XBOX one - דיון ראשי

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379

שליחה

היי,

אני התלהבתי מה-XBOX 360 במיוחד בגלל הקינקט, בשבילי הוא היה הדור הבא ל- WII שיש לי, בניגוד ל-WiiU שפיספס את היתרון הראשוני שהיה להם (ציפיתי שהם יצאו עם משהו כמו הקינקט). במשחקים שהם יותר כיפיים לכל המשפחה ובכלל, דווקא בגלל העובדה שצריך גם לזוז ולא רק עם האצבעות.

השוואה ל-PS4 לא רלוונטית כי מעבד חזק\חלש יותר או כמה משחקים פחות או יותר (הרי ברור שרוב המשחקים בסוף יגיעו לכולם). ולמי אכפת מהעיצוב של עוד "ממיר" שדוחפים יחד עם עוד אחרים כמוהו מתחת\בתוך המזנון...
אלו פרטים שנחמד להתפלסף עליהם בפורומים אבל בסופו של עניין לא משנים הרבה בחווית השימוש היומיומי.

תכל'ס יש את ה-XBOX עם קינקט שמאפשר דרך משחק שונה לחלוטין מכל האחרים ויש את כל האחרים שחוץ מכמה פרטים טכניים קטנים עושים בעצם אותו הדבר כמו PC\קונסולה אחרת. לדעתי לפחות השלט של Wii או עכבר כמו ב-PC הרבה יותר נוחים במיוחד למשחקי פעולה מבחינת הזזת הכוונת מאשר בקונטרולר הנוכחי\החדש של XBOX.

כמו תמיד מיקרוסופט מנסים לפנות לקהל הרחב יותר ולא רק לנישות. אז גיימרים קצת התאכזבו אבל תמיד יש להם חלופות ב-PC או PS4.

מה שעלול להיות לרעת מיקרוסופט זה אם הקינקט יצא גם ל-PC ואותם משחקים יהיו זמינים ל-PC, כי להפעיל את משחקי הקינקט ב-PC שבסלון יאפשר הרבה יותר חופש במיוחד אם ה-XBOX לא יפרץ עד אז.
עניין המשחקים יכול להיות בעייתי בגלל השינוי בפלטפורמת המעבד אבל אף פעם אי אפשר לדעת.

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417

שליחה

gal-cohen כתב: והקינקט הוא חלק בלתי נפרד מהמכשיר וחייב להיות מחובר 24/7 זו לא ספקולציה אלא עובדה.
משחקים עם חתימה דיגיטלית והגבלה על ידי הצמדה למשתמש אחד זו גם עובדה.
חומרה חלשה יותר מה PS4 זו גם עובדה.
...
גל, עובדה זה כשאתה יכול להוכיח משהו שלא ניתן להתווכח עליו, כרגע אין אף קונסולה בחוץ שאנשים משתמשים בה אז לא ניתן לקרוא לזה עובדה - כן, אז "היה רשום באתר הזה וההוא", כן "הבכיר ההוא במייקרוסופט אמר בעצמו ש"....
בוא נעבור את E3 ולאחר מכן את ההשקה, אני אומר דברים שנאמרים עכשיו יכולים עוד להשתנות לכאן ולכאן.

מבחינתי שום דבר עדיין הוא לא בגדר עובדה.

dazzz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304

שליחה

חחח.. לכול אלו שחברה שלהם בלונדינית
תסתירו את הקינקט ברגע שהיא היוצאת מהמקלחת

או עדיף שלא ;)
פינקי
מוח מה נעשה היום ?
נעשה מה שאנחנו מנסים כול יום להשתלט על העולם.....

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3631

שליחה

לא מבין את כל ההערות בנוגע למצלמה שתמיד מחוברת.

אתם זוכרים שגם בטלפון הנייד שלכם יש לפחות מצלמה אחת, ולרוב שתיים, שגם אותן אי אפשר לנתק מהמכשיר?...

Batnun

.

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221

שליחה

לא רואה בעיה אם המצלמה תמיד מחוברת. הבעיה היא אם המצלמה תמיד פועלת :!: :wink: .

