היי bar2319 שאלה טובהbar2319 כתב:סתם שאלה , למה דווקא בחרת בsvs sb12-nsd ולא למשל ב cerwin vega xls 12s שעולה מחול הכול כולל הכול 3000 וידוע בביצועים טובים בווליום גבוהה, או אם נשתגע למה לא בחרת ב xls15s שהוא אחיו הגדול שעולה 3600 ( אם נשאיר בצד את העניין האסתטי ונשאיר את הביצועים במרכז)
הרי "במבחן הגדול של הסאבוופרים" לפי דעתי הוא ניצח ...
הרי הוא 15 אינצ שאומר שהוא דוחף יותר אוויר
אולם הוא 250w RMS אבל לימדו אותנו שנתון הוואטים הוא לא הגורם המשפיע ביותר בבחירה רמקולים\סאב.
ולפי דעתי (ויש שיחלקו על דעתי , זה בין הסאבוופרים הכי נאים שיצא לי להכיר בעיקר הפס האדום )
אין לי ניסיון של שנים , תאמת אין לי בכלל ניסיון , אני לא יודע אם לשמוע שירים עם רמקולים יקרים או באיכות גבוהה נקראת נסיון , אבל בסדר..
אני לא בא לבקר אותך פשוט סתם רוצה לדעת כי זה מין וויכוח שלי עם עצמי לגבי שתי החבות הללו![]()
לילה טוב..![]()
אהה כמעט שחכתי.. תתחדש על הקנייה......
אז ככה ה- XLS-15S גדול מידי לטעמי ולממדי הסלון שלי
במבחן אמנם יצא מומלץ אבל לא ירד נמוך מידי והוא טוב בעוצמות גבוהות, אין לי צורך בעוצמות גבוהות מאד, הסלון שלי לא גדול בכלל (עומק 3 מטר). יש לו פאנץ מצוין שזה חשוב לי מאד, אם תקרא את מה שכתבו לי מ SVS , אז ה-SVS SB-12 מצטיין בזה פאנץ, צליל הדוק ומדויק. הוא לדעתי גם יורד נמוך יותר וגם קטן ממדים יותר, מה שמתאים לי (ולהנהלה).
לפי הביקורת ב audioholic בעוצמות בינוניות בחדרים בינוניים הוא מעולה. לי יש חדר שנחשב קטן (עד 1500 cubic feet) ברור לי שבמקרה שלי, גם בעוצמות גבוהות הוא יהיה בסדר גמור.
כמובן להכול יהיו עדכונים!! רק שיגיע