שרשור תגובות: HOT משיקה שלט טלוויזיה חדש
- danibibi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 55
אני לא אכנס פה לדיון אם יס גובים או לא גובים כסף עבור שלט או אם הממיר של הוט טוב יותר.
אבל ברצוני לספר לכם מה עבר עלי היום בקשר לשלט החדש.
כבר מאתמול בשעות הבוקר אני מנסה להשיג את שרות הלקוחות ולא הצלחתי. חיכיתי על הקו
לעיתים למעלה מחצי שעה. היום החלטתי לשנות גישה ולהשאיר מספר טלפון שיחזרו אלי וכך עשו אלא
שחזרו אלי לאחר למעלה מארבעים דקות. כל זה בזמן שאני בסידורים מחוץ לבית ואשתי ענתה לשיחה
עם נציגת שרות הלקוחות. מאחר שאני תושב מבשרת ציון אשתי שאלה את הנציגה היכן ניתן לרכוש
את השלט החדש ונענתה - ניתן להשיג אותו בגבעת שאול, בקניון מלחה וקניון פסגת זאב.
אשתי הודיעה לי וניגשתי מיד לגבעת שאול למשרדי הוט. שם העובדים צחקו לי בפנים והואילו בטובם
לספר לי ש"היטעו" אותי. שאלתי גם שם היכן ניתן לרכוש ואמרו לי לגשת לקניון מלחה. נסעתי לשם
והנציגה שם בנקות המכירה של הוט אמרה לי (לא במפתיע) כי לא ניתן להשיג את השלט שם ויש צורך
להגיע לנקודת מכירה ושרות בתלפיות. פה כבר נשברתי וויתרתי על כל העניין.
ופה אני מצטרף לכל אלו שטוענים ששרות הלקוחות של הוט פשוט עלוב ומחפיר.
אני שוקל להתנתק בצער לאחר שנים רבות של חברות בהוט.
יום טוב
לעיתים למעלה מחצי שעה. היום החלטתי לשנות גישה ולהשאיר מספר טלפון שיחזרו אלי וכך עשו אלא
שחזרו אלי לאחר למעלה מארבעים דקות. כל זה בזמן שאני בסידורים מחוץ לבית ואשתי ענתה לשיחה
עם נציגת שרות הלקוחות. מאחר שאני תושב מבשרת ציון אשתי שאלה את הנציגה היכן ניתן לרכוש
אשתי הודיעה לי וניגשתי מיד לגבעת שאול למשרדי הוט. שם העובדים צחקו לי בפנים והואילו בטובם
לספר לי ש"היטעו" אותי. שאלתי גם שם היכן ניתן לרכוש ואמרו לי לגשת לקניון מלחה. נסעתי לשם
והנציגה שם בנקות המכירה של הוט אמרה לי (לא במפתיע) כי לא ניתן להשיג את השלט שם ויש צורך
יום טוב
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
Re: התעלמתם משרות הלקוחות
זה אכן מרגיז אבל לא צריך לסמוך על המוקדנים בשירות הלקוחות.danibibi כתב:אני לא אכנס פה לדיון אם יס גובים או לא גובים כסף עבור שלט או אם הממיר של הוט טוב יותר.
יום טוב...
טלפון קצר לעמדת השירות היה חוסך את הנסיעה לשם ואת העצבים.
השלט רק יצא ועדיין לא הופץ לכל עמדות השירות של הוט בקניונים וכו'.
ממליץ לך לנסות ליצור קשר עם מרכזי hot mobile באיזור מגוריך ולברר אצלם טלפונית לגבי השלט.
- Asafc
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 817
אני אשמח לקבל פרטים על הswipe למי שיש או ניסה בניסוי
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
זה לא בדיוק נכון.dor8 כתב:השלט הישן אכן בעל יכולת למידה אך הפעולה היתה מסורבלת יותר והצריכה
לחיצה על לחצן vcr לפני כל פעולה וחזרה ללחצן hot וחוזר חלילה....
אתה יכול ללמד גם את הכפתורים שמוגדרים תחת לחצן hot (לפחות את הווליום).
- adirbd
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 510
מעניין אותי האם אפשר לשלוט על הטלוויזיה עם השלט הזה קצת יותר מלכבות אותה.
הרי שאני לוחץ AV אני בדרך כלל משתמש במקשים ואז לוחץ OK כדי שיעבור לחיבור המתאים. לפי מה שאני מבין זה יהיה יותר בעייתי עכשיו להעביר ערוץ מהממיר לסטרימר.
הרי שאני לוחץ AV אני בדרך כלל משתמש במקשים ואז לוחץ OK כדי שיעבור לחיבור המתאים. לפי מה שאני מבין זה יהיה יותר בעייתי עכשיו להעביר ערוץ מהממיר לסטרימר.
- dor8
-
- חבר מביא חבר

