יש לי אחלה אנגלית, לי אישית נוח יותר לראות עם כתוביות במיוחד שאי אפשר לשים בווליום גבוה בזמנים מסוימים, משלמים לא מעט כסף והמינימום זה כתוביות.pop_87 כתב:תראו בלי כתוביות ותלמדו אנגלית כבר, אם לא תדעו אנגלית תסבלו מזה כל החיים...
ערוצי דיסקברי מגיעים גם ל-HOT ב-10 באפריל!!
- Bonanja
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1665
- lieli
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 460
מגיע כל הכבוד להוט על ערוץ מצויין
אני חושב שהבעיה היחידה שנשארה להוט
היא הממיר הזוועתי כל השאר יש שיפור משמעותי
אני חושב שהבעיה היחידה שנשארה להוט
היא הממיר הזוועתי כל השאר יש שיפור משמעותי
- Kobikob
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
שמח לראות שהוט לא וויתרה על הערוצים האלה.
אני צופה באופן קבוע בWILD , ומאוד מרוצה מהתוכן של הערוץ.
אני לא כל כך מצליח להבין על מה כל המהומה פה?!
החיסרון היחיד הוא שהורידו את WILD HD , זהו!
במקום זה אתם מקבלים שני ערוצים נוספים שלא היו לכם לפני זה. לא בגרסת SD ולא בגרסת HD.
סוף סוף יהיו יותר ערוצי מד"ע וטבע.
במקום זה אתם מקבלים שני ערוצים נוספים שלא היו לכם לפני זה. לא בגרסת SD ולא בגרסת HD.
סוף סוף יהיו יותר ערוצי מד"ע וטבע.
We need something to hold on to
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
אבל עצם זה שמורידים בשנת 2013 ערוצי HD בשביל להעלות ערוץ אחר זה מצב שהוא לא תקין!!!Kobikob כתב:שמח לראות שהוט לא וויתרה על הערוצים האלה.
סוף סוף יהיו יותר ערוצי מד"ע וטבע....
שיורידו ערוצים באיכות רגילה כמה שהם רוצים, מערך שידורי ה-HD צריך רק לעלות ולא להישאר באותה כמות עם ערוצים חדשים על חשבון אחרים שיורדים, מה התועלת כאן?!
זה שהורידי את נשיונל ג'יאוגרפיק באיכות HD זה מצב דפוק!!!
- Asafc
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 817
אף אחד לא אמר שהם הורידו בגלל חוסם מקום או משהו טכני אחר. חשבתם שאולי הם לא רוצים לחדש את ההסכם עם NGHD בגלל מחיר? או אולי משהו אחר שמפריע בחוזה? אולי הם העלו את ערוצי הדיסקברי כחלופה?
המוח הישראלי תמיד גורם לך להרגיש כאילו דפקו אותך
המוח הישראלי תמיד גורם לך להרגיש כאילו דפקו אותך
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

ואז במצב שאתה מתאר, מחר ובעוד חודש ובעוד חצי שנה וכן הלאה משהו לא ימצא חן בעיניהם ואנחנו נישא בתוצאות!Asafc כתב:אף אחד לא אמר שהם הורידו בגלל חוסם מקום או משהו טכני אחר. חשבתם שאולי הם לא רוצים לחדש את ההסכם עם NGHD בגלל מחיר? או אולי משהו אחר שמפריע בחוזה? אולי הם העלו את ערוצי הדיסקברי כחלופה?
המוח הישראלי תמיד גורם לך להרגיש כאילו דפקו אותך...
יהיה ערוץ איכותי עם תכנים מעניינים שפשוט ירד ואנחנו פשוט נשתוק ונצטרך להתפשר על החלופות שלהם, אם כך נהיה בתור צרכנים בכל תחום פה בארץ המצב לא יהיה טוב בכלל...
- Asafc
-
- חבר פעיל במיוחד

