XBOX one - דיון ראשי
- gildmor
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1379
היי,
אני התלהבתי מה-XBOX 360 במיוחד בגלל הקינקט, בשבילי הוא היה הדור הבא ל- WII שיש לי, בניגוד ל-WiiU שפיספס את היתרון הראשוני שהיה להם (ציפיתי שהם יצאו עם משהו כמו הקינקט). במשחקים שהם יותר כיפיים לכל המשפחה ובכלל, דווקא בגלל העובדה שצריך גם לזוז ולא רק עם האצבעות.
השוואה ל-PS4 לא רלוונטית כי מעבד חזק\חלש יותר או כמה משחקים פחות או יותר (הרי ברור שרוב המשחקים בסוף יגיעו לכולם). ולמי אכפת מהעיצוב של עוד "ממיר" שדוחפים יחד עם עוד אחרים כמוהו מתחת\בתוך המזנון...
אלו פרטים שנחמד להתפלסף עליהם בפורומים אבל בסופו של עניין לא משנים הרבה בחווית השימוש היומיומי.
תכל'ס יש את ה-XBOX עם קינקט שמאפשר דרך משחק שונה לחלוטין מכל האחרים ויש את כל האחרים שחוץ מכמה פרטים טכניים קטנים עושים בעצם אותו הדבר כמו PC\קונסולה אחרת. לדעתי לפחות השלט של Wii או עכבר כמו ב-PC הרבה יותר נוחים במיוחד למשחקי פעולה מבחינת הזזת הכוונת מאשר בקונטרולר הנוכחי\החדש של XBOX.
כמו תמיד מיקרוסופט מנסים לפנות לקהל הרחב יותר ולא רק לנישות. אז גיימרים קצת התאכזבו אבל תמיד יש להם חלופות ב-PC או PS4.
מה שעלול להיות לרעת מיקרוסופט זה אם הקינקט יצא גם ל-PC ואותם משחקים יהיו זמינים ל-PC, כי להפעיל את משחקי הקינקט ב-PC שבסלון יאפשר הרבה יותר חופש במיוחד אם ה-XBOX לא יפרץ עד אז.
עניין המשחקים יכול להיות בעייתי בגלל השינוי בפלטפורמת המעבד אבל אף פעם אי אפשר לדעת.
אני התלהבתי מה-XBOX 360 במיוחד בגלל הקינקט, בשבילי הוא היה הדור הבא ל- WII שיש לי, בניגוד ל-WiiU שפיספס את היתרון הראשוני שהיה להם (ציפיתי שהם יצאו עם משהו כמו הקינקט). במשחקים שהם יותר כיפיים לכל המשפחה ובכלל, דווקא בגלל העובדה שצריך גם לזוז ולא רק עם האצבעות.
השוואה ל-PS4 לא רלוונטית כי מעבד חזק\חלש יותר או כמה משחקים פחות או יותר (הרי ברור שרוב המשחקים בסוף יגיעו לכולם). ולמי אכפת מהעיצוב של עוד "ממיר" שדוחפים יחד עם עוד אחרים כמוהו מתחת\בתוך המזנון...
אלו פרטים שנחמד להתפלסף עליהם בפורומים אבל בסופו של עניין לא משנים הרבה בחווית השימוש היומיומי.
תכל'ס יש את ה-XBOX עם קינקט שמאפשר דרך משחק שונה לחלוטין מכל האחרים ויש את כל האחרים שחוץ מכמה פרטים טכניים קטנים עושים בעצם אותו הדבר כמו PC\קונסולה אחרת. לדעתי לפחות השלט של Wii או עכבר כמו ב-PC הרבה יותר נוחים במיוחד למשחקי פעולה מבחינת הזזת הכוונת מאשר בקונטרולר הנוכחי\החדש של XBOX.
כמו תמיד מיקרוסופט מנסים לפנות לקהל הרחב יותר ולא רק לנישות. אז גיימרים קצת התאכזבו אבל תמיד יש להם חלופות ב-PC או PS4.
מה שעלול להיות לרעת מיקרוסופט זה אם הקינקט יצא גם ל-PC ואותם משחקים יהיו זמינים ל-PC, כי להפעיל את משחקי הקינקט ב-PC שבסלון יאפשר הרבה יותר חופש במיוחד אם ה-XBOX לא יפרץ עד אז.
עניין המשחקים יכול להיות בעייתי בגלל השינוי בפלטפורמת המעבד אבל אף פעם אי אפשר לדעת.
- דאוס
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 417
גל, עובדה זה כשאתה יכול להוכיח משהו שלא ניתן להתווכח עליו, כרגע אין אף קונסולה בחוץ שאנשים משתמשים בה אז לא ניתן לקרוא לזה עובדה - כן, אז "היה רשום באתר הזה וההוא", כן "הבכיר ההוא במייקרוסופט אמר בעצמו ש"....gal-cohen כתב: והקינקט הוא חלק בלתי נפרד מהמכשיר וחייב להיות מחובר 24/7 זו לא ספקולציה אלא עובדה.
משחקים עם חתימה דיגיטלית והגבלה על ידי הצמדה למשתמש אחד זו גם עובדה.
חומרה חלשה יותר מה PS4 זו גם עובדה....
בוא נעבור את E3 ולאחר מכן את ההשקה, אני אומר דברים שנאמרים עכשיו יכולים עוד להשתנות לכאן ולכאן.
מבחינתי שום דבר עדיין הוא לא בגדר עובדה.
- dazzz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
חחח.. לכול אלו שחברה שלהם בלונדינית
תסתירו את הקינקט ברגע שהיא היוצאת מהמקלחת
או עדיף שלא
תסתירו את הקינקט ברגע שהיא היוצאת מהמקלחת
או עדיף שלא
פינקי
מוח מה נעשה היום ?
נעשה מה שאנחנו מנסים כול יום להשתלט על העולם.....
מוח מה נעשה היום ?
נעשה מה שאנחנו מנסים כול יום להשתלט על העולם.....
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
לא מבין את כל ההערות בנוגע למצלמה שתמיד מחוברת.
אתם זוכרים שגם בטלפון הנייד שלכם יש לפחות מצלמה אחת, ולרוב שתיים, שגם אותן אי אפשר לנתק מהמכשיר?...
Batnun
.
אתם זוכרים שגם בטלפון הנייד שלכם יש לפחות מצלמה אחת, ולרוב שתיים, שגם אותן אי אפשר לנתק מהמכשיר?...
Batnun
.
- dgent
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2221
לא רואה בעיה אם המצלמה תמיד מחוברת. הבעיה היא אם המצלמה תמיד פועלת
.
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
זו עובדה כי הם הכריזו על כך, בכנס שלהם וגם בהבהרות שביצע פיל האריסון לעיתונאים סביב הבלבול שנוצר.דאוס כתב:גל, עובדה זה כשאתה יכול להוכיח משהו שלא ניתן להתווכח עליו, כרגע אין אף קונסולה בחוץ שאנשים משתמשים בה אז לא ניתן לקרוא לזה עובדה - כן, אז "היה רשום באתר הזה וההוא", כן "הבכיר ההוא במייקרוסופט אמר בעצמו ש"....gal-cohen כתב: והקינקט הוא חלק בלתי נפרד מהמכשיר וחייב להיות מחובר 24/7 זו לא ספקולציה אלא עובדה.
משחקים עם חתימה דיגיטלית והגבלה על ידי הצמדה למשתמש אחד זו גם עובדה.
חומרה חלשה יותר מה PS4 זו גם עובדה....
בוא נעבור את E3 ולאחר מכן את ההשקה, אני אומר דברים שנאמרים עכשיו יכולים עוד להשתנות לכאן ולכאן.
מבחינתי שום דבר עדיין הוא לא בגדר עובדה....
לא אני קבעתי את זה, זה הם..
בכל מקרה, רבים חושבים שב E3 יציגו דברים שונים ועוד יפתיעו את הקהל וכנראה "יהיה בסדר".
אבל לצערי, E3 אינו כנס למקצה שיפורים, זה כנס להצגת המשחקים העתידיים של הקונסולות.
HELL, אפילו אז הם לא מחויבים וסביר שלא יבהירו עוד פרטים על דברים לא ברורים פה ושם.
אין מה לצפות בסוכר - החשיפה של ה XBONE היתה פושרת מאוד ומאכזבת.
הנתונים של הקונסולה מאכזבים מאוד, יכולות ה TV שלה פונות לקהל בארה"ב בעיקר וגם הקהל הזה מאוכזב מהיכולות הללו, והכפיה של קינקט לכל מכשיר - הקינקט שהיה צריך לגווע ולמות בדור הנוכחי, זה כבר מכעיס.
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
- dgent
-
- חבר ותיק