אפשרי גם בשלט החדש ואף פשוט יותר כי לא צריך ללחוץ tv לפני הפעולה כמו בשלט הישן.adirbd כתב:מעניין אותי האם אפשר לשלוט על הטלוויזיה עם השלט הזה קצת יותר מלכבות אותה.
הרי שאני לוחץ AV אני בדרך כלל משתמש במקשים ואז לוחץ OK כדי שיעבור לחיבור המתאים. לפי מה שאני מבין זה יהיה יותר בעייתי עכשיו להעביר ערוץ מהממיר לסטרימר....
- adirbd
-
- חבר פעיל במיוחד

אז איך השלט יודע אם אני מכוון לטלוויזיה או לממיר.. נשמע לי קצת תמוה.dor8 כתב:אפשרי גם בשלט החדש ואף פשוט יותר כי לא צריך ללחוץ tv לפני הפעולה כמו בשלט הישן.adirbd כתב:מעניין אותי האם אפשר לשלוט על הטלוויזיה עם השלט הזה קצת יותר מלכבות אותה.
הרי שאני לוחץ AV אני בדרך כלל משתמש במקשים ואז לוחץ OK כדי שיעבור לחיבור המתאים. לפי מה שאני מבין זה יהיה יותר בעייתי עכשיו להעביר ערוץ מהממיר לסטרימר.......
- dkv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 284
עכשיו אני צריך לשלם על השלט
??
הגיע הזמן להתחשבן איתם אני חושב , מה דעתכם על החישוב הבא :
אולי שהם יישלמו לי על שטח איחסון של ממירים ומודם
כמובן יש לשלם לי על צריכת חשמל מבוזבזת , אני שילמתי כדי לראות טלוויזיה , אף אחד לא אמר שאני צריך לספק חשמל לממיר ולמודם,
לא חושב שזה מופיע בחוזה
הגיע הזמן להתחשבן איתם אני חושב , מה דעתכם על החישוב הבא :
אולי שהם יישלמו לי על שטח איחסון של ממירים ומודם
כמובן יש לשלם לי על צריכת חשמל מבוזבזת , אני שילמתי כדי לראות טלוויזיה , אף אחד לא אמר שאני צריך לספק חשמל לממיר ולמודם,
לא חושב שזה מופיע בחוזה
- dor8
-
- חבר מביא חבר

Adirbd
כי ברגע שהשלט מותאם למסך הלחצן היעודי av מיועד לפעולה הזאת מראש.
כי ברגע שהשלט מותאם למסך הלחצן היעודי av מיועד לפעולה הזאת מראש.
נערך לאחרונה על ידי dor8 ב 20/06/2013 14:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dor8
-
- חבר מביא חבר

ובמידה ורצית שלט נוסף עד עכשיו אז לא היית צריך לשלם?עכשיו אני צריך לשלם על השלט ??...
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
אם אני רוצה להחליף את השלטים בבית??dor8 כתב:ובמידה ורצית שלט נוסף עד עכשיו אז לא היית צריך לשלם?עכשיו אני צריך לשלם על השלט ??......
אני מתבייש להגיד כמה אני משלם להם (יותר מ500 ש"ח בחודש!) החברה הזו יודעת רק לעשוק את הצרכן
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
יש עדכוני תוכנה גם לשלט החדש כמו לממיר?
- giladl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 964
אז תעבור ליס, תשלם 650 לחודש ותקבל את השלטים on the house
- adirbd
-
- חבר פעיל במיוחד

