מה עם עופר ? בזמנו לענין עין ימין/שמאל הוא דאג שיטופל מהר. אולי אפשר לבקש מהם לבצע את השינוי הנדרש ?ride כתב:idan309,
האופו לא מצמיד תרגום SRT לסרטי תלת מימד (לפחות לא בגירסה שלי שעדיין תומכת ב ISO) התרגום המוצג הוא התרגום שהגיע עם הסרט ולכן יש לו את היכולת לצוף במרחב......
Dune TV-303D מי ? מה ? למה ? וכמה ?
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
יואב, אני לא חושב שיש יכולת כזו ב SRTistarmini כתב:מה עם עופר ? בזמנו לענין עין ימין/שמאל הוא דאג שיטופל מהר. אולי אפשר לבקש מהם לבצע את השינוי הנדרש ?ride כתב:idan309,
האופו לא מצמיד תרגום SRT לסרטי תלת מימד (לפחות לא בגירסה שלי שעדיין תומכת ב ISO) התרגום המוצג הוא התרגום שהגיע עם הסרט ולכן יש לו את היכולת לצוף במרחב.........
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא מבין בזה אבל אולי במידה ועופר יפנה אליהם נדע בוודאות האם ניתן לסדר או לא.ride כתב:יואב, אני לא חושב שיש יכולת כזו ב SRTistarmini כתב:מה עם עופר ? בזמנו לענין עין ימין/שמאל הוא דאג שיטופל מהר. אולי אפשר לבקש מהם לבצע את השינוי הנדרש ?ride כתב:idan309,
האופו לא מצמיד תרגום SRT לסרטי תלת מימד (לפחות לא בגירסה שלי שעדיין תומכת ב ISO) התרגום המוצג הוא התרגום שהגיע עם הסרט ולכן יש לו את היכולת לצוף במרחב............
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מהכרותי את אריאל אני בטוח שגירסת הבטא האחרונה מותקנת במכשיר.guyezra כתב:נדמה לי שקראתי בשירשור השכן שזה תוקן בגיסת ביטא שיצאה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הפתרונות שבגרסא האחרונה (בטא 6) היא מעולה מבחינתי:
1. כפתור צהוב (למיטב זכרוני) מחליף עיניים.
2. תפריט מאפשר שינוי ידני.
3. שיטת ה-naming convention זהה לפופקורן (צריך להוסיף 3DRL לשם הקובץ).
לגבי השוואות - צריך לוודא שהגדרות המכשירים זהות (כי יש בהחלט הבדלים מבחינת עיבוד תמונה). מנסיוני, ברגע שמשווים תפוחים לתפוחים התמונה תהיה זהה.
כדאי לציין שאני מעביר את כל המקורות שלי דרך מעבד תמונה כך שב-OPPO (אצלי זה ה-93) מכוון שלא לעשות עיבודי תמונה וכך גם ב-DUNE.
בנוסף, אם התמונה היא מוחלפת, המח מתקן את התלת מימד - חשוב לציין שזה עלול להיראות בתלת מימד, אך להציק לעיניים! חשוב מאוד להחליף צדדים ולראות אם זה מסדר לכם את הבעיה.
לגבי תרגום צף בסטרימרים. כרגע זה אפילו לא על הפרק.
לגבי השוואות - צריך לוודא שהגדרות המכשירים זהות (כי יש בהחלט הבדלים מבחינת עיבוד תמונה). מנסיוני, ברגע שמשווים תפוחים לתפוחים התמונה תהיה זהה.
כדאי לציין שאני מעביר את כל המקורות שלי דרך מעבד תמונה כך שב-OPPO (אצלי זה ה-93) מכוון שלא לעשות עיבודי תמונה וכך גם ב-DUNE.
בנוסף, אם התמונה היא מוחלפת, המח מתקן את התלת מימד - חשוב לציין שזה עלול להיראות בתלת מימד, אך להציק לעיניים! חשוב מאוד להחליף צדדים ולראות אם זה מסדר לכם את הבעיה.
לגבי תרגום צף בסטרימרים. כרגע זה אפילו לא על הפרק.
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 05/05/2013 13:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

