טוב לדעת, אולי יצא לי לנסות פעם!itzo כתב:שפילד,זו לא בדיוק שליטה יותר טובה, זה הדגשה של התדרים הנמוכים והמיד (קצת על חשבון הגבוהים).
אני מדבר על ה - 6550 (אין לי נסיון עם GE 6SN7)....
תודה

טוב לדעת, אולי יצא לי לנסות פעם!itzo כתב:שפילד,זו לא בדיוק שליטה יותר טובה, זה הדגשה של התדרים הנמוכים והמיד (קצת על חשבון הגבוהים).
אין כזה דבר לא משנה - ככל שעולים ברמת הציוד כך עולה הצורך בשידוך הנכון.theezway כתב:עם הגברה שאינה אופטימלית (רסיבר הרמן קרדון) וממש לא התפעלתי (מלבד מהמראה). חלק יאמרו לך שההגברה לא עושה צדק לרמקולים ואולי זה נכון, אבל זה לא שינה את העובדה שמבחינתי הרמקול לא הרשים באותו סט-אפ....
רמקול הזה עלה חדש בחנות 12,000.המלך כתב:עכשיו ראיתי שמישהו מציע B&W CDM7 במחיר של 6000 שקל.
אפשר לקבל חוות דעת על הרמקולים האלה?
נדמה לי שהם היו די יקרים בזמנו לפני שיצא דגם 704 שעולה כ 15000.
את סדרת ה 600 של ה B&W שמעתי ולא כל כך אהבתי.
השאלה אם סדרת ה 700 אולי כן מתאימה לי.
המחיר נשמע לי מצויין....
זה בכל זאת "קצת" תלוי במגבר עצמו.itzo כתב:שפילד,זו לא בדיוק שליטה יותר טובה, זה הדגשה של התדרים הנמוכים והמיד (קצת על חשבון הגבוהים).
אז חלק יאמרו וחלק לא יאמרו............theezway כתב:עם הגברה שאינה אופטימלית (רסיבר הרמן קרדון) וממש לא התפעלתי (מלבד מהמראה). חלק יאמרו לך שההגברה לא עושה צדק לרמקולים ואולי זה נכון, אבל זה לא שינה את העובדה שמבחינתי הרמקול לא הרשים באותו סט-אפ....

תגיד הכל אצלך לא מוצלח?Croc כתב:רמקול הזה עלה חדש בחנות 12,000.המלך כתב:עכשיו ראיתי שמישהו מציע B&W CDM7 במחיר של 6000 שקל.
המחיר נשמע לי מצויין....
אולי היה אפשר לגדר עוד אלפיה מהמחיר.
לדעתי רמקול לא מוצלח איך שלא מסתכלים עליו.
6000 זה באמת המקסימום שהייתי משלם עליו.
CDM9NT היה נמכר ביד שניה ב-10,000 - וזה עוד בתקופה שזו הייתה סדרה שמייצרים אותה................

שפרפרות 6550A GE EARLY PRODUCTIONSheffield-Tunes כתב:אני משתמש ב SED 6550c ואני מאוד מרוצה מהתוצאה בתדרים הנמוכים....

לי נראה מוזר, שברגע שלא קבלת חוו"ד חיובית של 100% מהמגיבים, החלטת לרדת מה GP. זה המתכון הבטוח לחיים קשים של חוסר החלטה מתסכל. לכן ובמפורש מתוך תחושה זו, המלצתי לך היא לסמוך על אוזנייך שלך. באשר למחיר, נראה לי שהמקור הטוב ביותר לקבלת אינדיקציה על מחירי יד שנייה, הוא AUDIOGON. בד"כ, להוציא מספר חריגים, המחירים שם צ"ל פחות או יותר דומים למחירים כאן.המלך כתב:מדוע אתה משתלח כך.
אני לא לעגתי לגנאדי אני באמת רציתי לדעת איזה רמקולים מוצלחים לדעתו.
אם היה צליל של לעג אני מתנצל בפני גנאדי.
ואם לא שמת לב במקום לקבל תשובות לשאלותי הלכתם למחוזות אחרים לגמרי.
והתעלמתם לגמרי מההודעה המקורית שלי.
אני לא מבקש הסברים טכניים אבל לזכות גנאדי אפשר לאמר שהוא היחיד שהביע את דעתו בנוגע לשאלותי לכן אין הצדקה להשתלחות שלך בי....
איציק,itzo כתב:CROC
אני מסכים איתך שכל מגבר ישפיע על איך השפופרת נשמעת.
אבל, אם להיתלות באילנות גבוהים, אז זו גם דעתו של חברינו מקשיין. (על ההבדל בין GE ל - EH).
אני בטוח שגם אצלך הגבוהים של EH יותר אנרגטים מה- GE....
תגיד, איך הגעת למסכנה הזו?המלך כתב:תגיד הכל אצלך לא מוצלח?Croc כתב:רמקול הזה עלה חדש בחנות 12,000.המלך כתב:עכשיו ראיתי שמישהו מציע B&W CDM7 במחיר של 6000 שקל.
המחיר נשמע לי מצויין....
CDM9NT היה נמכר ביד שניה ב-10,000 - וזה עוד בתקופה שזו הייתה סדרה שמייצרים אותה................
אז תאמר לי בבקשה איזה רמקולים הם כן מוצלחים?...

אין דבר כזה אצלי שלילי או חיובי רק מציאותי.Croc כתב:תגיד, איך הגעת למסכנה הזו?המלך כתב:תגיד הכל אצלך לא מוצלח?Croc כתב:רמקול הזה עלה חדש בחנות 12,000.המלך כתב:עכשיו ראיתי שמישהו מציע B&W CDM7 במחיר של 6000 שקל.
המחיר נשמע לי מצויין....
אז תאמר לי בבקשה איזה רמקולים הם כן מוצלחים?...
הפוסט שלך לא נשמע לי מי יודע מה חיובי.
תקן אותי אם אני טועה...........
אם אתה באמת רוצה לדעת מה אני חושב - אז תזכיר לי את תקציבך, גודל חדר, סוג המוזיקה ופרטים של הגברה....