LG Nexus 4 - השרשור הרישמי
- ירקרק
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1251
טוב מהגלקסי 3 בגלל הסטוק? 
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
כן,
היתרון של מכשיר גוגל בו אתה מקבל גרסת סטוק מעודכנת ונקייה לפני כל המכשירים האחרים בשוק, היא עצומה (לי לפחות). לא שממשק הטאצ'וויז של סמסונג או Sense UI של HTC כל כך רעים, אבל דחילק...כל פעם שיוצאת גרסת אנדרואיד חדשה, אני על קוצים כדי לקבל איזה נתח קטן מהגרסה החדשה, שמגיע למכשיר שלי מאיזה רום ביטא שלא עובד באופן מושלם. בסוף, רק אחרי חודשיים-שלושה המכשיר מקבל את העדכן!
היתרון של מכשיר גוגל בו אתה מקבל גרסת סטוק מעודכנת ונקייה לפני כל המכשירים האחרים בשוק, היא עצומה (לי לפחות). לא שממשק הטאצ'וויז של סמסונג או Sense UI של HTC כל כך רעים, אבל דחילק...כל פעם שיוצאת גרסת אנדרואיד חדשה, אני על קוצים כדי לקבל איזה נתח קטן מהגרסה החדשה, שמגיע למכשיר שלי מאיזה רום ביטא שלא עובד באופן מושלם. בסוף, רק אחרי חודשיים-שלושה המכשיר מקבל את העדכן!
- דודיפלצת
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2183
לא יודע. מה זה משנה?Shayosef כתב:ואם יכולת לקנות את הגלקסי S3 באותו המחיר, מה היית בוחר ?...
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- ירקרק
-
- חבר ותיק

אם כך,אז למה קנית את הגלקסי 3 ולא את הגלקסי נקסוס ?
אני אישית לא מבין את הקטע של המרדף אחרי גירסה חדשה. אז אחרי חודשיים מגיע העדכון,ממש לא סוף העולם.
אני אישית לא מבין את הקטע של המרדף אחרי גירסה חדשה. אז אחרי חודשיים מגיע העדכון,ממש לא סוף העולם.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
לא קניתי אותו, אלא קיבלתי מהעבודה ובזמנו לא היה מכשיר טוב מה-sgs3 (הגלקסי נקסוס הוא מיושן יחסית)
- ירקרק
-
- חבר ותיק

לדעתי נקסוס 4 הוא מכשיר מדהים,ובמחיר שלו אין לו מתחרים בכ-ל-ל .
אבל המלך של האנדרואיד בשנתיים האחרונות,וכנראה שזה לא ישתנה בשנים הקרובות ,תמיד יהיה הגרסה האחרונה שסמסונג תוציא למכשיר הדגל שלה גלקסי.זה לא מוריד כלום מערכם של הנקסוסים הנוכחיים והבאים בעתיד.
אבל המלך של האנדרואיד בשנתיים האחרונות,וכנראה שזה לא ישתנה בשנים הקרובות ,תמיד יהיה הגרסה האחרונה שסמסונג תוציא למכשיר הדגל שלה גלקסי.זה לא מוריד כלום מערכם של הנקסוסים הנוכחיים והבאים בעתיד.
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
הGalaxy Nexus מבחינה חומרתית היה מיושן כבר מהרגע שהוא יצא .. הSoc שעליו הוא היה מבוסס היה נחות מהExynos החדש שהיה בS2 ,המצלמה שלו לא היה כזאת טובה , היתרון היחיד שבאמת היה לו זה הרזולוציה של המסך ,וגם זה לא היה שיפור בכל התחומים לעומת הSAMOLED+ שיש בS2 ..
הNexus 4 הזה לעומת זאת מתיימר להיות מלך הביצועים ,יש לו את אחד המסכים הטובים ביותר שיש היום בסמארטפון - אותו אחד כמו בOPTIMUS G ממה שאני מבין ,הוא אמור להציג חיי סוללה סבירים עם סוללת ה2100mAh וסך הכל על הנייר לפחות הוא צריך להיות מכשיר מאוד מוצלח - במיוחד עם מחיר נמוך שכזה..
מצד שני כרגע הביקורות אומרות שהביצועים לא באמת ברמה שהם צריכים להיות ,עכשיו זה יכול להיות סתם באג ענקי בKEYLIME (או איך שהם לא קראו ל4.2) ,מצד שני AnandTech רשמו שהמכשיר שלהם מתחמם לא מעט ויכול להיות שהמכשיר שלהם עושה Throtoling לSoc ,מה שהגיוני במידה והוא באמת מתחמם,המצב הזה יכול להיות כתוצאה מכמה דברים :
א.המהנדסים של LG התעצלו ולא עשו עובדה טובה במיוחד בתיכנון של המכשיר וכתוצאה מזה המכשיר "דפוק" .
ב.הSample הספציפי של AnandTech פגום ובגלל זה הוא עושה בעיות (לפחות בהיבט החום שהוא יוצר)
ג.כל הReview sample שקיבלו האתרים מגיעים מסדרה פגומה ופשוט לא נותנים את מלוא הביצועים שלהם וכאשר המכשיר יגיע ללקוחות לא יהיו בו את הבעיות האלו יותר ..
סך הכל, במצב הזה .. אני חושב שהכי מומלץ יהיה לחכות עוד כמה שבועות עד שיהיה הסבר לתופעה המעניינת של הביצועים הנמוכים (ביחס למכשיר כמו הOptimus G שכולל את אותו השבב ועליו הNexus מבוסס) ואולי גם את חיי הסוללה היחסית בינוניים שלו ...
הNexus 4 הזה לעומת זאת מתיימר להיות מלך הביצועים ,יש לו את אחד המסכים הטובים ביותר שיש היום בסמארטפון - אותו אחד כמו בOPTIMUS G ממה שאני מבין ,הוא אמור להציג חיי סוללה סבירים עם סוללת ה2100mAh וסך הכל על הנייר לפחות הוא צריך להיות מכשיר מאוד מוצלח - במיוחד עם מחיר נמוך שכזה..
מצד שני כרגע הביקורות אומרות שהביצועים לא באמת ברמה שהם צריכים להיות ,עכשיו זה יכול להיות סתם באג ענקי בKEYLIME (או איך שהם לא קראו ל4.2) ,מצד שני AnandTech רשמו שהמכשיר שלהם מתחמם לא מעט ויכול להיות שהמכשיר שלהם עושה Throtoling לSoc ,מה שהגיוני במידה והוא באמת מתחמם,המצב הזה יכול להיות כתוצאה מכמה דברים :
א.המהנדסים של LG התעצלו ולא עשו עובדה טובה במיוחד בתיכנון של המכשיר וכתוצאה מזה המכשיר "דפוק" .
ב.הSample הספציפי של AnandTech פגום ובגלל זה הוא עושה בעיות (לפחות בהיבט החום שהוא יוצר)
ג.כל הReview sample שקיבלו האתרים מגיעים מסדרה פגומה ופשוט לא נותנים את מלוא הביצועים שלהם וכאשר המכשיר יגיע ללקוחות לא יהיו בו את הבעיות האלו יותר ..
סך הכל, במצב הזה .. אני חושב שהכי מומלץ יהיה לחכות עוד כמה שבועות עד שיהיה הסבר לתופעה המעניינת של הביצועים הנמוכים (ביחס למכשיר כמו הOptimus G שכולל את אותו השבב ועליו הNexus מבוסס) ואולי גם את חיי הסוללה היחסית בינוניים שלו ...
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
גם אני התלבטתי בגלל עניין חריץ ההרחבה אבל הגעתי לכמה תובנות בענייןyoavbd123 כתב:אתה צודק, אך אני לא חושב שמדובר בסתירה.tvholic כתב:לא מסתדר לי איך אתה כותב
שזה נכון לחלוטין אבל באותו פוסט גם רושםyoavbd123 כתב: פשוט לטעמי מוקדם מדי מכדי לקבוע עובדות נחרצות.
....
איך החלטת על חיסרונות גדולים לפני שיצאו ביקורות ובעצמך אמרת שמוקדם לקבוע עובדות...yoavbd123 כתב: אז יכול להיות שהציפייה שהוא יהיה הכי טוב לא סבירה, אך עדיין הוא מעורר את השוק
בכך שהוא מציע אחלה חבילה במחיר מאוד אטרקטיבי, על אף כמה חסרונות גדולים.......
אני אישית מאוד מתעניין במכשיר אך יש שני חסרונות שמטרידים אותי.
יש את עניין העבודה שאין מקום לכרטיס הרחבה. שזו בעייה, למרות שלי אישית זה פחות מפריע.
מה שאותי מפחיד בעיקר זה העבודה שאי אפשר להוציא את הבטרייה. זה יכול להיות חסרון אם המכשיר נתקע ורוצים לעשות ריסט, או אם הבטרייה נשחקת עם הזמן או מכל מני סיבות.
ככה שיש כמה חסרונות שאפשר לראות כבר עכשיו מבחינת הרכיבים עצמם.
מבחינה תוכנתית עוד מוקדם לשפוט...
בכל מקרה, נראה מעניין בהינתן המחיר...
אני באופן אישי לא מחזיק מוזיקה וסרטים על המכשיר ואת רוב הקבצים שלי מחזיק על עננים
אני גם התבאסתי כי רציתי להשתמש במכשיר לצורך העברת קבצים על כרטיס זיכרון גדול אבל בתכלס יש לי חריץ על הטאבלט ודיסק און קי יעלה לי הרבה פחות
לגבי הבטרייה אתה צודק אבל תמיד יש כפתור ריסט כמו באייפון
מבחינתי המחיר מתעלה על הכל.
בימים שמכשיר סלולרי חי. בקושי שנתיים אני ממש לא מתכוון להשקיע 3000 שקל בגלקסי 3 או 5000 שקל באייפון. זה נראה לי מטורף
וגם במחיר כזה אני קונה בהפרש כונן חיצוני להעביר קבצים
- yoavbd123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 269
לגבי החריץ זיכרון אתה בהחלט צודק. עובדתית זה חסרון,tvholic כתב:גם אני התלבטתי בגלל עניין חריץ ההרחבה אבל הגעתי לכמה תובנות בענייןyoavbd123 כתב:אתה צודק, אך אני לא חושב שמדובר בסתירה.tvholic כתב:לא מסתדר לי איך אתה כותב
שזה נכון לחלוטין אבל באותו פוסט גם רושםyoavbd123 כתב: פשוט לטעמי מוקדם מדי מכדי לקבוע עובדות נחרצות.
....
איך החלטת על חיסרונות גדולים לפני שיצאו ביקורות ובעצמך אמרת שמוקדם לקבוע עובדות...yoavbd123 כתב: אז יכול להיות שהציפייה שהוא יהיה הכי טוב לא סבירה, אך עדיין הוא מעורר את השוק
בכך שהוא מציע אחלה חבילה במחיר מאוד אטרקטיבי, על אף כמה חסרונות גדולים.......
אני אישית מאוד מתעניין במכשיר אך יש שני חסרונות שמטרידים אותי.
יש את עניין העבודה שאין מקום לכרטיס הרחבה. שזו בעייה, למרות שלי אישית זה פחות מפריע.
מה שאותי מפחיד בעיקר זה העבודה שאי אפשר להוציא את הבטרייה. זה יכול להיות חסרון אם המכשיר נתקע ורוצים לעשות ריסט, או אם הבטרייה נשחקת עם הזמן או מכל מני סיבות.
ככה שיש כמה חסרונות שאפשר לראות כבר עכשיו מבחינת הרכיבים עצמם.
מבחינה תוכנתית עוד מוקדם לשפוט...
בכל מקרה, נראה מעניין בהינתן המחיר...
אני באופן אישי לא מחזיק מוזיקה וסרטים על המכשיר ואת רוב הקבצים שלי מחזיק על עננים
אני גם התבאסתי כי רציתי להשתמש במכשיר לצורך העברת קבצים על כרטיס זיכרון גדול אבל בתכלס יש לי חריץ על הטאבלט ודיסק און קי יעלה לי הרבה פחות
לגבי הבטרייה אתה צודק אבל תמיד יש כפתור ריסט כמו באייפון
מבחינתי המחיר מתעלה על הכל.
בימים שמכשיר סלולרי חי. בקושי שנתיים אני ממש לא מתכוון להשקיע 3000 שקל בגלקסי 3 או 5000 שקל באייפון. זה נראה לי מטורף
וגם במחיר כזה אני קונה בהפרש כונן חיצוני להעביר קבצים...
אבל כזה שלי אישית כמעט ולא מפריע. כיום יש לי את ה NEXUS S עם 8 GB והוא לא קרוב ללהיות מלא.
יכול להיות שב NEXUS 4 אני אשים יותר דברים, ועדיין לא נראה לי שאני אגרד את התקרה, בטח לא אם אני לוקח את ה ש 16.
הבטרייה זה משהו שקצת יותר מפריע לי, גם בגלל הריסט אבל גם כי לפעמים אחרי כמה חודשים/שנים בטרייה נשחקת ואפשר פשוט להחליף וזה נהיה כאן יותר מסובך. לפעמים מקבלים בטרייה דפוקה מההתחלה וגם את זה מסובך להחליף פה. אני פשוט כבר כל כך רגיל לניידות של הבטרייה שזה דווקא כן מרגיש לי קצת חסרון.
עם זאת, עדיין לא מרגיש לי כל כך משמעותי, ואם זה החסרון היחיד מבחינתי, אז עדיין במחיר כזה זה לא שאלה בכלל...
חצי מחיר מכל מכשיר אחר זה חסר תקדים!
אני אחכה כמה שבועות עד שהוא ייצא רשמית וגם מערכת ההפעלה החדשה תצא רשמית ונראה מה יקרה עם זה.
יש לי תחושה שבאזור תחילת 2013 הוא יהיה אצלי ביד
- tvholic
-
- חבר ותיק

בעניין הבטריה אני מסכים אם הבטריה מגיעה דפוקה. אם הבטריה תקינה אז אין בעיה גם אחרי כמה שנים מכיוון שמכשיר לא מחזיק היום יותר משנה וחצי שנתיים לצערי
של כל דבר עם 4 גלגלים!
