יש לי את כל האביזרים על מנת לחבר ישירות לביוב דרך הסיפון של הכיור אבל עדיין בכל מצב שאני מנסה להעביר את הצינור מהמכונה לסיפון אם זה ישר או עם שיפוע המים לא מתנקזים במהירות מספיקה( אולי בגלל המרחק הרב וקוטר הצינור או בגלל אוויר כלוא) ובזמן קולניג פלאש ארוך הקופסה השחורה שאליה מתחבר הצינור במכונה מתמלאת מים ונוזלת לשיש. לכן בנתיים נשארתי עם הצינור כשהוא רץ על השיש ומסתיים בכיור ( לא אסתטי בכלל) וכנראה בגלל שבצורה הזו המרחק קטן משמעותית המים מתנקזים במהירות ואין שום נזילות.menny כתב:שלומי, האם חיברת את צינור העודפים ?...
המחליפה של הסילביה הגיעה - Rocket Cellini Evoluzione V2
-
shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- menny
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 917
ניסתה להתקטין את חור היציאה מהמגש נירוסטה ?, אני מתכוון אל תוציא לגמרי את הבורג וכך הקופסה השחורה לא תתמלא מהר
-
shlomyga
-
- חבר ותיק

וואלה רעיוןmenny כתב:ניסתה להתקטין את חור היציאה מהמגש נירוסטה ?, אני מתכוון אל תוציא לגמרי את הבורג וכך הקופסה השחורה לא תתמלא מהר...
לא חשבתי על זה בכלל השאלה אם "זה לא דוחה את הקץ".
אני מתכוון שאם הבעיה היא זרימה לא טובה (שוב בגלל במרחק ביחס לקוטר הצינור או אוויר כלוא)אז מה שיקרה זה
שבמקום שייקח לקופסא 5 שניות לעלות על גדותיה ייקח לה עכשיו דקה.
בכל מקרה אני אנסה את זה היום בערב ואדווח.
- menny
-
- חבר פעיל במיוחד

מקווה שיעבוד...
אם זה יעבוד אצלך זה יעבוד אצלי
אם זה יעבוד אצלך זה יעבוד אצלי
- boazj
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
גם אני אחרי הרבה מחקרי ניקוז.
הגבהתי את המכונה כרגע על קוביות עץ (עדיין בבדיקה) ויש זרימה טובה החוצה.
האינסטלטור גם הוסיף בתחילת הצינור חיבור T של השקיה, כך שיכנס אויר לצינור מלמעלה, ליד החיבור למכונה.
זה מונע יצירת וקום, וכרגע הזרימה ממש טובה למרות שהצינור מטייל על השישי ויורד בתחילה, בשיפוע נמוך.
בקיצור..תקנה חיבור T של צינורות השקיה בגינה, תוסיף, ותדווח.
הגבהתי את המכונה כרגע על קוביות עץ (עדיין בבדיקה) ויש זרימה טובה החוצה.
האינסטלטור גם הוסיף בתחילת הצינור חיבור T של השקיה, כך שיכנס אויר לצינור מלמעלה, ליד החיבור למכונה.
זה מונע יצירת וקום, וכרגע הזרימה ממש טובה למרות שהצינור מטייל על השישי ויורד בתחילה, בשיפוע נמוך.
בקיצור..תקנה חיבור T של צינורות השקיה בגינה, תוסיף, ותדווח.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- Lyonia
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
בשביל לא לפתוח נושא חדש.
מה אתם חושבים עם לטוס בטיסות זולות לאיטליה לסוף שבוע ושם לקנות מכונוה במקום.
ברור במטוס צריך לשלם על משקל,
ברור שאחר כך צריך לשלם מחס.
היתרון שבסכום של משלוח אתה גם תהנה מאיטליה לכמה ימים (כמו אילת)
אני לא רוצה לקנות. סתם בא לי רעיון
מה אתם חושבים עם לטוס בטיסות זולות לאיטליה לסוף שבוע ושם לקנות מכונוה במקום.
ברור במטוס צריך לשלם על משקל,
ברור שאחר כך צריך לשלם מחס.
היתרון שבסכום של משלוח אתה גם תהנה מאיטליה לכמה ימים (כמו אילת)
אני לא רוצה לקנות. סתם בא לי רעיון
Life is too short for bad coffee
- menny
-
- חבר פעיל במיוחד

