פנסוניק THL42E5M או THL42E30E ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #81 

AlphaCygni כתב:כפי שכבר ציינתי, אם סוגיית ההובלה היתה כה רגישה (הרי אני משוכנע שיורוקום או כל יבואן אחר לא נהנים לקבל טלפון כל שני וחמישי ממשתמשים בפורום שראו שהטלויזיה של ההוא נקיה יותר ולפיכך הם דורשים החלפה), היינו רואים פתרונות אריזה רציניים יותר.
אני יותר משוכנע שמדובר ב Q.C נטו ולא בדיפיוזר שחטף זפטה בגלל איזה חפשן לחוץ בית בבונדד. בשרשור שצורף על תיקון DIY אפילו צויין שהמשתמש "שיחרר במקצת את הברגים באחד הצדדים" בכדי לשפר את המצב. העניין הוא שהוא לא זה שחיזק את הברגים מלכתחילה, אלא זה תהליך שנעשה במפעל והיה צריך להיות מבוקר ברמה כזו שלא יהיה שוני בין מסך זה לאחר. עובדתית - זה לא המצב.
...
ברור שאפשר למנוע הכול. בראש ובראשונה תכן טוב יותר ויקר יותר, אריזה טובה יותר ויקרה יותר, הובלה טובה ויקרה יותר, הרכבה רובוטית, מתקינים שמקבלים הדרכה רצינית ועדיף כאלו עם תואר אקדמי כדי שלא יפלו מהמילה "דיפיוזר".

הבעיה היא שהמוצרים האלו כ"כ תחרותיים בכל הרמות שאנשים מחפשים איך להוזיל עלויות ובאותה נשימה להגדיל את הפונקצינליות וה"לוק" ככה שפרקטית זה לא קורה.... זאת מעבר לעובדה שהדגמים מתחלפים בתחום הזה כ"כ מהר שאין גם יותר מדי זמן להתמחות בייצור שלהם. האמת שסביר להניח שאם תתתקשר ליבואן רשמי של חברה אני מניח שתוכל לספור על אצבע אחת את אלו שמבינים מה זה דיפיוזר...

i_zik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 416
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #82 

dor8 כתב:אם דורון מביג בוקס אמר... מי אנחנו בכלל שנערער עליו ??
מזכיר לי שגם אני ביקרתי בביג בוקס לפני מספר חודשים על מנת להתרשם מהטושיבה cevo.
הייתי צריך להסביר למוכר החביב וה״ידען״ מה זה local dimming , אזורי תאורה ואת ההבדל
בין 3d פסיבי לאקטיבי..
הייתי שמח ללמד אותו עוד קצת אבל הייתי קצת קצר בזמן.... :)
...
אם דורון מביג בוקס אמר.... גדול!!!!

חברים תתחדשו על הצעצועים החדשים!
(Y) (Y) (Y)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”