אין לי בעיה אם זה בכלל...borisa כתב:שום או בצל.זו דעתי וגם דיעת רבים כמוניitay123 כתב:קליפת שום
......
אפשר היה להתבטות אחרת..
ולומר מילה אחת קטנה ״לדעתי״...
(כמובן בפוסט המקורי)
במיוחד בשרשור התחדשות.

אין לי בעיה אם זה בכלל...borisa כתב:שום או בצל.זו דעתי וגם דיעת רבים כמוניitay123 כתב:קליפת שום
......

גם בלי ההמלצה שלך אני לא נוגע ברמקולים של החברה הזו כאשר הייעוד הוא מוזיקה איכותית בלי באסים מוגזמים וטויטרים מוגבלים למדייeitan-z כתב:borisa - ממליץ לך לא לקנות רמקולים של סרווין......

אם היית קצת עוקב אחרי הפוסטים של שלומי לפני שהיית יורה דברים לאוויר, היית מבין ששלומי פחות כיוון עצמו עבור אודיו דו ערוצי אודיופילי שמצריך רמקולים בהתאם אלא הוא כיוון לקולנוע ביתי, כיוון עבור רמקולים בומבסטיים שאותו הם מרגשים...וכיוון לחברה(פיוניר) שמתמחה בעיקר ברסיברים לק״ב..borisa כתב:ברור שלדעתי
כששמעתי את הרמקולים האלו באיזשהו אולם תצוגה-ישר ניזכרתי בדיסקוטקים ובסוג מוזיקה מאד ייחודית שמושמעת שם.
אינני מכיר את הבנתך בתחום,אני לא מומחה גדול אבל אוזניים טובות יש לי....

טוב אז אם אתה אומר שאתה לא הכי מבין אז באמת אין טעם להמשיך .itay123 כתב:אם היית קצת עוקב אחרי הפוסטים של שלומי לפני שהיית יורה דברים לאוויר, היית מבין ששלומי פחות כיוון עצמו עבור אודיו דו ערוצי אודיופילי שמצריך רמקולים בהתאם אלא הוא כיוון לקולנוע ביתי, כיוון עבור רמקולים בומבסטיים שאותו הם מרגשים...וכיוון לחברה(פיוניר) שמתמחה בעיקר ברסיברים לק״ב..borisa כתב:ברור שלדעתי
כששמעתי את הרמקולים האלו באיזשהו אולם תצוגה-ישר ניזכרתי בדיסקוטקים ובסוג מוזיקה מאד ייחודית שמושמעת שם.
אינני מכיר את הבנתך בתחום,אני לא מומחה גדול אבל אוזניים טובות יש לי....
לבוא ולטעון שהרמקולים שלו ״לא משהו״ כי הם לא מספיק מוזיקליים ופשוטים (דיסקוטקיים)...לא לעניין בכלל, במיוחד שזה לא מה שהוא מחפש מהם...
הבנתי בנושא, כלל לא רלוונטית...
לסיום ופה סיימתי![]()
שלומי עזוב את דעתם של בעלי ה״אוזניים״ ותהנה ממה שיש לך!...

בחייאת איתיitay123 כתב:אתה ממשיך לירות לאוייר ללא כל ביסוס, איפה רשמתי על הבנתי פה, מה עוד שרשמתי שהיא לא רלוונטית לנושא...
בדבר אחד צדקת, שאין טעם להמשיך...
סע ברכה, המפתחות בפנים..
בואו לא נקלקל לשלומי היקר את שרשור ההתחדשות שלו הפרטית...

שלומי אין קשר בין סדרת הlxים ברסיברים ל90 שלך...ADICT כתב:תודה רבה
מעניין איך ה87 לעומתו
מישהו יודע...