לצערי זה אחד מה DEAL BREAKERS ואאלץ לעבור לסוני , מצד שני כמו שרשמו בתגובות שם יש מצב שזה דווקא ידחוף את ההאקרים לפרוץ את המכשיר 
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
אני מקווה מאוד שבשבועות הקרובים ענן השמועות יתפוגג ויפריך חלק לא מבוטל מהשמועות.
צר לי לגבי ההכרזה של Region Locked, זה משהו ארכאי שאינו שייך לתקופה שלנו, הוא בהחלט מקדם פיראטיות: "אני רוצה את זה עכשיו ולא לחכות לגרסה שלי, אפרוץ את המכשיר וזהו".
סוני נראית יותר ויותר רלבנטית.
מה שכן - תחושב של אביב באוויר, אני מת על שחרורי הצהרות של קונסולות
צר לי לגבי ההכרזה של Region Locked, זה משהו ארכאי שאינו שייך לתקופה שלנו, הוא בהחלט מקדם פיראטיות: "אני רוצה את זה עכשיו ולא לחכות לגרסה שלי, אפרוץ את המכשיר וזהו".
סוני נראית יותר ויותר רלבנטית.
מה שכן - תחושב של אביב באוויר, אני מת על שחרורי הצהרות של קונסולות
Vocare Ad Regnum
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

