רוצה סאב חדש מרגיש ככה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1617

שליחה

בנאדם, במחירים האלה כבר יש מספיק סאבוופרים טובים בארץ במידה ולא בא לך להתעסק עם יבוא
דוגמת JL AUDIO (אודיופריק), REL (שמי משיח), VELODYNE (אודיונוט לדעתי) וכ'ו....
Utopia

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17942

שליחה

GMTK כתב:סבבה תודה רבה שלחתי הודעה לMUSTOP.
הPB יעלה כ 12759 ש"ח.
הBS יעלה כ 9644 ש"ח.
לפי הערכה שלי שילוח מSVS יהיה זול יותר מהם.
ולגבי BUY2USA הכי זולים לפי הערכות אבל בשילוח אווירי לוקחים כ10300 ש"ח ובשילוח הימי יקחו 9000 ש"ח

אבל לא בהכרח שחישבתי נכון את השילוח של SVS שיוצא בסביבות ה9+ ויכול להגיע ל10 בקלות.

עכשיו ככה עם אחי יקנה את המוצר וישלח אותו בחלקים...
נגיד מגבר בנפרד הסאב בניפרד והקופסא האם זה יכול לצאת יותר זול?

והאם יהיה על זה מכס כ מוצר מפורק כמובן שזה לא ישלח לאותו הכתובת(:?
...
לא לשכוח לפרק גם את הברגים :lol: :lol:

שמעתי הכל אבל פרוק הסאב לחלקים? אשכרה קומבינה חדשנית והזויה אבל אולי תעבוד.

בהצלחה (Y)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

kipikipod כתב:בנאדם, במחירים האלה כבר יש מספיק סאבוופרים טובים בארץ במידה ולא בא לך להתעסק עם יבוא
...
שום סאב מאלו שרשמת במחירים של + - 10500 ש"ח בארץ לא יתן תוצאה טובה יותר מה PB של SVS . כדי להגיע לתוצאה טובה יותר ,בעזרת החברות הללו ,הוא יצטרך לשחרר בארץ יותר כסף .

תמחור של אודיונוט בארץ הוא בגדר שערוריה אז אותו בכלל תוציא מהרשימה.

Yuval11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
שם מלא: Yuval11

שליחה

תבדוק אם יש עדיין קופון הנחה בUSHIOPS של האתר , נדמה לי שזה HT15 ונותן לך 15 אחוז הנחה על משלוח ימי אם אני זוכר נכון.

בכל מקרה לא רוצה לצנן את ההתלהבות אבל אני לא הכי בטוח שאתה צריך(לא מה שאתה רוצה) סאב כזה גדול.
תנסה לדבר עם SVS בצ'ט , אולי יגידו לך שהסאב הזה גדול על החדר שלך בכלל וייצור לך בעיות.
הם לא ינסו לדחוף לך סאב סתם בשביל להרוויח עליך יותר כסף , אלא יעדיפו להתאים לך מוצר מתאים יותר שביננו לא בטוח שלא ישביע את התאבון שלך לבאסים ועל הדרך יחסוך לך כמה שקלים , ויחסוך לאח שלך התעסקות עם לנסר את הסאב לאטומים.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

Yuval11 כתב:תבדוק אם יש עדיין קופון הנחה בUSHIOPS של האתר , נדמה לי שזה HT15 ונותן לך 15 אחוז הנחה על משלוח ימי אם אני זוכר נכון.
...
כבר אין. ההנחה הזו פגה ב-31/7. :oops:

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

istarmini כתב:
kipikipod כתב:בנאדם, במחירים האלה כבר יש מספיק סאבוופרים טובים בארץ במידה ולא בא לך להתעסק עם יבוא
...
שום סאב מאלו שרשמת במחירים של + - 10500 ש"ח בארץ לא יתן תוצאה טובה יותר מה PB של SVS . כדי להגיע לתוצאה טובה יותר ,בעזרת החברות הללו ,הוא יצטרך לשחרר בארץ יותר כסף .

...
(Y) (Y)

לעניות דעתי, הדבר הכי קרוב ל-SB13 שמגיע בשיווק מסודר לארץ זה ה-F113 של JL AUDIO. למותר לציין שהוא עולה "קצת" יותר - המחיר לצרכן בארה"ב הוא $3,900 (וגם אם "מתפשרים" על ה-F112, עדיין מדובר על מחיר כפול בערך מה-SB13) 8O

כנ"ל לגבי ולודיין, שכאמור מתומחרים גרוע יותר מכמעט כל מוצר אודיו אחר בישראל, וגם בלי הצרה הזאת, כדי לתת פייט ל-SB13 צריך לעלות לסדרת הדגל שלהם, ה-DD PLUS, וגם שם מדובר על מחירים של בערך כפול מה-SB13 (וזה עוד לפני ליטרת הבשר של אודיונוט..!) :oops:

ל-REL אין סאבים שבאמת יכולים לתת פייט ל-SB13, ולעניות דעתי הם גם לא באמת מתיימרים לעשות זאת... אם בכלל, אז צריך לעלות עד למוצר הדגל שלהם, ה-Gibraltar G1, שעולה אפילו יותר מה-F113 (ובערך פי 2.5 מה-SB13) כך שזו לא אופציה ריאלית בכלל...