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

דאוס כתב:
gal-cohen כתב: והקינקט הוא חלק בלתי נפרד מהמכשיר וחייב להיות מחובר 24/7 זו לא ספקולציה אלא עובדה.
משחקים עם חתימה דיגיטלית והגבלה על ידי הצמדה למשתמש אחד זו גם עובדה.
חומרה חלשה יותר מה PS4 זו גם עובדה.
...
גל, עובדה זה כשאתה יכול להוכיח משהו שלא ניתן להתווכח עליו, כרגע אין אף קונסולה בחוץ שאנשים משתמשים בה אז לא ניתן לקרוא לזה עובדה - כן, אז "היה רשום באתר הזה וההוא", כן "הבכיר ההוא במייקרוסופט אמר בעצמו ש"....
בוא נעבור את E3 ולאחר מכן את ההשקה, אני אומר דברים שנאמרים עכשיו יכולים עוד להשתנות לכאן ולכאן.

מבחינתי שום דבר עדיין הוא לא בגדר עובדה.
...
זו עובדה כי הם הכריזו על כך, בכנס שלהם וגם בהבהרות שביצע פיל האריסון לעיתונאים סביב הבלבול שנוצר.
לא אני קבעתי את זה, זה הם..
בכל מקרה, רבים חושבים שב E3 יציגו דברים שונים ועוד יפתיעו את הקהל וכנראה "יהיה בסדר".
אבל לצערי, E3 אינו כנס למקצה שיפורים, זה כנס להצגת המשחקים העתידיים של הקונסולות.
HELL, אפילו אז הם לא מחויבים וסביר שלא יבהירו עוד פרטים על דברים לא ברורים פה ושם.
אין מה לצפות בסוכר - החשיפה של ה XBONE היתה פושרת מאוד ומאכזבת.
הנתונים של הקונסולה מאכזבים מאוד, יכולות ה TV שלה פונות לקהל בארה"ב בעיקר וגם הקהל הזה מאוכזב מהיכולות הללו, והכפיה של קינקט לכל מכשיר - הקינקט שהיה צריך לגווע ולמות בדור הנוכחי, זה כבר מכעיס.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

:|

Report: Xbox One will be region-locked

http://www.joystiq.com/2013/05/26/repor ... on-locked/

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לצערי זה אחד מה DEAL BREAKERS ואאלץ לעבור לסוני , מצד שני כמו שרשמו בתגובות שם יש מצב שזה דווקא ידחוף את ההאקרים לפרוץ את המכשיר :roll:

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591

שליחה

אני מקווה מאוד שבשבועות הקרובים ענן השמועות יתפוגג ויפריך חלק לא מבוטל מהשמועות.
צר לי לגבי ההכרזה של Region Locked, זה משהו ארכאי שאינו שייך לתקופה שלנו, הוא בהחלט מקדם פיראטיות: "אני רוצה את זה עכשיו ולא לחכות לגרסה שלי, אפרוץ את המכשיר וזהו".
סוני נראית יותר ויותר רלבנטית.
מה שכן - תחושב של אביב באוויר, אני מת על שחרורי הצהרות של קונסולות :D
Vocare Ad Regnum

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

Huber כתב::|

Report: Xbox One will be region-locked

http://www.joystiq.com/2013/05/26/repor ... on-locked/
...
זה ה DEAL BREAKER הרביעי מבחינתי, ועוד מסמר לארון המתים של הקונסולה הזו.
חשבתי שהבכירים ב EA מנותקים מהמציאות, אבל עושה רושם שהדיויזיה של XBOX ב MS הולכת לשבור כמה שיאים משלה.. (U)

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון

שליחה

האם יש טעם לחכות שיגיע לארץ או "להסתפק" ב 360 הנוכחי ?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

taoyossi כתב:האם יש טעם לחכות שיגיע לארץ או "להסתפק" ב 360 הנוכחי ?
...
אם יש לך כבר 360, אז יש טעם לחכות.
גם לא חסרים משחקים כעת, ועתידים לצאת כמה וכמה משחקים חמים מאוד, כגון GTA V או WATCH DOGS
ואם אין לך, הרי שמחירו של ה 360 נמוך מאוד והוא יחזיק לך עוד תקופה ארוכה עם המבחר הקיים והעתידי, שלא לדבר על כך שמייקרוסופט הכריזה כי היא תמשיך לשווק אותו ולייצר עבורו גם בשנים הקרובות.
אף פעם לא חכם לקנות קונסולה חדשה שרק הוכרזה ושווקה:
1. לא ניתן לדעת מה טיב המכשיר (אריכות חיים, ראה ערך המכשירים הראשונים שיצאו והמחלות שלהם..)
2. לא ניתן לדעת אם יהיה קיים מבחר גדול של כותרים עבורו (ראה ערך WII U שיצא מזמן אבל אין לו משחקים)
3. וכמובן ה"הפתעות" הלא נעימות והלא ברורות של המאפיינים הספציפיים של הקונסולה.
כלומר אם מהרגע הראשון לא יהיה ברור מה מקבלים, מה משלמים ואיך הכל ארוז, הרי שכדאי מאוד לחכות עד שהאבק יתפזר וישקע והכל יהיה ברור.