שוב, מי אמר שזה מצב ש"לא מצא חן בעניהם"?
יכול להיות שזה המצב, ויכול להיות שעד היום הוט שילמה X ש"ח על הערוץ והיום הם רוצים X+100K ולHOT זה כבר לא משתלם.
יכול להיות שזה המצב, ויכול להיות שעד היום הוט שילמה X ש"ח על הערוץ והיום הם רוצים X+100K ולHOT זה כבר לא משתלם.
- lieli
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 460
בכל מקרה discovery hd
ערוץ מצויין
ערוץ מצויין
- usagi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
- שם מלא: usagi
בהחלט יש שם המון תוכניות לטעמיlieli כתב:בכל מקרה discovery hd
ערוץ מצויין...
- eyk77
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
כמנוי יס.אני מאוד מאוכזב שהם לא רכשו את הערוץ הזה..בכלל מזמן יס לא נתנו איזה ערוץ HD חדש, הערוץ האחרון שהם הוסיפו היה ערוץ לכלבים !!!!
- almog22
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 346
כאחד שעבר לא מזמן ליס בגלל הממיר הזוועתי של הוט, וגם בגלל ערוץ דיסקברי.
שלחתי ליס שאלה בפייסבוק אם אנחנו עתידים לראות את ערוצי הHD של דיסקברי אצלם,
וזאת הייתה תשובתם:
היי, הערוצים של דיסקברי שודרו אצלינו שנים בבלעדיות ועקב חוסר הפופולריות של הערוצים הופסק ההסכם עם הספק והוחלט על שידור דיסקברי בלבד. ישנם שיקולים רבים האם להעלות ערוץ כזה או אחר, בין היתר נלקחים בחשבון נושאים טכניים, שיווקיים, היכולת להסדיר זכויות ועוד. בכל מקרה, ההמלצה שלך הועברה הלאה.
לצערי לא נראה לי שנראה אותם בקרוב...
וזאת הייתה תשובתם:
היי, הערוצים של דיסקברי שודרו אצלינו שנים בבלעדיות ועקב חוסר הפופולריות של הערוצים הופסק ההסכם עם הספק והוחלט על שידור דיסקברי בלבד. ישנם שיקולים רבים האם להעלות ערוץ כזה או אחר, בין היתר נלקחים בחשבון נושאים טכניים, שיווקיים, היכולת להסדיר זכויות ועוד. בכל מקרה, ההמלצה שלך הועברה הלאה.
לצערי לא נראה לי שנראה אותם בקרוב...
- Asafc
-
- חבר פעיל במיוחד

שמישהו יגיד לי אם זה נשמע לו הגיוני:
יש לי את חבילת הטריפל הישנה (2010) ובה אני מנוי לחבילת בסיס + 6 חבילות שזה בעצם כלל הערוצים מלבד הפרימיום.
יצרתי קשר עם הוט ואחר שעברתי כמה נציגים ותמיכה טכנית שלא הבינו למה הערוצים לא נפתחו אצלי, הגעתי לנציגה שטוענת שהערוצים לא אמורים להפתח אצלי כי אני מנוי בחבילה ישנה, למרות שבאותה חבילה שאני מנוי אליה כוללת גם את חבילת ערוצי הטבע והחיים בה נכללים ערוצי הדיסקברי.
נשמע הגיוני למישהו או שאולי זה אני ההזוי?
יש לי את חבילת הטריפל הישנה (2010) ובה אני מנוי לחבילת בסיס + 6 חבילות שזה בעצם כלל הערוצים מלבד הפרימיום.
יצרתי קשר עם הוט ואחר שעברתי כמה נציגים ותמיכה טכנית שלא הבינו למה הערוצים לא נפתחו אצלי, הגעתי לנציגה שטוענת שהערוצים לא אמורים להפתח אצלי כי אני מנוי בחבילה ישנה, למרות שבאותה חבילה שאני מנוי אליה כוללת גם את חבילת ערוצי הטבע והחיים בה נכללים ערוצי הדיסקברי.
נשמע הגיוני למישהו או שאולי זה אני ההזוי?
- bomba6
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 17
^
גם אני באותו מצב, רק שאני עוד לא התקשרתי להוט.
בטח אקבל תשובה דומה.
מעניין האם הם עוברים על החוק במקרה הזה: ערוץ שנמצא בחבילה שלי, אבל בגלל שהחבילה המקורית "ישנה", אני לא זכאי לראות את הערוץ...
בטח אקבל תשובה דומה.
מעניין האם הם עוברים על החוק במקרה הזה: ערוץ שנמצא בחבילה שלי, אבל בגלל שהחבילה המקורית "ישנה", אני לא זכאי לראות את הערוץ...
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

