שרשור תגובות: הוט משיקה את HOT fiber והופכת את הפרמיום לסטנדרט - משדרגת את כולם

חדשות ועדכונים של HT Magazine
shinshin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359

שליחה

שידרוגים כאן ושידרוגים שם ואין שום מילה על ה- Upload..........

אני מניח שאם רוב הציבור (הכוונה לא לזה כאן באתר) היה דורש את זה אז היינו מקבלים משהו...
הצטרפו לאתר ה- Cash Back עם ההחזרים הכי טובים שיש:
http://www.topcashback.com/ref/eladbs/

miko79
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
שם מלא: עומר

שליחה

שאלה למי שמבין, אני בחבילה של בסיס + 3 ועוד ספורט 5 HD
+ 12 מגה.
מסלול "נטו" על הטלפון אני משלם רק על מה שאני מדבר.

העלות 258 ש"ח אחרי קשרי לקוחות.

טלפנתי להוט היום לגבי השדרוג ללא עלות ואמרו כי אי אפשר כי כבר אני משלם פחות מהרגיל והמבצע הוא על 279 ש"ח.

אמרתי לה שקיבלתי את ההנחה בגלל משהו מסויים ואם עכשיו אני רוצה את ההטבה אני בעצם משלם ריבית דריבית.

היא הסכימה אותי ואמרה שאין מה לעשות(שירות לקוחות).

וברגע שביקשתי לדבר עם שימור היא אמרה שהם לא יכולים לעשות כלום כי כרגע המבצע של השדרוגים נמצא רק אצל השירות עצמו ולא בשימור.

האם לדעתכם אני יכול לשדרג מ 12 ל 30 ללא עלות?

tovtovtov
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 520
שם מלא: tovtovtov

שליחה

גם אני נמצא בטריפל (כבר שנתיים) במחיר 279 עם אינטרנט 12M.
התקשרתי להוט לשאול לגבי השדרוג ל 30M ונאמר לי שמי שבחבילות ישנות לא משודרג.
אם אני רוצה 30M (יותר נכון 100M בתקופת ההשקה) אז אני צריך להרשם מחדש לטריפל.
הבעייה שטריפל חדש יעלה לי 349 ש"ח.

ככה שנשארתי עם המהירות האיטית (12M). :x
LG 65CX
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000

moozar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78

שליחה

אני לא מבין מה הגליק:

1. המבצע המקנה 4 חודשים ראשונים ב-249 ש"ח רלוונטי כרגע רק לתושבי רעננה, להם יש תשתית.

2. אם אינך תושב רעננה, חיפה, נתניה, שוהם, ראשון-לציון ובאר-שבע יש להניח שה-100 מגה לא יעננו אותך בשנה שנתיים הקרובות. מרבית התושבים יצטרכו לחכות לדברי הכתבה לפחות 3-4 שנים. בקיצור, זריעת חול בעיניים.

3. הכי מהותי - התשתית הבינלאומית (הכבל התת ימי לאיטליה) בתכל'ס, לכך מיועדות המהירויות הגבוהות, ה-100 מגה מתייחס רק לישראל, לא?. (עירכו חיפוש למילה בינלאומי בכתבה).

4. תקנו אותי אם השתנה משהו: לממירים המקליטים של הוט פחות שעות הקלטה, ונדמה לי שגם ה-HD שלהם הוא 720p. עכשיו אני קורא בדיון שגם הראווטר לא מציאה גדולה.

5. מאחר ואיכות קו הטלפון הצורמני-מתנתק של הוט אינה מהמשובחות, סביר שנשמור על קו 300 דק' לפחות של בזק ב-45 ש"ח.

6. נראה לי שיש קונסזוס שמאגר הסרטים והסדרות של יס עדין נחשב לאיכותי יותר, לכן אנו עושים מנוי, לא?

לו אופציית ה-100 מגה היתה באמת רלוונטית לעכשיו ונתמכת ע"י כבל תת-ימי, היה להוט שובר שיוויון ברור.
אבל לטעמי מה שמעניין את מי שכבר עושה מנוי, ולא רק מסתמך על הורדות אינטרנט זה איכות התכנים.

jonicom
טרול
טרול
תגובות: 135

שליחה

moozar כתב:אני לא מבין מה הגליק:

1. המבצע המקנה 4 חודשים ראשונים ב-249 ש"ח רלוונטי כרגע רק לתושבי רעננה, להם יש תשתית.

2. אם אינך תושב רעננה, חיפה, נתניה, שוהם, ראשון-לציון ובאר-שבע יש להניח שה-100 מגה לא יעננו אותך בשנה שנתיים הקרובות. מרבית התושבים יצטרכו לחכות לדברי הכתבה לפחות 3-4 שנים. בקיצור, זריעת חול בעיניים.

3. הכי מהותי - התשתית הבינלאומית (הכבל התת ימי לאיטליה) בתכל'ס, לכך מיועדות המהירויות הגבוהות, ה-100 מגה מתייחס רק לישראל, לא?. (עירכו חיפוש למילה בינלאומי בכתבה).