אם אתה מוצא טיסה הלוך חזור ומלון ב 130-200 יורו אז שווה (זה עלות המשלוח)
- menny
-
- חבר פעיל במיוחד

רעיון מצוין, תודהboazj כתב: בקיצור..תקנה חיבור T של צינורות השקיה בגינה, תוסיף, ותדווח....
-
shlomyga
-
- חבר ותיק

לא עובד. מספיק שהנחתי את הבורג במגש הריקון בלי לסגור אותו בכלל עם האום ( וגם הורדתי את האטמים שיושבים עליו) והמים לא יכלו לצאת ממגש הריקון - ממש בקושי טיפטפו.menny כתב:מקווה שיעבוד...![]()
![]()
אם זה יעבוד אצלך זה יעבוד אצלי...
-
shlomyga
-
- חבר ותיק

דרך אגב הניסיון הבא שלי הולך להיות ממש להעביר צנרת בקוטר גדול יותר מהארון שמתחת למכונה ועד הסיפון שמתחת לכיור כשבדרך אני אדאג לשיפוע ובחלק הגבוה ביותר לשים נשם שישחרר אוויר כלוא.
- Lyonia
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
עכשיו בדקתי ב easyJet יש טיסות למילנו ורומה. לרומה פעמים בשבוע ימי שלישי ושבת.
בורור מחירים שונים ותלויים לעונה. לדוגמה לסוף ינואר 271$ לשני הכיוונים. מעניין.
בורור מחירים שונים ותלויים לעונה. לדוגמה לסוף ינואר 271$ לשני הכיוונים. מעניין.
Life is too short for bad coffee
- menny
-
- חבר פעיל במיוחד

תעדכןshlomyga כתב:דרך אגב הניסיון הבא שלי הולך להיות ממש להעביר צנרת בקוטר גדול יותר מהארון שמתחת למכונה ועד הסיפון שמתחת לכיור כשבדרך אני אדאג לשיפוע ובחלק הגבוה ביותר לשים נשם שישחרר אוויר כלוא....
-
shlomyga
-
- חבר ותיק

הוספתי היום T כזה שמשתמשים בצינור של טפטפות ובנוסף קיצרתי את האורך של הצינור שמגיע עם המכונה כי שמתי לב שבוא מאוד גמיש וכשהוא ארוך מידי לפעמים הוא מתקפל ויוצר סתימה. אחרי כל זה קולניג פלאש של דקה שלמה עבר בהצלחה, המים זרמו יפה לביוב.
- boazj
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
מזל טוב. שמח שעזר.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
- menny
-
- חבר פעיל במיוחד

מה האורך של הצינור ?shlomyga כתב:הוספתי היום T כזה שמשתמשים בצינור של טפטפות ובנוסף קיצרתי את האורך של הצינור שמגיע עם המכונה כי שמתי לב שבוא מאוד גמיש וכשהוא ארוך מידי לפעמים הוא מתקפל ויוצר סתימה. אחרי כל זה קולניג פלאש של דקה שלמה עבר בהצלחה, המים זרמו יפה לביוב....
-
shlomyga
-
- חבר ותיק

אצלי האורך מהמכונה עד הסיפון ( חור בשיש ודרך הארונות) כ-2 מטר. אבל לחדד מה שאמרתי על הצינור שמגיע עם המכונה קיצרתי אותו לאורך של 50 ס״מ ככה שהוא יוצא מהמכונה בקו ישר ללא פיתולים עד החור בשיש שם הוא מתחבר ל-T ומשם המשכתי עם צינור שקוף דומה בקוטר גדול יותר והרבה פחות גמיש כדי שלא יקבל בטן במרחק עד הסיפון.menny כתב:מה האורך של הצינור ?shlomyga כתב:הוספתי היום T כזה שמשתמשים בצינור של טפטפות ובנוסף קיצרתי את האורך של הצינור שמגיע עם המכונה כי שמתי לב שבוא מאוד גמיש וכשהוא ארוך מידי לפעמים הוא מתקפל ויוצר סתימה. אחרי כל זה קולניג פלאש של דקה שלמה עבר בהצלחה, המים זרמו יפה לביוב.......