אני יכול להעיד שבשלושה מכשירים שונים שסבלו מכל מיני תופעות לאחר העדכון, Restore All Settings פתר את רובן, כמו לאגים, אנימציה מקוטעת ובעיות טאצ׳.Gili_Regev כתב:תגידו,
יש מצב שה- Touch ב- iPhone 5 אחרי המעבר ל- 7 כבר לא כזה אבסולוטי,
או שאני רק מושפע פה מהלך הרוח...?...
לא ממליץ על IOS7 לIPHONE 4S
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אגב, תקיעות מוזרות שהיו לי ב 4s בזמן האחרון נפתרו לחלוטין בשדרוג. בקיצור, אין לי טענות למעט עיצוב מכוער...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8130
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
יצא עידכון 7.0.2
מנסה להבין מה הוא כולל
ליאור
מנסה להבין מה הוא כולל
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, הדברים הקטנים זה מה שמעניין אותי ..Irus כתב:בעיקר פיתרון לבאג שמאפשר לעקוף את קוד הגישה.
עוד תיקון לשוק היווני, ואולי עוד כמה דברים קטנים שהם לא מפרטים......
כנראה שלא אדע עד שאנסה.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אבל עשיתי Restore נקי...erezsolan כתב:אני יכול להעיד שבשלושה מכשירים שונים שסבלו מכל מיני תופעות לאחר העדכון, Restore All Settings פתר את רובן, כמו לאגים, אנימציה מקוטעת ובעיות טאצ׳.Gili_Regev כתב:תגידו,
יש מצב שה- Touch ב- iPhone 5 אחרי המעבר ל- 7 כבר לא כזה אבסולוטי,
או שאני רק מושפע פה מהלך הרוח...?......
...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקי התרשמות ראשונה מ 7.0.2 על איפד 4
יש שינוי לטובה ,כשמפעילים את האפקטים הגלילה מרגישה מעט מוזר אם כי אין stutters ו lags כמו קודם. ללא האפקטים ( increase contrast מופעל ) נראה דיי קרוב למה שהיה בגרסה 6.
ללא ספק הם נגעו במשהו, עדיין יש מקום לשיפור אבל לפחות הם בכיוון.
יש שינוי לטובה ,כשמפעילים את האפקטים הגלילה מרגישה מעט מוזר אם כי אין stutters ו lags כמו קודם. ללא האפקטים ( increase contrast מופעל ) נראה דיי קרוב למה שהיה בגרסה 6.
ללא ספק הם נגעו במשהו, עדיין יש מקום לשיפור אבל לפחות הם בכיוון.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

התקנתי 7.02 על 4s, הדלקתי קונטרסט מוגבר והורדתי תנועה מיותרת (parallex).
מרגיש מהר יותר, ללא ספק.
מרגיש מהר יותר, ללא ספק.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1148 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תודה על ההמלצה עופר - אכן מורגש שיפור
(לא שהיו לי תלונות קודם אגב..)
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
עוד המלצה גורפת...
גם אם כבר ביצעתם את השדרוג, תמיד מומלץ לבצע שחזור הגדרות יצרן (Restore) בין מעבר גרסאות.
כמובן לבדוק שיש גיבוי מלא ומעודכן על המחשב, ולאחר שחזור הגדרות היצרן להחזיר את הגיבוי הרלוונטי.
זה כבר נאמר פה, אך עוד פרט קטן (וחשוב לעיתים...) - אתם תרוויחו עוד מקום אחסון על המכשיר.
אני בדקתי את זה על חמישה מכשירים, שלושה אייפונים ושני אייפדים - במכשירי 16GB הרווחתי כ- 2GB ובמכשירי 64GB הרווחתי כ- 5GB נוספים לאחר ביצוע הפעולה, מכובד...
אני בדקתי את זה על מכשירים שכבר ״סחבו״ שני שדרוגים בממוצע (מ- iOS5).
גם אם כבר ביצעתם את השדרוג, תמיד מומלץ לבצע שחזור הגדרות יצרן (Restore) בין מעבר גרסאות.
כמובן לבדוק שיש גיבוי מלא ומעודכן על המחשב, ולאחר שחזור הגדרות היצרן להחזיר את הגיבוי הרלוונטי.
זה כבר נאמר פה, אך עוד פרט קטן (וחשוב לעיתים...) - אתם תרוויחו עוד מקום אחסון על המכשיר.
אני בדקתי את זה על חמישה מכשירים, שלושה אייפונים ושני אייפדים - במכשירי 16GB הרווחתי כ- 2GB ובמכשירי 64GB הרווחתי כ- 5GB נוספים לאחר ביצוע הפעולה, מכובד...
אני בדקתי את זה על מכשירים שכבר ״סחבו״ שני שדרוגים בממוצע (מ- iOS5).
- oferlaor
- מנהל

נראה שבמצבים רבים הבלון של התפריט הדבקה נמצא בעברית מחוץ למסך ולכן כאילו לא ניתן להדביק.Borderline1 כתב:שלום
זה רק אצלי או שאופציית ה-paste כשמקלדת עברית מופיעה מנוטרלת ?...
באג.
בימים בהם היית עוד לקוח שבוי בכלוב הזהב של אפל היית משתמש ב TinyUmbrella כדי לחזור לגרסא ישנה.
אני מניח שהפתרון הזה עדיין עובד, למרות שלשמחתי לא היה לי צורך בו מאז המעבר למכשירי אנדרואיד.
אני מניח שהפתרון הזה עדיין עובד, למרות שלשמחתי לא היה לי צורך בו מאז המעבר למכשירי אנדרואיד.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מה שאתה אומר מאוד הגיוני והיה כך גם בעבר עם מכשירים קודמים.צפיד כתב:באמת חבל שלא עשיתי גיבוי לפני השדרוג.
הוכחתי את זה חד משמעית יותר ממכשיר אחד (אייפון 4 ו 4S)
שIOS7 איטית יותר בהשוואה לIOS6
והבטריה אכן נגמרת לפחות ב25 אחוז יותר....
זאת אחת הסיבות שזה יהיה העדכון האחרון שהאייפון 4 יקבל, וכבר בעדכון זה מספר פיצ׳רים לא נתמכים בו (או הוגבלו) מפאת מגבלות (זה עדיין שינוי חיובי לעומת חברות או פלטפורמות אחרות שבטח לא מתייחסות למוצרים מ-3 דורות אחורה...).
מעבר לכך, ובניגוד לעבר, אפשר גם לציין מספר דברים חיוביים - למשל ב- iOS7 עם אייפון 5, פעולות רבות כמו התנהגות דפדפן, צילום, פעולות בגלריה, ועוד... נעשות מהר יותר מאשר במערכת ההפעלה הקודמת.
גם אצל אחותי המכשיר מאוד איטי אחרי העידכון (אייפון 4) אז אני רוצה לעשות ריסטור. קודם אבקש מספר הבהרות:
אחרי שאני עושה ריסטור ובאייטיונס אני בוחר מכשיר חדש, כשהמכשיר עולה- גם שם אני אומר לו מכשיר חדש?
אני רוצה לשחזר רק הודעות, אנשי קשר, תמונות, וכד'. אם יש אפליצקציות שאני ארצה, אני מעדיף להוריד אותם מחדש (הם שמורים בחשבון באפ סטור, לא?)
אחרי שאני עושה ריסטור ובאייטיונס אני בוחר מכשיר חדש, כשהמכשיר עולה- גם שם אני אומר לו מכשיר חדש?
אני רוצה לשחזר רק הודעות, אנשי קשר, תמונות, וכד'. אם יש אפליצקציות שאני ארצה, אני מעדיף להוריד אותם מחדש (הם שמורים בחשבון באפ סטור, לא?)
כשאתה בוחר להגדיר כמכשיר חדש זה לא משחזר לך כלום אלא עושה את המכשיר חדש כמו שהגיע מהמפעל.matizami כתב:גם אצל אחותי המכשיר מאוד איטי אחרי העידכון (אייפון 4) אז אני רוצה לעשות ריסטור. קודם אבקש מספר הבהרות:
אני רוצה לשחזר רק הודעות, אנשי קשר, תמונות, וכד'. אם יש אפליצקציות שאני ארצה, אני מעדיף להוריד אותם מחדש (הם שמורים בחשבון באפ סטור, לא?)...
רוצה לשחזר דברים תגדיר בדיוק באייטיונס מה שאתה שישמר לשיחזור ובצע גיבוי.
אחרי שעושים ריסטור באייטיונס, והמכשיר עולה אחרי ההתקנה, גם במכשיר עצמו יש את השאלה האם אני רוצה מכשיר חדש או לשחזר מגיבוי. השאלה שלי היא האם גם בשאלה שעולה במכשיר, יש לבחור במכשיר חדש ואז פשוט דרך ה-ICOULD לשחזר את המידע?