עופרoferlaor כתב:הפתרונות שבגרסא האחרונה (בטא 6) היא מעולה מבחינתי:
לגבי תרגום צף בסטרימרים. כרגע זה אפילו לא על הפרק....
ענין התרגום הצף לא עלה ? למה לא לעלות אותו ? מדובר בבעיה למה לא לתת לה פתרון, במידה וניתן לעשות זאת ברמת עדכון קושחה ?
שווה לפחות לדבר איתם .
אתה יכול אנחנו ממש לא.
- oferlaor
- מנהל

התרגום srt לא כולל מידע על המיקום במרחב ולכן טכנית לא ניתן להזיז אותו.
בבלוריי התרגום המובנה כולל מידע על ציר z
בקיצור, זה לא עולה כי אין את המידע שנחוץ בכדי שדבר כזה יהיה אפשרי.
בקיצור, זה לא עולה כי אין את המידע שנחוץ בכדי שדבר כזה יהיה אפשרי.
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

עכשיו כל ברורoferlaor כתב:התרגום srt לא כולל מידע על המיקום במרחב ולכן טכנית לא ניתן להזיז אותו.
בקיצור, זה לא עולה כי אין את המידע שנחוץ בכדי שדבר כזה יהיה אפשרי....
אני מציע להכניס את הענין לביקורות כי מדובר בבעיה.
תודה
קטונתי מלהבין איך עניין הוספה של תרגום חיצוני עובד אבל אם המידע קיים בתרגום מובנה אז אי אפשר להשתמש בו עבור תרגום חיצוני?oferlaor כתב:התרגום srt לא כולל מידע על המיקום במרחב ולכן טכנית לא ניתן להזיז אותו.
בקיצור, זה לא עולה כי אין את המידע שנחוץ בכדי שדבר כזה יהיה אפשרי....
- oferlaor
- מנהל

לדעתי מדובר בשתי תמונות והסטרימר לא מסוגל בכלל להסיק מזה משהו. בכל מקרה, לא ממש הגיוני שהוא יסיק מתרגום אחד משהו על תרגום אחר.
אני לא חווה אף אחת מהבעיות שציינת.pup26 כתב:זה רק אני או שהמכשיר לא יציב בעליל?
האמת די מאכזב, יש לו גליצ'ים די רציניים, בעיות סנכרון בקבצים, מפספס שניות שלמות בכתוביות, לא מציג תמונה אחרי שהוא דלוק זמן מה ומצריך כיבוי פיסי......
עד עכשיו הסטרימר הכי טוב שהיה לי .....והיו לי לא מעט...
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

באג נוסף שצץ .
בזמן צפיה בסרט שמורכב ממספר קבצים ,במידה ומבצעים סנכרון לכתוביות החיצוניות, בכל פעם שיש קפיצה במהלך ההזרמה הסנכרון נדפק ויש לבצע אותו מחדש, כלומר המכשיר מאבד את הסנכרון עם הכתוביות החיצוניות אחרי כל קפיצה.
הנ״ל נבדק גם בסרט תלת מיימד פרומתאוס וגם בסרט דו מיימד the last stand.
עופר
האם ניתן לדווח להם על הבעיה לצורך תיקון או שיהיה צורך להמתין עד שההזרמה תהפוך ל 100% תקינה.?
תודה
בזמן צפיה בסרט שמורכב ממספר קבצים ,במידה ומבצעים סנכרון לכתוביות החיצוניות, בכל פעם שיש קפיצה במהלך ההזרמה הסנכרון נדפק ויש לבצע אותו מחדש, כלומר המכשיר מאבד את הסנכרון עם הכתוביות החיצוניות אחרי כל קפיצה.
הנ״ל נבדק גם בסרט תלת מיימד פרומתאוס וגם בסרט דו מיימד the last stand.
עופר
האם ניתן לדווח להם על הבעיה לצורך תיקון או שיהיה צורך להמתין עד שההזרמה תהפוך ל 100% תקינה.?
תודה
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

HELLO
Any body home ?
אני לא מבין אף אחד מבין בעלי המכשיר לא נתקבל בתופעה הזו ?
Any body home ?
אני לא מבין אף אחד מבין בעלי המכשיר לא נתקבל בתופעה הזו ?
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- oferlaor