זה ה DEAL BREAKER הרביעי מבחינתי, ועוד מסמר לארון המתים של הקונסולה הזו.Huber כתב:![]()
Report: Xbox One will be region-locked
http://www.joystiq.com/2013/05/26/repor ... on-locked/...
חשבתי שהבכירים ב EA מנותקים מהמציאות, אבל עושה רושם שהדיויזיה של XBOX ב MS הולכת לשבור כמה שיאים משלה..
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

אם יש לך כבר 360, אז יש טעם לחכות.taoyossi כתב:האם יש טעם לחכות שיגיע לארץ או "להסתפק" ב 360 הנוכחי ?...
גם לא חסרים משחקים כעת, ועתידים לצאת כמה וכמה משחקים חמים מאוד, כגון GTA V או WATCH DOGS
ואם אין לך, הרי שמחירו של ה 360 נמוך מאוד והוא יחזיק לך עוד תקופה ארוכה עם המבחר הקיים והעתידי, שלא לדבר על כך שמייקרוסופט הכריזה כי היא תמשיך לשווק אותו ולייצר עבורו גם בשנים הקרובות.
אף פעם לא חכם לקנות קונסולה חדשה שרק הוכרזה ושווקה:
1. לא ניתן לדעת מה טיב המכשיר (אריכות חיים, ראה ערך המכשירים הראשונים שיצאו והמחלות שלהם..)
2. לא ניתן לדעת אם יהיה קיים מבחר גדול של כותרים עבורו (ראה ערך WII U שיצא מזמן אבל אין לו משחקים)
3. וכמובן ה"הפתעות" הלא נעימות והלא ברורות של המאפיינים הספציפיים של הקונסולה.
כלומר אם מהרגע הראשון לא יהיה ברור מה מקבלים, מה משלמים ואיך הכל ארוז, הרי שכדאי מאוד לחכות עד שהאבק יתפזר וישקע והכל יהיה ברור.
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- dgent
-
- חבר ותיק

- Huber
-
- חבר במועדון HT

Xbox One Kinect is a 'monitoring device,' German data commissioner says
http://www.joystiq.com/2013/05/28/xbox- ... ommission/
http://www.joystiq.com/2013/05/28/xbox- ... ommission/
- Huber
-
- חבר במועדון HT

Digital Foundry examines Xbox One cloud computation claims
http://www.joystiq.com/2013/05/28/digit ... on-claims/
http://www.joystiq.com/2013/05/28/digit ... on-claims/
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

