is much improved compared to previous Nexus devices, it’s not as impressive as any of the competition.

Other flagship smartphones may pack more features in one area or another, but the Nexus 5 shouldn’t be overlooked. Top-end hardware, mid-range price and the stock Google experience is a satisfying combination no matter how you look at it.

85
Pros: Unbeatable value for money thanks to a low price point. Fantastic display complements a decent design and powerful, high-end internals. Stock Android is a blessing, especially with KitKat's refinements.

Cons: Battery life isn't this phone's strong suit. Camera can be wildly inconsistent and remains a step behind the competition, despite improvements.

Other reviewers said: 88

[/left]

inonr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
שם מלא: inonr
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #75 

מעניין אותי לדעת איך איכות הסאונד בצילום וידאו בנקסוס 5. כיום יש לי נקסוס 4, בכול וידאו שיש בו קצת מוזיקה (הופעות גדולות כקטנות) הסאונד רע מאוד, הבס מאיים לקרוע את הרמקולים, פשוט זוועה

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #76 

סביר מאוד להניח שהוא אותו דבר במתחת למכסה מנוע בדומה לקודם. חוץ ממעבד, מסך ומצלמה. LG וגוגל חוסכים ברכיבים איכותיים בכדי לתת מחיר עממי.
"על החתום...."

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #77 

inonr כתב:מעניין אותי לדעת איך איכות הסאונד בצילום וידאו בנקסוס 5. כיום יש לי נקסוס 4, בכול וידאו שיש בו קצת מוזיקה (הופעות גדולות כקטנות) הסאונד רע מאוד, הבס מאיים לקרוע את הרמקולים, פשוט זוועה
...
בכול הביקורות שקראתי, לא ראיתי התייחסות מיוחדת לנושא הסאונד של הוידאו המצולם.
מאידך - מרמיזות פה ושם , לא נראה לי שהשתפר משהוא וסה"כ ישנה אכזבה מהמצלמה בכלולותה.

אבל להשוותה מול סמארטפונים שעולים 700-800 דולר - אנו רוצים שהיא תהיה ברמה שלהם? בעלות של 349 דולר ???

tomer_h
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #78 

מי שלא שם לב - סיקור משלנו.

omricohenz
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל