חוות דעת על ICLEBO ARTE לאחר שבוע וחצי ראשונים

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
yanivitzhaki
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #61 

רמי שלום,

תודה רבה על המענה המהיר, המדוייק, המפורט והברור מאוד :-)

אני מבין שאכן יש לך נסיון רב עם הרובוט וחקרת אותו מכל הכיוונים, אז אם זה בסדר, יש לי כמה שאלות נוספות ואשמח אם תוכל לענות מנסיונך.

1) האם אתה מפעיל אותו כל יום ?
2) האם החלפת בטריה עד כה, אם כן, לאחר כמה שימושים / זמן זה קרה ?
3) במשך כמה שעות הוא יכול לעבוד עד שהבטריה נגמרת ?
4) אם הוא לא סיים את כל הבית ונגמרה הבטריה, האם יחזור להיטען ויצא שוב להתחיל לשאוב מהיכן שנעצר ?
5) הבנתי שבהפעלה הראשונה הוא ממפה את הבית ומההפעלה השניה ואילך הוא פשוט הולך לפי המפה שיצר.
5.1) אם אני משנה מיקום של דברים בבית כמו ספות, שולחנות - האם הוא לומד ומתקן את המפה או שצריך להכניס אותו למצב למידה מחדש של הבית ?
5.2) האם ניתן להכניס אותו למצב למידה מחדש של הבית, אם כן, מתי יש צורך לעשות זאת ( אם הוא מסתגל לשינויים, למה שתהיה אופציה של לימוד מחדש) ?
5.3) אחרי שלמד את הבית, אם אני סוגר את דלתות החדרים, הוא יגיע לפתח חדר, יתקל בדלת, יסמן לעצמו במפה שיש קיר (כך אני מניח לפחות שהוא יתקן את המפה כי נתקל כביכול בקיר שלא היה קיים קודם לכן) ובפעם הבאה שאפעיל אותו הוא לא יכנס לחדר גם אם הדלת פתוחה. האם התסריט הזה אכן נכון ?

תודה מראש על התשובות

יניב

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9011
נתן תודות: 1569 פעמים
קיבל תודות: 1348 פעמים

שליחה #62 

לי יש את הרובוט הנ"ל עם המברשת המשודרגת החדשה שהושקה לפני מספר חודשים.
יש פער ע צ ו ם !! בינה לבין המברשת הסטנדרטית - שום דבר לא נדבק אליה והניקוי מאוד מאוד קל, כולל שערות, מוך, אבק וכו'.
לגבי השאלות:
1. בהתחלה הפעלנו אותו כמעט כל יום, היום מפעילים בערך פעמיים בשבוע.
2. לא הוחלפה סוללה שכן מדובר בסוללת ליתיום שאורך חייה ארוך יותר.
3. סדר גודל של שעה וחצי שעתיים לעבודה בסבב אחד רצוף.
4. לא הגענו למצב כזה
5. לא נכון. כל הפעלה הוא מבצע מיפוי מחודש של אזור הניקוי כך שגם אם אתה משנה מיקומים של רהיטים אין שום בעיה, תקבל 100% ניקוי בכל השטח.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

gmb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #63 

אבי צודק :)
ובנוגע ל-4
ניסיתי לבדוק כמה פעמים מה קורה במצבים כאלה, אז פשוט לא הטענתי אותו ואז התחלתי סבב הפעלה חדש למחרת או אחרי כמה ימים.
באמצע הניקיון אכן נגמרה הסוללה
הוא חזר להטען, וכשסיים חזר למיקום שבו הפסיק והמשיך מאותו המיקום תוך שהוא זוכר את מה שהיה קודם לכן.
5. הוא אכן לא לומד ובכל פעם שמפעילים אותו לניקוי הוא "לומד" מחדש את השטח ולכן כל שאר השאלות לא רלוונטיות...
מה שכן, לפעמים תוואי השטח משתנה תוך כדי הניקוי שלו, בגלל שלוקח לו שעה בערך לגמור את הבית (או יותר או פחות, לא שמתי לב בדיוק) אז הילדים אוהבים להשאיר נעליים/בגדים/צעצועים בכל מיני מקומות ואז הוא לומד תוך כדי לאיפה כן להגיע ולאיפה לא להגיע, אבל זה גורם לו לפעמים לבלבולים, לדוגמא, באם הוא מנקה שטח ובאמצע ההלוך-חזור שלו פתאום יש לו נעל באמצע הוא שוכח לנקות באזור שמאחורי הנעל... לא שמתי לב אם הוא חוזר לשם לאחר מכן כמו שהוא עושה עם חדרים או חללים אחרים שלעיתים הוא חוזר אליהם מאוחר יותר, אבל זה מעניין, ובטח שווה בדיקה... מה שכן, פתאום, המצאות מכשול חדש או הזזה של דברים תוך כדי עבודה שלו גורמת לו לסדר ניקוי חדש...

