שרשור תגובות: המסך UHD של סמסונג - המחיר נחשף
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
נכנסתי עכשיו לראשונה לשרשור ולכן יכול להיות שהדעה שלי לא הכי נכונה כי היא נעשית אחרי עריכה של דברים שנכתבו ע"י מנהלי האתר.
1. לפחות בדיון הזה, ממה שקראתי, אני חייב לאמר שפרט ל-keyser ו-puma1 כל שאר המשתתפים לא הביאו סימוכין לטענתם
2. הכתיבה של puma1 אמנם תקיפה, אך לא ראיתי בה שום ניסוח לא מכובד בצורה מוגזמת. לכל טענה שהועלתה הוא הגיב להבנתי בצורה עניינית (בניגוד לאחרים)
3. אני מאוד מסכים עם הדעה, שלהבנתי מסכימים לה חלק נכבד מהמשתתפים, שהתלת מימד הוא לא משהו קריטי, בטח לא כזה שמתקרב לחשיבות תמונה איכותית בדו-מימד.
אבל לצערי יש אחרים שחושבים אחרת (אחרת אני לא יכול להבין איך מעדיפים לרכוש באותו כסף מקרן בנקיו 1070 חדש ביבוא אישי על אפסון 8500 משומש הכולל מנורה ספייר, כי ברור לחלוטין שהיתרון היחיד שיש ל-1070 הוא אפשרות לצפייה בתלת מימד כאשר באפסון 8500 שאמנם הוא לא חדש אבל המנורה ספייר די מקזזת את החיסרון הזה, מקבלים תמונת דו-מימד הרבה יותר איכותית, שזה יותר מ-90% מהתוכן שיצפו בו).
חג שמח לכולם,
1. לפחות בדיון הזה, ממה שקראתי, אני חייב לאמר שפרט ל-keyser ו-puma1 כל שאר המשתתפים לא הביאו סימוכין לטענתם
2. הכתיבה של puma1 אמנם תקיפה, אך לא ראיתי בה שום ניסוח לא מכובד בצורה מוגזמת. לכל טענה שהועלתה הוא הגיב להבנתי בצורה עניינית (בניגוד לאחרים)
3. אני מאוד מסכים עם הדעה, שלהבנתי מסכימים לה חלק נכבד מהמשתתפים, שהתלת מימד הוא לא משהו קריטי, בטח לא כזה שמתקרב לחשיבות תמונה איכותית בדו-מימד.
אבל לצערי יש אחרים שחושבים אחרת (אחרת אני לא יכול להבין איך מעדיפים לרכוש באותו כסף מקרן בנקיו 1070 חדש ביבוא אישי על אפסון 8500 משומש הכולל מנורה ספייר, כי ברור לחלוטין שהיתרון היחיד שיש ל-1070 הוא אפשרות לצפייה בתלת מימד כאשר באפסון 8500 שאמנם הוא לא חדש אבל המנורה ספייר די מקזזת את החיסרון הזה, מקבלים תמונת דו-מימד הרבה יותר איכותית, שזה יותר מ-90% מהתוכן שיצפו בו).
חג שמח לכולם,
הסטיק שנתתי לא היה המלצה אישית, אלא דוגמה לסטיק עם מצלמה, כתגובה לזה שנאמר פה שיש טלוויזיות עם אפשרות לסקייפ, אני לא אתן המצלצה על דגם ספציפי כי לא בדקתי את זה לעמוק כרגע, רק הראתי לו שיש גם סטיקים עם מצלמהoferlaor כתב:Puma1
אם אתה אומר שמי שרוצה סמטרט שיקנה סטיק ונתת דוגמא על סטיק מסויים - אני מניח שאתה ממליץ עליו. אחרת למה שמת לינק אליו?
לא הבנתי אץ ההגיון להראות סטיק שמעולם לא ניסית אותו...
לא הבנתי איך קיבלת רושם שאני מחזיק מסך סמטרט בביתי....