4. תקנו אותי אם השתנה משהו: לממירים המקליטים של הוט פחות שעות הקלטה, ונדמה לי שגם ה-HD שלהם הוא 720p. עכשיו אני קורא בדיון שגם הראווטר לא מציאה גדולה.

5. מאחר ואיכות קו הטלפון הצורמני-מתנתק של הוט אינה מהמשובחות, סביר שנשמור על קו 300 דק' לפחות של בזק ב-45 ש"ח.

6. נראה לי שיש קונסזוס שמאגר הסרטים והסדרות של יס עדין נחשב לאיכותי יותר, לכן אנו עושים מנוי, לא?

לו אופציית ה-100 מגה היתה באמת רלוונטית לעכשיו ונתמכת ע"י כבל תת-ימי, היה להוט שובר שיוויון ברור.
אבל לטעמי מה שמעניין את מי שכבר עושה מנוי, ולא רק מסתמך על הורדות אינטרנט זה איכות התכנים.
...
אני מתקן אותך ,כי זה נראה לא הגיוני מה שכתבת ,אחרת לא להיו להוט מנויים איזה מיליון לקוחות .
כל מה שכתבת לא נכון!!! , 249 זה לכל מי שמצטרף באתר בלי שייכות למקום , הקו לא מתנתק והוא חופשי , לממיר לא פחות שעות והתמונה היא 1080I, היציאה בממיר היא 1080P , מאה מגה אפשרי בכל מקום, סרטים וסדרות זה עניין של טעם .

ariane
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374

שליחה

Huber כתב:עשיתי בדיקה ב SPEEDTEST ובניוז ואני לא מגיע ל 100MB אלא רק לכ 75-80MB. יצרתי קשר עם הוט וקיבלתי את התגובה הלקונית של "אנחנו אחראים בתוך הארץ בלה בלה..." - אכן בבדיקת מהירות בארץ אני מקבל 100MB אז כרגע אני ממתין לנציג של בזקבנלאומי (ה ISP שלי) בכשי לברר למה אני לא מקבל 100 מלא.

יש פה מישהו בבזקבנלאומי עם חבילת 100MB שיכול לבדוק כמה הוא מקבל בפועל?
...
אני שדרגתי אתמול ועדיין לא זכיתי לראות 100 מגה - בבדיקה באתר בזק אני מגיע לכ 70, ב speedtest מגיע ל 56. אתמול בערב היה קצת 80 - אני מחובר דרך נטוויז'ן. זכור לי שקראתי תלונות על הוט בעניין זה אבל ממה שאני קורא כאן משתמע כאילו בבזק צפוי להיות עוד פחות? מוזר בכל מקרה. כשהייתי ב30 מגה זה היה בדיוק מה שהתחייבו לספק.

jonicom
טרול
טרול

שליחה

ariane כתב:
Huber כתב:עשיתי בדיקה ב SPEEDTEST ובניוז ואני לא מגיע ל 100MB אלא רק לכ 75-80MB. יצרתי קשר עם הוט וקיבלתי את התגובה הלקונית של "אנחנו אחראים בתוך הארץ בלה בלה..." - אכן בבדיקת מהירות בארץ אני מקבל 100MB אז כרגע אני ממתין לנציג של בזקבנלאומי (ה ISP שלי) בכשי לברר למה אני לא מקבל 100 מלא.

יש פה מישהו בבזקבנלאומי עם חבילת 100MB שיכול לבדוק כמה הוא מקבל בפועל?
...
אני שדרגתי אתמול ועדיין לא זכיתי לראות 100 מגה - בבדיקה באתר בזק אני מגיע לכ 70, ב speedtest מגיע ל 56. אתמול בערב היה קצת 80 - אני מחובר דרך נטוויז'ן. זכור לי שקראתי תלונות על הוט בעניין זה אבל ממה שאני קורא כאן משתמע כאילו בבזק צפוי להיות עוד פחות? מוזר בכל מקרה. כשהייתי ב30 מגה זה היה בדיוק מה שהתחייבו לספק.
...
לא עושים את הבדיקה באתר בזק Huber כתב" - אכן בבדיקת מהירות בארץ אני מקבל 100MB אז כרגע אני ממתין לנציג של בזקבנלאומי (ה ISP שלי) בכשי לברר למה אני לא מקבל 100 מלא"

הבדיקה נעשית דרך השרת של הוט ,תתקשר לתמיכה .

ariane
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 374

שליחה

jonicom כתב: לא עושים את הבדיקה באתר בזק Huber כתב" - אכן בבדיקת מהירות בארץ אני מקבל 100MB אז כרגע אני ממתין לנציג של בזקבנלאומי (ה ISP שלי) בכשי לברר למה אני לא מקבל 100 מלא"

...
האם הבדיקה כאן : http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx לא נותנת תוצאה משוקללת לפי צוואר הבקבוק ( הוט או נטוויז'ן )?