עוד עדכון קטנטן... הוחלפו לי השבוע מברשות הצד, למרות שרק אחד מהם "התקלקל"... מה שבעצם קרה זה שיש מעין גומי קטנטן ובלתי נראה בתוך החריץ של המברשת צד, שהיא ככל הנראה נתפסת על הפין שעל הרובוט ומחזיקה או מחזקת את התפיסה של המברשת שם, גומייה אחרת כנראה השתחררה או הדבק שלה נחלש והייתה קצת רופפת, לא ממש נראה בעין, אבל אולי אני אנסה לצלם את זה בזום עם המצלמה. בכל מקרה, זה גרם לזה שהמברשת הייתה חורקת בעבודה וזה ממש עיצבן. פירקתי את המברשת הסוררת ופשוט הפעלתי את הרובוט רק עם מברשת אחת עד שהגיעה המברשת החדשה... וגם כן יש לציין לטובה את העזרה של היבואן, למרות שלקח להם קצת זמן לספק את המברשת... אבל הרובוט היה עדיין פעיל (למרות שהייתה ירידה קלה בביצועים שלו בגלל העבודה שלו עם מברשת צד אחת, אבל לא ירידה דרסטית) אז לא כל כך הפריע לי.. מצידי שיעבוד יותר קשה עם יד אחת, זה רק מחשל אותו יותר...

MY TWO CENTS...
רמי

yanivitzhaki
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #64 

אבי, רמי - תודה רבה לכם על התשובות המפורטות מעל ומעבר למצופה !

KobyHazan
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #65 

איך משדרגים למברשת החדשה ? זה בתשלום ?

KobyHazan
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #66 

האם קרה למישהו שהרובוט התעלם מהפס מגנט שאמור למנוע מעבר שלו והוא פשוט סחב אותו ביחד איתו ?

y_bz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #67 

לפי נסיון של אחרים תהפוך את הפס.

lr
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #68 

ערב טוב

אני שוקל לרכוש את המכשיר אך מתלבט עד כמה הוא יעיל בבית עם שני כלבים גדולים ומלאי שיער.
האם יש מישהו שמשתמש עם המכשיר בבית עם כלבים ? עד כמה הוא יעיל באיסוף השיער ?
כמה הוא יעיל לאורך זמן ?
תודה מראש
וחג שמח

wantootree
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #69 

שלום,

1. איך הרובוט מסתדר עם כבלי חשמל מפותלים על הרצפה?

2. האם מישהו קנה את הרובוט מחו"ל ויודע להגיד האם החברה מתקנת מוצרים שלא נקנו דרכה?

3. לגבי הפס המגנטי - סתם שמים אותו על הרצפה היכן שרוצים שהרובוט לא ימשיך הלאה?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

לגבי השאלה של זה ששאל לפני - לי יש שואב אבק רובוטי סיני פשוט והוא שואב כמות נכבדה של פרוות הכלב שלי (וזאת ללא מברשת מרכזית), אז שואב איכותי כזה מן הסתם ישאב היטב אף הוא.
החיים פשוטים, אל תסבך אותם.

y_bz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #70 

שלום,

אצלי הכבלים קרובים לקיר ואין בעיה, לא יודע לגבי אמצע החדר.

חפש הודעות של ICLEBO, כתוב במפורט מה המדיניות או דבר איתם.

כן,לא עובר מעליו.

EliGiladi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #71 

מישהו יודע איך ה-iclebo מסתדר עם פרנזים של שטיחים ? (השטיחים עם החוטים משני הצדדים).

wantootree
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 7 פעמים

שליחה #72 

תודה על התשובה המהירה.

מצאתי התייחסות של רונן, מנהל המכירות שבו הוא כותב שהם יעניקו תמיכה טלפונית חינם ותיקונים בתשלום למי שבוחר לייבא בעצמו את המוצר:
"אני מבקש לנצל את ההזדמנות ולהגיב על פרסום שעלה כאן לגבי קניה של הרובוט באי ביי ב 1800 ש"ח. אנחנו נעניק תמיכה טלפונית חינם למי שיבחר לייבא בעצמו ולעצמו. במקרה של תיקונים אנו נשמח לתת שירות שיהיה בתשלום כמובן."

על כך כל הכבוד לו!
החיים פשוטים, אל תסבך אותם.

moshicol
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 16 פעמים

לגבי הפעלה של פעמים בשבוע ..

שליחה #73 

@avihuli
·

היי אבי , יש לי את הרובוט כבר יומיים - שלושה ,ובאמת אנחנו מפעילים אותו כל יום למרות שממש אין צורך..

השאלה שלי היא , האם אתה מכבה את הרובוט בימים הלא פעילים ? ומה לגבי העמדת הטענה ?

תודה..

OfirAburabia
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שטיחי שאגי ושערות של כלב לאחר שבוע פעילות

שליחה #74 

אמנם הרובוט הגיע אלי לפני כשבוע ,אך מהנסיון עד כה אני יכול לומר שהוא מסתדר מצויין עם שטיחי שאגי רגילים. יש לי גם שטיח שאגי לא גדול עם חוטים מאוד ארוכים שיוצאים ממנו ואיתו הרובוט מסתבך ולכן אני מרים אותו מהרצפה כשהרובוט עובד.
גם לגבי שערות כלבים אני יכול להעיד שהרובוט אוסף אותן בלי בעיה, ויש לי כלב עם שערות ארוכות ונשירה משמעותית כך שיש עבודה רבה לרובוט. כרגע זה דורש ניקוי של המברשת לאחר כל הפעלה של הרובוט, מקווה שלאחר שתסופק לי המברשת המשודרגת (לא היתה במלאי כשקיבלתי את הרובוט) המצב ישתפר.
:)

chenrp
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 275
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #75 

רציתי לעדכן שגם אני החלטתי ללכת על ICLEBO,
והזמנתי מאתר P1000.
המוצר לא הגיע לאחר הזמן המקסימלי של האספקה, ולכן נאלצתי לבטל.
מישהו יכול לתת חנות שאפשר דרכה להזמין ב2200 שח?

תודה.

nice_guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 606
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #76 

http://www.robo-team.co.il/robot_vac/

תנסה באתר, יש שם מספר טלפון, תדבר עם רונן.
אחלה מכשיר, ממליץ בלב שלם ואחלה שרות גם.

אוריזאבי
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13

לאחר שבוע עם הרובוט

שליחה #77 

הרובוט מנקה מצויין יותר טוב מהניטו. חסרה לי האפשרות להפעיל אותו בימים ובשעות הרצויות לי. ניתן רק לקבוע שעת התחלה ולא יום. כך שהוא עובד כל יום או רק בהפעלה ידנית.
·

nice_guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 606
נתן תודות: 115 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #78 

אצלי הוא מנקה יום יום, מה רע?

Wormer
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #79 

שלום חברים,

מטלבת בימים אלה בין רכישה של Roomba880 לבין iClebo Arte. הבעיה בסקר שוק ארוך שבסופו של דבר נטרף לך השכל ואתה מתחיל לחשוב "האם אני באמת קונה את ההכי טוב?".

בכל אופן: כתבת השוואה בין רובוטים באתר cnet מעמידה את iClebo במקום אחרון במחינת ביצועי שאיבה. האם מישהו שם לב לנושא? האם למישהו היה רובות אחר שהתחלף ב-iClebo ויכול להעיד בנושא?
בנוסף, מספר שאלות למנוסים:
1. האם ניתן להזמין את המוצר במשלוח (לפי מיטב הבנתי: חלק ממכם נסעתם לאסוף)? האם יש עלות למשלוח?
2. אותה שאלה לגבי חלקי חילוף.
3. אותה שאלה לגבי תיקונים במסגרת האחראיות.
4. מה האפשריות התכנון שלו? הבנתי שאי-אפשר לכוון אותו לפעול בשעה מסוימת אלא רק ברמה של "כל יום". באיזו שעה הוא מתחיל לעבוד?
5. הבנתי שעבר שדרוגים מסוימים למברשות. האם חל שיפור בביצועים? האם היה שדרוג ב-firmware? האם קיימת אופציה בכלל (אפילו אם זה דרך החברה עצמה במהלך תיקון)?
6. ישנן כמה תקלות שאנשים חוו שלא הופיע ב-manual פתרו רק בעזרתו של המשבק. האם קיים פירוט לנושא? האם מגיע עם חוברת troubleshooting?

תודה רבה,

א'

y_bz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #80 

שלום,

הכי טוב זה באגדות...

לא מכיר את הכתבה בCNET אבל שאיבה זה לא הצד החשוב ברובוטים, הם יותר "גורפים אבק" מאשר שואבים (זו צורת העבודה).
שתי הודעות למעלה מישהו כתב על רובוט אחר...יש עוד כמה בפורום.

יש משלוח, אם קונים דרך אחד מאתרי המכירות מצוין אם יש עלות נוספת, מהיבואן זה בחינם (לפחות כשאני בדקתי), כששלחו לי ערכה משודרגת גם לא גבו משלוח.
אפשר לכוון שעת עבודה.
יש MANUAL עם TROUBLESHOOTING.

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”