תערוכת High End Show - Israel 2006 :!:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
המלך,
גם בשנה שעברה נתקלנו באותה בעיה, ודווקא יש לא מעט אנשים בתחום שהם נכים. הבעיה, לצערי, לא היתה חוסר מודעות, אלא פשרות בין גרוע לגרוע יותר. בתור אבא לתינוק, הבעיה מכה גם בנו, אין שום דרך לנייד עגלות תינוק במקומות רבים בארץ (עיריות, מלונות, משרדי ממשלה, ובתי מגורים רבים).
לקראת התערוכה השנה חיפשנו מקום גדול יותר (יש לנו גם מצוקה של מקום), שיאפשר ניוד (מחסור במעלית מפריע מאוד גם למציגים לנייד ציוד במהירות ובזהירות), אשר תהיה בו אקוסטיקה סבירה.
לצערינו, בתי מלון רבים "נשרפו" בתחום התערוכות בעבר בגלל שהדבר גורם לתעבורה גדולה אצלהם - מה שמוריד את השקט ומפריע לאורחים האחרים - כתוצאה מכך, הם מקפיצים את המחירים (או דוחים את העניין לחלוטין). במלונות רבים האקוסטיקה גרועה במיוחד בגלל אופי הבניה, וגם העלויות היו כאלה שהיו מקפיצים את עלויות המציגים (הם גם ככה מתלוננים על כך) וכל הסיפור הזה היה נופל.
כך חזרנו לריבוע הראשון - או לבטל את התערוכה או לחזור לאותו מקום (שגם אנחנו מודעים היטב לחסרונות שלו בתחומים רבים, כולל בנגישות לנחים). גם בשנה שעברה עשינו חיפושים רבים למקום טוב יותר (בועז בילה שעות נוספות בחיפושים כאלה) אך לא מצאנו מקום טוב יותר.
לגבי התערוכה הבאה, ניתן יהיה לנסות שוב לעשות זאת, ויתכן שבעזרתך ניתן יהיה למצוא מקום אלטרנטיבי שיספק את כולם. אירגון התערוכה לוקח חודשים רבים ובחירת המקום זה אולי הדבר החשוב ביותר והראשון שחייבים לבצע.
אנו מודעים לקושי הרב וגם לאי נעימות של תלות בזולת, אולם אני בטוח שאם תגיע, נמצא פיתרון מספק עבורך.
גם בשנה שעברה נתקלנו באותה בעיה, ודווקא יש לא מעט אנשים בתחום שהם נכים. הבעיה, לצערי, לא היתה חוסר מודעות, אלא פשרות בין גרוע לגרוע יותר. בתור אבא לתינוק, הבעיה מכה גם בנו, אין שום דרך לנייד עגלות תינוק במקומות רבים בארץ (עיריות, מלונות, משרדי ממשלה, ובתי מגורים רבים).
לקראת התערוכה השנה חיפשנו מקום גדול יותר (יש לנו גם מצוקה של מקום), שיאפשר ניוד (מחסור במעלית מפריע מאוד גם למציגים לנייד ציוד במהירות ובזהירות), אשר תהיה בו אקוסטיקה סבירה.
לצערינו, בתי מלון רבים "נשרפו" בתחום התערוכות בעבר בגלל שהדבר גורם לתעבורה גדולה אצלהם - מה שמוריד את השקט ומפריע לאורחים האחרים - כתוצאה מכך, הם מקפיצים את המחירים (או דוחים את העניין לחלוטין). במלונות רבים האקוסטיקה גרועה במיוחד בגלל אופי הבניה, וגם העלויות היו כאלה שהיו מקפיצים את עלויות המציגים (הם גם ככה מתלוננים על כך) וכל הסיפור הזה היה נופל.
כך חזרנו לריבוע הראשון - או לבטל את התערוכה או לחזור לאותו מקום (שגם אנחנו מודעים היטב לחסרונות שלו בתחומים רבים, כולל בנגישות לנחים). גם בשנה שעברה עשינו חיפושים רבים למקום טוב יותר (בועז בילה שעות נוספות בחיפושים כאלה) אך לא מצאנו מקום טוב יותר.
לגבי התערוכה הבאה, ניתן יהיה לנסות שוב לעשות זאת, ויתכן שבעזרתך ניתן יהיה למצוא מקום אלטרנטיבי שיספק את כולם. אירגון התערוכה לוקח חודשים רבים ובחירת המקום זה אולי הדבר החשוב ביותר והראשון שחייבים לבצע.
אנו מודעים לקושי הרב וגם לאי נעימות של תלות בזולת, אולם אני בטוח שאם תגיע, נמצא פיתרון מספק עבורך.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
אני מבין שאתם רוצים לעזור אך במקרה זה אוותר.
אני נכה יחסית עצמאי ולכן אינני מעוניין שהעצמאות שלי תיפגע.
זה לא פשוט כמו שאתם חושבים להרים בן אדם נכה במשקל של אדם בוגר ולא ילד.
זה גם מעייף אותי.
יפה מצד מרטין לתת לי להיכנס בחינם לחלק התחתון אבל אין טעם לעשות חצי עבודה.
אני נכה יחסית עצמאי ולכן אינני מעוניין שהעצמאות שלי תיפגע.
זה לא פשוט כמו שאתם חושבים להרים בן אדם נכה במשקל של אדם בוגר ולא ילד.
זה גם מעייף אותי.
יפה מצד מרטין לתת לי להיכנס בחינם לחלק התחתון אבל אין טעם לעשות חצי עבודה.
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
האירוע פתוח לקהל הרחב נכון?
כי אני פחות או יותר מפרסם אותו חזק...
כי אני פחות או יותר מפרסם אותו חזק...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אני כבר מתחיל להתעצבן מהצפיפות!

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אני בא באוטובוסaloni כתב:בחייאת אופיר תכוון אותם ליום השני שלא תהיה מצוקת חניהofir-harlev כתב:האירוע פתוח לקהל הרחב נכון?
כי אני פחות או יותר מפרסם אותו חזק.........