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון

שליחה

גל תודה רבה
אני כנראה באמת ארכוש את ה 360

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

http://m.gamespot.com/news/microsoft-at ... 6408951למי שדאג לגביהמצלמה מיקרוסופט מרגיעים

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Xbox One Kinect is a 'monitoring device,' German data commissioner says

http://www.joystiq.com/2013/05/28/xbox- ... ommission/

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Digital Foundry examines Xbox One cloud computation claims

http://www.joystiq.com/2013/05/28/digit ... on-claims/

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

שירות הענן הזה זו הדרך של מיקרוסופט לומר לנו:
תראו, זה נכון שהקונסולה חלשה יותר מיריבתה, אבל שתדעו שבעזרת כמה קסמים - נוכל להתעלות על היריבה מבחינת עיבוד וגרפיקה.
ל"קסם" הזה שהם מדברים עליו כבר היה פיילוט והיה שירות שכשל - אני מזכיר, שירות ה ONLIVE
כי בסופו של דבר הלקוח נתון לחסדי רוחב הפס שלו, ולא משנה כמה COMPUTING מבצע ענן הקסמים הזה, רוחב הפס ישמש כצוואר בקבוק.
אז כן, בתיאוריה זה נשמע מדהים, ויכול להיות שבעתיד זה ימומש בהצלחה, אבל כרגע הוא מקדים (שוב) את זמנו.
כך או כך, כגיימר אדוק - זה לא מה שאני מחפש.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

מזכיר את ההצהרות של סוני בעברף הארכיטקטורה תיתן יותר כוח למעבד הגראפי. בפועל, כמעט אף חברה לא השקיעה מאמץ להשתמש ב"כוח האדיר" הזה ומשתמשים נותרו עם רעיון שהוא נפלא, אבל מקדים מדי את זמנו.
נראה לי שאו שאנחנו מפספסים משהו או שמייקרוסופט פשוט יורה לעצמה ברגל בשלב זה עם כל ההצהרות שלה.
אני דוגל בכך כי נהיה חכמים יותר לאחר הסקירות הראשונות.
Vocare Ad Regnum

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417

שליחה

TANDBERG כתב:מזכיר את ההצהרות של סוני בעברף הארכיטקטורה תיתן יותר כוח למעבד הגראפי. בפועל, כמעט אף חברה לא השקיעה מאמץ להשתמש ב"כוח האדיר" הזה ומשתמשים נותרו עם רעיון שהוא נפלא, אבל מקדים מדי את זמנו.
נראה לי שאו שאנחנו מפספסים משהו או שמייקרוסופט פשוט יורה לעצמה ברגל בשלב זה עם כל ההצהרות שלה.
אני דוגל בכך כי נהיה חכמים יותר לאחר הסקירות הראשונות.
...
הסקירות הראשונות לא ישקפו כלום, גם ל- XBOX LIVE לקח זמן עד שהוא התייצב והוסיפו לו פי'צרים.
בעניין הזה שלהחליט איזה קונסולה עדיפה או איזה "ניצחה", צריך זמן.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

הסקירות הראשונות לא ישקפו כלום, גם ל- XBOX LIVE לקח זמן עד שהוא התייצב והוסיפו לו פי'צרים.
בעניין הזה שלהחליט איזה קונסולה עדיפה או איזה "ניצחה", צריך זמן.
...
לא הכוונה באיזו קונסולה טובה יותר, את זה הזמן בהחלט יגיד (לפחות מי נמכרת יותר) אלא הכוונה להאם אנחנו שופטים פיצ'רים לפני שהם פורסמו רשמית ועובדתית. הסקירה תאפשר להבין מה המכונה יודעת לעשות, זה בהחלט כן יכול לנבא קו עתידי לטובת מי הכף תטה.
Vocare Ad Regnum

חזור אל “קונסולות”