-
freesoul28
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 482
יחסית קל להחליף את הסוללה:
http://www.talkandroid.com/139081-nexus ... placeable/
http://www.talkandroid.com/139081-nexus ... placeable/
אפליקציות שלי:
https://play.google.com/store/apps/deve ... d=Freesoul
בלוג פיתוח לאנדרואיד:
http://android-development-israel.blogspot.co.il/
https://play.google.com/store/apps/deve ... d=Freesoul
בלוג פיתוח לאנדרואיד:
http://android-development-israel.blogspot.co.il/
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
בשבוע הבא חבר שלי יהיה בגרמניה, איך אני יכול לרכוש את זה ולשלוח אליו למלון?
- tvholic
-
- חבר ותיק

עד כמה שאני מבין, אתה לא יכול לקנות לפני ה-13 לחודש.inonr כתב:בשבוע הבא חבר שלי יהיה בגרמניה, איך אני יכול לרכוש את זה ולשלוח אליו למלון?...
אני גם הייתי לוקח בחשבון שעלולים להיות עיכובים
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
הוא יהיה בגרמניה בין ה11-16 ככה שאם באמת לא יהיו עיכובים וההשקה תהיה באמת ב 13 איך אני יכול לרכוש אותו?
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
טוב , אז אני כנראה מיושן מאודIamEzio כתב:לא אין לו ,מאז הNexus S שום מכשיר Nexus לא הגיע עם חריץ הרחבה ... ויש לזה סיבה דיי טובה, א.זה חוסך עלויות וזה דיי חשוב בסמארטפון שעולה 300$ לעומת 600$ וב.זה מאפשר לגוגל לעודד שימוש בשירותי הענן שלה בקרב הלקוחות .....
אף אחד לא יעזור לי ,אם יום אחד גוגל ,או כול חברה אחרת ,תחליט שהיות והקבצים שלי מפירים זוכויות יוצרים , הם מוחקים אותם . ואין לי חשק לנסות לחפש אותם עוד פעם .
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

למה היית גורס גם את הגלאקסי וגם את הנוט ?osherov כתב:למי שחוסר חריץ הזכרון לא מפריע לו, אז לטעמי, על הנייר, זה מכשיר הסמארטפון הטוב שיש. בגלל הסטוק, הוא טוב מהגלקסי 3 ובגלל המחיר הוא בכלל לא בר השוואה לאייפון (אלא אם מחפשים מסך קטן). אם רק הייתי יכול, אז הייתי גורס את הגלקסי 3 המצויין שלי וגורס בדמיון גם את הנוט 2 (שחשבתי שהוא ה-מכשיר) ובמקום זה לוקח את הנקסוס 4. כל זה בתנאי, שלא ימצאו בו בעיות חומרה...
הטאבלט נקסוס 10 אינצ' במחיר כזה, זה כבר ממש מטורף!...
ניחא אני מבין את הגלאקסי , אבל הנוט ?
לטאבלט נקסוס יש חריץ הרחבה ? יש לך אולי קישור אליו ?
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

אזהרה : תיאוריית קונספירציהIamEzio כתב: א.המהנדסים של LG התעצלו ולא עשו עובדה טובה במיוחד בתיכנון של המכשיר וכתוצאה מזה המכשיר "דפוק" .
סך הכל, במצב הזה .. אני חושב שהכי מומלץ יהיה לחכות עוד כמה שבועות עד שיהיה הסבר לתופעה המעניינת של הביצועים הנמוכים (ביחס למכשיר כמו הOptimus G שכולל את אותו השבב ועליו הNexus מבוסס) ואולי גם את חיי הסוללה היחסית בינוניים שלו ......
האם זה יכול להיות שLG פשוט לא רצו שאנשים לא יקנו את האופטימוס , ולכן הם עשו את הנקסוס "נכה" במקצת ?
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
אם הם רצו לעשות אותו "נכה" היו עושים אותו עם S4 רגיל וכך הוא היה ברמה של כל מכשיר שיש היום בשוק העליון ... לא היה סיבה להשתמש בשבב יקר משמעותית וסתם להרוס את הביצועים שלו .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
- pinkman1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 260
רוב המשתמשים חושבים שיצאו תוצאות נמוכות במבדקי ה-benchmark, בגלל שהטלפון שנשלח לאתרים לבדיקה, נשלח עם מערכת הפעלה לא סופית.
התוצאות בגרסה הסופית יכולות לשנות דברים מהקצה אל הקצה... גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת חיי סוללה..
לדעתי יש למה להמתין..
התוצאות בגרסה הסופית יכולות לשנות דברים מהקצה אל הקצה... גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת חיי סוללה..
לדעתי יש למה להמתין..