שירות הענן הזה זו הדרך של מיקרוסופט לומר לנו:
תראו, זה נכון שהקונסולה חלשה יותר מיריבתה, אבל שתדעו שבעזרת כמה קסמים - נוכל להתעלות על היריבה מבחינת עיבוד וגרפיקה.
ל"קסם" הזה שהם מדברים עליו כבר היה פיילוט והיה שירות שכשל - אני מזכיר, שירות ה ONLIVE
כי בסופו של דבר הלקוח נתון לחסדי רוחב הפס שלו, ולא משנה כמה COMPUTING מבצע ענן הקסמים הזה, רוחב הפס ישמש כצוואר בקבוק.
אז כן, בתיאוריה זה נשמע מדהים, ויכול להיות שבעתיד זה ימומש בהצלחה, אבל כרגע הוא מקדים (שוב) את זמנו.
כך או כך, כגיימר אדוק - זה לא מה שאני מחפש.
תראו, זה נכון שהקונסולה חלשה יותר מיריבתה, אבל שתדעו שבעזרת כמה קסמים - נוכל להתעלות על היריבה מבחינת עיבוד וגרפיקה.
ל"קסם" הזה שהם מדברים עליו כבר היה פיילוט והיה שירות שכשל - אני מזכיר, שירות ה ONLIVE
כי בסופו של דבר הלקוח נתון לחסדי רוחב הפס שלו, ולא משנה כמה COMPUTING מבצע ענן הקסמים הזה, רוחב הפס ישמש כצוואר בקבוק.
אז כן, בתיאוריה זה נשמע מדהים, ויכול להיות שבעתיד זה ימומש בהצלחה, אבל כרגע הוא מקדים (שוב) את זמנו.
כך או כך, כגיימר אדוק - זה לא מה שאני מחפש.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

מזכיר את ההצהרות של סוני בעברף הארכיטקטורה תיתן יותר כוח למעבד הגראפי. בפועל, כמעט אף חברה לא השקיעה מאמץ להשתמש ב"כוח האדיר" הזה ומשתמשים נותרו עם רעיון שהוא נפלא, אבל מקדים מדי את זמנו.
נראה לי שאו שאנחנו מפספסים משהו או שמייקרוסופט פשוט יורה לעצמה ברגל בשלב זה עם כל ההצהרות שלה.
אני דוגל בכך כי נהיה חכמים יותר לאחר הסקירות הראשונות.
נראה לי שאו שאנחנו מפספסים משהו או שמייקרוסופט פשוט יורה לעצמה ברגל בשלב זה עם כל ההצהרות שלה.
אני דוגל בכך כי נהיה חכמים יותר לאחר הסקירות הראשונות.
Vocare Ad Regnum
- דאוס
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 417
הסקירות הראשונות לא ישקפו כלום, גם ל- XBOX LIVE לקח זמן עד שהוא התייצב והוסיפו לו פי'צרים.TANDBERG כתב:מזכיר את ההצהרות של סוני בעברף הארכיטקטורה תיתן יותר כוח למעבד הגראפי. בפועל, כמעט אף חברה לא השקיעה מאמץ להשתמש ב"כוח האדיר" הזה ומשתמשים נותרו עם רעיון שהוא נפלא, אבל מקדים מדי את זמנו.
אני דוגל בכך כי נהיה חכמים יותר לאחר הסקירות הראשונות....
בעניין הזה שלהחליט איזה קונסולה עדיפה או איזה "ניצחה", צריך זמן.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

לא הכוונה באיזו קונסולה טובה יותר, את זה הזמן בהחלט יגיד (לפחות מי נמכרת יותר) אלא הכוונה להאם אנחנו שופטים פיצ'רים לפני שהם פורסמו רשמית ועובדתית. הסקירה תאפשר להבין מה המכונה יודעת לעשות, זה בהחלט כן יכול לנבא קו עתידי לטובת מי הכף תטה.הסקירות הראשונות לא ישקפו כלום, גם ל- XBOX LIVE לקח זמן עד שהוא התייצב והוסיפו לו פי'צרים.
בעניין הזה שלהחליט איזה קונסולה עדיפה או איזה "ניצחה", צריך זמן....
Vocare Ad Regnum