שוב, אמרתי שאני לא ממליץ לא על סמרט TV ולא על סטיק, להזרמה עדיף סטרימר, כל השאר מיותר, אבל מי שמתעקש ורוצה אפליקציות וכו' שיקנה סטיק, כמו שאמרתי אני ניסיתי ( גם הרי את הטבלט שלי שעלה 100$ אפשר לחבר בHDMI לטלוויזיה ) את החומרה הסינית ניסיתי לא מעט, בעיקר את הטבלטים, וגם סטיק כזה שלא היה שלי, אם אתה רוצה לקרוא לזה המלצה סבבה, אין לי בעיה, האם אני ממליץ את זה על סמרט TV? כן, האם אני ממליץ על זה בכלל? לא, מיותר ולא שימושי, גימיק בטח יותר מתלת מימד
רוב המסכים המתקדמים היום מגיעים עם SMART TV, לכן הנחתי שיש לך (בין אם אתה מעוניין בזה ובין אם לא), ובכל מקרה יש או אין, עדיין אשמח לשמוע את דעתך, שכמו שאמרתי, מזכרוני אתה לא חשבת אחרת ממני, כמו עוד הרבה אחרים פה בפורומים שלא מגיבים בדיון הזה (ואיכשהו יוצא שרק אני חושב שזה גימיק), לא שבסופו של דבר כל זה רלוונטי, מי שיחליט זה הקהל הרחב שרוכש, ולא מספר מצומצם של אנשים פה בפורום, ולכן שורה תחתונה כמו בתלת מימד יש שני מישורים ( במקרה זה אני מדבר גם על תלת מימד וגם על SMARTTV )
אחד -דעה אישית (שלי) שזה גימיק, שעליה כל אחד יכול להגיד את דעתו, אף פעם לא יהיה שחור או לבן
שתיים - עובדות, שזה דיי כישלון במכירות ולא באמת מצליח להחזיר את שוק הטלוויזיות למסלול שהיצרניות מקוות שיקרה, שאני אומר כישלון במכירות זה לא אומר שלא נכמרות טלוויזיות, תמיד אנשים ירצו לשדרג, השאלה מה הסיבות, והסיבות הם עדיין ברוב המכריע של המקרים איכות תמונה ולא תלת מימד\טלוויזיה חכמה, אני אישית לא שמעתי על מישהו שקנה טלווייזה רק בגלל שהיא חכמה, שמעתי על אנשים שקנו רק בגלל תלת מימד, אבל מעט מאוד, ורק זה ההוכחה להצלחה\כישלון של הדברים האלה, לא דעה שלי או של כל אחד אחר בפורום
שראיתי השנה את הסירטונים מCES זה היה פשוט מגוחך, כאילו הטלוויזיות גילו את הקינטקט, מי יתחיל לנופף מול הטללוויזיה שלו בשביל להעביר ערוצים? הרי זה מגוחך, זה כבר קיים באקס בוקס מזמן בצורה הרבה יותר טובה ואף אחד לא משתמש בשטות הזאת (גם פקודות קוליות קיימות בבוקס, וגם זה אחד הדברים המגוחכים) וזה בעיקר מה שראיתי, במקום לדבר על איכות תמונה, וכמה הצליחו (לא) לשפר את התמונה מהדגמים של שנה שעברה מה שהציגו לנו זה גימיקים חדשים בשביל להאריך את חיי הטלוויזיה לעוד כמה שנים עד שיגיע הדבר הבא (OLED או 4K, או שניהם ביחד) בדיוק כמו שסוני ומיקרוסופט עשו עם הMOVE והקינקט, סוני נכשלה, מיקרוסופט הצליחה אומנם דיי טוב עם הקינקט במכירות, אבל מבחינת המשחקים וההבטחות לא היה כלום, רוב המשחקים מיועדים לידלדים ולא באמת סיפקו משחקי הארד קור כמו שהובטח, ולכן הם הצליחו למשוך ילדים וקזואל גיימרים, אבל זה נכל כישלון בלהאריך את חיי הקונסולה אצל הארדקור, וזה מה שתמיד קורה עם הגימיקים האלה שמנסים להאריך חיי מוצר במקום להתקדם לדבר הבא, ולשדרג את מה שבאמת צריך
אם בעתיד יהיה תלת מימד איכותי ללא משקפיים או ניצול משמעותי יותר של סמארט TV, יכול להיות שגעתי האישית תשתנה, למרות שאני עדיין לא רואה אותי או את רוב האנשים קונים טלוויזיה רק בשביל הדברים האלו ולא בגלל שיפור משמעותי באיכות התמונה
לא רוצה להצטרף לויכוחים אלא להוסיף דעה (שתגרום לוויכוח
)
אני "דווקא" רואה את הסמארט טי.וי כחובה בטלוויזיה (לא שיש ממש אפשרות לקנות בלי),
כל העניין הוא שהממשק עצמו טבעי בטלוויזיה ונגיש, ולא באפליקציה חיצונית שלא ממש קשורה ומסונכרנת לטלוויזיה.
רק הערה, מדובר בניסיון בלבד שנבדק ע"ג מסכי תצוגה בחנויות. (וכי טוב, גם נקנה אחד. רק שעדיין לא לקחנו). את הסטיקים למינהם עדיין לא ניסיתי, אז לא יודע להגיד.
זה מתחיל בזה שאפשרי לתזמן ולהקליט תכניות מהטלוויזיה (עם EPG) לדיסק און קי, בממשק מובנה.
אני לא בטוח עד כמה זה אפשרי ב- XBMC (צריך להגדיר מקלט, איך זה נעשה? ואיך מגדירים EPG?)
אפשרי להזרים קבצים אלחוטית\חוטית מהמחשב לטלוויזיה, אם מדובר עם AllShare או PLEX.
בטח אפשרי גם ב- XBMC, וגם חוויתי יותר, אבל יש כאלה שיעדיפו מובנה בטלוויזיה בלי התעסקויות.
יש עוד תכונות, אבל הבנתם את העיקרון... שהכל מובנה ונגיש במרחק הקשה בלי צורך להתעסק יותר מידי.
לגבי תלת מימד: אישית קצת מאוס לי. אחלה גימיק לאלא שגם נהנים מזה.
ב- LG יש גם את עולם התוכן החינמי ל 3D (ובקרוב [בארץ] גם תחרות לוי.או.די של סמסונג?)
יש גם נזק בריאותי מסויים, אבל למי אכפת. לי כנראה שאכפת.
יאללה, תמשיכו להתווכח (אנ'לא טוב בויכוחים
).
אני "דווקא" רואה את הסמארט טי.וי כחובה בטלוויזיה (לא שיש ממש אפשרות לקנות בלי),
כל העניין הוא שהממשק עצמו טבעי בטלוויזיה ונגיש, ולא באפליקציה חיצונית שלא ממש קשורה ומסונכרנת לטלוויזיה.
רק הערה, מדובר בניסיון בלבד שנבדק ע"ג מסכי תצוגה בחנויות. (וכי טוב, גם נקנה אחד. רק שעדיין לא לקחנו). את הסטיקים למינהם עדיין לא ניסיתי, אז לא יודע להגיד.
זה מתחיל בזה שאפשרי לתזמן ולהקליט תכניות מהטלוויזיה (עם EPG) לדיסק און קי, בממשק מובנה.
אני לא בטוח עד כמה זה אפשרי ב- XBMC (צריך להגדיר מקלט, איך זה נעשה? ואיך מגדירים EPG?)
אפשרי להזרים קבצים אלחוטית\חוטית מהמחשב לטלוויזיה, אם מדובר עם AllShare או PLEX.
בטח אפשרי גם ב- XBMC, וגם חוויתי יותר, אבל יש כאלה שיעדיפו מובנה בטלוויזיה בלי התעסקויות.
יש עוד תכונות, אבל הבנתם את העיקרון... שהכל מובנה ונגיש במרחק הקשה בלי צורך להתעסק יותר מידי.
לגבי תלת מימד: אישית קצת מאוס לי. אחלה גימיק לאלא שגם נהנים מזה.
ב- LG יש גם את עולם התוכן החינמי ל 3D (ובקרוב [בארץ] גם תחרות לוי.או.די של סמסונג?)
יש גם נזק בריאותי מסויים, אבל למי אכפת. לי כנראה שאכפת.
יאללה, תמשיכו להתווכח (אנ'לא טוב בויכוחים
אפשרי ב-XBMC, למרות שכמו שאמרתי, מי שרוצה סטרימר שיקנה סטרימר, טלויזיה זה לא תחליף מבחינתי, מה גם שכל הקטע של הסמרט זה יותר האפלקציות, היו טלווזיות עם אפשרות הזרמה הרבה לפני הסמרט TV, בכלל לא יודע למה קישרו פה בין שני הדברים
קישרו, כי הטלוויזיה במכלול אמורה להיות חכמה. נכון שזה לא ממש קשור ל"סמארט" עצמו.
לדעתי גם סטרימר זה לא תחליף (חוץ מאלה שרוצים התקן והפעל), עדיף בהרבה מחשב עם XBMC, זה קוטל כל סטרימר. למרות שהיום אפשר להסתפק בסמארטפון שיריץ XBMC ונגמר הסיפור (ומחברים אליו את הדיסק הקשיח).
לדעתי גם סטרימר זה לא תחליף (חוץ מאלה שרוצים התקן והפעל), עדיף בהרבה מחשב עם XBMC, זה קוטל כל סטרימר. למרות שהיום אפשר להסתפק בסמארטפון שיריץ XBMC ונגמר הסיפור (ומחברים אליו את הדיסק הקשיח).
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
puma1,
את רוב הדברים כבר טחנו בשרשור הזה עד דק,
אבל אשמח בכל זאת לדעת על מה אתה מבסס את דבריך הבאים:
"עובדות, שזה דיי כישלון במכירות ולא באמת מצליח להחזיר את שוק הטלוויזיות למסלול שהיצרניות מקוות שיקרה"
אתה יכול להציג את העובדות עליהן אתה מדבר?
אתה יכול להציג את היעדים של היצרניות בנוגע למסלול של שוק הטלוויזיות, או לחליפין האם אתה יודע בוודאות מהו המסלול הזה?
ייתכן ואתה רק משער על סמך ההיגיון שלך?
"אני אישית לא שמעתי על מישהו שקנה טלווייזה רק בגלל שהיא חכמה, שמעתי על אנשים שקנו רק בגלל תלת מימד, אבל מעט מאוד, ורק זה ההוכחה להצלחה\כישלון של הדברים האלה, לא דעה שלי או של כל אחד אחר בפורום"
עצם זה שאתה לא שמעת שמישהו קנה טלוויזיה כיוון שהיא חכמה, רק זו ההוכחה שזה נכשל?
נמכרות בכל חודש בארץ למעלה מ-30,000 טלוויזיות, עם אחוז לא מבוטל בכלל של טלוויזיות חכמות. על כמה מתוכן בכל חודש אתה שומע?
את רוב הדברים כבר טחנו בשרשור הזה עד דק,
אבל אשמח בכל זאת לדעת על מה אתה מבסס את דבריך הבאים:
"עובדות, שזה דיי כישלון במכירות ולא באמת מצליח להחזיר את שוק הטלוויזיות למסלול שהיצרניות מקוות שיקרה"
אתה יכול להציג את העובדות עליהן אתה מדבר?
אתה יכול להציג את היעדים של היצרניות בנוגע למסלול של שוק הטלוויזיות, או לחליפין האם אתה יודע בוודאות מהו המסלול הזה?
ייתכן ואתה רק משער על סמך ההיגיון שלך?
"אני אישית לא שמעתי על מישהו שקנה טלווייזה רק בגלל שהיא חכמה, שמעתי על אנשים שקנו רק בגלל תלת מימד, אבל מעט מאוד, ורק זה ההוכחה להצלחה\כישלון של הדברים האלה, לא דעה שלי או של כל אחד אחר בפורום"
עצם זה שאתה לא שמעת שמישהו קנה טלוויזיה כיוון שהיא חכמה, רק זו ההוכחה שזה נכשל?
נמכרות בכל חודש בארץ למעלה מ-30,000 טלוויזיות, עם אחוז לא מבוטל בכלל של טלוויזיות חכמות. על כמה מתוכן בכל חודש אתה שומע?
אם טחנו את לא חייב להגיב, הדיון לא מיועד רק לי ולך
לגבי העובדות, דוחות כספים שמפרסמת החברות מפעם לפעם, וירידה במכירות, אתה מוזמן לעקוב אחרי דוחות רבעוניים ושנתיים של החברות
כמו שאמרתי, "אני לא מכיר" ברור שיש אנשים שקונים, האם אחד ל1000 נחשב הצלחה, לא.... ובסופו של דבר בפעם המאה, מה שמשנה זה התמונה הכללית, ולא אם היתי מכיר 2-3 אנשים שקנו בגלל סמרטTV, שים לב שאתה כל הזמן מפרש את הדברים שלי לפי מה שנראה לך שרציתי להגיד, אני לא מדבר ברמיזות ואם לא אמרתי משהו יש סיבה, אל תחפש בין השורות לא מסתתר כלום
יש לך נתונים של כל השנים, כי מה נמכר בארץ כל חודש לא רלוונטי בכלום, בטח שבנתון זה לא נכלל כמה מסכים ב1000 שח וכמה מסכים עם תלת מימד וטלוויזיה חכמה, זה שכל אחד היום מחזיק 7 טלוויזיות בבית לא אומר כלום, רובם טלוויזיות זולות
לגבי העובדות, דוחות כספים שמפרסמת החברות מפעם לפעם, וירידה במכירות, אתה מוזמן לעקוב אחרי דוחות רבעוניים ושנתיים של החברות
כמו שאמרתי, "אני לא מכיר" ברור שיש אנשים שקונים, האם אחד ל1000 נחשב הצלחה, לא.... ובסופו של דבר בפעם המאה, מה שמשנה זה התמונה הכללית, ולא אם היתי מכיר 2-3 אנשים שקנו בגלל סמרטTV, שים לב שאתה כל הזמן מפרש את הדברים שלי לפי מה שנראה לך שרציתי להגיד, אני לא מדבר ברמיזות ואם לא אמרתי משהו יש סיבה, אל תחפש בין השורות לא מסתתר כלום
יש לך נתונים של כל השנים, כי מה נמכר בארץ כל חודש לא רלוונטי בכלום, בטח שבנתון זה לא נכלל כמה מסכים ב1000 שח וכמה מסכים עם תלת מימד וטלוויזיה חכמה, זה שכל אחד היום מחזיק 7 טלוויזיות בבית לא אומר כלום, רובם טלוויזיות זולות
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
יש לי גם את הנתון הזה. אבל לא משנה.puma1 כתב: בטח שבנתון זה לא נכלל כמה מסכים ב1000 שח וכמה מסכים עם תלת מימד וטלוויזיה חכמה, זה שכל אחד היום מחזיק 7 טלוויזיות בבית לא אומר כלום, רובם טלוויזיות זולות...
חג שמח נשמה.