והתקנה? חינם?Eksh כתב:על הנייר זה עולה
בתכלס? תתווכח קצת עם השימור ותקבל.....
מבצעים ללקוחות קיימים ב- HOT (מאי 2014)
בכל זאת אשמח אם תציג לי את הדברים שכן טובים מלבד המחיר ....dor8 כתב:מיטב הבנתך לא הספיקה בנושא הזה.asaf1319 כתב:היי, בתור לקוח נאמן של יס אני חייב לשאול מדוע אתם לקוחות שלהם ?
חוץ מהמחיר הבנתי שאין משהו יותר טוב מיס (למיטב הבנתי)...
אבל עזוב אם אתה מרוצה למה שנהרוס לך?...
ביס זה כמעט אותו מחיר ואתה מקבל רק טלוויזיה שבתכלס התכנים אותו הדבר,asaf1319 כתב:בכל זאת אשמח אם תציג לי את הדברים שכן טובים מלבד המחיר ....dor8 כתב:מיטב הבנתך לא הספיקה בנושא הזה.asaf1319 כתב:היי, בתור לקוח נאמן של יס אני חייב לשאול מדוע אתם לקוחות שלהם ?
חוץ מהמחיר הבנתי שאין משהו יותר טוב מיס (למיטב הבנתי)...
אבל עזוב אם אתה מרוצה למה שנהרוס לך?......
ה hd יותר איכותי כי יס עובדים על לווין ואות עובדים על תשתית כבלים.
וזהו, הטריפל זה באמת מחיר ממש טוב.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
מאיפה הקביעה הזו שה"HD יותר איכותי"?
דווקא מבחינת איכות תמונה הוט עדיפים באופן משמעותי מיס, כי הוט לא דוחסים תחנות כדי לחסוך רוחב פס בלוויין.
דווקא מבחינת איכות תמונה הוט עדיפים באופן משמעותי מיס, כי הוט לא דוחסים תחנות כדי לחסוך רוחב פס בלוויין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
pixies כתב:מאיפה הקביעה הזו שה"HD יותר איכותי"?
דווקא מבחינת איכות תמונה הוט עדיפים באופן משמעותי מיס, כי הוט לא דוחסים תחנות כדי לחסוך רוחב פס בלוויין....
מי שמדבר על טמטום, התכוונתי שבהוט יותר איכותי לא ביס,dor8 כתב:pixies כתב:מאיפה הקביעה הזו שה"HD יותר איכותי"?
דווקא מבחינת איכות תמונה הוט עדיפים באופן משמעותי מיס, כי הוט לא דוחסים תחנות כדי לחסוך רוחב פס בלוויין....![]()
הקביעה הזו נובעת מהרבה בורות ותו לא!...
כי בהוט זה קשר חוטי, תמיד תגיע תמונה יותר טובה.
תלמדו לקרוא
- usagi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
- שם מלא: usagi
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
עם הארד דיסקqsub00 כתב:usagi כתב:תקשיבו המחיר של הטריפל פלטיניום לא כולל את ספורט 1 ו-2. צריך להוסיף אותם בנפרד!!!!!
ועל כל ממיר מג'יק HD נוסף זה 20 ש"ח...
20 ש"ח זה כולל ההארד-דיסק או שיש על זה עוד תוספת?...
המבצעים תקפים גם למרץ 2014.
לגבי ה- Fiber Box כמה דברים:
כרגע רק בטריפל פלטינום ניתן לקבל את ה- FiberBox ללא עלות.
בטריפל טופ (זה שעולה 352 ש"ח) ניתן לקבל את ה- FiberBox בתוספת של 30 ש"ח.
בטריפלים ישנים/מוזלים מסוג טופ אין אפשרות לשדרג במסגרת הטריפל ל- FiberBox ב- 30 שקל, ולכן חייבים לעבור לטריפל טופ הרגיל (זה שעולה 352 ש"ח) בכדי לקבל את ה- FiberBox ב- 30 ש"ח במסגרת הטריפל.
ברגע שתהיה אפשרות לשדרג ל- FiberBox במחיר של 30 ש"ח גם בטריפלים ישנים/מוזלים אני אפרסם כאן.
לגבי ההתקנה אין אפשרות לקבל זיכוי והמחיר שלה הוא 350 ש"ח (ניתן לחלק לתשלומים).
מחיר רגיל של ה- FiberBox הוא 60 ש"ח וניתן להכניס אותו בכל מסגרת מבצע.
כרגע אני לא ממליץ לאף אחד להזמין אותו נטו בגלל המחיר.
לגבי ה- Fiber Box כמה דברים:
כרגע רק בטריפל פלטינום ניתן לקבל את ה- FiberBox ללא עלות.
בטריפל טופ (זה שעולה 352 ש"ח) ניתן לקבל את ה- FiberBox בתוספת של 30 ש"ח.
בטריפלים ישנים/מוזלים מסוג טופ אין אפשרות לשדרג במסגרת הטריפל ל- FiberBox ב- 30 שקל, ולכן חייבים לעבור לטריפל טופ הרגיל (זה שעולה 352 ש"ח) בכדי לקבל את ה- FiberBox ב- 30 ש"ח במסגרת הטריפל.
ברגע שתהיה אפשרות לשדרג ל- FiberBox במחיר של 30 ש"ח גם בטריפלים ישנים/מוזלים אני אפרסם כאן.
לגבי ההתקנה אין אפשרות לקבל זיכוי והמחיר שלה הוא 350 ש"ח (ניתן לחלק לתשלומים).
מחיר רגיל של ה- FiberBox הוא 60 ש"ח וניתן להכניס אותו בכל מסגרת מבצע.
כרגע אני לא ממליץ לאף אחד להזמין אותו נטו בגלל המחיר.
ושוב קריאה נרגשת לחברי הפורום בעידן הפוסט מחאה חברתית וחוסר התחרות בתחום שידורי הטיוי בישראל.
אל תכנעו !
נותנים את הממיר החדש חינם רק למתחברים חדשים ? תתנתקו מיד, תצפו רק במעט ערוצי חינם לשבועיים- חודש וחיזרו להוט כמנויים חדשים.
תקבלו גם את הממיר החדש חינם . גם חודש מתנה או מבצעים אחרים ועוד הטבות שתבקשו כמו VOD.
כמצטרפים חדשים תוכלו לבקש גם הנחה או התקנה חינם. תאמינו לי זה עובד. עוד לא נולד הסוחר שיוותר על לקוח פראייר שמשלם לו אלפי שקלים בשנה על שירות טריפל זהה ששווה בצרפת 120-150 שח בחודש בלבד.
אל תהיו פראיירים.
אל תכנעו !
נותנים את הממיר החדש חינם רק למתחברים חדשים ? תתנתקו מיד, תצפו רק במעט ערוצי חינם לשבועיים- חודש וחיזרו להוט כמנויים חדשים.
תקבלו גם את הממיר החדש חינם . גם חודש מתנה או מבצעים אחרים ועוד הטבות שתבקשו כמו VOD.
כמצטרפים חדשים תוכלו לבקש גם הנחה או התקנה חינם. תאמינו לי זה עובד. עוד לא נולד הסוחר שיוותר על לקוח פראייר שמשלם לו אלפי שקלים בשנה על שירות טריפל זהה ששווה בצרפת 120-150 שח בחודש בלבד.
אל תהיו פראיירים.