נשמע לי מתכון לבעיות, כי אין תקשורת בין הטלוויזיה לממיר ככה שהוא לא יכול לדעת מה המצב איתה.dor8 כתב:Adirbd
כי ברגע שהשלט מותאם למסך הלחצן היעודי av מיועד לפעולה הזאת מראש....
בכל מקרה אני לא ממהר לקנות שלט חדש כרגע..
- motiR
-
- חבר פעיל

- תגובות: 59
הרבה יותר פשוט ממה שאתה חושב פשוט לתפוס טכנאי ברחוב בדרכו לעוד לקוח מרוצה ולבצע איתו החלפה תקול בחדש.או להתקשר לטכנאי האחרון שביקר אצלך ולבקש ממנו החלפה.פשוט,לא?dor8 כתב:הבנתי. וכמה זמן ואנרגיה ומציאת דרכים ופתרונות צריכים להשקיע על מנת לחסוך תשלום חד פעמי של 30 שקל....?אבל רק פראיירים משלמים..ויש המון דרכים לעקוף את זה בלי בעייה...![]()
מסקרן לשמוע.
תכננתי ללכת עכשיו ולפנק את עצמי עם איזו מנה שווארמה ופחית קולה פה במרכז ליד אבל אני חושב לעצמי האם יש דרכים
לעקוף את הצורך בתשלום של 38 ש"ח על פיתה עם קצת בשר וסלטים עם שתיה.......
- dor8
-
- חבר מביא חבר

Motir ,
פה לא מדובר על החלפת שלט תקול בשלט תקין.
מדובר פה על רכישת שלט חדש! קשה לי להאמין שטכנאי יס עומדים ברחוב
ומחלקים שלטים חדשים לכל דורש חופשי כמו סוכריות....
פה לא מדובר על החלפת שלט תקול בשלט תקין.
מדובר פה על רכישת שלט חדש! קשה לי להאמין שטכנאי יס עומדים ברחוב
ומחלקים שלטים חדשים לכל דורש חופשי כמו סוכריות....
- dor8
-
- חבר מביא חבר

ואני אומר לך לאחר שהתנסיתי עם השלט שאין שום בעיות.adirbd כתב:נשמע לי מתכון לבעיות, כי אין תקשורת בין הטלוויזיה לממיר ככה שהוא לא יכול לדעת מה המצב איתה.dor8 כתב:Adirbd
כי ברגע שהשלט מותאם למסך הלחצן היעודי av מיועד לפעולה הזאת מראש....
בכל מקרה אני לא ממהר לקנות שלט חדש כרגע.....
למה להיות שלילי? נסה בעצמך אולי תופתע לטובה.
- Bonanja
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1665
התקשרתי להוט עכשיו, הם רוצים 70 שקל על השלט, הם עושים צחוק? רק למי שמשדרג למג'יק HD(כבר יש לי שלושה כאלה...) מגיע המחיר של ה29.9, ככה הנציגה אמרה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
dor8, איך תכנתת את הווליום של הרסיבר? האם הזנת קוד מסויים? ואיך קיבלת את הקוד המתאים לרסיבר שלך?
יש מקום בו אפשר לראות קודים של כל המכשירים הנתמכים?
יש מקום בו אפשר לראות קודים של כל המכשירים הנתמכים?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- dor8
-
- חבר מביא חבר

היא טועה ואינה מעודכנת.Bonanja כתב:התקשרתי להוט עכשיו, הם רוצים 70 שקל על השלט, הם עושים צחוק? רק למי שמשדרג למג'יק HD(כבר יש לי שלושה כאלה...) מגיע המחיר של ה29.9, ככה הנציגה אמרה....
70 היה המחיר בהתחלה אבל עודכן במהרה ל29.90.