בעיות מחשבים זה הכאב ראש הכי גדול שיש בעולם!!!
הבעיה זה שמרוב רכיבים כמעט אף פעם אי אפשר בבליינד לדעת מה גורם לפאשלה.
חוץ מהלחליף אחד אחד עד הפיתרון. כאב ראש אמיתי...
אני לפני שנים קניתי מחשב שגם עשה לי פליפים בשבועיים הראשונים, מערכת עולה לאט, הרגשה מוזר, ולאגים מטורפים, התקנתי 5 מערכות לא עזר כלום.
KSP התקינו מערכת משלהם ואמרו לי הכל מעולה!

חזרתי הביתה מערכת משלי הכל מתפורר! אחרי הבנה שאין מה לעשות חוץ מלהתחיל להחליף חלקים.
החלפתי למעבד אחר, ופלא פלאים הכל הסתדר! עד היום אני לא יכול להגיד מה הייתה הבעיה, מה גרם לה, העיקר שנפתרה...
כמו שאמרתי לך פעם שעברה, נראה לי משהו לא יציב בלוח אם, אבל זה הכל ספקולציות...
אמרת החזרת את ההגדרות לדיפולטיביות בכללי בביוס ועדיין הוא מתפלפ, אז דבר ראשון נסה לשנמך את הביוס!!!
אולי מערכת הפעלה אחרת (הפצה אחרת), windows 8.
חוץ מזה עכשיו שזה בטוח לא הספק נשאר לך את הלוח שזה העיקר (יכול להיות הוא דפוק מלכתחילה),
מעבד( גם קרו מקרים),כרטיס מסך (לא חסר מקרים),הארד דיסק (אני מתקשה להאמין אבל תמיד הכל אפשרי).
אני כבר לא רואה אופציה חוץ מלערב את החנות בבעיה, מלב אל לב, ולנסות ביחד לפתור אותה, ותזכור שזה לא בעיית תוכנה אלה חומרה!
ותדגיש את זה בפניהם, שהתקנת כמה פעמים windows, חפרת בפורמים, ועדיין הוא עושה לך בעיות, כי הם תמיד מנסים להתחמק מהאחריות ולהפיל את הבעיות בתוכנה עליך, ולא על החומרה שלהם!
תחשוב מחוץ לקופסה כי הם ראש בקיר ולא יותר מידי איכפת להם ממה שקורה שהמערכת עולה, ואתה אשכרה משתמש בה.
מקסימום שדרג/תחליף לוח אם, או תפציר בהם להחליף לך אחד לניסיון של שבוע לראות אם הבעיה נפתרת. וכל שאר הרכיבים...
תמיד השנה הראשונה עד שהכל מתייצב, זה הכי קשה, כמעט בכל מחשב ובכל חנות....
אני מאחל לך שיסתיים במהרה והבעיות ייפתרו , ותוכל להנות מהמחשב החדש דנדש שלך...