הדבר הכי קרוב בארץ ל-SB13 הוא כנראה ה-Sunfire TS-EQ12, שאולי יצליח לתת לו פייט (וזה אולי גדול מאוד), אבל הוא עדיין עולה בערך 1,500-2,000 ש"ח יותר. :roll:

בקיצור, אין מנוס - לא סתם הגענו מאוד מהר בדיון למסקנה שה-SB13 נותן הכי הרבה תמורה למחיר. (Y)

bangoo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687

שליחה

יש קופון יותר שווה :lol: :lol:
במידה ואתה מוכן לחכות למשלוח ימי יש 30% הנחה למשלוח ימי למוצרים מעל 5 ק"ג
להלן הקישור
תתחדש!!!

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

epony כתב:
istarmini כתב:
...

...
(Y) (Y)

לעניות דעתי, הדבר הכי קרוב ל-SB13 שמגיע בשיווק מסודר לארץ זה ה-F113 של JL AUDIO. למותר לציין שהוא עולה "קצת" יותר - המחיר לצרכן בארה"ב הוא $3,900 (וגם אם "מתפשרים" על ה-F112, עדיין מדובר על מחיר כפול בערך מה-SB13) 8O

כנ"ל לגבי ולודיין, שכאמור מתומחרים גרוע יותר מכמעט כל מוצר אודיו אחר בישראל, וגם בלי הצרה הזאת, כדי לתת פייט ל-SB13 צריך לעלות לסדרת הדגל שלהם, ה-DD PLUS, וגם שם מדובר על מחירים של בערך כפול מה-SB13 (וזה עוד לפני ליטרת הבשר של אודיונוט..!) :oops:

ל-REL אין סאבים שבאמת יכולים לתת פייט ל-SB13, ולעניות דעתי הם גם לא באמת מתיימרים לעשות זאת... אם בכלל, אז צריך לעלות עד למוצר הדגל שלהם, ה-Gibraltar G1, שעולה אפילו יותר מה-F113 (ובערך פי 2.5 מה-SB13) כך שזו לא אופציה ריאלית בכלל...

הדבר הכי קרוב בארץ ל-SB13 הוא כנראה ה-Sunfire TS-EQ12, שאולי יצליח לתת לו פייט (וזה אולי גדול מאוד), אבל הוא עדיין עולה בערך 1,500-2,000 ש"ח יותר. :roll:

בקיצור, אין מנוס - לא סתם הגענו מאוד מהר בדיון למסקנה שה-SB13 נותן הכי הרבה תמורה למחיר. (Y)
...
הסאנפייר שדיברת עליו היה אצלי בעבר לשבוע, סאבוופר טוב - ה-REL שלי היה עדיף עליו בכל פרמטר.

ההערצה ל-SVS קיימת בפורום הזה ובעיקר בפורומים מאוד 'ספציפיים' בחו"ל, נתונים על הנייר זה לא הכל, SVSים עוצמתיים מאוד, כמו הסאנפייר - אבל כבר ניסו להתאים אותם לרמקולים דינמיים בסטריאו ללא תוצאות חיוביות (אפילו בפורום הזה היה מישהו שהחליף SVS לREL קטן)

אבל.... תהנו (Y)
Utopia

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1973

שליחה

חחחחחח אני יגיד לו שלא ישכח תברגים במשלוח(:

מה שאני צריך זה סאב איכותי וחזק מאוד שידחוף במוזיקה בעיקר.
נכון שאני רואה גם סרטים ורוצה גם סאב לאיכות של סרט.

אבל אתה אומר שבסטריאו הוא לא דוחף והשילוב גרוע מה שאתה אומר זה נתונים על הנייר גם.
האם שמעתה אותו בפעולה כזאת שאתה אומר דבר כזה?
הסאב לא דוחף במוזיקה עם אני מבין נכון? כאילו סטריאו זה 2 קדמים וסאב...

