עמית_לגו כתב:אני משחק בו כבר שבוע, עד עכשיו אני ניהנה מאוד לשחק בו. יש עדיין כמה דברים שאני עדיין תוהה לגביהם, אך מצאתי כבר תשובה לרובם בגוגל.
...
·
חרשתי את הדיון בגוגל ואין שום תשובה חד משמעית למה אפשר בוודאות למכור מה JUNK - ז"א איזה מהדברים שם אולי תצטרך בעתיד לפרק בשביל חומרים לבניית שיריונות/חרבות טובים יותר. נכון להיום ובגלל זה אני שומר כמעט הכל.
לגבי ספרים / מכתבים שאני אוסף
האם ניתן לשמיד אותם או למכור אותם אחרי שקראתי אותם ?
דבר נוסף , האם בכול פעם שעושים מדיטציה הוא מייצר את השיקויים / פצצות שיש לי עבורם רכיבים ?
לגבי השיקויים - אתה צריך שיהיה לך איזשהו סוג של אלכוהול חזק (למשל Alcohest או אחד מהדרינקים האחרים ) ואז כל השיקויים מתמלאים באופן אוטומטי.
לגבי ספרים/מכתבים - לדעתי אפשר, באמת עוד לא יצא לי למכור את שלי..
תודה על התגובה
המשחק מדהים וגדול מאוד פשוט כיף לשוטט בעולם הזה 'ולחפש' בעיות
אולי אחד הדברים המעצבנים שעד שאתה לא מתקרב ליריב אתה לא יודע אם הוא חזק ממך או לא
הרבה פעמים אתה מתקרב לנקודת עניין שמסומנת כ ?
ואז מגלה שזה יריב קשה מאוד ... לעיתים קשה להימלט לנפשך
הרבה פעמים אתה מתקרב לנקודת עניין שמסומנת כ ?
ואז מגלה שזה יריב קשה מאוד ... לעיתים קשה להימלט לנפשך
...
זו באמת נקודה קצת מעצבנת. ב Skyrim כל מקום שאתה מגלה מותאם ל Level שלך באותו הרגע, אבל פה הם ממש מבצעים חלוקה של כל משימה או אויב לפי Level מומלץ שהם קבעו מראש.
המשחק The Witcher 3 מקבל את ההרחבה הראשונה בתשלום, תחת השם Hearts of Stone. ההרחבה תארך כ 10 שעות ובה נמצא דמויות חדשות, ציוד חדש, מפלצות חדשות. בהרחבה נצטרך להביס מנהיג שודדים בשם Olgierd von Everec שנחשב כאלמותי.
קניתי את המשחק יד שניה לפני כמה ימים. אחרי משהו כמו 5 שעות בפנים אני יכול לסכם את התחושות שלי במילה אחת בודדת: מסורבל.
כל דבר במשחק הזה מרגיש לי מסורבל וקשה בלי סיבה נראית לעין. ללכת מסורבל, לעלות על הסוס מסורבל, לרכב על הסוס מסורבל, לקרוא לסוס מסורבל, להילחם מסורבל (מאד), לרוץ מסורבל, לפתוח בשיחה עם מישהו מסורבל, לשחות מסורבל. הבנתם את הכיוון - מסורבל. מרגיש תמיד שהתגובה עם דיליי או לא מגיב בכלל..
אני מאד רוצה לסלוח לו כי הוא נראה מעולה ורץ די בסדר. הסיפור באופן מפתיע מתחבר יפה ומסקרן אותי להמשיך לגלות עוד אבל כל פעם שאני מגיע למלחמה עם דמויות אחרות אני קרוב מאד ללרסק את השלט מעצבים. אני פשוט מרגיש שהוא בכלל לא עושה את מה שאני רוצה שהוא יעשה. מרגיש סוג של לא הוגן לפעמים. והמסך של ה- LOADING במשך איזה דקה וחצי כל פעם שמתים. מתיש. לא ברור לי גם למה זה מרגיש לי ככה, אכלתי משחקים קשים ממנו בכמה סדרי גודל מבלי להתעצבן ולהרגיש שעובדים עליי.
תשנה את השליטה לאלטרנטיבית, זה עדיין לא אידיאלי אבל יכול לעזור. אני פחות מתעניין במערכת הקרב במשחקי תפקידים (רק כשממש חייבים להתעמק כמו במשחקי אינפינטי או POE) אבל לי השליטה לא ממש הזיזה. מסכים לגבי זמני הטעינה. הקווסטים שווים את זה - במיוחד אם אתה רוצה לראות איך נסגרת העלילה אחרי 1 ו-2 ואם אתה רוצה לחוות את הסיידקווסטים הכי טובים שראיתי במשחק תפקידים בעשור האחרון.
זה לא קשור לנושא של מהם הלחצנים, זה פשוט מרגיש כבד, מגושם ולא מגיב חד. כשאני הולך או רוכב עם הסוס הדמות לפעמים נתקעת ומסרבת להמשיך בגלל איזה קרש קטן על הריצפה או איזו בליטה באדמה, זה מגוחך. הקפיצה כאן נראית מטופשת ולא פרופרציונאלית כאילו מדובר בסופר מאריו 2. אני מניח שהעלילה וההשקעה בעולם, בדמויות ובקווסטים מפצה על זה (ההשקעה ניכרת לעין) אבל זה לא מעלים את המגרעות הברורות הללו.
בינתיים, הורדתי רמת קושי אחת לרמה 2 (מתוך ה 4). הרבה יותר סביל ככה, לפחות לא קורעים לי את הצורה בכל קרב ואז ההמתנה המייגעת של ה Loading הניצחי.