אני שואל 4 פעמים ולא ענית לי ,למה אתה לא עובר ל YES , לשיטתכם הממיר לא טוב ולא יהיה טוב
אז למה אתה נשאר במקום שאתה לא מרוצה וממשיך להגיד לא טוב מה יוצא לך מזה , נשגב מבינתי .
מתחמקים מלענות
...
אם לא שמת לב למה שכתבתי בפוסט שאני כבר התנתקתי מהוט(ויש לי תוכניות לגבי מה אני רוצה).
ולמה בכלל אני צריך לתת לך תשובה לשאלה כזו מטופשת למה אתה לא עובר ליס
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
ronned
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
שליחה
Jonman כתב:לשאול "אז למה אתה לא עובר ל-yes" זה משחק פסיכולוגי. כשאני עשיתי שיחות למוקד מכירות של YES ורציתי שיורידו לי קצת במחיר, אמרו לי שהם יותר יקרים כי יש להם סדרות וסרטים יותר טובים וכשאמרתי שסרטים וסדרות לא מענינים אותי, אז הנציג אמר לי "אז אל תעבור ל-YES".
האנשים שיש להם הוט וסובלים מהתקלות שיש במג'יק HD לא תמיד יכולים להרשות לעצמם לעבור ל-YES מסיבות כמו כסף, תכנים, תקווה שהרגסא הבאה של הממיר תתקן את הבאגים וכו'...
וזה לגיטימי לגמרי להעביר ביקורת על משהו שלא עובד טוב והביקורת הזאת נועדה בין היתר על-מנת שאנשי הוט יקבלו פידבקים על המוצר שלהם ושיתקנו את הבאגים בגרסאות הבאות.
...
לא מסכים YES לא יותר יקרה!!! אפשר לקבל אותם ערוצים מקבילים באותו מחיר .
, לדעתי הסדרות של הוט הרבה יותר טובות וזה הסיבה שלא עוזבים את הוט ,התוכן של ערוץ 8 נהדר
הינשופים 3 מנחים שונים בתרבות ,מחשבים , בטרנדים
, ערוץ הבידור הישראלי , ערוץ 3 HD ,ערוץ הוט זון ערוץ האופנה הישראלי ועוד .......
נערך לאחרונה על ידי ronned ב 12/06/2012 22:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
Bonanja
חבר ותיק
תגובות: 1665
שליחה
ronned כתב:
Jonman כתב:לשאול "אז למה אתה לא עובר ל-yes" זה משחק פסיכולוגי. כשאני עשיתי שיחות למוקד מכירות של YES ורציתי שיורידו לי קצת במחיר, אמרו לי שהם יותר יקרים כי יש להם סדרות וסרטים יותר טובים וכשאמרתי שסרטים וסדרות לא מענינים אותי, אז הנציג אמר לי "אז אל תעבור ל-YES".
האנשים שיש להם הוט וסובלים מהתקלות שיש במג'יק HD לא תמיד יכולים להרשות לעצמם לעבור ל-YES מסיבות כמו כסף, תכנים, תקווה שהרגסא הבאה של הממיר תתקן את הבאגים וכו'...
וזה לגיטימי לגמרי להעביר ביקורת על משהו שלא עובד טוב והביקורת הזאת נועדה בין היתר על-מנת שאנשי הוט יקבלו פידבקים על המוצר שלהם ושיתקנו את הבאגים בגרסאות הבאות.
...
לא מסכים YES לא יותר יקרה
, הסדרות של הוט הרבה יותר טובות וזה הסיבה שלא עוזבים את הוט ,התוכן.
...
אתה רציני?
א. YES הרבה יותר יקרה(במיוחד אם אתה צריך כמה ממירי HD).
ב.התוכן בYES הרבה יותר רחב ואיכותי למרות שגם הוט סבבה.
ronned
חבר שרק התחיל
שליחה
ב 250 שקל אתה יכול לקבל ב YES אותו דבר כמו בהוט ,פשוט תגיע למקום הנכון .
מבחנית הסדרות להוט יש הרבה יותר מבחר ישראלי ,מחוברים ,עספור ,אננדה,הבורר, תנוחי ,ילדי ראש הממשלה
סדרות מחו"ל יש סמאש,חסרי בושה , מד מן ,מזל סרטן ,הבורג'ס 2 מתחיל שבוע הבא , אפקט הפחד העונה
החדשה מתחיל ..
יש ערוץ הוט zone , בערוץ 8 יש תכנים שלBBC ומערוצים צרפתים מתורגמים לעברית
ויש ינשופים כל ערב ב 22:30 ,איכות זה משהו אישי לחלוטין .
נערך לאחרונה על ידי ronned ב 12/06/2012 22:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
Jonman
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
שליחה
YES לא יותר יקרה בהשאווה לחבילות טלוויזיה בהוט במיוחד למי שצריך ערוצים כמו ספורט 5HD וספורט 5+LIVE HD כי יש ב-yes מסלול עם הערוצים האלה במחיר סביר יחסית של 279 ש"ח בחודש, היא כן יוצאת יותר יקרה אם לוקחים טריפל בהוט או שמקבלים בהוט מבצע שימור מטורף. מה שבאמת יותר יקר ב-yes זה הוספת ממירים כמו max ו-maxtotal. יש לי הרגשה שהוט קצת יותר גמישים בכל מה שקשור להוספת ממירים וגם ערוצים.