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709

שליחה

tovtovtov כתב:גם אני נמצא בטריפל (כבר שנתיים) במחיר 279 עם אינטרנט 12M.
התקשרתי להוט לשאול לגבי השדרוג ל 30M ונאמר לי שמי שבחבילות ישנות לא משודרג.
אם אני רוצה 30M (יותר נכון 100M בתקופת ההשקה) אז אני צריך להרשם מחדש לטריפל.
הבעייה שטריפל חדש יעלה לי 349 ש"ח.

ככה שנשארתי עם המהירות האיטית (12M). :x
...
יש כמה סוגי טריפלים.
349 זה טריפל ITOP

299 זה טריפל קלאסיק.

תבדוק מה אתה לא צריך בחבילה ותרד במחיר.

dani12o82
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98

שליחה

כל המהירויות הן אך ורק בארץ, כשמדובר בחו״ל זה סיפור שונה! אני עם 100 בבזק ובזק בינלאומי ויש שרתים שהמהירות מגיעה ל-1.5 !!! המהירות הגבוהה ביותר בחו״ל שהגעתי אליה היתה 65 מגה ביט בשרת כלשהו בקנדה. בארץ המהירות מ-80 ומעלה

jonicom
טרול
טרול

שליחה

ariane כתב:
jonicom כתב: לא עושים את הבדיקה באתר בזק Huber כתב" - אכן בבדיקת מהירות בארץ אני מקבל 100MB אז כרגע אני ממתין לנציג של בזקבנלאומי (ה ISP שלי) בכשי לברר למה אני לא מקבל 100 מלא"

...
האם הבדיקה כאן : http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test.aspx לא נותנת תוצאה משוקללת לפי צוואר הבקבוק ( הוט או נטוויז'ן )?
...
מה שאתה בודק זה הספק !!!

יש להוט אתר שאתה צריך להתנתק מהחייגן ואז בבדיקה יהיה לך אפילו 102M ,שכחתי מה שם האתר ,עשית בדיקה

עם התמיכה .

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

בהוט תבדקו כאן

http://speed.hot.net.il/
שי

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73433
שם מלא: ערן

שליחה

ההוט האלו פשוט הזויים, היום גיליתי שאחרי השידרוג כל אופציית ה WIFI ב HOTBOX פשוט נעלמה. ניסיתי להתחבר עם הטלוויזיה החכמה ולא הבנתי מה הבעייה עד שקלטתי שה WIFI לא קיים. נכנסתי לממשק של ההוטבוקס וכל האופציות הקשורות לכך נעלמו מהתפריטים. פשוט חבורה של ליצנים 8O

moozar
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78

שליחה

אני מתקן אותך ,כי זה נראה לא הגיוני מה שכתבת ,אחרת לא להיו להוט מנויים איזה מיליון לקוחות .
כל מה שכתבת לא נכון!!! , 249 זה לכל מי שמצטרף באתר בלי שייכות למקום , הקו לא מתנתק והוא חופשי , לממיר לא פחות שעות והתמונה היא 1080I, היציאה בממיר היא 1080P , מאה מגה אפשרי בכל מקום, סרטים וסדרות זה עניין של טעם .[/quote]

בכתבה כתוב: "העיר הראשונה, שכולה רושתה היא רעננה. בחמש ערים נוספות, חיפה, נתניה, שוהם, ראשון-לציון ובאר-שבע, הפריסה בעיצומה והצפי לסיום פריסה ארצית היא תוך 4 שנים." לכן לא מסתדר לי העניין של ה-100 מגה,
לגבי הקו הבינלאומי, אני חייב את בזק כספק?
לגבי הממיר, כל פעם שיוצא לי לזפזפ בממיר של הוט, אני מתחרפן מיידית מה-2 שניות המתנה עד שהתחנה עולה.
מעדיף אינטרנט חצי מגה ולהנות מהזיפזופ.
נערך לאחרונה על ידי moozar ב 06/03/2013 7:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

יש 100 מגה ביט מלא גם בהרבה יישובים ושכונות ללא סיב אופטי עד הבית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

matanhh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154

שליחה

אני מקבל 100 מגה בלי בעיה.והוזלתי תטריפל פלטיניום שיש לי וגם פתחו לי עוד ערוצים.רק הרווחתי
מחכה שיהיה סיב אופטי וישדרגו את מהירות העלאה וההורדה ל 1 גיגה אינטרנט ועם מהירות העלאה גבוהה

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

יש פה מישהו שעבר ל 100 מגה ב 139 ש"ח שלא במסגרת הטריפל ושיש לו את ה HOTBOX?

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

כן
שי

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910

שליחה

אני אומנם לא עברתי כי כבר היה לי 100 מגה. שודרג לי המחיר ל139 ואין לי טריפל.
"על החתום...."

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

ההזוים האלו בהוט ביטלו לי את ה WIFI ב HOTBOX. כשהתקשרתי לברר למה, הם ציינו שה"שירות" הנ"ל עולה עוד 10 ש"ח. כמובן שאיום בהתנתקות פתר את הבעיה. אני שונא את השיטות הללו, זה בזבוז זמן שלהם והכי חשוב - שלי, אבל לצערי כיום זו הדרך היחידה בארצנו להתמודד עם נותני שירות, וחבל... :|

חזור אל “חדשות HT”