יש משהו בדבריו. ה-DTT לא ממש תחליף לכבלים. צלחת לווין עדיפה.benny123 כתב:moshik_dd
יש סטרימר ויש גישה ברשת לכל התכנים שאני רוצה ב-FULLHD בוא נראה את הוט ו-יס מתחרות בזה
אז למה שאשלם ביוקר על משהו שאני לא צורך? יותר מכך אנחנו משלמים את אגרת רשות השידור אז למה לא להצדיק את התשלום הזה?...
ערוץ 23 כבר מופיע ברשימת התחנות ב-DTT אך עדיין לא משדר
לא כולם יושבים כל היום מול הטלוויזיה. טרם עידן פלוס, ועל-מנת ליהנות מכמה ערוצים מלבד ערוץ 1 ו-2 היה צריך להתחבר לכבלים או ליס. כיום אין בכך צורך וכמי שאינו צרכן טלוויזיה כבד, עידן פלוס מהווה אלטרנטיבה מצוינת אשר חוסכת לי כ- 3000 ש"ח בשנה.moshik_dd כתב:רק שאני אבין:
כל המדסקסים בשרשור הזה עזבו את יס והוט וחזרו איזה 15 שנה אחורה בצפייה של תחנות דרך אנטנות?ובכל פעם שמצטרף ערוץ נוסף הםצועקים "הללוייה"?
מה,עד כדי כך המצב קשה?
אם כבר רוכשים מסך מתקדם-לא ראוי לנצל אותו במיטב הערוצים שקיימים ביס והוט?...
אתה לא היחידי, יש לי הוט בבית ומה שאנחנו רואים זה רק ערוץ 2 ומשחקים בגוגו-קלאבBrendan כתב:לא כולם יושבים כל היום מול הטלוויזיה. טרם עידן פלוס, ועל-מנת ליהנות מכמה ערוצים מלבד ערוץ 1 ו-2 היה צריך להתחבר לכבלים או ליס. כיום אין בכך צורך וכמי שאינו צרכן טלוויזיה כבד, עידן פלוס מהווה אלטרנטיבה מצוינת אשר חוסכת לי כ- 3000 ש"ח בשנה.moshik_dd כתב:רק שאני אבין:
כל המדסקסים בשרשור הזה עזבו את יס והוט וחזרו איזה 15 שנה אחורה בצפייה של תחנות דרך אנטנות?ובכל פעם שמצטרף ערוץ נוסף הםצועקים "הללוייה"?
מה,עד כדי כך המצב קשה?
אם כבר רוכשים מסך מתקדם-לא ראוי לנצל אותו במיטב הערוצים שקיימים ביס והוט?......
הממיר אצלי בחדר משמש כבר 5 חודשים כשעון LED
את כל התכנים היום ניתן להשיג דרך הרשת ועם שילוב של XBMC ועידן + אני מקבל מוצר שנותן לי אחלה של תמורה
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
הבעיה שלי עם עידן פלוס זה רק הפרעות השידור התכופות וכמובן תמיד ברגעים הכי מותחים בתוכניות... יש מצב שזה יהיה דיל ברייקר מבחינתי יום אחד ולא רחוק.
אצלי בטלוויזיה אני סורק ומוצא 37 תחנות.
30 תחנות רדיו שהטלוויזיה ממקמת אותן ב-600~629 (רק מוסיקה קלסית וכולן זהות) ו-6 תחנות שכולם קולטים(1-10-2-33-23-99)
ונוסף תחנה בשם Idan_Test2 שלא משודר בה כלום.
אני חושב שמכנים מה שהוא לעתיד שם.אולי HD ? מי שהוא יודע על זה?
30 תחנות רדיו שהטלוויזיה ממקמת אותן ב-600~629 (רק מוסיקה קלסית וכולן זהות) ו-6 תחנות שכולם קולטים(1-10-2-33-23-99)
ונוסף תחנה בשם Idan_Test2 שלא משודר בה כלום.
אני חושב שמכנים מה שהוא לעתיד שם.אולי HD ? מי שהוא יודע על זה?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
עד כמה שאני זוכר ערוץ idan+ test 2 היה ערוץ שבזמנו הרשות השניה השתמשה בו לבדיקות HD. הוא כבר מזמן לא בשימוש. לא נראה לי שישתמשו בו למשהו אי-פעם (מוזר שעדיין לא מחקו אותו לגמרי) כי למיטב ידיעתי אין כרגע מספיק רוחב-פס במולטיפלקס הקיים לערוץ נוסף (שלא לדבר על ערוץ HD).i_zik כתב:תחנות הרדיו משדרות מוסיקה קלאסית לבדיקות - מוסיקה שאין עליה זכויות יוצרים.
אני מניח ומאד מקווה שלאפיק idan test 2 יעלה הערוץ בשפה הרוסית! זה יסייע לערוץ מאד באיזון הכלכלי...
אז פותחים מולטיפלקס חדש, כל התדרים פנויים... הבעיה היא שעדיין לא עברו לרישיונות שידור. בתנאים הנוכחיים אף אחד לא ירצה להכנס לשוק.NegativeIQ כתב:עד כמה שאני זוכר ערוץ idan+ test 2 היה ערוץ שבזמנו הרשות השניה השתמשה בו לבדיקות HD. הוא כבר מזמן לא בשימוש. לא נראה לי שישתמשו בו למשהו אי-פעם (מוזר שעדיין לא מחקו אותו לגמרי) כי למיטב ידיעתי אין כרגע מספיק רוחב-פס במולטיפלקס הקיים לערוץ נוסף (שלא לדבר על ערוץ HD).i_zik כתב:תחנות הרדיו משדרות מוסיקה קלאסית לבדיקות - מוסיקה שאין עליה זכויות יוצרים.
אני מניח ומאד מקווה שלאפיק idan test 2 יעלה הערוץ בשפה הרוסית! זה יסייע לערוץ מאד באיזון הכלכלי......
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

זה רק אני או שנראה שהם החליטו ששבוע אחד הספיק והורידו את הערוץ מהאוויר?
נכון לעכשיו, לפחות אצלי, הערוץ עדיין מופיע ברשימת הערוצים אבל אינו משדר (שאר הערוצים עובדים).
נכון לעכשיו, לפחות אצלי, הערוץ עדיין מופיע ברשימת הערוצים אבל אינו משדר (שאר הערוצים עובדים).
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
לא יודע, אצלי עובד.NegativeIQ כתב:זה רק אני או שנראה שהם החליטו ששבוע אחד הספיק והורידו את הערוץ מהאוויר?
נכון לעכשיו, לפחות אצלי, הערוץ עדיין מופיע ברשימת הערוצים אבל אינו משדר (שאר הערוצים עובדים)....
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

צודקים. חזרתי הביתה הערב וזה עובד.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר