[נערך] הוט מובייל משיבה מלחמה שערה לגולן טלקום בהשקה לשוק הסלולרי!

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
erezcap פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 395
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #61 

HOT MOBILE על פי אתר כמה זה

גלישה : הנפח נחשב "ללא הגבלה", משום שהוא יותר מכפול מדפוס השימוש של הגולש הסלולרי הממוצע!!!

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #62 

אם אתה מוגבל בשימושים זה לא נקרא ללא הגבלה, לא משנה איך תהפוך את זה

erezcap פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #63 

Mistoffelees כתב:אם אתה מוגבל בשימושים זה לא נקרא ללא הגבלה, לא משנה איך תהפוך את זה
...
תרצה או לא ל 90% זה חינם !!! ,רק טענות יש לך שמת לב לזה , מילה אחת טובה לא אמרת מאז

תחילת השרשור , ,אתה מחפש בכוח את הסיכה בערמת שחת בכדי לפוצץ את הבלון , ניתן לציבור לשפוט ,

אני דיי בצדק חושב שזה יום חג ,כי99 -89 שקל חופשי כולל שיחות לחו"ל

וגלישה חופשית לגמרי , זה חג אמתי שייתן חופש להרבה אנשים לא לפחד לקנות דור 3 .

חג שמח לחוגגים (f) .

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #64 

אני כמובן מברך על הכניסה של גולן והוט לתחרות ועל ירידת המחירים הכללית.

אני רק מאמין בשקיפות ומצפה לדעת על האותיות הקטנות אצל גולן ואצל הוט.

בניגוד לאחרים אין לי בעיה עקרונית עם הוט, אני לקוח שלהם באינטרנט וטלפון קווי ובד"כ מרוצה.

לי אישית יש חבילת גלישה של 500 מגה בפרטנר שמספיקה לי.

PPR
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #65 

erezcap כתב:הנפח נחשב "ללא הגבלה", משום שהוא יותר מכפול מדפוס השימוש של הגולש הסלולרי הממוצע!!!
...
אין בעיה, נמשיל את הדבר למסעדה המציעה מנת "אכול כפי יכולתך", כאשר בפועל המנה מוגבלת ברף כלשהו, המהווה "יותר מכפל המזון שצורך אדם ממוצע בארוחה". האם גם אז ניתן לטעון שזוהי מנת "אכול כפי יכולתך"?

הנמשל ברור, וכפי שכתבתי קודם: חבילה, ראוי לה שתכונה "בלתי מוגבלת" אך כאשר להיקף השימושים אין כל השלכה לעניין טיב השירות שיתקבל או הסכום שייגבה מאת הלקוח בסיום מחזור החיוב. האטת קצב לאחר נפח שימוש מסוים מהווה משום השלכה לעניין טיב השירות הנובעת באופן ישיר מהיקף השימושים, ועל כן, לשיטתי, חבילה שכזו אינה ראויה להיכנות "בלתי מוגבלת", וכל פרשנות פתלתלה (בסגנון המצוטט לעיל) לא תועיל.

לא ניתן להשליך מן הכלל על הפרט, אך משום שהכלל צורך, בממוצע, נפח מסוים. כפי שציינתי קודם, ישנם שימושים לגיטימיים למכביר שלמימושם חבילות שכאלה לא תספקנה, הגם ועל אף שהן מכונות "בלתי מוגבלות"; וזוהי הסתירה לכאורה: כיצד חבילה "בלתי מוגבלת" יכולה לא להספיק? -- רק אם היא מוגבלת, דה-פקטו. :)
erezcap כתב:תרצה או לא ל 90% זה חינם !!!
...
ועם זאת, חבילה בלתי מוגבלת ראוי לה שתהיה בלתי מוגבלת באופן שאינו מסויג בכל סייג שהוא (או לשיטתך, ל-100%).

התרגשותך ברורה לי ואין חולק שזהו יום שמח לצרכן הישראלי. הורגלנו משך זמן רב מדי לשלם מחירים מופקעים על שירותי תקשורת בסיסיים ואכן הגיעה עת השינוי. עם זאת, גם אני, כ-Mistoffelees, מאמין בשקיפות.

קשה לי לחיות עם מיתוג שירות כ"בלתי מוגבל", כאשר לאמיתו של דבר הוא "בלתי מוגבל, אבל...", וכפי שכבר כתבתי: חבל. :)

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #66 

ב-ynet פורסמה השוואה די מקיפה בין כל החברות וההצעות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4229162,00.html
שימו לב שלגולן טלקום אין עדיין רישיון לשיחות לחו"ל אז ההבטחה ל-29 יעדים בחינם לא רלוונטית כרגע.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #67 