IamEzio
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
שליחה
למען האמת ..גם צורת הכתיבה של ronned דיי דומה לזאת של המשתמש שהיה פה קודם NEW_WAVE אם אני לא טועה ..
Jonman כתב:YES לא יותר יקרה בהשאווה לחבילות טלוויזיה בהוט במיוחד למי שצריך ערוצים כמו ספורט 5HD וספורט 5+LIVE HD כי יש ב-yes מסלול עם הערוצים האלה במחיר סביר יחסית של 279 ש"ח בחודש, היא כן יוצאת יותר יקרה אם לוקחים טריפל בהוט או שמקבלים בהוט מבצע שימור מטורף. מה שבאמת יותר יקר ב-yes זה הוספת ממירים כמו max ו-maxtotal. יש לי הרגשה שהוט קצת יותר גמישים בכל מה שקשור להוספת ממירים
וגם ערוצים.
...
לזה התכוונתי ..
IamEzio קצת הלכת רחוק ..
Bonanja
חבר ותיק
תגובות: 1665
שליחה
ronned כתב:ב 250 שקל אתה יכול לקבל ב YES אותו דבר כמו בהוט ,פשוט תגיע למקום הנכון .
מבחנית הסדרות להוט יש הרבה יותר מבחר ישראלי ,מחוברים ,עספור ,אננדה,הבורר, תנוחי ,ילדי ראש הממשלה
סדרות מחו"ל יש סמאש,חסרי בושה , מד מן ,מזל סרטן ,הבורג'ס 2 מתחיל שבוע הבא , אפקט הפחד העונה
החדשה מתחיל ..
יש ערוץ הוט zone , בערוץ 8 יש תכנים שלBBC ומערוצים צרפתים מתורגמים לעברית
ויש ינשופים כל ערב ב 22:30 ,איכות זה משהו אישי לחלוטין .
...
יש לי 3 ממירי HD רגילים, 3 מג'יק HD, 2 ממירי מג'יק רגילים, 100 מגה אינטרנט, טלפון חופשי(1500 דק' בחודש יספיקו לי), המחיר של יס + בזק לא יכול להתקרב למחיר שאני מקבל, מבטיח לך, אגב מבחינת שירות טכנאים אני חייב לציין שבהוט השירות הרבה יותר טוב מבזק מבחינת הגעת טכנאי, אני מקבל טכנאי באותו יום\יום אחרי בהוט לעומת בזק שזה עד 72 שעות(נכון לפעם אחרונה שהזמנתי טכנאי בבזק).
IamEzio
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
שליחה
ronned ...לא יודע אם הלכתי רחוק ,אבל בהחלט היה פה משתמש בשם NEW_WAVE שקיבל באן וצורת הכתיבה שלו היתה דיי דומה ..
NEW_WAVE כתב:
לא טוב ? אתה מוזמן להתנתק מהם ותשלח להם את ההודעה הזאת בפקס ותעבור ל YES בהצלחה ,עדיף מאשר
לבכות כל היום בפורום .
איכות השידור בערוצי הסרטים באחריות החברה המשדרת דורי מדיה ועדין אני מברך על הצעד זאת בתנאי
הטקטיקה הכי יעילה של חברה שלא מצליחה לתת לך את השירות ולא רוצה שסתם תתלונן עליהם או תוציא להם שם רע.
זה להגיד ללקוח: אם אתה לא מרוצה תעבור!!! אתה בהזיה.
שמעתי את זה לפחות 1000 פעמים מאנשי שירות של הוט, שלא ידעו לפתור לי בעיות ואחרי נסיונות כאלה ואחרים פשוט אמרו לי בפרצוף כמוך: "תעבור חברה אם לא טוב לך".
זה לא שירות זה טקטיקת-"הלקוח השבוי" במחיר שאף חברה אחרת לא מתחרה. אז אני יגיד עוד פעם, לא רוצה לעבור קשה לך...
אני רוצה שהציוד יעבוד בהתאם לתשלום החודשי שאני משלם לחברה על שירות.
אני יודע שזה גדול על הוט...
לא חייב לך הסברים... מעבר
*ותפסיק עם הפרומושיין על הערוצים והתכנים, לקוחות לא מדברים ככה!!! נקודה.
והתכנים ביס עולים על הוט בכל מובן.
Jonman
חבר פעיל מאוד
שליחה
אני בכל אופן הייתי לקוח הוט עד נובמבר האחרון. עברתי ליס מכמה סיבות: לא יכולתי כל-כך לעשות טריפל בהוט גם כי אני די כבול לבזק עם תשלום עבור הראוטר וגם העובדה שהמהירות של האינטרנט אז הייתה נדמה לי 12 מגה וגם שמעתי שהחייגן שלהם לא עומד בעומסים והמהירות נופלת ובלי חייגן לא ניתן היה לגלוש בחבילת הגיימר של בזק בינ"ל, לכן המחיר לא כל-כך שינה לי. ובנוסף, שמעתי הרבה תלונות על המג'יק HD, ועצם העובדה שה-maxtotal עבד כמו שצירך. וגם מסלול הספורט עם הערוצים שציינתי לעיל קרץ לי מאוד.