נשמע כאילו ממש משתלם להוט להעביר את כולם לחבילות החדשות...
גם עם האינטרנט של ה-100 מגה הם עשו את אותו הדבר...
פשוט תגיעו בטלפון לנציג בכיר/מנהל ותאיימו לפנות למשרד התקשורת ולמועצת הכבלים והלווין וגופים נוספים לשירות הציבור ואולי הם יתאפסו על עצמם...
גם עם האינטרנט של ה-100 מגה הם עשו את אותו הדבר...
פשוט תגיעו בטלפון לנציג בכיר/מנהל ותאיימו לפנות למשרד התקשורת ולמועצת הכבלים והלווין וגופים נוספים לשירות הציבור ואולי הם יתאפסו על עצמם...
-
Eliran19
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 150
החבילות הנוכחיות נקראות "אקסטרה", ולכם יש את החבילות הישנות.
חבילות האקסטרה מתווספות לטריפלים הנוכחיים בלבד ולא לטריפלים הישנים.
חבילות האקסטרה מתווספות לטריפלים הנוכחיים בלבד ולא לטריפלים הישנים.
- pop_87
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 424
זה חוקי כי אתה לא נמצא בהתחייבות, כך שהם יכולים לעשות עם החבילה שלך מה שבא להםbomba6 כתב:^
בטח אקבל תשובה דומה.
מעניין האם הם עוברים על החוק במקרה הזה: ערוץ שנמצא בחבילה שלי, אבל בגלל שהחבילה המקורית "ישנה", אני לא זכאי לראות את הערוץ......
- Asafc
-
- חבר פעיל במיוחד

זה מה שאני עושה, יחזרו אליי אחרי החג
- Eksh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 267
לגבי הHD אני בספק. קראתי כמה פעמים בפורומים פה שערוצי הHD של יס מאוחסנים על הלוין (מן הסתם) ולהוסיף מקום עולה הון - ואם יוסיפו עוד ערוצי HD על אותו מקום איכות הHD תרד בהתאם. לא הייתי בונה על זה (זה לא ההסבר המדוייק אבל הבנת למה אני מתכוון)almog22 כתב:כאחד שעבר לא מזמן ליס בגלל הממיר הזוועתי של הוט, וגם בגלל ערוץ דיסקברי.
וזאת הייתה תשובתם:
לצערי לא נראה לי שנראה אותם בקרוב......
- uv2u
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 796
anin_dani כתב:אבל עצם זה שמורידים בשנת 2013 ערוצי HD בשביל להעלות ערוץ אחר זה מצב שהוא לא תקין!!!Kobikob כתב:שמח לראות שהוט לא וויתרה על הערוצים האלה.
סוף סוף יהיו יותר ערוצי מד"ע וטבע....
שיורידו ערוצים באיכות רגילה כמה שהם רוצים, מערך שידורי ה-HD צריך רק לעלות ולא להישאר באותה כמות עם ערוצים חדשים על חשבון אחרים שיורדים, מה התועלת כאן?!
זה שהורידי את נשיונל ג'יאוגרפיק באיכות HD זה מצב דפוק!!!...
לא מבין את ההתלהבות הגדולה מהדיסקברי.
ה-NG ובפרט ה-NGWILD איכותיים וטובים יותר עם הרבה פחות תכניות BS אמריקאיות והרבה יותר צילומי טבע וצילומים גאוגרפיים איכותיים.