tevel3 כתב:זה לא? יש לי 3 מגה
אני דווקא מוריד דיי הרבה סדרות בhd
למרות שהתחלתי לאחרונה להוריד יותר x264 אז אני מוריד פחות
...
אני מדבר על ניצול מלא של הקו...
אני מניח שאני מוריד כ-300 עד 400 גיגה לחודש, לא ספרתי, אבל חבר שלי שהוא אספן רציני היה מוריד בניצול מלא, כלומר 750 ג'יגה לחודש ועכשיו עם קו של 5 מגה הוא מוריד כפול...
אני מניח שאם תוריד את כל סירטי ה-HDDVD שהועלו לאחרונה...
guyezra, יש טעם
שמע אם בנאדם מעדיף לשלם 60 שקל בחודש ולהוריד סרטים באיכות divx וסרטי dvdr ומה שבסוף החודש הם הורידו היה 15 ג'יגה שיהיה להם לבריאות, זה העדפה שלהם לשם 60 שקל בשביל לחסוך תשטויות של הטורנטים.
אנחנו משלמים 60 שקל ומפיקים הרבה יותר... (לפי דעתנו)
אני אולי אשמע כמו האיש הרע, אבל לדעתי חברות האינטרנט צודקות.
לדעתי צריך להיות שני סוגי צרכנים:
1. משתמשים "קלים" שרוצים לגלוש וכו'
2. משתמשים "כבדים"
המשתמשים הקלים רוצים שאתר יעלה להם מהר וזהו.
משתמשים כבדים (ממש לא משנה סוג המשתמש - זה יכול להיות גיימר, מוריד כבד וכו') צריכים לשלם תשלום יותר יקר.
יש לי שני טיעונים לכך:
1. למה משתמש קל שלא שורף אנרגיה ל-ISP צריך לשלם הרבה כסף? זה כמו ביטוח - אתה נוהג בטוח, תשלם פחות.
2. משתמש כבד צריך לשלם יותר, אבל לא רק שיהיו לו חובות, צריכות להיות לו גם זכויות. הוא צריך לקבל PRIORITY QOS טוב יותר מהספק.
כלומר, שני משתמשים (אחד כבד ואחד "קל") בדיוק גולשים ל-YNET, הראוטר צריך קודם לתת קדימות למשתמש הכבד ואח"כ לקל.
אותו כנ"ל בהקצאת רוחב סרט לחו"ל או בכל פרמטר אחר!
2.
לאחר שעניתי למייל שלהם בנוסח "אני לא מתכוון להקטין את נפח ההורדות שלי ואם זה לא מתאים לכם, אז שלום ולא להתראות" התקשר אלי נציג השירות ולאחר חזרה מהירה על הפרטים סיכמנו על מועד הפסקת השירות (תוך 5 ימים). וידאתי רק שמבחינתם ההתחייבות שלי (שהייתה עד יוני) מבוטלת ואין שום בעיה עם זה.
עשה רושם שהם ממש לא התרגשו מעזיבתי, כנראה מבחינתם הייתי על תקן אחד ש"לנו עולה יותר".
מייד בסיום השיחה התקשרתי לבזק בינלאומי וסגרתי איתם על אותה התוכנית (2.5 מגה) ללא התחייבות במחיר יותר זול (55 ש''ח לחודש) ווידאתי שאין הגבלת נפח ההורדות (ואף ביקשתי מנציג המכירות לחזור על כך באופן מפורש לצורך הקלטה).
כמה ימים לאחר מכן התקשר אלי איש המכירות של נטוויז'ן והציע תוכנית במחיר אף יותר אטרקטיבי: 50 ש''ח לחודש בהתחייבות לחצי שנה וחודשיים חינם.
שאלתי אותו האם יש הגבלת נפח, הוא לא ידע וחזר אלי יום למחרת עם הדברים הבאים:
- בתקופת ההתחייבות (והחינם) אין הגבלה
- לאחר מכן, אם יש נפח הורדות חריג (לא הצלחתי להוציא ממנו הגדרה מדוייקת של ה"חריג" הזה), ייצרו איתי קשר ואולי יציעו לי לעבור לתוכנית העסקית. לגבי המחירים של התוכנית הזאת הבחור אמר שהוא לא יודע כי הוא מוכר רק ללקוחות הפרטיים.
לא. תדבר עם בזק בינלאומי שוב פעם, יש להם מבצע של 45 ש"ח לחודש למשך חצי שנה ללא התחייבות. אם הם עושים לך בעיות - שלח לי הודעה בפרטי ואני אעביר אליך צילום מסך של פרטי החבילה שלי מהאתר שלהם.