יש כבוד לאתר - זיו רוזנפלד במקום 22 באתר בודיבילדינג

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149

שליחה

אורי,

אני לא באדיבילדר כמו זיו ולכן התשובה שלו תהיה טובה הרבה יותר משלי אבל להבנתי מקצת קריאה על זה, האימונים עצמם לא לוקחים הרבה זמן כי הם עובדים על מאמץ מאוד גבוה בחזרות נמוכות על מספר התרגילים. אני מתאר לעצמי שאם הוא מתמקד על קבוצת שרירים ולא עושה את רוב הגוף, כולל מנוחות בין תרגילים ומקלחת עם חימום אפשר לסיים אימון ב40-45 דקות אם לא מדברים עם אנשים אחרים (זה יכול להאריך אימון משמעותית :wink: )

זה בערך כמו שאימון CARDIO שלוקח שעה אפשר לעשות בHIIT ב15 דקות. הזמן נמוך משמעותית אבל המאמץ פר זמן מאמץ הוא אבסולוטית גדול יותר.

(הניסיון שלי הוא במשקלים הרבה יותר נמוכים ובמספר חזרות גבוה, כלומר הפוך מזיו)

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

לזיו, כול הכבוד

flsh כתב: (הניסיון שלי הוא במשקלים הרבה יותר נמוכים ובמספר חזרות גבוה, כלומר הפוך מזיו)
...
סתם לשם עניין מה ההבדל בין שתי השיטות ? כלומר מה הן עושות כול אחת ? מה עדיף מספר חזרות גבוה בעצימות בינונית , או מספר חזרות נמוך עם משקל גבוה ? מה בונה יותר את השריר?

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax

שליחה

זיו,
אתה משלב ריצה באימון?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46477

שליחה

מי שבאמת רוצה להכיר יותר את התחום ולהתקדם, ממליץ לקרוא מספר מאמרים ב- www.kilogram.co.il, זה אתר הכושר המקצועי והגדול בארץ. מאתר זה שאבתי את רוב הידע.

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862

שליחה

אני קצת מבולבל,
הנפיחות הזאת בגוף,
זו לא תגובה אלרגית לפלפל חריף? :oops:
No place like home.......... Theater

חזור אל “ללא קשר”