אין ספק ש 3GB זה יותר ממה שרוב האנשים צורכים. וגם אני ביניהם.
אבל, אני כרגע באורנג', והאינטרנט שם מקרטע ואי אפשר להשתמש בו כמו שצריך (לפחות במקומות שאני בד"כ נמצא בהם) ובטח לא ב42Mbps.
אין לי ספק שיש לי מה לעשות עם 3GB והרבה יותר (מהנייד) כשמהירות הגלישה יציבה ונורמלית.
אני ממתין, וכנראה שאעבור להוט, כי הם הרבה יותר משתלמים מאורנג' ועוד אחרי שישבתי כמה שעות עם נציגי השימור שלהם לפני שנה.
עדיין אני מקווה לunlimited אמיתי בלי הגבלות על האינטרנט. מי שיציע את זה במחיר סביר, כנראה יקנה אותי.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

blknom1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322
נתן תודות: 90 פעמים

שליחה #68 

חברים מישהו יודע על איזו רשת פועלת הוט מובייל (כרגע אשתי בפלאפון ויש לי קליטה מצוינת במקום מאוד בעייתי - אין קליטה בכלל לסלקום לאורנג'..) ?
מה דעתכם?

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #69 

האתר של הוט מובייל שבור לגמרי.
איך מעלים מבצע כ"כ קריטי בלי בדיקת עומסים\QA נורמלית?? :evil:
הוט במיטבם
Need more cowbell

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #70 

להוט יש הסכם עם פלאפון, וכמובן הרשת שלהם בהקמה.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #71 

לדעתי כל עניין ההגבלה יירד מתישהו - בדיוק כמו שמוכרים לנו 100 מגה במאה ש"ח בקווי. פשוט כי 90% מהאנשים - לא יודעים בכלל איך לנצל את המהירות הזאת. גם ככה התשתית כמו שחלק אמרו כאן לא מספקת את המהירות המירבית בכל מקום. אז מה זה משנה לתת אין סוף...

PPR
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #72 

Itay_Pollak כתב:לדעתי כל עניין ההגבלה יירד מתישהו - בדיוק כמו שמוכרים לנו 100 מגה במאה ש"ח בקווי. פשוט כי 90% מהאנשים - לא יודעים בכלל איך לנצל את המהירות הזאת. גם ככה התשתית כמו שחלק אמרו כאן לא מספקת את המהירות המירבית בכל מקום. אז מה זה משנה לתת אין סוף...
...
דווקא בסלקום לא חוויתי בעיות מיוחדות. המהירות החיונית לצרכיי היא בסביבות ה-1.5Mbps (מהירותה המירבית של החבילה היא 2.8Mbps ב-DOWNLOAD). לא חוויתי מקרים רבים שבהם המהירות הדרושה לי לא סופקה בפועל -- היו כאלה, אולם הם מהווים מיעוט שבמיעוט.

nadavya
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 849
נתן תודות: 42 פעמים

שליחה #73 

מישהו יודע.שאל אם אפשר לקבל שני סימים על אותו מספר?

כלומר אם אני רוצה גם לסלולרי שלי וגם לאייפד סים.
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף

PPR
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #74 

nadavya כתב:מישהו יודע.שאל אם אפשר לקבל שני סימים על אותו מספר?

כלומר אם אני רוצה גם לסלולרי שלי וגם לאייפד סים.
...
ולהשתמש באותה חבילת הגלישה בשני המכשירים? :)

blknom1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322
נתן תודות: 90 פעמים

שליחה #75 

shayze כתב:להוט יש הסכם עם פלאפון, וכמובן הרשת שלהם בהקמה.
...
אם הבנתי נכון, היה ואני לקוח פלאפון שעובר להוט, איכות הקליטה שלי לא תפגע (נושא רגיש באזור בו אני גר)?
שמעתי שמועות שאומרות שהוט עובדת על הרשת של מירס ולכן החשש.

תודה

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #76 

הוט מובייל = מירס. זאת אותה חברה.
פטריק דרהי הבעלים של הוט קנה את מירס מתוך כוונה ליצור מותג אחד (הוט) שמספק את כל שירותי התקשורת והמדיה. החל בטלוויזיה, דרך אינטרנט (ספק + תשתית) ותקשורת טלפונית (נייח + סלולר)

הוט מובייל מפעילים 2 רשתות:
1. רשת iDEN הישנה של מירס שעדיין מופעלת כדי לתמוך במשתמשים הקיימים של מירס. אני מניח שמהר מאוד הרשת הזאת תסגר אחרי שכולם ישדרגו לסמארטפונים (הנחה שלי)
2. רשת UMTS שבבעלות הוט מובייל, אחרי שזכתה בתדרים במכרז משרד התקשורת. רשת זאת עדיין בהקמה והיכן שאין תשתית, יתבצע שימוש בתשתית של חברת פלאפון עימה חתמה הוט על הסכם.

מעבר למידע הזה, אין לי שום דרך לומר לך מה תהיה הקליטה ואיכות השיחה במעבר להוט. זה שהם עוברים על אותה תשתית, לא אומר שפלאפון לא יגבילו את השימוש בתשתית באופן כזה או אחר. יכול להיות שזה אפילו מעוגן בחוזה בין שתי החברות.