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

GMTK כתב:חחחחחח אני יגיד לו שלא ישכח תברגים במשלוח(:

אבל אתה אומר שבסטריאו הוא לא דוחף והשילוב גרוע מה שאתה אומר זה נתונים על הנייר גם.
...
הוא טוען ,כמו רבים אחרים שלא ממש מבינים ,שיש סאב למוזיקה ויש סאב לסרטים.
אני אומר קישקוש בלבוש .סאב טוב יהיה טוב גם וגם.

kipikipod
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

istarmini כתב:
GMTK כתב:חחחחחח אני יגיד לו שלא ישכח תברגים במשלוח(:

...
הוא טוען ,כמו רבים אחרים שלא ממש מבינים ,שיש סאב למוזיקה ויש סאב לסרטים.
אני אומר קישקוש בלבוש .סאב טוב יהיה טוב גם וגם.
...
כמו רבים אחרים שלא ממש מבינים
...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
נערך לאחרונה על ידי kipikipod ב 16/08/2013 20:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
Utopia

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46476

שליחה

במידה ואתם מעוניינים להגיב על דברי אחר, נא לעשות זאת בצורה עיניינית ולגופו של נושא. כל החברים שקוראים את הדברים הללו, כבר חברים באתר מספיק שנים בשביל להכיר את זה טוב וגם מכירים גם את חוסר הסובלנות שיש לנו כלפי שפה לא נאותה. במת הפורומים צריכה להיות נעימה לקריאה ופוריה מבחינת הידע הנמסר בה. אם ההודעה שלכם לא עונה לשני הקריטריונים האחרונים, עדיף שלא תגיבו.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46476

שליחה

הודעה נוספת, חברים אשר הפרו את תקנון האתר, קיבלו צנזור של ההודעה שלהם. יש חברים אשר לא מעוניינים בצינזור הזה ולכן מסירים את ההערה אשר הוצבה על ידי מנהל. מעשה זה גורר הקפאה של החבר לשבוע ימים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

(Y)

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מה פה קורה פה לאחרונה ?
ואלה אפילו אני לא רואה מה אנשים רושמים ואתם מעיפים אותם פשש כמו שנאמר עובדה מצויינת(:.
ונחזור לדיון(:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

GMTK כתב:מה פה קורה פה לאחרונה ?
ואלה אפילו אני לא רואה מה אנשים רושמים ואתם מעיפים אותם פשש כמו שנאמר עובדה מצויינת(:.
ונחזור לדיון(:
...
לא קורה פה שום דבר ,שלא צריך לקרות.
מה שנכתב ולא היה חשוב הוסר.
מה שחשוב ,מבחינתך, נשאר (Y)

בהצלחה רק תקנה כבר תכף יצאו דגמים חדשים :lol:

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

יואב,
לא נורא, אין לו מה לרוץ.
השוק הזה הרבה יותר רגוע, מאשר מוצרים כגון מסכים, שמאותו הרגע שקונים, הם כבר הופכים למיושנים... :D

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

istarmini כתב:
ונחזור לדיון(:
...

...
חחחח יואב קטע המחשבה הוא איפה אפשר לשמוע את זה ואולי אני לא אוהב את הצליל שהוא מוציא יהיה חנוק מידי וכו.
אבל עקרונית אני כבר סגור על הדגם SB 13 ULTRA.
מכרתי כבר סאב 1 נשארו לי עוד 2 וכבר התקשרו אליי וקבעו פגישות חח. ככה תיהיה השלמה של לפחות עוד 3000 שקל.
אחרי שאני ימכור את ה2 הנותרים וילך גל אל אתר הSVS ויזיין את סאבו ויפוצץ את חדרו :twisted:

עכשיו יש לי שאלה האם למשהוא מהמרכז יש את הסאב הזה שיהיה אפשר לבוא להתרשם ולהיות סגור סופית?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

GMTK כתב:
istarmini כתב:
ונחזור לדיון(:
...

...
חחחח יואב קטע המחשבה הוא איפה אפשר לשמוע את זה ואולי אני לא אוהב את הצליל שהוא מוציא יהיה חנוק מידי וכו.
אבל עקרונית אני כבר סגור על הדגם SB 13 ULTRA.
מכרתי כבר סאב 1 נשארו לי עוד 2 וכבר התקשרו אליי וקבעו פגישות חח. ככה תיהיה השלמה של לפחות עוד 3000 שקל.
אחרי שאני ימכור את ה2 הנותרים וילך גל אל אתר הSVS ויזיין את סאבו ויפוצץ את חדרו :twisted:

עכשיו יש לי שאלה האם למשהוא מהמרכז יש את הסאב הזה שיהיה אפשר לבוא להתרשם ולהיות סגור סופית?
...
1.לא מאמין שיש למישהו מהחברים את הסאב. הוא די חדש.
2.מאחר ולא מדובר על אותם החדרים לא תעזור לך התרשמות אצל מישהו אחר מעבר לקריאת ביקורות ברשת.
3.קרא בעיון את הביקורת שעשה לו איתי ותסיק את המסקנות המתבקשות
http://www.hometheater.co.il/p-1.article04786.html

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

istarmini ו-itay123,
ממש נמאס המריבים הילדותיים שלכם.
Get a room!