מה שקורה עכשיו, המחיר של הטריפל ומה שהוא כולל יותר אטרקטיבי ממה שהיה בנובמבר, יש חבילה של 100 מגה, יש את הוטנט ויש תגובות לא רעות בכלל וגם מקבלים ספורט1 וספורט2. אגב, ביס הרי גם יש את ספורט1 וספורט2 וב-249 ש"ח, אבל אז צריך להזמין את חבילת ערוצי הספורט 5 בנפרד. בקיצור, כשאני אשמע שהמג'יק HD עובד כמו שצריך, אחשוב על דרך חזרה להוט
ronned
חבר שרק התחיל
שליחה
TheTurtle כתב:הטקטיקה הכי יעילה של חברה שלא מצליחה לתת לך את השירות ולא רוצה שסתם תתלונן עליהם או תוציא להם שם רע.
זה להגיד ללקוח: אם אתה לא מרוצה תעבור!!! אתה בהזיה.
שמעתי את זה לפחות 1000 פעמים מאנשי שירות של הוט, שלא ידעו לפתור לי בעיות ואחרי נסיונות כאלה ואחרים פשוט אמרו לי בפרצוף כמוך: "תעבור חברה אם לא טוב לך".
זה לא שירות זה טקטיקת-"הלקוח השבוי" במחיר שאף חברה אחרת לא מתחרה. אז אני יגיד עוד פעם, לא רוצה לעבור קשה לך...
אני רוצה שהציוד יעבוד בהתאם לתשלום החודשי שאני משלם לחברה על שירות.
אני יודע שזה גדול על הוט...
לא חייב לך הסברים... מעבר
*ותפסיק עם הפרומושיין על הערוצים והתכנים, לקוחות לא מדברים ככה!!! נקודה.
והתכנים ביס עולים על הוט בכל מובן.
...
לשיטתך התכנים יותר טובים ב YES , זה בסדר ,המג'יק לא עובד ,מקובל ,
אז מה הביג דיל לעבור ל YES ,אין הבדלים גדולים במחירים שלא תוכל לעמוד בהם ,
מה לי לא מובן הוא איך לקוח שלא מרוצה בכלל נשאר בכוח .
אם אני לא הייתי מרוצה מהמג'יק HD הייתי זורק להם אותו בחזרה למחסן ,שלום ולהתראות .
HOT זה לא בית מקדש ....כולה חברת כבלים אתה עוד תודה לי אחרי שתעבור ל YES ותנסה אותי
בלי להתרגז עליי .
stompy
חבר ותיק
תגובות: 1416
שליחה
מי אתה שתקבע מה האלטרטיבות YES או HOT אתה קצת לא בסדר..
מה עם לווין מה עם שידורי עידן + ואינטרנט.
הבן אדם לא מרוצה מהממיר וכועס שאנשים רושמים פסטים פרסומיים שקריים.
אנחנו פה מדברים על גרסה של הממיר אתם נכנסתם ללופ על מה עדיף ומחירים.
והבחור קובע לאנשים מה האלטרנטיבות שיש ..
בכל מקרה הבנו תנקודה שלך שעבורך הכל טוב ויפה בהוט. יש כאלה שלא אתה לא תקבע להם מה האפשרויות.
אתה יכול להמליץ...
open up the gates
systems get replaced
Jonman
חבר פעיל מאוד
שליחה
שורה תחתונה: לכל דבר יש יתרונות וחסרונות משלו. כל אחד עושה את השיקולים שלו ובוחר לאיזה חברות להצטרף מסיבות כאלה ואחרות. וזכותו של כל אחד להעביר ביקורת ולהביע דעה. כאמור, הביקורת היא בשביל שהחברה תזיז את העניינים ותתקן תקלות ובשביל לעזור לאנשים לבחור את מה שהכי מתאים להם.
ronned
חבר שרק התחיל
שליחה
אז אני ממליץ לכל מי שלא מרוצה באופן כרוני מהוט \ יס\עידן + לנסות אלטרנטיבה מאשר להישאר ולסבול .
ra
חבר ותיק
תגובות: 2437
שליחה
התגובות שלך וזאת מבלי לתת לך זיהוי - משיגות ההיפך ממה שרצית
jpost
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
שליחה
Playaz
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 543
שליחה
stompy
חבר ותיק
תגובות: 1416
שליחה
חחח מה רע בלהעריץ משהו?
מה אתה לא הערצת או מעריץ משהו? xD
אחלה ביטלס !
open up the gates
systems get replaced
ofer7845
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
שליחה
הפכתם את השירשור הזה ללא קשור כבר לנושא... בבקשה מספיק .