על זה יש רק לומר - נחכה ונראה.

The story of stuff

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 764
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #77 

תקראו טוב טוב את התנאי שימוש, החבילה לא מוגבלת אלא שלאחר 3GB מהירות יורדת ל 512Kb

אני לא מבין על מה הבכי, אז יופי שיש אנשים שמשתמשים בSLINGBOX וכו אבל זה לא הISSUE פה, החבילה היא ללא הגבלה נקודה

erezcap פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #78 

blknom1 כתב:
shayze כתב:להוט יש הסכם עם פלאפון, וכמובן הרשת שלהם בהקמה.
...
אם הבנתי נכון, היה ואני לקוח פלאפון שעובר להוט, איכות הקליטה שלי לא תפגע (נושא רגיש באזור בו אני גר)?
שמעתי שמועות שאומרות שהוט עובדת על הרשת של מירס ולכן החשש.

תודה
...
הוט הקימה רשת חדשה !!! ח-ד-ש-ה של נוקיה סימנס דור 3.9 - במקומות נידחים היא משתמשת כרגע

בתשתית של פלאפון שעובדים על אותם תדרים ,עד להשלמת כל הרשת עצמאית .

זה הכל כתוב באינטרנט . אצלי הרשת החדשה מופיעה בחיפוש !!! .
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 15/05/2012 13:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.

PPR
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #79 

cobraf כתב:תקראו טוב טוב את התנאי שימוש, החבילה לא מוגבלת אלא שלאחר 3GB מהירות יורדת ל 512Kb

אני לא מבין על מה הבכי, אז יופי שיש אנשים שמשתמשים בSLINGBOX וכו אבל זה לא הISSUE פה, החבילה היא ללא הגבלה נקודה
...
קיימת מגבלה ישירה על טיב השירות (מהירות הגלישה), הנובעת במישרין מהנפח הנצרך על-ידי הלקוח. כיצד ניתן לטעון במצב זה ש"החבילה היא ללא הגבלה נקודה"? -- לי נראה שבדבריך קיימת סתירה טבועה.

נחזור לטיעון בעניין ארוחת ה"אכול כפי יכולתך". הנראה בעיניך ראוי כי מסעדה אשר מציעה ארוחה שכזו (בהינתן שזהו שמה), תגיש ללקוח שתי מנות בשריות ואז תתעקש להגיש אך ורק סלט, בטענה שבארוחה ישנה מגבלה על מנות בשריות?!

כאשר החבילה ממותגת ככזו הכוללת "גלישה ללא הגבלה", ולא "גלישה ללא הגבלת נפח", אזי משתמע משמה של החבילה שאין כל מגבלה -- לא של נפח ולא של מהירות (כפונקציה של הנפח שנצרך בפועל). אולם מגבלת מהירות (כפונקציה של נפח) אכן קיימת, מה שמוביל, לדעתי, למצב שבו החבילה היא מוגבלת דה-פקטו.

אינני מדבר על תנאי השימוש, שכן, ידוע לי שהדבר מצוין בהם. אולם טענתי (ועודי טוען) שלדעתי, אין זה מן הראוי לכנות חבילה כ"בלתי מוגבלת", מקום בו חלה סנקציה כלשהי (הפחתת מהירות או חיוב) בגין היקף השימוש.

מה חבל גם שאתה מתייחס בזלזול לצרכיהם של אחרים ("על מה הבכי"), העובדה שלך אין כל בעיה עם המגבלה, אין בה כדי להעיד שלאחרים לא תהיה בעיה שכזו (או שלא קיימת מגבלה כלשהי, לצורך העניין). השימוש ב-SLINGBOX הוא לגיטימי לחלוטין, ומי שמך, בכל הכבוד הראוי, לומר כי "זה לא הISSUE פה"?
נערך לאחרונה על ידי PPR ב 15/05/2012 13:51, נערך 4 פעמים בסך הכל.

erezcap פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #80 

ממוצע של משתמש בגלישה הוא 1.5 ג'יגה אז לקחו גבול כפול של 3 ג'יגה שזה המון עבור סמארטפון , זה גלישה חופשית ,

אתה בא לחפש את הסיכה בערמת שחת ,ולנסות לפוצץ הכל מנקודת מבט קיצונית של מישהו שעושה הכל

בכוח לשבת 24 שעות ולעבור את ה 3 ג'גה בכדי להגיד אמרתי לכם .

שאומרים לך לפלאפל חופשי , מתכוונים שתמלא לבד את הפיתה ,תשים חופשי מה שאתה רוצה ,עד שתשבע ,

אבל לא תשב להם מתחת לדוכן ותחסל להם הכל ,כי שילמת לפני חצי שעה .

,חופשי במסגרת ההיגיון הבריא ולא במסגרת האי הגיון שאתה מוצא לו צידוק .

ניתן לציבור לשפוט את הדעה שלך .
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 15/05/2012 13:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”